Sa' ce nas Pape izjavit u novinama kako je logicno da Kolasinac igra za Njemacku,a ne za nas... Umjesto da ode momku pred vrata na razgovor kao sto su Hrvati otisli Rakiticu.Papastathopoulos je napisao/la:koji bi uzas bio kad bi njega izgubilie pape, znamo da nisi cemu sto se tice potencijalnih reprezentativaca, al fakat, ako makar u novinama ne procitas o seadu i ne podjes se malo interesovati za njega, ja bi te nogirao
otkako postojimo kao samostalna repka, samo je sasa papac bio normalan lijevi bek, a i on je vrlo malo igrao za nas, a ovaj momak ima 19 godina, igra citavu utakmicu 1/8 finala LP, ogroman je potencijal i mislim da bi red bio da popricas s momkom, obecas mu mjesto u repki (sto je sasvim normalno, taman lula i sejo ne moraju vise beka igrati), a on bi onda vec trebao krenuti sa procesom promjene drzavljanstva...barem cemo znati da smo pokusali...
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Ma on ako se ustali u prvom timu Šalkea prije nego što sredi naše papire, on je za nas izgubljen, nažalost.
on je za nas vec izgubljen...teferič je napisao/la:Ma on ako se ustali u prvom timu Šalkea prije nego što sredi naše papire, on je za nas izgubljen, nažalost.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Kako, zašto, s kim, zbog čega, izvor ? :ugeek:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Kako, zašto, s kim, zbog čega, izvor ? :ugeek:
to kaze jer igra za mladje selekcije elfa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Narode primjetite li jednu stvar na ovoj web stranici danas?
Ni rijeci o Kolasincu i njegvoj utakmici sinoc u ligi prvaka? a Pisu nekakve izjave James Lebrona , ma koga bola briga za Lebrona, pisite o potencionalnom reprezentativcu , daj malo trznite Susica , nek skokne do momka da poprica u cetiri oka sa njima.
Ni rijeci o Kolasincu i njegvoj utakmici sinoc u ligi prvaka? a Pisu nekakve izjave James Lebrona , ma koga bola briga za Lebrona, pisite o potencionalnom reprezentativcu , daj malo trznite Susica , nek skokne do momka da poprica u cetiri oka sa njima.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Konzerva je napisao/la:Narode primjetite li jednu stvar na ovoj web stranici danas?
to sam i ja jutros napisao pog za ove sportiske portale

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
„Kolašinac je i nama u N/FS BiH kazao kako je nastup za BiH njegova izrazita želja, te da po tom pitanju nema nikakvih dilema. Ranije je predao papire i u fazi završetka je dobivanje državljanstva, pa će nam se po okončanju procesa Kolašinac odmah staviti na raspolaganje“, tvrdio je Pirić.
''Kolašinac je rekao da za njega nema dileme i da želi igrati za BiH. Mi smo u više navrata razgovarali sa njim, ali u posljednje vrijeme rjeđe jer je Kolašinac zauzet zbog obaveza prema klubu'', rekao je Jagodić.
"Jeste, istina je da sam se odučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Mlad sam. Morao sam se prvo konsultovati sa ljudima iz Schalkea. Pričao sam s njima, rekli su mi da će me pustiti da igram za BiH, ali za A reprezentaciju", rekao je Kolašinac za ****.ba, dodavši:
"Svakako se sada i ne bih mogao odazvati za mladu reprezentaciju BiH, jer nemam bosanskohercegovački pasoš. Moram prvo to srediti, pa onda da mogu igrati za reprezentaciju BiH. Bit će mi čast što ću nositi dres BiH".
''Kolašinac je rekao da za njega nema dileme i da želi igrati za BiH. Mi smo u više navrata razgovarali sa njim, ali u posljednje vrijeme rjeđe jer je Kolašinac zauzet zbog obaveza prema klubu'', rekao je Jagodić.
"Jeste, istina je da sam se odučio igrati za Bosnu i Hercegovinu. Mlad sam. Morao sam se prvo konsultovati sa ljudima iz Schalkea. Pričao sam s njima, rekli su mi da će me pustiti da igram za BiH, ali za A reprezentaciju", rekao je Kolašinac za ****.ba, dodavši:
"Svakako se sada i ne bih mogao odazvati za mladu reprezentaciju BiH, jer nemam bosanskohercegovački pasoš. Moram prvo to srediti, pa onda da mogu igrati za reprezentaciju BiH. Bit će mi čast što ću nositi dres BiH".
Ostaje da vidimo sta ce biti od ovog svega.valterboy je napisao/la:„Kolašinac je i nama u N/FS BiH kazao kako je nastup za BiH njegova izrazita želja, te da po tom pitanju nema nikakvih dilema. Ranije je predao papire i u fazi završetka je dobivanje državljanstva, pa će nam se po okončanju procesa Kolašinac odmah staviti na raspolaganje“, tvrdio je Pirić.
nije pape taj koji treba otic isredjivat dokumente,mi imamo savez koji je prvi put izbaran legalno sad nek se pokazu,direktor aerodroma nek pokaze da nije djaba dobio poziciju,pape rteba razgovarat s njima savez koji svi hvale nek pokaze malo da nesto rade
Ne znam je li pitaš mene ili kolegu elfa. Ako mene, nemam nikakvih izvora, ovo je samo moje mišljenje. Momku su koliko znam roditelji iz Sandžaka, a on sam je rođen u Njemačkoj, tako da sumnjam da ima neki iskreni sentiment prema Bosni. Ako je tako fantastično odigrao protiv Bajerna i Galate sinoć, onda fakat jeste kalibar za njemačku reprezentaciju, tako da, ako mu se ponudi izbor, mislim da slabo šta na našu stranu prevaže.zizu1991 je napisao/la:Kako, zašto, s kim, zbog čega, izvor ? :ugeek:
I, iskreno, ne bih mu ni zamjerio ništa osim koketiranja sa mogućnošću igre za nas. Ali opet, realno ako sagledaš, informacije o njemu i njegovim željama su sve rekla-kazala. Nisam nigdje još naišao na neku njegovu autentičnu izjavu, tako da, haj znaj. Ali, ne bih se previše nadao.
Momak zadnje dvije utakmice odigrao fenomenalno, jako koncentrisano. Jucer protiv Gale predobar u igri prema nazad a imao je muda i da ide naprijed, sto dovoljno govori da nije strasljiv i da zna svoje kvalitete.
Protiv Bajerna je dobro radio defenzivu protiv Robbena, zbog ispada svojih igraca cesto je ostajao sam nazad sa dvojicom protivnickih igraca i opet se koliko toliko snalazio.
Zao mi je sto je sinoc zavrsio u bolnici, nadam se da je sve uredu i da nema nikakvih posljedica.
Poslije Pjanica definitivno jedan od nasih najvecih talenata, prava njemacka skola odbrane, ne boji se duela i cvrst je kao buldog. Sta radi nasa genetika i njemacka strucnost
Zelim sto je prije moguce da ga vidim u nasem dresu, poslije ovih utakmica ja da sam Pape imao bi muda da ga stavim od pocetka ako zadrzi ovu formu.
mujdza-bicakcic-spahic-kolasinac
mislim da bi rijesili pitanje kilave odbrane.
Protiv Bajerna je dobro radio defenzivu protiv Robbena, zbog ispada svojih igraca cesto je ostajao sam nazad sa dvojicom protivnickih igraca i opet se koliko toliko snalazio.
Zao mi je sto je sinoc zavrsio u bolnici, nadam se da je sve uredu i da nema nikakvih posljedica.
Poslije Pjanica definitivno jedan od nasih najvecih talenata, prava njemacka skola odbrane, ne boji se duela i cvrst je kao buldog. Sta radi nasa genetika i njemacka strucnost

Zelim sto je prije moguce da ga vidim u nasem dresu, poslije ovih utakmica ja da sam Pape imao bi muda da ga stavim od pocetka ako zadrzi ovu formu.
mujdza-bicakcic-spahic-kolasinac
mislim da bi rijesili pitanje kilave odbrane.
Tesko da ce njega Löw zvati, on je jos uvijek U20, jeste dobar ali pogledaj konkurenciju u Njemackoj odbrani, jednostavno je prevelika. Od Löwa on nece dobiti poziva najmanje 3 godine. To Sandzak ovo-ono, tesko da ce zaigrati za Srbijuteferič je napisao/la:Ne znam je li pitaš mene ili kolegu elfa. Ako mene, nemam nikakvih izvora, ovo je samo moje mišljenje. Momku su koliko znam roditelji iz Sandžaka, a on sam je rođen u Njemačkoj, tako da sumnjam da ima neki iskreni sentiment prema Bosni. Ako je tako fantastično odigrao protiv Bajerna i Galate sinoć, onda fakat jeste kalibar za njemačku reprezentaciju, tako da, ako mu se ponudi izbor, mislim da slabo šta na našu stranu prevaže.zizu1991 je napisao/la:Kako, zašto, s kim, zbog čega, izvor ? :ugeek:
I, iskreno, ne bih mu ni zamjerio ništa osim koketiranja sa mogućnošću igre za nas. Ali opet, realno ako sagledaš, informacije o njemu i njegovim željama su sve rekla-kazala. Nisam nigdje još naišao na neku njegovu autentičnu izjavu, tako da, haj znaj. Ali, ne bih se previše nadao.
@elfu sam ja uputio pitanje
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
druze kakvi su nasi ljudi iz nogometnog saveza nestrucni bojim se da sam upravu sto sam gore naveo,svabe ga itekako cijene neko je napiso da trenutno nema mjesta u njmackojzizu1991 je napisao/la:@elfu sam ja uputio pitanje
poznajes njemacki mentalite njima nikad puna kapa,prvom prilikom svabe ce ga osigurat za sebe
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Otac mu je iz Sjenice, a majka iz Capljine (Hercegovina)pazzarac je napisao/la:Majstore
Ako znas momka licno pitaj ga ako je iz Sandzaka iz kojeg su grada njegovi roditelji,igrao je prije nekoiliko godina za nas jedan drugi Sead Kolasinac i brat mu Kenan a sad ima ovaj momak sto je u evropskom vrhu u bacanju kugle Asmir Kolasinac iz Sjenice
I obavezno mi reci da Sandzak ima zelju da on igra za BIH

Roditelji su mu iz Sandzaka, ali su preseli i zivjeli u Capljini sve do rata.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Sad pitanje je koji je to tip Sandzaklije? onaj koji je lojalan Srbiji i Crnoj Gori ili Bosni i Hercegovini??
-------------------Begović------------------
Mislim da mu je majka imala familiju u Capljini i prije rata a da je zivjela u Sandzaku.Pauk je napisao/la:Roditelji su mu iz Sandzaka, ali su preseli i zivjeli u Capljini sve do rata.
iz Sjenice je imao jedan Kolasinac koji je trenirao u Zelji kao junior a kasnije igrao za lokalni sjenicki klubMajstor10 je napisao/la:Otac mu je iz Sjenice, a majka iz Capljine (Hercegovina)pazzarac je napisao/la:Majstore
Ako znas momka licno pitaj ga ako je iz Sandzaka iz kojeg su grada njegovi roditelji,igrao je prije nekoiliko godina za nas jedan drugi Sead Kolasinac i brat mu Kenan a sad ima ovaj momak sto je u evropskom vrhu u bacanju kugle Asmir Kolasinac iz Sjenice
I obavezno mi reci da Sandzak ima zelju da on igra za BIH
a ovako od oka moguce da je neki blizak rodjak ovom Kolasincu koji je na EP u atletici bio treci u bacanju kugle prosle godine,
liče se

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.