Sto ih je Sajo pocastio brzinom...Pariškom...calcio je napisao/la:Dodji kod nas Sejo
'vako cemo poslije Grcke

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sto ih je Sajo pocastio brzinom...Pariškom...calcio je napisao/la:Dodji kod nas Sejo
'vako cemo poslije Grcke
Ako Ministarstvo nesto treba da odradi, onda ce ova dvojica debitovati za nas u godinama u kojima je Rahimic imao svoj debi za repkuraul-zakon je napisao/la:Koliko sam ja informisan, sada samo treba Ministarstvo da potvrdi pasoše i naši su, mogu igrati.el-fighter je napisao/la:Citam jucer na fb da su sredjeni papiri za Hadzica i Bicakcica. Zna li neko koliko ima istine u tome?
Neka me neko ispravi ako nisam u pravu.
ne znam njemacki, mozel ukratko sta pisuvalterboy je napisao/la:Evo clanak na njemackim
http://www.zdfsport.de/Schalke-feiert-i ... 09592.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nista, Keller je ponosan na njega, i kaze kako je dobro odigrao kao zamjena za Fuchsabrcak108 je napisao/la:ne znam njemacki, mozel ukratko sta pisuvalterboy je napisao/la:Evo clanak na njemackim
http://www.zdfsport.de/Schalke-feiert-i ... 09592.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dufresne,kad se vracas na posao,digao si veliku frku na forumu,Dufresne je napisao/la:Ja podrzavam sve sto je Pape rekao u intervjuu za Uefin portal...![]()
Prvo sva papirologija, pa onda mozemo pricati o pozivu...Nismo mi vise reprezentacija, koja ce moliti nekoga da igra za nas, mi smo dva puta baraz igrali....
![]()
Prvo papirologija, pa onda poziv...Kad se zavrsi papirologija, obavezno uz tu papirologiju da posalju CV, pismo motivacije i molbu, koju ce adresirati na adresu saveza i Papetovu adresu u Parizu, onda ce se zahtjev uzeti u razmatranje...
![]()
Ako Kolasinac ne zaigra za nas, nema brige, za dvije godine kad Spahic se oprosti, moci cemo da biramo izmedju Kvesica i Sunjica, ko ce da ga zamjeni...![]()
Pape i delegati iz NSBiH, samo treba da nastavite sa ovom taktikom... Samo BAHATO!
Od ponedjeljka sam na poslu...dentist je napisao/la:Dufresne,kad se vracas na posao,digao si veliku frku na forumu,Dufresne je napisao/la:Ja podrzavam sve sto je Pape rekao u intervjuu za Uefin portal...![]()
Prvo sva papirologija, pa onda mozemo pricati o pozivu...Nismo mi vise reprezentacija, koja ce moliti nekoga da igra za nas, mi smo dva puta baraz igrali....
![]()
Prvo papirologija, pa onda poziv...Kad se zavrsi papirologija, obavezno uz tu papirologiju da posalju CV, pismo motivacije i molbu, koju ce adresirati na adresu saveza i Papetovu adresu u Parizu, onda ce se zahtjev uzeti u razmatranje...
![]()
Ako Kolasinac ne zaigra za nas, nema brige, za dvije godine kad Spahic se oprosti, moci cemo da biramo izmedju Kvesica i Sunjica, ko ce da ga zamjeni...![]()
Pape i delegati iz NSBiH, samo treba da nastavite sa ovom taktikom... Samo BAHATO!
strah me nekog linca![]()
Apsolutno se slazem sa tobom, to je njegov posao...On za taj posao odgovora, ako ga uradi dobro treba biti nagradjen, ako ga uradi lose treba biti kaznjen...Medo10 je napisao/la:Moze se ovdje raspravljat za ili protiv, al' jedna je cinjenica, a ta glasi da je Pape selektor i on ce reci sta i kako. Ove rasprave preko foruma su samo pisanje u vjetar.
Samo bahato...Batko je napisao/la:Kod svih reprezentacija i saveza je papirologija samo formlanost a kod nas je obratno......Prvo papirologija pa cemo vidjeti za poziv "more bit bidne a more bit ne bidne"....![]()
![]()
![]()
Zato cemo uskoro gledati masu evropskih selekcija sa igracima porijeklom iz BIH...
nije ovdje stvar cak ni u tome da uspije da nas odvede u brazil bez kolasinca ili bicakcica ...oni za buducnost jednostavno MORAJU nositi nas dres . pa dokle cemo mi vise sami sebe praviti budalama .Dufresne je napisao/la:Apsolutno se slazem sa tobom, to je njegov posao...On za taj posao odgovora, ako ga uradi dobro treba biti nagradjen, ako ga uradi lose treba biti kaznjen...Medo10 je napisao/la:Moze se ovdje raspravljat za ili protiv, al' jedna je cinjenica, a ta glasi da je Pape selektor i on ce reci sta i kako. Ove rasprave preko foruma su samo pisanje u vjetar.![]()
Ali s druge strane, posto zivimo u zemlji, u kojoj postoji odredjen nivo slobode izrazavanja, ja cu reci da imam pravo, da pisem, da kritikujem, da hvalim, cak i selektora fudbalske reprezentacije BiH... Jedino, ako prekrsim neki zakon ili pravilo, trebam da budem sankcionisan...![]()
Na ovaj post slijedi odgovor u formi:
'ta ti znas, Pape zabij'o kad se ti nisi ni rodio...
Ja sam uradio sve sto sam mogao dosad, bio bi uporan da bi ga opet gnjavio sa tom temom, momak mi je vec rekao da ce igrati za nas.arius je napisao/la:majstore kani se foruma nego od seada punomoc pa u red za pasose![]()
![]()
ti si nam jedina nada
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Dinhooo, Edincapitano, Goalgetter, torbica i 38 gostiju.