FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JohnLennon
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JohnLennon » 20 feb 2013, 23:42

BigBang je napisao/la:Al sad fakat bez zajebancije, jel se racuna kvota 1 ako messi nije igrao?
Tek sad vidio. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 20 feb 2013, 23:43

Toliko smo ocajni bili veceras, da ne znam kakva nasa igra u revansu moze izbiti iz mene ovoliko razocarenje...

Tako da, bez obzira sta bude na Camp Nou, Milan je vec zasluzio da ide dalje, a mi da ispadnemo...

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 20 feb 2013, 23:43

Hebiga, to je ta liga gdje gaziš, gaziš i kad ti dođe iole ozbiljnija ekipa nema te više. To je realnost koja puca i Reala i Barcu, Messi i Ronaldo daju golove kao na traci i kad im dođu malo čvršće obrane nestanu. Pa smiješno je da Messi još nije dao gol talijanskoj ekipi a ovamo već dao 40 golova.
Liga je stvarno smiješna, evo velika je mogućnost da sva 4 španska predstavnika ispanu iz natjecanja.
Cautinho je napisao/la:Neka druže,izgubit će i Real.
Bit ce jos sladje.
Nemoj ti za Milan od večeras počet navijati..
Zadnja izmjena: Toxicity, dana/u 20 feb 2013, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 20 feb 2013, 23:44

AndreaAgnelli je napisao/la:Pojedinici s pravom prozivaju Messija. Po mnogim je najbolji igrač svih vremena, a još uvijek italijanskoj ekipi nije zabio gol iz igre, a imao je pregršt prilika da to uradi.

Koliko god moja želja bila velika da prođe Milan, treba biti realan i priznati da Barca može pobjediti bilo koga sa 2 ili više golova razlike. Ključno je igrače dobro fizički pripremiti jer večeras su svi do jednog bili katastrofalni, kao da uopšte nisu imali snage da naprave neki pritisak i da napadanu, bili su totalno anemični.
Eto ga..

Messi nije dao italijanskoj ekipi pogodak i nije vise najbolji igrac svih vremena :lol: :lol: :lol:

Možemo ici spavati ovo se cekalo :lol:

Naravno trebaju mu se uzeti svi golovi koje je dao ostalim ekipama, trofeji itd to se ne broji :lol: :lol: :lol: :lol:

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 feb 2013, 23:44

Sad u svima redom po 2 samara.
Carles Puyol !
slika
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 20 feb 2013, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 feb 2013, 23:45

Cautinho je napisao/la:
Johny je napisao/la:Tri sedmice ce brzo proci.Snaga Barcelone je nenadyebiva to se vidi po silnim hejterima.Pa ja ne mogu da vjerujem kako vam ne dojadi pricati ista sranja i vrtiti istu pricu u krug.Barceloan je morala izgubiti kad tad ali ovoliko se radovati porazu nekog "lijevog" kluba jos nisam vidio.Mislim jasno je meni sto je to tako i koji je uzrok ali ne treba pretjerivati.

Za 3 sedmice mozda vas dodje jos u vecem broju sa svrsavanjem na "smijesnog" Messija i kompaniju.
Barcelona nije rekla svoje.Camp Nou je druga prica , drugi zanr.Ovo je veceras bio triller , na Camp Nou su najcesce rapsodije ;)
Neka druže,izgubit će i Real.
Bit ce jos sladje.
Meni Real nista ne znaci.Ravnodusan sam prema njima.Jedino mi je drago kada izgube od meni simpaticne ekipe.

Ako meni drag klub ispadne iz bitnog takmicenja prema ostalim sam ravnodusan.Nije mi bitno ko ce i sta ce uzeti.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 feb 2013, 23:47

Jedino Barcelona prima vise od Lise Ann :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 feb 2013, 23:48

Toxicity je napisao/la:Hebiga, to je ta liga gdje gaziš, gaziš i kad ti dođe iole ozbiljnija ekipa nema te više. To je realnost koja puca i Reala i Barcu, Messi i Ronaldo daju golove kao na traci i kad im dođu malo čvršće obrane nestanu. Pa smiješno je da Messi još nije dao gol talijanskoj ekipi a ovamo već dao 40 golova.
Liga je stvarno smiješna, evo velika je mogućnost da sva 4 španska predstavnika ispanu iz natjecanja.
Cautinho je napisao/la:Neka druže,izgubit će i Real.
Bit ce jos sladje.
Nemoj ti za Milan od večeras počet navijati..
Ma nema to nikakve veze.Vjeruj mi.

Godisnje odigra malo manje od 50 utakmica sa ekipamam iz Primere dok sa Talijanima maximalno 2.To je razlika jedina.Svi oni zakazu i protiv Seville , Osasune , Granade.Jedina razlika sto to nije toliko bitno ili medijski ispraceno kao u ovom slucaju.Barcelona je previse ovisna o individualnom kvalittetu Messija i to je problem koji je nastao odlaskom Najveceg strucnjaka na Svijetu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 20 feb 2013, 23:49

Ima li neko podatak otkad Barca nije izgubila sa 2 razlike ?

P.S. Johnny, Barca je podredjena Messiju otkada nema Ville u staroj formi, tj. od onog trenutka kada pored Lionela nema vise ko zabiti gol i hladnokrvno pospremiti zicere.

Nevjerovatno koliko taj covjek fali.
Prosla sezona LP je izgubljena zbog njega a vjerovatno ce i ova.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 20 feb 2013, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 20 feb 2013, 23:50

M4kaveli je napisao/la:Ima li neko podatak otkad Barca nije izgubila sa 2 razlike ?
Na San Siru. Protiv Mourinhovog Intera.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 20 feb 2013, 23:50

Posljednji put kad su izgubili 2 razlike i ispali su, pa se ti probaj sjetit. :P
Neutralan88 je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:Pojedinici s pravom prozivaju Messija. Po mnogim je najbolji igrač svih vremena, a još uvijek italijanskoj ekipi nije zabio gol iz igre, a imao je pregršt prilika da to uradi.

Koliko god moja želja bila velika da prođe Milan, treba biti realan i priznati da Barca može pobjediti bilo koga sa 2 ili više golova razlike. Ključno je igrače dobro fizički pripremiti jer večeras su svi do jednog bili katastrofalni, kao da uopšte nisu imali snage da naprave neki pritisak i da napadanu, bili su totalno anemični.
Eto ga..

Messi nije dao italijanskoj ekipi pogodak i nije vise najbolji igrac svih vremena :lol: :lol: :lol:

Naravno trebaju mu se uzeti svi golovi koje je dao ostalim ekipama, trofeji itd to se ne broji :lol: :lol: :lol: :lol:
Niđe veze, ne ubacuj mi riječi u usta i ne izvrči rečenice. Nigdje nisam naglasio da nije najbolji svih vremena, već da ga neki s pravom kritikuju i prozivaju jer naprosto nestane na terenu protiv italijanskih ekipa.

Ne zaboravi spomenti da italijani kupuju utakmice, pa su možda i ovu večeras kupili. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 feb 2013, 23:51

Messi u zadnje vrijeme redovno choka velike tekme kao i Barca.Ovo nije provokacija niti nešto nego činjenica.

Žao mi je što ste izgubili stvarno sam se nadao da će 4 španske ekipe biti među 8 ali hajde još nije gotovo ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 20 feb 2013, 23:51

slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 20 feb 2013, 23:51

@Johnny, želim ti reći da ova liga pravi Barcu i Reala jačim nego što to oni ustvari jesu. Znači Messi protiv Intera u obje utakmice kad su ih izbacili nije mogao ništa, kad ga je uzeo malo ozbiljan bek da ga čuva.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 20 feb 2013, 23:53

Romariooo je napisao/la:najsmjesniji su ovi sto spominju sudjenje i overba, a vidjeli smo veceras da se asistencije rukama ne sviraju, a te asistencije bi bile svirane i u kosarci i odbojci kao dupla ili nošena

hegemonija nije rekla zadnju rijec, veceras je katastrofalno lose odigrala, ali sve ce biti nadoknadjeno u revansu, bice golova i vise nego sto je dovoljno za prolaz, no sikiriki, nek se misevi izivljajavaju do revansa, kasnije ce ponovo u rupe
Vidim kolege te opravdano ismijavaju. Nije ni cudo kada se uzme u obzir koliko si gluposti navaljao u tih par hiljada komentara. Savjetujem da promjenis nik i krenes ispocetka.

Iako je Milan propast od tima, u LP su nezgodan protivnik sve da igraju sa juniorima.

Igraci Barselone su evidentno zasiceni. Harat ce oni jos 2 - 4 godine, a onda ulogu najboljeg tima Evrope preuzima neko drugi. Dugo su trajali, sto jes' jes'.

Nista ovdje nije gotovo. Ako se igraci Barse naloze (a sigurno hoce), postoji realna sansa da zgaze slabasni Milan. Po meni, Milan ima 60% sanse proci dalje. Nista ovdje nije gotovo, ni blizu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 20 feb 2013, 23:53

Ka'e bilo vaganje nakon utakmice, Mexes stane na vagu, Allegri iskolaci oci na brojeve koje pokazuje vaga i ka'e mu: "Prosla je utakmica Filipe, izvadi tog midzeta iz dzepa" :lol:

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 20 feb 2013, 23:53

Neutralan88 je napisao/la:

Eto ga..

Ih da je Zlatan ostao u Barci a Messi prebacen na krilo gdje mu je mjesto. Mislim da bi mu se to sto si naveo prepolovilo do sad. A bili bi kao ekipa jos jaci i lahko bi se snalazili sa bunkerima kao milan i celzi. Ma nije ni Pep beze otisao Murinjo ga je davno skontao pa i Di Mateo i Alegri.
HZ87

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 20 feb 2013, 23:54

Pique: "Mi smo FC Barcelona i moramo preokrenuti rezultat! :P
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 feb 2013, 23:56

Tako ce i da bude.
Keep walking.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 20 feb 2013, 23:56

Johny je napisao/la:Tri sedmice ce brzo proci.Snaga Barcelone je nenadyebiva to se vidi po silnim hejterima.Pa ja ne mogu da vjerujem kako vam ne dojadi pricati ista sranja i vrtiti istu pricu u krug.Barcelona je morala izgubiti kad tad ali ovoliko se radovati porazu nekog "lijevog" kluba jos nisam vidio.Mislim jasno je meni sto je to tako i koji je uzrok ali ne treba pretjerivati.
Johny je napisao/la:Meni Real nista ne znaci.Ravnodusan sam prema njima.
:?: :o A znas trckarati po temama drugih klubova i pljuvati po Realu, a sad ovako pises.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.