3+ ,trebaju nam 3 penala i jedan što ćemo promašitiSveti je napisao/la:Znaci sljedecu utakmicu da odigram 2+ penala.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pobjeda je bolja od orgazma!
- zlatan1982
- Kontakt:
nije ni meni jasno kako busquets ne može igrati kad mu nije prijetila opasnost od žutog kartona...
jašta yebemuM4kaveli je napisao/la:ABD sveti.![]()
Sta je opet te Barca obori na kladari ?

kako znam za njih znam da su dali makar gol na utakmici jedan, ja ih odigram da će dat gol, oni ne daju, kako da ih ne mrzim

naprijed rejal
- RealMoudrid
- Kontakt:
Stručnjački jučer objašnjeno nakon prijenosa, i da je bila ruka, odbila se od igrača Barcelone sa vrlo male udaljenosti i igrač je izbjegavao loptu, dakle napucano i bez namjere, s tim da je rečeno da je ruka, ali nije bilo ovakvog snimka na kojem se vidi da je očigledno igrao glavom.L-Train je napisao/la:sinoc mi se stvarno ucinilo da ga je lopta u ruku pogodila,ali ovdje se lijepo vidi da je ipak u glavu pogodjenLenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
I za one kojima još nije jasno, ovdje se još bolje vidi da ruka nikako nije pomaknuta nakon napucavanja, nego glava.
Ništa, veli Sport da su bila dva penala
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
sinoc sa glavne tribine izgledalo pravo kao da je ruka bila. ali et nije bila ruka.
sinoc je barcelona skroz lose odigrala, ne znam sto je uopste ubacio alexisa
.
sinoc je barcelona skroz lose odigrala, ne znam sto je uopste ubacio alexisa

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Ma nemojte tako ljudi svaka budala moze vodit Barcelonu.Ruka trenera se vidjela jucer.Tj. nije se vidjela.Barcelona je odigrala tako da je dosla po remi.Nisu se uopce trudili.Milan ih je izdominirao u svakom pogledu.Brza kontra, a obrana ne radi posebno strana Pique i Alves.Mislim kad vidis kralja Puyola kako skida oni yebeni flaster i bori se, a onda one pi*ke sto padaju nakon sto ih taknes tipa Alves i Sanchez muka mi dođe na oci.I kakva je ono bila zamjena Cesc za Alexisa.Niđe veze.Da prov kazem da su svi odigrali lose, ali Sancheza mi je uzas gledati.Mislim, moze se njega "simpatizirat", ali realno lik nije napravio nista cime bi zadovoljio.Mogao je jucer ubaciti Thiaga.Xaviju niej dobro islo i bez problema ga je mogao zamijeniti.No Roura nije niti pripremio momcad za utakmicu, a da ne govorim od drugim stvarima.
I ja bi volio kad bi malo izmijenili formaciju.Da ide vise okomito.Ne pije mi vodu ova sa Villom i Pedrom na krilima.Dobro Pedro moze, ali Villu gurni u spic jer je spic igrac.Nikakvo krilo i cudesa.U uzvartu naravno da Barcelona ima sanse.2-0 je velik rezultat, ali ne i nedostizan.Rani gol tj. gol u poluvremenu sve mijenja.A Barcelona ce morat odigrat brze, agresivnije i tocka.Jedini pravi puta za prolazak dalje.A stavi li Sancheza od prve minute hebat cu mu...Villa mora igrati u uzvratu.
I ja bi volio kad bi malo izmijenili formaciju.Da ide vise okomito.Ne pije mi vodu ova sa Villom i Pedrom na krilima.Dobro Pedro moze, ali Villu gurni u spic jer je spic igrac.Nikakvo krilo i cudesa.U uzvartu naravno da Barcelona ima sanse.2-0 je velik rezultat, ali ne i nedostizan.Rani gol tj. gol u poluvremenu sve mijenja.A Barcelona ce morat odigrat brze, agresivnije i tocka.Jedini pravi puta za prolazak dalje.A stavi li Sancheza od prve minute hebat cu mu...Villa mora igrati u uzvratu.
- Cautinho
- Kontakt:
Ja se nadam prolazu,Boze moj,nije jos nista gotovo,samo se zna da je Milan iscupao dobar,predobar rezultat,i u velikoj su,prevelikoj prednosti.
Staviti malo ofenzivniju postavu,sa krilnim napadacima i kojom izmjenom na sredini,dobro se pripremiti za uzvrat,utrpati jedan gol rano i onda ,neka stvari idu svojim tokom.Ova utakmica je bila poprilicno neozbiljna od Barcine strane,nekako su se previse opustili i dali Milanu da im se setka oko gola i naivno primili obadva gola.S tim da nisu dali nijedan,jer da jesu,onda bi bila druga priča.Dobro,nema veze,primili 2 gola,ali da su utrpali taj jedan,makar na silu,sanse za prolaz bi bile puno vece i onda bi Milan bio u problemu.
Staviti malo ofenzivniju postavu,sa krilnim napadacima i kojom izmjenom na sredini,dobro se pripremiti za uzvrat,utrpati jedan gol rano i onda ,neka stvari idu svojim tokom.Ova utakmica je bila poprilicno neozbiljna od Barcine strane,nekako su se previse opustili i dali Milanu da im se setka oko gola i naivno primili obadva gola.S tim da nisu dali nijedan,jer da jesu,onda bi bila druga priča.Dobro,nema veze,primili 2 gola,ali da su utrpali taj jedan,makar na silu,sanse za prolaz bi bile puno vece i onda bi Milan bio u problemu.
Keep walking.
Jedna vijest koja ce nas malo usreciti
Službeno: Eric Abidal je dobio zeleno svjetlo za povratak na teren.

Službeno: Eric Abidal je dobio zeleno svjetlo za povratak na teren.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Dokaz da su Barcelona i Real M. najveci svjetski klubovi :
U slucaju pobjede i osvajanja titula jednih ili drugih ne pridaje se paznja skoro pa nikakva od navijaca istih. Dok u slucaju poraza jedni ili drugih svi ostali slave
Primjer El - Clasico dodje navijac Mance i kaze navijam za Real veceras i sretno vam ; Dodje navijac Liverpoola i kaze navijam za Barcu veceras sretno vam. Pobjedi npr Real odma je na temi Barce barem 10 navijaca drugih klubova sa provokacijama.
Kontra primjer igra se derbi u Italiji npr Inter - Milan ( nijednog navijaca Barcelone to ne zanima pa ni Realovca )
kako god da zavrsi utakmica niko i ne prati i definitivno ne objavljuje postove na fejsu.
Sinoc barem kod mene u raji : jedino navijaci Reala nisu nista postavljali .... Ovo ostatak sve neki statusi tipa nesto sto je Pique dao sinu ime Milan
Zaista ima dobrih provokacija al' ova
Dalje da je Barca sinoc pobjedila Milan to bi bila jedna obicna vecer a ovako se pretvorilo u slavlje ravno osvojanju Lige prvaka
*****************************************************************************************************************************************
A sto se tice "nas" moze li neka peticija na facebooku ? Ili neki bolji nacin da se izvrsi zahtjev za ostavljanjem Alexa na klupi do kraja karijere. Nevjerovatno koliko taj igrac ne uradi NISTA. Ma villa kakav god da je za Alexa je TATA !!!
Pedro na racun stare slave jos igra ... totalno neproduktivan. Komplet igra se svela na Mesija koji kad naidze na dupli bedem i kada se odbrana odmakne od njega na jedno pristojno rastojanje ( citaj nedaju mu driblinge i prilazak blize golu ) on NESTANE. Xavi sinoc jedva igrao vidi se da je ozljeda ostavila traga. Jedino sto su se trudili i to im niko ne moze osporiti Alba - Pujol - Iniesta ... ostatak ekipe ostao u Barceloni.
******************************************************************************************************************************************
Do uzvrata dobro odmorit ..... promjeniti malo tim sada u ligi da se "osvjeze" da se malo glava ohladi i onda u uzvratu krenuti od prve minute na sve ili nista.
Pozz simpatizerima Barcelone
U slucaju pobjede i osvajanja titula jednih ili drugih ne pridaje se paznja skoro pa nikakva od navijaca istih. Dok u slucaju poraza jedni ili drugih svi ostali slave

Primjer El - Clasico dodje navijac Mance i kaze navijam za Real veceras i sretno vam ; Dodje navijac Liverpoola i kaze navijam za Barcu veceras sretno vam. Pobjedi npr Real odma je na temi Barce barem 10 navijaca drugih klubova sa provokacijama.
Kontra primjer igra se derbi u Italiji npr Inter - Milan ( nijednog navijaca Barcelone to ne zanima pa ni Realovca )

Sinoc barem kod mene u raji : jedino navijaci Reala nisu nista postavljali .... Ovo ostatak sve neki statusi tipa nesto sto je Pique dao sinu ime Milan

Dalje da je Barca sinoc pobjedila Milan to bi bila jedna obicna vecer a ovako se pretvorilo u slavlje ravno osvojanju Lige prvaka

*****************************************************************************************************************************************
A sto se tice "nas" moze li neka peticija na facebooku ? Ili neki bolji nacin da se izvrsi zahtjev za ostavljanjem Alexa na klupi do kraja karijere. Nevjerovatno koliko taj igrac ne uradi NISTA. Ma villa kakav god da je za Alexa je TATA !!!
Pedro na racun stare slave jos igra ... totalno neproduktivan. Komplet igra se svela na Mesija koji kad naidze na dupli bedem i kada se odbrana odmakne od njega na jedno pristojno rastojanje ( citaj nedaju mu driblinge i prilazak blize golu ) on NESTANE. Xavi sinoc jedva igrao vidi se da je ozljeda ostavila traga. Jedino sto su se trudili i to im niko ne moze osporiti Alba - Pujol - Iniesta ... ostatak ekipe ostao u Barceloni.
******************************************************************************************************************************************
Do uzvrata dobro odmorit ..... promjeniti malo tim sada u ligi da se "osvjeze" da se malo glava ohladi i onda u uzvratu krenuti od prve minute na sve ili nista.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- supermario
- Kontakt:
Koju metodu si koristio da dodjes do ovakvog zakljucka bgt=?MrHc je napisao/la:Dokaz da su Barcelona i Real M. najveci svjetski klubovi :
U slucaju pobjede i osvajanja titula jednih ili drugih ne pridaje se paznja skoro pa nikakva od navijaca istih. Dok u slucaju poraza jedni ili drugih svi ostali slave![]()
Kontra primjer igra se derbi u Italiji npr Inter - Milan ( nijednog navijaca Barcelone to ne zanima pa ni Realovca )kako god da zavrsi utakmica niko i ne prati i definitivno ne objavljuje postove na fejsu.
Sinoc barem kod mene u raji : jedino navijaci Reala nisu nista postavljali .... Ovo ostatak sve neki statusi tipa nesto sto je Pique dao sinu ime MilanZaista ima dobrih provokacija al' ova
![]()
Dalje da je Barca sinoc pobjedila Milan to bi bila jedna obicna vecer a ovako se pretvorilo u slavlje ravno osvojanju Lige prvaka![]()

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Barca i Real su klasa za sve ostale u Evropi. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
za real ne znam a za barcu sam se sinoc uvjerioMancini je napisao/la:Barca i Real su klasa za sve ostale u Evropi.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Cautinho
- Kontakt:
Znaci,uvjerio si se nakon jedne utakmice.Dobar si.milanist je napisao/la:za real ne znam a za barcu sam se sinoc uvjerioMancini je napisao/la:Barca i Real su klasa za sve ostale u Evropi.
Uvjerit ces se ti na Nou Campu koja je najbolja momcad.
Keep walking.
Jedina ekipa u Italiji koja teži nadigravanju je Juventus,ostale nema potrebe komentarisati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
znam sigurno da city nije kvazi navijacu.... nego najavljivase raspad milana i bar 2-3 gola razlike za barcelonu. nesto izosta? i dalje mi ne rece onaj nista za travu san sira? gdje si se sakrio misu... nema vise djeteline sa cetri lista.Cautinho je napisao/la:Znaci,uvjerio si se nakon jedne utakmice.Dobar si.milanist je napisao/la:za real ne znam a za barcu sam se sinoc uvjerioMancini je napisao/la:Barca i Real su klasa za sve ostale u Evropi.
Uvjerit ces se ti na Nou Campu koja je najbolja momcad.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
za real ne znam a za barcu sam se sinoc uvjerio
[/quote]
Znaci,uvjerio si se nakon jedne utakmice.Dobar si.
Uvjerit ces se ti na Nou Campu koja je najbolja momcad.[/quote]
znam sigurno da city nije kvazi navijacu.... nego najavljivase raspad milana i bar 2-3 gola razlike za barcelonu. nesto izosta? i dalje mi ne rece onaj nista za travu san sira? gdje si se sakrio misu... nema vise djeteline sa cetri lista.[/quote]
Ali zato ima oranica i blato na izvoz,jeli se ono teren priprema za sjetvu krompira na proljeće.

Znaci,uvjerio si se nakon jedne utakmice.Dobar si.
Uvjerit ces se ti na Nou Campu koja je najbolja momcad.[/quote]
znam sigurno da city nije kvazi navijacu.... nego najavljivase raspad milana i bar 2-3 gola razlike za barcelonu. nesto izosta? i dalje mi ne rece onaj nista za travu san sira? gdje si se sakrio misu... nema vise djeteline sa cetri lista.[/quote]
Ali zato ima oranica i blato na izvoz,jeli se ono teren priprema za sjetvu krompira na proljeće.

- Cautinho
- Kontakt:
Kakve City veze ima sa temom Barcelone? Znaci,kad te netko stavi dobar argument na stol,ti stanes vrijedati?Bravo!
Realno govoreci,Barcelona je prije utakmice bila veliki favorit i trebala je dobiti ovaj mec s obzirom na stanje i situaciju.Sad 2-3 gola razlike mi je malo nategnutno,tko zna od koga si to cuo.Realniji bi bio rezultat od jedne razlike,sad 2 ili 3 gola nisu.Ali,kad utakmica podje,nema vise favorita.Nitko nije mogao predvidjeti rezultat utakmice.Da je netko slucajno znao,danas bi bio multi-milioner.A sto se te trave tice,Roura je se zalio na los teren,sto opet dobar argument u odnosu na tvoj post,jer valjda trener ekipe koja je igrala utakmicu na istome stadionu,zna bolje od jednog simpatizera Milana u Bosni.
Realno govoreci,Barcelona je prije utakmice bila veliki favorit i trebala je dobiti ovaj mec s obzirom na stanje i situaciju.Sad 2-3 gola razlike mi je malo nategnutno,tko zna od koga si to cuo.Realniji bi bio rezultat od jedne razlike,sad 2 ili 3 gola nisu.Ali,kad utakmica podje,nema vise favorita.Nitko nije mogao predvidjeti rezultat utakmice.Da je netko slucajno znao,danas bi bio multi-milioner.A sto se te trave tice,Roura je se zalio na los teren,sto opet dobar argument u odnosu na tvoj post,jer valjda trener ekipe koja je igrala utakmicu na istome stadionu,zna bolje od jednog simpatizera Milana u Bosni.
Keep walking.
eto nikakve, sad se ne zna da li si navijac citija ili barce. ili kako koji tim pobijedi. ti su mi najgori... a kakav bolan argument? po cemu je barca bila bolja.. jeste jedino imaala bespotrebnih 8000 dodavanja na centru i posjed lopte koji nista ne znaci. uz jednu izglednu priliku. Milan je imao bolje i izrazenije sanse i rezultat je i vise nego realan, moglo je lako biti i gore po barcu, i sad kao tvoj argument poraza je losa trava na san siru, ma daj. bila je onda losa i milanu, nisu mogli pokazati svu svoju vjestinu, pa sta sad? i od koga sam cuo za dva tri gola razlike.. pa prelistaj postove prije utakmice na barcinom PDF-u pa ces vidjeti od koga sam cuo. od vas sami da se ne mucis. toliko od mene. ne raspravljam se sa tobom vise jer nemam potrebe. nista mi nisi uspio reci u svoju korist.Cautinho je napisao/la:Kakve City veze ima sa temom Barcelone? Znaci,kad te netko stavi dobar argument na stol,ti stanes vrijedati?Bravo!
- Cautinho
- Kontakt:
Jesi ti procitao moj post?
Ja nevidim da sam igdje napisao da je Barca bila bolja,ja sam napisao da je bila favorit prije meča.Milan je bio bolji u toj utakmici.
Ti koji su mislili da ce Barca glat' dobiti 2-3 razlike sigurno neznaju nista o fudbalu i nisu relevantan podatak,a ti si jos gori ako njih spominjes u tom konteksu.Ovi respektabilni forumasi su svi napisali ono sto sam i ja rekao.Nikakvih 2-3 razlike.
Sad eto tebe briga za koji tim ja navijam,sigurno neces moci spavati večeras od brige dali Cautinho simpatizira City ili Barcu ili oboje.
Ja nevidim da sam igdje napisao da je Barca bila bolja,ja sam napisao da je bila favorit prije meča.Milan je bio bolji u toj utakmici.
Gdje si to vidio? Opet kazem,napisao sam da Roura rekao da je trava bila losa,a nisam se vadio na nju,jer nemam zamazane oci.I opet,Milan je bio bolji u toj utakmici.Necu nista osporavati,NITI sam ista osporavao.i sad kao tvoj argument poraza je losa trava na san siru
Ti koji su mislili da ce Barca glat' dobiti 2-3 razlike sigurno neznaju nista o fudbalu i nisu relevantan podatak,a ti si jos gori ako njih spominjes u tom konteksu.Ovi respektabilni forumasi su svi napisali ono sto sam i ja rekao.Nikakvih 2-3 razlike.
Sad eto tebe briga za koji tim ja navijam,sigurno neces moci spavati večeras od brige dali Cautinho simpatizira City ili Barcu ili oboje.
Keep walking.
Čuj 8000 bezpotrebnih pasova,Milan imao puno šansi,vjerovatno su to i one šanse iz ofsajda u prvom poluvremenu,bili bolji a brane se sa svih 10 igrača u polju.Koji su to respektabilni forumaši,možda oni koji su na ovoj temi i dan i noć?A zaboravih trava je ipak bila engleska što jest jest.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 22 feb 2013, 03:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.