Xavijevo dodavanje u prvom poluvremenu čisti pokazatelj da se Barcina igra svela na dodavanje najbližem igraču. A Messi neka rješava ostalo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nadji mi jedan post gdje sam ja pljuvao po Realu ja odoh sa foruma.To sto imate mesare i seljake u ekipi je cinjenica, to nije vrijedzanje kluba.To i vecina vas tvrdi i zgrozava se.Cak sta vise ne sjecam se kad sam nesto lose iznjeo o nekom igracu Reala osim ako pod tim smatras recenicu : Messi je bolji od Ronalda.Harrison je napisao/la:Johny je napisao/la:Tri sedmice ce brzo proci.Snaga Barcelone je nenadyebiva to se vidi po silnim hejterima.Pa ja ne mogu da vjerujem kako vam ne dojadi pricati ista sranja i vrtiti istu pricu u krug.Barcelona je morala izgubiti kad tad ali ovoliko se radovati porazu nekog "lijevog" kluba jos nisam vidio.Mislim jasno je meni sto je to tako i koji je uzrok ali ne treba pretjerivati.Johny je napisao/la:Meni Real nista ne znaci.Ravnodusan sam prema njima.![]()
A znas trckarati po temama drugih klubova i pljuvati po Realu, a sad ovako pises.
još jedan profil rernin.Johny je napisao/la:i da sam ubjedzen u vas prolaz sto i mislim.
Ne nama trebaju 2 krila koja ce biti masine za golove.Jer Alexis i Pedro to sada nikako nisu.M4kaveli je napisao/la:D1OS vrijeme je da bacis majmuna.
Idi zakljucaj se u kupatilo i opleti.
Pod hitno treba dovesti jednog WC stopera, posuditi ili prodati Alexisa i dovesti krilo koje ce biti masina za golove.
Posto je ocigledno da su Villu otpisali.
Ne bi ni škodilo da Messi počne trčat.Smiješno je što svi rade za njega,a žalosno je koliko svi čekaju njega da povuče.DesimaL je napisao/la:Ne nama trebaju 2 krila koja ce biti masine za golove.Jer Alexis i Pedro to sada nikako nisu.M4kaveli je napisao/la:D1OS vrijeme je da bacis majmuna.
Pod hitno treba dovesti jednog WC stopera, posuditi ili prodati Alexisa i dovesti krilo koje ce biti masina za golove.
Sto se tice odbrane najbolje je rjesenje Hummels,ali ne znam da li je njega moguce dovesti.Sto se napada tice tu bio volio vidjeti Rodrigueza iz Porta i Schurrle iz leverkusena
BravoSveti je napisao/la:još jedan profil rernin.Johny je napisao/la:i da sam ubjedzen u vas prolaz sto i mislim.
Naravno i to se podrazumijeva.Razumijem da seta kada igraju protiv neke ekipe tipa Granada,Deportivo ili tako to,ali da ne pretrci ni 4 za km na utakmici poput Real madrida,Milana i jacih ekipa to mi nije nikako jasno,jer bez njegovog rada barcelona je 50 posto slabija.LBJ MVP je napisao/la:Ne bi ni škodilo da Messi počne trčat.Smiješno je što svi rade za njega,a žalosno je koliko svi čekaju njega da povuče.DesimaL je napisao/la:Ne nama trebaju 2 krila koja ce biti masine za golove.Jer Alexis i Pedro to sada nikako nisu.M4kaveli je napisao/la:D1OS vrijeme je da bacis majmuna.
Sto se tice odbrane najbolje je rjesenje Hummels,ali ne znam da li je njega moguce dovesti.Sto se napada tice tu bio volio vidjeti Rodrigueza iz Porta i Schurrle iz leverkusena
DesimaL je napisao/la:Naravno i to se podrazumijeva.Razumijem da seta kada igraju protiv neke ekipe tipa Granada,Deportivo ili tako to,ali da ne pretrci ni 4 za km na utakmici poput Real madrida,Milana i jacih ekipa to mi nije nikako jasno,jer bez njegovog rada barcelona je 50 posto slabija.
Ovo je prepremalo.Protiv manjih ekipa se to ne osjeti zapravo mu i pomogne jer ostane odmoran pa se može zaebavati s neozbiljnim odbranama.No,u velikim tekmama uvijek bude problema.Xavi je najviše pretrčao na utakmici, 11607 metara. Messi je pretrčao mizernih 7339 metara, manje od Pazzinijevih 7846, a sjetimo se da je Pazzini izišao ranije
ma brate ja govorim teren idealan na san siru oni ne vjeruju. eto Milan im je docarao da se moze igrati extra sa onakvom travom.... ebemu 800 dodavanja izmedju inieste i xavija kad izgubis ljudski i to opucas jednom po golu protivnikaJohnLennon je napisao/la:Visoka lave. Toliko je bila visoka da se Messi nije vidiomilanist je napisao/la:losa trava na san siru?
Ne bih se slozio drug.Johny je napisao/la:Jao fanova i qrtza![]()
Sad vam ni Messi nevalja.Ma vi ste obicni gloryhunteri i nista vise.
Tog Messija moze boliti neka stvar za sve i jednog na terenu.Moze lezati ako mu je volja.Sta je on ovom klubu i timu dao nije niko nikada niti ce ikada.Ovaj tim bez njega je vrhunski za cuvanje lopte i umjetnicki dojam.(nesto slicno Lorensu Listi.Covjek dobija u Mostaru jer su ljudi naviknuti na njega, na ostalim takmicenjima ne moze potrefit bazen).Jasno se vidi u svakoj utakmici gdje se Messi mora povuci koliko je Barcelona ne ucinkovita bez njega.Ti lesevi gola ne mogu dati ili kreirati akciju bez njega.Covjek je 80% ekipe htjeli to neki ili ne.Nije to Iniesta , nije to Xavi.To je Messi i niko drugi.Zaustavis Messija , zaustavio si jedinu prijetnju svom golu.Ako ti ga on nece zabiti , namjestice pogodak vecini onih flopina koji zuje u prazno.Svi su mu podredjeni jer mu se moze , jer je zasluzio jer je najbolji ikada.Svi su samo sjenka onoga sto on moze i sto zna.Njegovim saigracima je jedina duznost na terenu stvoriti malo prostora Messiju , ocito u zadnje vrijeme ni to ne mogu.Njemu su dovoljne dvije polusanse da zabije tri gola.Takvom carobnjaku i genijalcu ako das vremena i prostora da se ustremi ka golu mjenjaj broj na semaforu.Barcina okomita igra je 0.Nema tu vise igraca koji ce probijati po strani ili kroz sredinu.Sve se svodi na Messija koji je jedini u stanju takve stvari raditi.Nema tu vise Eto'oa ,Titija,Larssona,Giulya.
Gledam onog Alexisa i Pedra.Pa ti botovi kad dobiju loptu trce vise prema svom golu kako bi gurali loptu Alvesu ili Albi nego ka protivnickom.Boje se duela jer su neisgurni u svoj kvalitet.
Ne zelim mu povredu , ali zelim mu suspenziju u jednoj mnogo jakoj utakmicu za Barcelonu.Ta Barcelona bi bila odnesena sa terena bez tog covjeka.Bez Messija ovaj tim je procitan.Jedini koji ima neku ideju i mogucnost da nesto preokrene.
Nisam to napisao i sam znas.Ne mogu nesto reci sto nije tacno.LBJ MVP je napisao/la:@Johny znači priznaješ da je Barca prije Messija bila mali klub?
(morao sam)
Bayern ne igra ni priblizno slicno kao Barcelona.Bayern kad otovri prostor po strani nabije loptu u 16 gdje uvijek imas 3 igraca koja mogu skociti.Ko u Barceloni da skoci???M4kaveli je napisao/la:Ne bih se slozio drug.Johny je napisao/la:Jao fanova i qrtza![]()
Sad vam ni Messi nevalja.Ma vi ste obicni gloryhunteri i nista vise.
Tog Messija moze boliti neka stvar za sve i jednog na terenu.Moze lezati ako mu je volja.Sta je on ovom klubu i timu dao nije niko nikada niti ce ikada.Ovaj tim bez njega je vrhunski za cuvanje lopte i umjetnicki dojam.(nesto slicno Lorensu Listi.Covjek dobija u Mostaru jer su ljudi naviknuti na njega, na ostalim takmicenjima ne moze potrefit bazen).Jasno se vidi u svakoj utakmici gdje se Messi mora povuci koliko je Barcelona ne ucinkovita bez njega.Ti lesevi gola ne mogu dati ili kreirati akciju bez njega.Covjek je 80% ekipe htjeli to neki ili ne.Nije to Iniesta , nije to Xavi.To je Messi i niko drugi.Zaustavis Messija , zaustavio si jedinu prijetnju svom golu.Ako ti ga on nece zabiti , namjestice pogodak vecini onih flopina koji zuje u prazno.Svi su mu podredjeni jer mu se moze , jer je zasluzio jer je najbolji ikada.Svi su samo sjenka onoga sto on moze i sto zna.Njegovim saigracima je jedina duznost na terenu stvoriti malo prostora Messiju , ocito u zadnje vrijeme ni to ne mogu.Njemu su dovoljne dvije polusanse da zabije tri gola.Takvom carobnjaku i genijalcu ako das vremena i prostora da se ustremi ka golu mjenjaj broj na semaforu.Barcina okomita igra je 0.Nema tu vise igraca koji ce probijati po strani ili kroz sredinu.Sve se svodi na Messija koji je jedini u stanju takve stvari raditi.Nema tu vise Eto'oa ,Titija,Larssona,Giulya.
Gledam onog Alexisa i Pedra.Pa ti botovi kad dobiju loptu trce vise prema svom golu kako bi gurali loptu Alvesu ili Albi nego ka protivnickom.Boje se duela jer su neisgurni u svoj kvalitet.
Ne zelim mu povredu , ali zelim mu suspenziju u jednoj mnogo jakoj utakmicu za Barcelonu.Ta Barcelona bi bila odnesena sa terena bez tog covjeka.Bez Messija ovaj tim je procitan.Jedini koji ima neku ideju i mogucnost da nesto preokrene.
Barca je i bez Messija najbolji klub na svijetu.
Evo ti jedan primjer.
Ako je Bayern 2. najjaci klub a njima u napadu igraju Mandzukic ili Gomez sta onda reci za Villu u formi ?
Dakle ne racunajuci Messija, Barca bi ostao najbolji vezni red svih vremena sa jednim napadacem kakav je Villa i 2 krila.
A Villa u formi je daleko bolji od ove dvojice gore.
Eto nesto ugrubo posto idem spavat.![]()
Shvatit ces.
Sada si pod dojmom tekme, pisi sutra.
Nisam siguran st si ovim tio da kazes ??? Ako si mislio da da je kao Villa bolji spic od Gomesa ne vidim kako bi to bilo moguce. Gotovo sve statistike su na strani Gome, a i da se sad nebi neko javio i rekao statistika ne znaci nista, da kazem da Gomo ima dosta bolji osjecaj za gol nego sto ce ga Vill ikad imati. Losa forma nije nikakvo opravdanje,(osim ako je to u pitanju mjesec-2 max) jer zar se gleda kvalitet igrraca upravo po toj formi jer onda bi za svakog loseg igraca mogli kiviti losu formu zar ne ? Licno mi je i Mandzo dosta korisniji i od Ville i od Gome ali eto on treba tek da se dokazuje. I da sad nebi bilo da ja samo branim Bavarce, jos bi rekao da nevidim kako bi to Villa usao i medju top 10. RVP, Rooney, Ibra, Aguero i neda mi se vise nabrajati al komotno ih se moze jos 7-8 izdovjitiM4kaveli je napisao/la: Ako je Bayern 2. najjaci klub a njima u napadu igraju Mandzukic ili Gomez sta onda reci za Villu u formi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.