Postao/la francobaresi » 21 feb 2013, 15:51
Nakon što sam malo odspavao , da i ja dam neko mišljene o utakmici .
Kao prvo napomenuo bi' da još ništa nije gotovo , na Nou Campu , Barca je sposobna svaku ekipu na planeti dobiti sa 2 i više razlike . Tek sad bi' rekao da su nam šanse 50:50 ili možda samo malo veće šanse su na strani Milana .
Ali ta je utakmica za 20-ak dana i neću o tome .
Sinoć je za mene pobjeda bila ravna osvajanju naslova prvaka Evrope . Apsolutno niko nam nije davao šanse, čak smo i mi ovdje bili skeptični i tek smo se pomalo ono sramežljivo nadali nekoj pobjedi .
Milan je sinoć pokazao svijetu da ta ekipa nije " propala " kao što je većina mislima , nako samo par loših sedmica sa početka sezone .
Allegri je sinoć pokazao kakav je taktičar i da je pravi čovjek za Milan , ovim putem mu se ovako izvinjavam jer sam sumnjao u njega , također moje izvinjenje i kapitenu Ambrosiniu , valjda sam smetnuo sa uma da ne treba nikad sumnjati u prave FIGHTERE i ljude koji imaju LAVLJE SRCE .
Čitava ekipa je odigrala za veliki respect , i začepila nam svima usta . Itekako u ovom Milanu ima kvalitetnih igrača , ali trebalo im je vremena da se uhodaju , jer nije lako ukomponovati tim kad u njemu imaš gotovo 9 novih igrača.
Još više me raduje činjenica , da je ovaj tim tek na POČETKU , i da ovo još nije potpuna ekipa . Tek u predstojećim sezonama ćemo aBd svi vidjeti pravu snagu Milana . Talenat i potencijal je tu , samo sad žestoko raditi i trebamo biti strpljivi . Jer nove ekipe , koje su tek u fazi formiranja često osciliraju , ali i to će s' vremenom nestati .
I ovo je i ŠAMAR u lice svima onima , koji su tvrdili da je SERIE A propala i da tu nema nikakvog pomaka .
I jedini problem za naše stopere je motivacija , jer sinoć kao i protiv Juventusa su pokazali kvalitet ali motiva im fali u manjim utakmicama .
FORZA MILAN !!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-