Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
ma ja ne sumnjam da svak ima osjecaj za bosnom i hercegovinom od ljudi koji zive vani i djece koja su rodjena vani .on je etnicki bosnjak i odgojen je ko bosnjak . medjutim , stvar je organizacije i sistema koji nam fali u svemu . tu se ozbiljno mora raditi . sta zna neki sejo koji je rodjen u njemackoj , moze li on dobiti nas pasos , koliko ce to sve trajati , gdje treba otici , koga pitati , i gleda li ga ovaj nas .
ovi sa zapada dodju sa kompletnim paketom koji neko od ove djece i prihvati .
siguran sam da je na vagi nas i strani da bi sva ova djeca uzela nas .
zato me ispizdise izjave da ne treba nikog moliti
Hahahahah, majstore, strpo si Drogbu i dzep sinoc, ocekujemo te ubrzo i u nadrazem dresu.Principatus je napisao/la:Kako neces biti zauzet, cuj protiv Drogbe.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Svaka cast potpuno isparavna konstatacija, nama je potreban sistem a onda ce sve ici kako treba.arius je napisao/la:ma ja ne sumnjam da svak ima osjecaj za bosnom i hercegovinom od ljudi koji zive vani i djece koja su rodjena vani .on je etnicki bosnjak i odgojen je ko bosnjak . medjutim , stvar je organizacije i sistema koji nam fali u svemu . tu se ozbiljno mora raditi . sta zna neki sejo koji je rodjen u njemackoj , moze li on dobiti nas pasos , koliko ce to sve trajati , gdje treba otici , koga pitati , i gleda li ga ovaj nas .
Gledao sam sinoc cijelu tekmu i moram piznati da Kolasinac ima mjesta u repci na ljevom beku i trebaju se oko njega vise angazovati ovi ljudi iz saveza. Hajrovica i Seferovica mozemo prezaliti jer na njihovim pozicijama imamo niz alternativa koje su cak bolje od njih dvojice al za Kolasinca nema alterantive, jednostavno ako bude igrao za nas kompletirali smo ekipu koja ima i "glavu i rep" zargonski receno. Sa Kolasincem, Bicakcicem i Hadzicem te ovim igracima sto su do sada igrali za repku bi konacno sasatavili ekipu u kojoj bi na svakoj poziciji (osim mozda u napadu) imali dva kvalitetna igraca.
Begovic
Mujdza-Spahic-Bicakcic-Kolasinac
Odbrana za svaki respekt!
Toje to tri igraca iz Bundeslige, jedan iz Primere, i golman iz Engleske lige i onda se mozemo nadati i vecim uspjesima. Pogotovo sto su i Kolasinac i Bicakcic zvjeri, imaju snagu dovoljnu brzinu a bogami i tehniku, a imali bi smo i adekvatne zamjene druga postava u odbrani bi bila Vranjes-Pandza-Zukanovic-Lulic.bhsport je napisao/la:Begovic
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 21 feb 2013, 09:31, ukupno mijenjano 1 put.
100 % .... i otvara se pozicija seji u sredini i lulicu na krilu . a prvih 11 svi iz najjace 4 lige sto se do sada nije nikad desilo.bhsport je napisao/la:Begovic
da ne pricam o potencijalu za buducnost . mire, stevo, bicakcic ,90. godiste kolasinac 93. asmir 87. za golmana puter

Zadnja izmjena: arius, dana/u 21 feb 2013, 09:34, ukupno mijenjano 1 put.
vendeta87 je napisao/la:Gledao sam sinoc cijelu tekmu i moram piznati da Kolasinac ima mjesta u repci na ljevom beku i trebaju se oko njega vise angazovati ovi ljudi iz saveza. Hajrovica i Seferovica mozemo prezaliti jer na njihovim pozicijama imamo niz alternativa koje su cak bolje od njih dvojice al za Kolasinca nema alterantive, jednostavno ako bude igrao za nas kompletirali smo ekipu koja ima i "glavu i rep" zargonski receno. Sa Kolasincem, Bicakcicem i Hadzicem te ovim igracima sto su do sada igrali za repku bi konacno sasatavili ekipu u kojoj bi na svakoj poziciji (osim mozda u napadu) imali dva kvalitetna igraca.
Ja bi to ovako odradio.
Pape, neko iz saveza i Bakovic. U Avion i na konak kod porodice Kolasinac....
Predstaviti nas savez, reprezentaciju, planove itd. Objasniti Kolasincu zasto ga zelimo te mu predstaviti planove vezane za njega. Vidjeti kakve su njegove zelje. Na kraju Bakovic da provjeri kakva je situacija sa papirologijom.
Startati papirologiju po povratku i proces, papiri bi trebali biti spremni do Maja/juna, onda ga pozvati za prijateljski susret krajem Maja i onu kval tekmu vani protiv Latvije, mislim da bi vec tada a posebno na jesen Kolasinac bio nezamjenjiv prvotimac na lijevom beku....Salihovic bi pojacao konkurenciju u vezi, gdje mu je i mjesto a Lulic bi igrao na krilu gdje mu je i mjesto....
Vuk sit i ovce na broju...
Tako je onda mozemo pricati o redovnom plasmanu na SP i EP pa cak i prolazom grupne faze na tim takmicenjima.arius je napisao/la:100 % .... i otvara se pozicija seji u sredini i lulicu na krilu . a prvih 11 svi iz najjace 4 lige sto se do sada nije nikad desilobhsport je napisao/la:Begovic
Uz moje maksimalno postovanje za tvoje znanje, mislim da Bicakcic nije ni blizu kvaliteta Kolasinca.....Nisam siguran da je Bicakcic trenutno bolji od Pandze/Zuke/Vranjesa......Odgovor cemo dobiti slijedece sezone, gledao sam Bicakcica vise puta i nisam toliko odusevljen, ni priblizno nema brzinu i agresivnost koju recimo vec sada posjeduje Kolasinac.vendeta87 je napisao/la:Toje to tri igraca iz Bundeslige, jedan iz Primere, i golman iz Engleske lige i onda se mozemo nadati i vecim uspjesima. Pogotovo sto su i Kolasinac i Bicakcic zvjeri, imaju snagu dovoljnu brzinu a bogami i tehniku, a imali bi smo i adekvatne zamjene druga postava u odbrani bi bila Vranjes-Pandza-Zukanovic-Lulic.bhsport je napisao/la:Begovic
Tako bi bilo optimalno, tj. tako bi bilo kada bi savez jos danas krenuo u tu akciju.Batko je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Gledao sam sinoc cijelu tekmu i moram piznati da Kolasinac ima mjesta u repci na ljevom beku i trebaju se oko njega vise angazovati ovi ljudi iz saveza. Hajrovica i Seferovica mozemo prezaliti jer na njihovim pozicijama imamo niz alternativa koje su cak bolje od njih dvojice al za Kolasinca nema alterantive, jednostavno ako bude igrao za nas kompletirali smo ekipu koja ima i "glavu i rep" zargonski receno. Sa Kolasincem, Bicakcicem i Hadzicem te ovim igracima sto su do sada igrali za repku bi konacno sasatavili ekipu u kojoj bi na svakoj poziciji (osim mozda u napadu) imali dva kvalitetna igraca.
Ja bi to ovako odradio.
Pape, neko iz saveza i Bakovic. U Avion i na konak kod porodice Kolasinac....
Predstaviti nas savez, reprezentaciju, planove itd. Objasniti Kolasincu zasto ga zelimo te mu predstaviti planove vezane za njega. Vidjeti kakve su njegove zelje. Na kraju Bakovic da provjeri kakva je situacija sa papirologijom.
Startati papirologiju po povratku i proces, papiri bi trebali biti spremni do Maja/juna, onda ga pozvati za prijateljski susret krajem Maja i onu kval tekmu vani protiv Latvije, mislim da bi vec tada a posebno na jesen Kolasinac bio nezamjenjiv prvotimac na lijevom beku....Salihovic bi pojacao konkurenciju u vezi, gdje mu je i mjesto a Lulic bi igrao na krilu gdje mu je i mjesto....
Vuk sit i ovce na broju...
Da i zamjena vrhunska, tu najvise skripi na defanzivnom veznom, da je Zaha npr zamjena a da imamo jednu klasu, imali bi svjestsku repkuvendeta87 je napisao/la:Toje to tri igraca iz Bundeslige, jedan iz Primere, i golman iz Engleske lige i onda se mozemo nadati i vecim uspjesima. Pogotovo sto su i Kolasinac i Bicakcic zvjeri, imaju snagu dovoljnu brzinu a bogami i tehniku, a imali bi smo i adekvatne zamjene druga postava u odbrani bi bila Vranjes-Pandza-Zukanovic-Lulic.bhsport je napisao/la:Begovic
dakle
?
Stevanovic Pjanic Lulic
Dzeko Vedo
rezervna postava:
Zahirovic
Visca Medunjanin Nadarevic (ako se pokaze)
Djuric Bilbija
Pa i ja bih rekao da su u ovom momentu jednako kvalitetni ovi nabrojani al dajem Bicakcicu tu prednost jer je mladji, al neka da i mi jednom docekamo da u repci imamo zestoku konkurenciju od 5 igraca za dvije pozicije.Batko je napisao/la:Uz moje maksimalno postovanje za tvoje znanje, mislim da Bicakcic nije ni blizu kvaliteta Kolasinca.....Nisam siguran da je Bicakcic trenutno bolji od Pandze/Zuke/Vranjesa......Odgovor cemo dobiti slijedece sezone, gledao sam Bicakcica vise puta i nisam toliko odusevljen, ni priblizno nema brzinu i agresivnost koju recimo vec sada posjeduje Kolasinac.vendeta87 je napisao/la:Toje to tri igraca iz Bundeslige, jedan iz Primere, i golman iz Engleske lige i onda se mozemo nadati i vecim uspjesima. Pogotovo sto su i Kolasinac i Bicakcic zvjeri, imaju snagu dovoljnu brzinu a bogami i tehniku, a imali bi smo i adekvatne zamjene druga postava u odbrani bi bila Vranjes-Pandza-Zukanovic-Lulic.bhsport je napisao/la:Begovic
salihovic na DM .... odnosno s dva krila i dva spica i on i pjanic bi bili CMbhsport je napisao/la:Da i zamjena vrhunska, tu najvise skripi na defanzivnom veznom, da je Zaha npr zamjena a da imamo jednu klasu, imali bi svjestsku repkuvendeta87 je napisao/la:Toje to tri igraca iz Bundeslige, jedan iz Primere, i golman iz Engleske lige i onda se mozemo nadati i vecim uspjesima. Pogotovo sto su i Kolasinac i Bicakcic zvjeri, imaju snagu dovoljnu brzinu a bogami i tehniku, a imali bi smo i adekvatne zamjene druga postava u odbrani bi bila Vranjes-Pandza-Zukanovic-Lulic.bhsport je napisao/la:Begovic
dakle
?
Stevanovic Pjanic Lulic
Dzeko Vedo
rezervna postava:
Zahirovic
Visca Medunjanin Nadarevic (ako se pokaze)
Djuric Bilbija
................begovic...................
mujdza...spaha...bicakcic...kolasinac
stevo.....mire.............sejo....lula
.............vedo........dzeko..........
Zadnja izmjena: arius, dana/u 21 feb 2013, 09:45, ukupno mijenjano 1 put.
To bas niko sa foruma ne poznaje Kolasinca da bi mmogli sta saznati iz prve ruke majstor10 je nesiguran i nesto mulja
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Sa jednog drugog foruma (malo ozbiljnjieg
) sam saznao da su neke stvari vec u proceduri i da momak zaista zeli igrati za BiH
...

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Iskreno se nadam da si upravo, s tvoje tastature u bozje usi!bordo_Sarajevo je napisao/la:Sa jednog drugog foruma (malo ozbiljnjieg) sam saznao da su neke stvari vec u proceduri i da momak zaista zeli igrati za BiH
...
Ne morate me vjerovat vala ali o kojem forumu pricas ti?
ja ti zivota mi ,vjerujem , vidim da si iz sandzaka , mozda ste i rodbinski vezani , nego ne daj mu da se predomisli i reci mu da se strpi jer pape i ekipa nisu pohitni
eto

Ja mislim da ovaj majstor operira i na Seadovom profilu na fejsu, postavljao mu je mnogo slika i pisao mu.... 

Trenutno korisnika/ca: Amarinho, Benko123, Confiance, Coolpanda24, Google Adsense [Bot], hurem, LaMeloBall, Zra i 21 gost.