Pjevaju numeru odElegant je napisao/la:
Ace Lukasa - Gotovo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pjevaju numeru odElegant je napisao/la:
Ha ha Robinho legendamn88 je napisao/la:koja vam je ovo navijacicaElegant je napisao/la:
Inter 2010M4kaveli je napisao/la:Koji je onaj Allegri doktor, boze sacuvaj.
Vrhunski strucnjak.
Cestitke Milanu ( mada ne znam kome cestitam).
Niko u posljednjih 5 godina nije ovako takticki i trkacki nadigrao Barcu.
Mislim da bi prije rekao da im ne lezi San Sirosanjingr je napisao/la:Inter 2010M4kaveli je napisao/la:Koji je onaj Allegri doktor, boze sacuvaj.
Vrhunski strucnjak.
Ne leze Barci Italijani,pogotovo ovi iz Milana
Ma Inter nije ni blizu pruzio kao veceras Milan.sanjingr je napisao/la:Inter 2010M4kaveli je napisao/la:Koji je onaj Allegri doktor, boze sacuvaj.
Vrhunski strucnjak.
Otici ces daleko u polemiku,uzmi danasnju Barcu (kvalitet igre i sadašnju)tad 3x jaci bili,i ovde zavrsavam.M4kaveli je napisao/la:Ma Inter nije ni blizu pruzio kao veceras Milan.sanjingr je napisao/la:Inter 2010M4kaveli je napisao/la:Koji je onaj Allegri doktor, boze sacuvaj.
Vrhunski strucnjak.
Naravno uzimajuci u obzir ko je tada igrao za Inter a ko sinoc za Milan + sto je Inter tada dao gol iz offsajda a Barci ponisten cist gol.
Ne bi baš rekao da je ova Milanova pobjeda džaba .AndreaAgnelli je napisao/la:Nije aha, onaj Inter je ubio Barcu, a još su gubili 0:1 pa preokrenuli na 3:1, baš zbog ovoga ta Interova pobjeda dobija na značaju, ali opet džaba Milanu ova večerašnja pobjeda ako ne potvrde prolaz u Barceloni.
Izgleda prvi put se slazem sa jednim Juventinom,ovi meteoriti uticuAndreaAgnelli je napisao/la:Nije aha, onaj Inter je ubio Barcu, a još su gubili 0:1 pa preokrenuli na 3:1, baš zbog ovoga ta Interova pobjeda dobija na značaju, ali opet džaba Milanu ova večerašnja pobjeda ako ne potvrde prolaz u Barceloni.
Trenutno korisnika/ca: Homelander i 1 gost.