AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

EdenHazard
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la EdenHazard » 21 feb 2013, 14:29

Messi; "Da se izvinem navijačima Barse sto nisam na sinocnjoj utakmici bio, naime, na aerodromu sam usao u pogresan avion" :mrgreen:

Čestitke Il Principe uz poruku eb'em te gluha :mrgreen:

kao i ostalim Milanezima 8-)
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 21 feb 2013, 14:30

[youtube][/youtube]
Koji car,umire od smijeha.. :lol: :lol:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 feb 2013, 14:45

Eh sad kad smo proslavili i sve to :D slijedi della Madonina,za mene utakmica i veceg znacaja nego ona sinoc.
Imamo nekoliko "svjezih" igraca za tu utakmicu,sto nam je velika prednost,i ocekujem pobjedu,i mada kazu da se forma tima ne pita nista kada je u pitanju derbi,ja ipak mislim da smo trenutno kvalitetnija momcad od Intera.

Revans na Camp Nou ce biti jbena stvar,sirok je onaj teren i bit ce napeto do kraja,ali vjerujem da to nasi momci mogu,i da prodjemo ove prerano favorizovane :D

Forza Milan!!! ;)

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 21 feb 2013, 14:45

EVO NA OBN-U IMATE SNIMAK :!:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 feb 2013, 14:45

betton je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mali fix ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 feb 2013, 14:56

mn88 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:slika
koja vam je ovo navijacica :D
To je Balotellijeva djevojka , a hvala svima

Nista jos nije gotovo tek su sada kao sto neko rece sanse za prolaz 50% -50% i jednih i drugih
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 21 feb 2013, 14:58

Samo me strah eventualnog opuštanja kao protiv Arsenala ili neke sudijske nepravde kao prethodnih godina :oops:
Il club piu titolato al mondo!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 21 feb 2013, 15:29

Primavera vodi 2-0 protiv Spezie na Viareggio Cup-u. Golove postigli Petagna i Ganz. 8-)
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 feb 2013, 15:34

DOMINACIJA NA SVE STRANE ! 8-)

Ali haloooo Barsa nam nije zaprijetila kako treba :?: :!: 8-) a tako nam je 'losa odbrana'
Ako izdrze fizicki ovako i s ovakvom igrom se može osvojit Liga Prvaka, al o tome ne bi ni da razmisljam :lol:
Ako damo gol na Nou Campu prolazimo dalje 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 feb 2013, 15:51

Nakon što sam malo odspavao , da i ja dam neko mišljene o utakmici .

Kao prvo napomenuo bi' da još ništa nije gotovo , na Nou Campu , Barca je sposobna svaku ekipu na planeti dobiti sa 2 i više razlike . Tek sad bi' rekao da su nam šanse 50:50 ili možda samo malo veće šanse su na strani Milana .
Ali ta je utakmica za 20-ak dana i neću o tome .

Sinoć je za mene pobjeda bila ravna osvajanju naslova prvaka Evrope . Apsolutno niko nam nije davao šanse, čak smo i mi ovdje bili skeptični i tek smo se pomalo ono sramežljivo nadali nekoj pobjedi .
Milan je sinoć pokazao svijetu da ta ekipa nije " propala " kao što je većina mislima , nako samo par loših sedmica sa početka sezone .
Allegri je sinoć pokazao kakav je taktičar i da je pravi čovjek za Milan , ovim putem mu se ovako izvinjavam jer sam sumnjao u njega , također moje izvinjenje i kapitenu Ambrosiniu , valjda sam smetnuo sa uma da ne treba nikad sumnjati u prave FIGHTERE i ljude koji imaju LAVLJE SRCE .
Čitava ekipa je odigrala za veliki respect , i začepila nam svima usta . Itekako u ovom Milanu ima kvalitetnih igrača , ali trebalo im je vremena da se uhodaju , jer nije lako ukomponovati tim kad u njemu imaš gotovo 9 novih igrača.
Još više me raduje činjenica , da je ovaj tim tek na POČETKU , i da ovo još nije potpuna ekipa . Tek u predstojećim sezonama ćemo aBd svi vidjeti pravu snagu Milana . Talenat i potencijal je tu , samo sad žestoko raditi i trebamo biti strpljivi . Jer nove ekipe , koje su tek u fazi formiranja često osciliraju , ali i to će s' vremenom nestati .
I ovo je i ŠAMAR u lice svima onima , koji su tvrdili da je SERIE A propala i da tu nema nikakvog pomaka .
I jedini problem za naše stopere je motivacija , jer sinoć kao i protiv Juventusa su pokazali kvalitet ali motiva im fali u manjim utakmicama .
FORZA MILAN !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 21 feb 2013, 15:58

Primavera povela 3-0 . Opet Petagna strijelac. 8-)
Treba dodati i da je pred kraj poluvremena , Spezia ostala sa igracem manje.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 feb 2013, 16:01

Ja prije utakmice nisam htio toliko da komentarisem sastav ,kada sam ga tek vidio bio sam malo skeptican sto igra Ambrosini ,mislio sam da nece moci izdrzati svih 90 minuta da nece moci pratiti Barcine igrace ,ali on me je jucer demantovao ,kako je samo Ambrosini jucer maestralno odigrao ,nevjerovatno je odigrao cijelu utakmicu ,nije ga toliko bilo naprijed ali to svakako nije njegov posao ,pokrivao je slobodan prostor ,trudio se trcao je.Svaka cast majstore ;)
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 21 feb 2013, 16:02, ukupno mijenjano 2 puta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 feb 2013, 16:01

Salamon, Antonini and Robinho trained with the squad today. Salamon is expected to be ready to next week's match vs. Lazio.

Zanimljiv članak o utakmici http://pdacquaviva.com/2013/02/21/milan ... -comments/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

subasic
Kontakt:

Post Postao/la subasic » 21 feb 2013, 16:13

Nego ima li ko kakvih treba ovdje da se hoce "udarati" (naadam se da cete u pravom smislu ovo protumaciti) :D :D Jer ja definitivno necu smjeti gledati revans koji ce biti igran 12-og marta pa imam 2 plana...Prvi je ovaj pomenuti,a drugi je da odem negdje gdje nema tv-a,net-a,iskkljuciti mob. i na miru poslije toga ako prodjemo pregledati u snimku revanas pa ako bude potrebno i dvaput.....pa eto ako ima neko ovo gore prvo sto sam spomenuo,neka pise :D :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 feb 2013, 16:27

Ništa neću puno pisati i komentarisati. Rossoneri, hvala vam što ste mi ulješali noć :!: Izvinjavam se svim Milanistima što sam sumnjao u Allegrija ranije (prije nekoliko mjeseci), ali čovjek je dokazao da može biti trener za duže staze. Igrači svi maestralno odigrali, iako uvijek ima bolji od boljega. :mrgreen:

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 21 feb 2013, 17:09

Genghis je napisao/la:
betton je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mali fix ;)
Danke,danke.. :D
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 21 feb 2013, 17:18

Sinoc je bilo što je bilo, spustili smo separatiste i njihove navijace na zemlju, plaću. prizivaju FIFU i UEFU, sudije, krađe, penale! Pokazali smo svijetu da je Milan bio i bit ce veliki klub.
Međutim to sada treba zaboraviti, slijede nam važne utakmice u ligi prije svega derbi sa interom pa onda lazio.
Sto se tice barse ništa nije gotovo ima i druga utakmica, bit ce gusto. Barsa može svakome dati 3-4 gola. Mislim da je kljuc utakmice dati gol barsi ako damo gol mislim da prolazimo. A vala zbog onog sinoc iako bi ispali ja im nebi zamjerio!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 21 feb 2013, 17:45

Razumijem razlog ( soldi) prodaje T.Silve, ali to nikada necu moći prihvatiti. S njim bi bilo 50% posto jači. Imam osjećaj da bi igrao i za 50% manju platu. Čovjek koji je trebao preuzeti ulogu kapitena, koji je rodjeni lider i borac, koji toliko voli Milan se moro zrtvovati radi **** para. Ne mogu se oteti utisku da se to nie moglo biti drukčije.
Veliki su bili i Sheva, Kaka i Ibra,ali mi se čini da su oni imali jos poneki dodatni razlog sto su otisli.

Ćelo,bolan, vrati nam Silvu i sto se mene tiće 2 godine ne moras nikoga dovesti!

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 21 feb 2013, 17:50

Svaka čast Milanisti, čestitam na pobijedi i puno sreće na Camp Nou trebaće vam, navijam za vas i još jednom iznenadili ste me samo naprijed ! :D
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 21 feb 2013, 18:03

slika

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.