I OVE MALENE SA NASE TEME

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema nas u evropi p.a.p.a.k jedan ali smo vas redovno k.a.r.a.l.i. na to je čovjek mislio.Šta se ba hvataš evrope ko pijan plota.anonimus je napisao/la:HAHAH koje godine crni arandjele haha nema vas 8 godina u evropi vi nama vise niste motiv jer ste jedan prosjecan tim ove nase lige kojem je pojam da se dokopa evrope!sandokan_TM87 je napisao/la:de ba pustite momka da zeza... pa kolike su godine patnje bile za njih... mora se malo srcu oduska dati...
ove prozivke su mi simpa samo neznam odakle iskopa ono "crni arhandjele" i pusti evropu jer smo i mi i vi imali priliku doci do vode a ostati zedni i kakva nam korist od toga... citam ovdje svakakvih postova ali niko da kaze kako da napravimo ekipu koja ce godinama harati ligom i kako iskoristiti mozgove ljudi u sarajevu koji ce napraviti platformu da nam klubovi stanu na noge jer ovo sad je klasicno zivotarenje... hocu da citam postove ekonomista koji imaju zdrave i konkretne prijedloge, hocu da se da prilika i Osimu i Janjosu da stvore jezgro ekipe koja ce godinama igrati na okupu... da stvorimo Želju i Sarajevo koji će se šetati ligom i grati ligu uefa za pocetak a kasnije i ligu prvaka... ljudi ovo nije pusti san nego rad i trud... a mi hocemo rezultate za jednu godinu pa onda mucenje dvije godine... kome to treba vise?!?!?!?blueman-TM87 je napisao/la:Nema nas u evropi p.a.p.a.k jedan ali smo vas redovno k.a.r.a.l.i. na to je čovjek mislio.Šta se ba hvataš evrope ko pijan plota.anonimus je napisao/la:HAHAH koje godine crni arandjele haha nema vas 8 godina u evropi vi nama vise niste motiv jer ste jedan prosjecan tim ove nase lige kojem je pojam da se dokopa evrope!sandokan_TM87 je napisao/la:de ba pustite momka da zeza... pa kolike su godine patnje bile za njih... mora se malo srcu oduska dati...
Ustvari sta trazis ti koji qurac ovdje,****!
možemo se pobrinuti i za trajni ban.Gerrard je napisao/la:Za mene je lahko dobijem ban i prijavim drugi nick , ali vi ste banovani na grbavici sto se tice terena a o tribinama da ne govorim i dug je period povratka hahaTheManiacs je napisao/la:Gerrard je napisao/la:Dobro Muamere kad budes imao preko 15 godina onda cemo pricati a do tada se pozabavi kako da prebolis ovaj virus Ž1S2
aa ti se pozabavi kako ces da prebolis ban![]()
imate PM-ove tamo se handrite...sandokan_TM87 je napisao/la:SLAZEM SE ALI MOGLA BI SE OTKLJUCATI TEMA O ZELJI I SARAJEVU PA DA SE RAJA TAMO DO MILE VOLJE PROZIVA
brate po meni prvo sto treba uraditi je smanjiti ligu na 12 klubova jer isla bi 3 u evropu a 2 ispadala najmanje bi se 8-10 klubova za nesto borilo ja mislim da bi kvaliteta i fudbala i svega bila puno bolja.A sa manje klubova manja je sansa da se namjestaju utakmice..a sto se tice ekipe mislim da cemo mi ove sezone biti bar medju 5 jer pojacanja ce doc na proljece plus ce se jos ova okosnica uigrat,a evropa ce doc preko kupa mozda i preko ligeultras TM je napisao/la:ove prozivke su mi simpa samo neznam odakle iskopa ono "crni arhandjele" i pusti evropu jer smo i mi i vi imali priliku doci do vode a ostati zedni i kakva nam korist od toga... citam ovdje svakakvih postova ali niko da kaze kako da napravimo ekipu koja ce godinama harati ligom i kako iskoristiti mozgove ljudi u sarajevu koji ce napraviti platformu da nam klubovi stanu na noge jer ovo sad je klasicno zivotarenje... hocu da citam postove ekonomista koji imaju zdrave i konkretne prijedloge, hocu da se da prilika i Osimu i Janjosu da stvore jezgro ekipe koja ce godinama igrati na okupu... da stvorimo Želju i Sarajevo koji će se šetati ligom i grati ligu uefa za pocetak a kasnije i ligu prvaka... ljudi ovo nije pusti san nego rad i trud... a mi hocemo rezultate za jednu godinu pa onda mucenje dvije godine... kome to treba vise?!?!?!?
HAJDE DA CUJEM NESTO KONKRETNO NEKU PLATFORMU... NADAM SE DA IMA ZRELIH LJUDI NA OVOM FORUMU
Tamo govoris hrvatima da paze da ih mi nebi vaspitali, ovdej govoris da mi pazimo da naas oni ne vaspitaju.Odluci seurban corps je napisao/la:joj majko moja evo opet ovih ugroženih veležovaca koje sve sudije kartoniraju, koji su tavorili godinam po nižerazrednim ligama, koje je željo triput mlatnuo, zavucite se u onaj zaseok vrapčiće i tišu da vas hrvati ne bi malo vaspitalir0djeni je napisao/la:Cini vam se klosariedhem_sa je napisao/la:
jeste istina je, slobodno kad budeš imao vremena pogledaj moje postove i vidječeš da sam govorio da mi je velež možda najdraži klub poslije želje, al nakon ovih zadnjih utakmica sa željom i vašeg plakanja na forumu ste mi se toliko ogadili da ti ne mogu objasniti, i za mene ste odsad u ranjgu sa ovima sa zapadne steane mostara......al evo vidim velež opet učestvuje na bajramskom turniru pa........r0djeni je napisao/la:Tamo govoris hrvatima da paze da ih mi nebi vaspitali, ovdej govoris da mi pazimo da naas oni ne vaspitaju.Odluci seurban corps je napisao/la:joj majko moja evo opet ovih ugroženih veležovaca koje sve sudije kartoniraju, koji su tavorili godinam po nižerazrednim ligama, koje je željo triput mlatnuo, zavucite se u onaj zaseok vrapčiće i tišu da vas hrvati ne bi malo vaspitalir0djeni je napisao/la:
Cini vam se klosari
slazem se i da prodjemo bez povreda i zutih kartonaTheManiacs je napisao/la:Ma nerijeseno dosta
šipu ga ugroženivfcmostar je napisao/la:Ja bih rekao samo jedno Zeljo=Seljo zato sutite primitivcine!
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 27 gostiju.