Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Kardashian je na terenu proveo minutu i po, tako da ne vjerujem da će dobiti uobičajenu minutažu noćas .. sigurno će Mirza dobiti još barem pet minuta
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ovo PJ hoce da ga utopi Bostonu, a Mirza nece iz Broklyna pa ne ubacuje trice.. 

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Imao sam nekog posla, a nisam ga očekivao ovako rano, pa nisam nešto žurio.Sva sreća!Jer čitajući komentare vidim da sam sačuvao ovo malo živaca što imam.
Ako opet uđe valjda se malo oslobodi kad vidi da ima popravni pa ubaci šta.Red bi bio.

Ako opet uđe valjda se malo oslobodi kad vidi da ima popravni pa ubaci šta.Red bi bio.
mirza je isti tip igraca kao i ersan, mislim da bi mu ovo sto ersan radi moglo biti od koristi, jer ne treba samo trice pucat, al kad nece nece, kako mi je krivo u pm
BUDI PONOSAN
Nemoj na osnovu komentara zakljucivat kako je odigro,evo odbranu je odlicno odigro imamo je mislim dvije ukradene lopte prva kad su mu svirali faul a druga kad je presjeko loptu i kreno da doda pa je ovi presjekli.GoRaN je napisao/la:Imao sam nekog posla, a nisam ga očekivao ovako rano, pa nisam nešto žurio.Sva sreća!Jer čitajući komentare vidim da sam sačuvao ovo malo živaca što imam.![]()
Sto se tice napada ima dva poena(polaganje u kontri) i jedan skok i tri promasene trice.
Valjda se Bucksi odlijepe na +20 sada u trecoj , pa ga vidimo u cetvrtoj ponovo
ZELJEZNICAR 1921!
-
- Kontakt:
I Lopez je šutao 2-10, pa šta?
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
jel to ti poistovjecujes kredit koji ima top3 centar lige i mirzu?4stringsonly je napisao/la:I Lopez je šutao 2-10, pa šta?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nista osim toga sto je lopez zvijezda i moze sutat tako jso 10 utakmica bit ce u prvih 54stringsonly je napisao/la:I Lopez je šutao 2-10, pa šta?
može se Lopezu i ostalima, oni su jednostavno duže u NBA i njima se uvijek vjeruje .. Mirza se gleda svaki šut, a on je samo "White guy in America" ..4stringsonly je napisao/la:I Lopez je šutao 2-10, pa šta?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
mislim da je brzo dobio dvije licne i da ga je zbog toga izveo, mozda bi i mogao u dugom igrat, al daj boze da se varamJTS je napisao/la:Kardashian je na terenu proveo minutu i po, tako da ne vjerujem da će dobiti uobičajenu minutažu noćas .. sigurno će Mirza dobiti još barem pet minuta
BUDI PONOSAN
mislim da Mirza nece imati priliku vise igrati...samo iz razloga sto je rezultat neizvjestan,i nema sanse da mu kod suta 1-6 da sansu,aLI...
Kindže, kindže...
Bucksi ce ovo uzet. Tesko da se Brooklyn moze vratati ali kakav su oni tim sve je moguce. Wallace mescini igra 4:u, mislim da to sve govori.. Mirza je odradio svoje.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Bice bolje
pa zar se bas bas mora cekat da osiguraju PO da bi Mirza više igrao 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- el-fighter
- Kontakt:
Nece valjda i ovo otici u produzetak

EDIT: Ipak nece. Bucksi imali 3 slobodna za produzetak, ali nisu pogodili nijedno.

EDIT: Ipak nece. Bucksi imali 3 slobodna za produzetak, ali nisu pogodili nijedno.
Velež do groba života mi moga
- storm_raider
- Kontakt:
Nevjerovatna utakmica opet... Ellis cijelu sezonu van forme, ni sjena igraca iz prosle sezone. Sto se naseg Mirze tice, neka je razbio maler, upisao se u strijelce, odigrao odlicnu defanzivu. Bilo bi mnogo bolje da je pogodio barem jednu tricu. Bice bolje, prekosutra se gleda tekma sa Houstonom.
Ko nije upratio Indiana je razbila Knickse 40tak razlike veceras.
Ko nije upratio Indiana je razbila Knickse 40tak razlike veceras.
Sport je lijek za tijelo i duh.
P.J ne **** zivu silu,igras lose klupa ti je
Ovaj put je Hump bio zrtva.Sto se tice Mirze,njega vise gledaju da odigra odbranu,tako moze zaraditi min,znaju oni svi da on zna pogoditi.Bice bolje,drago mi je da je dobio ponovo povjerenje.Nisam gledo utakmicu,ali narednu pratim.

Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 feb 2013, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.