Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

AndreaAgnelli
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la AndreaAgnelli » 21 feb 2013, 00:10

Treba dobiti što lakšu ekipu u 1/4 finalu da se previše ne istrošimo, a u polufinalu koga Bog da, favoriti će sami sebe izbacivati. :mrgreen:

Sreća nam je što sad u ovim nock-out utakmicama možemo igrati na rezultat bez primljenog gola, tako da nema veze što nam je napad slabija strana, važno je da su vezni red i odbrana beton što realno i jesu. :D

Fakat šteta zbog poraza protiv Sampe i remija protiv Genoe, ranije smo mogli riješiti prvenstvo i sve snage usmjeriti na CL, a ovako nam je kako i sam Conte kaže i dalje prioritet Serie A .

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 feb 2013, 00:22

pa i fali Barci , kad ustopas Mesija kao vcrs ili Celzi prosle godine, ne zna niko gola dati..dzaba toliki pasovi kad se sve to svodi na dodavanja mesiju..pored njega imas u ekipi jos samo Iniestu i Pikea koji znaju dat go a da to nije postavljanje noge.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 feb 2013, 00:35

Upravo to, dosta tu ima paralela jer je i sam Conte priznao da mu je uzor igra Barce.
Dešava im se, ne toliko često, ali dešava isto što i nama, posjed sa puno pasova, ali kada nema realizacije, džaba sve.

U tom kontekstu sam apsolutno bio za jednog jakog CF-a, a to je prepoznato i dovest će se u vidu Llorentea, time mi pojačavamo ekipu za 30% minimalno, da ne govorim da onda i Gio i Vučko imaju partnera sa kojim mogu igrati, tražiti ga loptama i vjerovati mu što ipak sada nije slučaj jer Matri sa loptom u nogama nije to to, Llorente omogućava prisustvo u šesnaestercu jer ima i znanje, fizikalije i tehniku za to.

To i Barci treba i morat će dovoditi napadača pod cijenu smanjenja posjeda i tika-take.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 21 feb 2013, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 21 feb 2013, 00:37

U 1/4 finalu bih volio Porto/Malaga ili Galata/Schalke. Od ovih jačih, Milan ako prođe ili Dortrmund.

Idealno bi bilo Porto ili Malaga. Mada se relano u principu može sa svima igrati. Pogotovo ekipe kao što je Juve, koje su taktički fleksibilne, disciplinovane, ali lijepo bi bilo da imamo eventualno lakši put do polufinala, do tad bi mogli i Scudetto riješiti pa šta Bog da, pogotovo ako favoriti između sebe budu igrali.

Barca ako ispade, šanse rastu i za sami kraj, ali ima do tog, toliko je faktora od kojih zavisi sve to...

Idemo prvo Sienu dobiti, pa iz Napulja bar bod donijeti, a eventualnom pobjedom sve riješiti oko titule. Celtic će trebati ''odraditi'', a ne bi tu trebalo biti problema aBd.

[youtube][/youtube]

Obraduj nas Bože...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 feb 2013, 01:16

zelim da vam se zahvalim svima na podrsci veceras . bilo je tu vatrenog navijanja Za milan protv Barcelone... bravo za seriu A bravo za Milan bravo za citavu Italiju.... vratit cemo nekad opet 4 predstavnika.... Juvetu zelim sve najbolje... dabogda igrali finale sa Milanom, pa nek bolji pobijedi.. tacno su me neki veceras izneneadili i narasli u mojim ocima... hvala vam drugovi puno....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 feb 2013, 01:28

Ja bas kontam kako bi Drogba dobro dosao ovoj ekipi samo za ove utakmice u CL sto zbog samog kvaliteta sto zbog autoriteta na terenu a pod tim mislim koliko bi pozitivno uticao na nase igrace. Ne mogu ga prezalit mislim da bi sa njim realno bilo osvajanje ovako nisam neki optimista.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 21 feb 2013, 01:31

Da vam je napadac tipa Cavani,Falcao,to bi bio kraj price :mrgreen:
embrace the chaos

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 feb 2013, 01:34

milanist je napisao/la:zelim da vam se zahvalim svima na podrsci veceras . bilo je tu vatrenog navijanja Za milan protv Barcelone... bravo za seriu A bravo za Milan bravo za citavu Italiju.... vratit cemo nekad opet 4 predstavnika.... Juvetu zelim sve najbolje... dabogda igrali finale sa Milanom, pa nek bolji pobijedi.. tacno su me neki veceras izneneadili i narasli u mojim ocima... hvala vam drugovi puno....

Druze to nikad nije bio problem sa nase strane uvijek cu navijati za talijanske ekipe kad igraju u Evropi osim naravno za inter ni pod kakvim okolnostima ne bih navijao za njih.

Prije svega ja postujem Milan kao veliki klub sa tradicijom itd..... koji je uz Juve uvijek drzao Seria A i u Evropi i Svijetu naravno postoji taj sportski rivalitet izmedu nas i to dugo godina i sve u granicama normale tako i na forumu ovdje :D :D
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 21 feb 2013, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 21 feb 2013, 01:35

Drogba je večeras imao par fenomalnih poteza i proigravanja. Klasa od igrača. Kako se odvija situacija, s njim u ekipi Juve bi bio među 3 favorita za osvajanje klempotresa. :D

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 21 feb 2013, 01:36

AndreaAgnelli je napisao/la:Drogba je večeras imao par fenomalnih poteza i proigravanja. Klasa od igrača. Kako se odvija situacija, s njim u ekipi Juve bi bio među 3 favorita za osvajanje klempotresa. :D

Potpis kakve covjek samo pasove ima ala Pirlo steta sto je Marrota skrtario :oops:

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 21 feb 2013, 01:39

Razumijem ja što njega Marotta nije doveo. Zahvaljujući Marottinoj škrtosti već ove godine pasiva i aktiva u bilansu stanja će biti izjednačene i izaći će se iz minusa. :D
Zadnja izmjena: AndreaAgnelli, dana/u 21 feb 2013, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 feb 2013, 01:40

Yucca je napisao/la:
milanist je napisao/la:zelim da vam se zahvalim svima na podrsci veceras . bilo je tu vatrenog navijanja Za milan protv Barcelone... bravo za seriu A bravo za Milan bravo za citavu Italiju.... vratit cemo nekad opet 4 predstavnika.... Juvetu zelim sve najbolje... dabogda igrali finale sa Milanom, pa nek bolji pobijedi.. tacno su me neki veceras izneneadili i narasli u mojim ocima... hvala vam drugovi puno....

Druze to nikad nije bio problem sa nase strane uvijek cu navijati za talijanske ekipe kad igraju u Evropi osim naravno za inter ni pod kakvim okolnostima ne bih navijao za njih.

Prije svega ja postujem Milan kao veliki klub sa tradicijom itd..... koji je uz Juve uvijek drzao Seria A i u Evropi i Svijetu naravno postoji taj sportski rivalitet izmedu nas i to dugo godina i sve u granicama normale tako i na forumu ovdje :D :D
drugo je seria A i taj rivalitet, mada madju vodjama i nema nego velikog problema, sjetimo se samo uslugoa jednog i drugog tima kada je bilo tesko.... sve u svemu kada sam pricitao neko postove juventina veceras na temi Milana nisam mogao a da se ne najezim... svaka vam cast... zasto izostaviti i inter... nek bar pokusaju osvojiti LE i tako prikupiti jos koji poen. a mi u LP koliko doguramoo. nadam se da cemo proci u 1/4 LP zasluzili smo. a dalje je sve moguce...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 feb 2013, 12:11

Gazzetta - Conte meglio di Trap e Capello
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 21 feb 2013, 12:52

Bilbao odlučio da Llorente ne igra do kraja sezone. Jbo im ja majku ludu, što nam ga odmah nisu dali :roll:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 21 feb 2013, 13:44

Ja sam uvijek u zivotu bio teski optimista i to me jos uvijek drzi od najmladjih dana pa sve do danas..... A uostalom zasto ova ekipa ne moze osvojiti titulu, kada je na 3 dijela terena najjaca.... Za 2 garantujem, a jedan je uz Barcu najjaci al' i to je diskutabilno s obzirom da i kod njih ima ona klocina Busques koji bi nasem trojcu mogao jedino hladiti ja.ja u toplim ljetnim danima a u zimskim im grijati to isto.....

Mozda ce se ko sjetiti da sam sa svom pravog nicka napisao kad je dosao Popaj (iako doticni je umalo upropastio Juve, msm jos ga vise srozao, al' je zato dosao Mister i sve popravio) i Marotta u nas klub da bi mogli uzeti LP u narednih 4-5 godina iako je tada bilo realnije da ce biti -36 u Julu nego to da bi Juve mogao uzeti Klempana u tom periodu od nekih 4-5 godina..... Tada sam bio predmet teske sprdnje, doduse ne Juventina nego ostalih sa foruma.....
Pa evo nas drugovi blizu smo a tek je 3. godina...... Svakim danom sve vise i vise napredujemo...... Znaci ako ne ove, onda iduce sigurno jer nam dolazi prava klasna prima Punta, a trebalo bi pokusati i sa klasnom Secunda puntom jer koliko god meni Mirko bio drag igrac ipak bi ja vise volio gledati Suareza ili Alexisa Sancheza...... A da Mirko ulazi sa klupe ili vec ako igramo sa 3 napadaca da bude jedno od krila zajedno sa jednim od ove dvojice....
Ah, puste zelje, al' jbg treba biti optimista.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 21 feb 2013, 15:05

Andrej je napisao/la:
Gazzetta - Conte meglio di Trap e Capello
Na osnovu pocetnih 80 utakmica jeste. Conte ima 50 pobjeda, 24 remija i 6 poraza. :o

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 21 feb 2013, 16:13

Chiellini u potpunosti spreman za Sienu, Asamoah je trenirao 7 dana sa ekipom, sigurno je podigrao formu i odigrat će bolje nego protiv Rome. Starteri bi mogli biti Quagliarella i Giovinco nakon duže vremena. Moglo bi biti izmjena u sastavu jer važnim igračima prijeti suspenzija.

Conte trener Juventusa sa najmanje poraza nakon 80 utakmica. 8-)

slika

Evo i ostalih trenera sa najmanje poraza nakon prvih 80 utakmica, na vama je da pronađete uljeza. :lol:

slika

slika

slika

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 21 feb 2013, 16:22

Drago mi je da se i Chiellini na vrijeme vratio, sada neka trazionu formu koju je imo prije povrede jer ce nam sada i te kako biti potreban.. Asamoah bi isto trebo pruziti sada bolju partiju, sigurno se i on odmorio ..

Sienu moramo dobiti, mislim da Udinese moze iznenaditi i na taj nacin jos vise pobjeci Napoliu. Onda ta tekma snjima nece ni biti nesto odlucujuci, i ako izgubimo ipak cemo biti prvi al bi volio da i dobijemo tamo jer nismo odavno a i bolja smo ekipa..

Conte pravi cuda, a tek najbolje dolazii ;)

slika

8-)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

AmiciDiNessuno
Kontakt:

Post Postao/la AmiciDiNessuno » 21 feb 2013, 17:47

Ogbona, Veratti, Sanchez slika

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 21 feb 2013, 17:59

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.