Brat bratu. Boli me kurrac i za Gerrarda i Liverpool.Neutralan88 je napisao/la:[Messi je za Gerrada igracina![]()
Više osvojio za 5-6 godina nego Gerrad za 10+ godina![]()
Tako da psstt ne prosipaj se
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- JohnLennon
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kada su velike utakmice, a Romarioo daje svoja predvidjanja, samo odigrajte suprotno. Obogatit ce te se.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
J.ebem i Vas i Messija, smorili ste vise !
Nema ga u bitnim utakmicama , TACKA !
Nema ga u bitnim utakmicama , TACKA !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- RealMoudrid
- Kontakt:
Leo Gdjessi jeeeboo teee
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Bas trebas imati mozga pa tako nesto da poredis...Neutralan88 je napisao/la:Messi je za Gerrada igracinaJohnLennon je napisao/la:Oba puta nezasluzeno stigli do finala.Monolog je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu.
Leo Gdjessi. Pravi carobnjak, udje na teren i nestane![]()
![]()
![]()
Više osvojio za 5-6 godina nego Gerrad za 10+ godina![]()
Tako da psstt ne prosipaj se
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- supermario
- Kontakt:
Aj bgt ako ti nije sta pogledaj ponovo taj gol i vidi da mozda nije prvo Barcin igrac igrao rukom.Romariooo je napisao/la:a te asistencije bi bile svirane i u kosarci i odbojci kao dupla ili nošena

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Znao sam da mnogi ne vole Barcelonu, ali ovo je pretjerano. Pa izgubili, Bože moj. Šta prođu u revanšu, šta bi onda rekli?
Vidite i izjave igrača Milana. Daleko je ovo od gotovog, Barca će teško u revanšu biti ovako loša, dok Milan u najmanju ruku mora ponoviti večerašnju partiju. U prednosti su, ali nemojte da morate progutati svoje riječi.

Vidite i izjave igrača Milana. Daleko je ovo od gotovog, Barca će teško u revanšu biti ovako loša, dok Milan u najmanju ruku mora ponoviti večerašnju partiju. U prednosti su, ali nemojte da morate progutati svoje riječi.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
portillo ga ima na avataruShanks je napisao/la:Otkud Gerrarda izvuče nije mi jasno![]()

naprijed rejal
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Misliš da si pametan a nisi da si malo slušao Matea Beusana znao bi o čemu je riječ Puyol je štitio lice a Zapata je igrao rukom, a ruka mu je bila u neprirodnom položaju to bi i Emir Alečković sudio ruku,a nadam se da će ovog debila Thomsona protjerat iz Uefe.supermario je napisao/la:Aj bgt ako ti nije sta pogledaj ponovo taj gol i vidi da mozda nije prvo Barcin igrac igrao rukom.Romariooo je napisao/la:a te asistencije bi bile svirane i u kosarci i odbojci kao dupla ili nošena
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- Neutralan88
- Kontakt:
Slika profila je GerradShanks je napisao/la:Otkud Gerrarda izvuče nije mi jasno![]()

Al znam ja da je Gerrad igracina al Messi je vise osvojio od njega i više zaradio jel to jos nesto potrebno

- JohnLennon
- Kontakt:
Zasto Midzet nije igrao? 

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Sto je nazalosnije kada dodje da se simpatizer Reala raduje tudjoj pobjedi.A taj Real je 16 bodova iza Barce.
Zato sto igrac sa tim imenom ne postoji.JohnLennon je napisao/la:Zasto Midzet nije igrao?
Zadnja izmjena: DesimaL, dana/u 20 feb 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Neutralan88 je napisao/la:Slika profila je GerradShanks je napisao/la:Otkud Gerrarda izvuče nije mi jasno![]()
![]()
Al znam ja da je Gerrad igracina al Messi je vise osvojio od njega i više zaradio jel to jos nesto potrebno

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Cautinho
- Kontakt:
DesimaL je napisao/la:Sto je nazalosnije kada dodje da se simpatizer Reala raduje tudjoj pobjedi.A taj Real je 16 bodova iza Barce.
Zato sto igrac sa tim imenom ne postoji.JohnLennon je napisao/la:Zasto Midzet nije igrao?

Keep walking.
Tri sedmice ce brzo proci.Snaga Barcelone je nenadyebiva to se vidi po silnim hejterima.Pa ja ne mogu da vjerujem kako vam ne dojadi pricati ista sranja i vrtiti istu pricu u krug.Barcelona je morala izgubiti kad tad ali ovoliko se radovati porazu nekog "lijevog" kluba jos nisam vidio.Mislim jasno je meni sto je to tako i koji je uzrok ali ne treba pretjerivati.
Za 3 sedmice mozda vas dodje jos u vecem broju sa svrsavanjem na "smijesnog" Messija i kompaniju.
Barcelona nije rekla svoje.Camp Nou je druga prica , drugi zanr.Ovo je veceras bio triller , na Camp Nou su najcesce rapsodije
Za 3 sedmice mozda vas dodje jos u vecem broju sa svrsavanjem na "smijesnog" Messija i kompaniju.
Barcelona nije rekla svoje.Camp Nou je druga prica , drugi zanr.Ovo je veceras bio triller , na Camp Nou su najcesce rapsodije

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- supermario
- Kontakt:
Cuj pujol rukom stitio glavu xd. Pa n jedino moze glavom stititi mudaVandelanoitte je napisao/la:Misliš da si pametan a nisi da si malo slušao Matea Beusana znao bi o čemu je riječ Puyol je štitio lice a Zapata je igrao rukom, a ruka mu je bila u neprirodnom položaju to bi i Emir Alečković sudio ruku,a nadam se da će ovog debila Thomsona protjerat iz Uefe.supermario je napisao/la:Aj bgt ako ti nije sta pogledaj ponovo taj gol i vidi da mozda nije prvo Barcin igrac igrao rukom.Romariooo je napisao/la:a te asistencije bi bile svirane i u kosarci i odbojci kao dupla ili nošena

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Pojedinici s pravom prozivaju Messija. Po mnogim je najbolji igrač svih vremena, a još uvijek italijanskoj ekipi nije zabio gol iz igre, a imao je pregršt prilika da to uradi.
Koliko god moja želja bila velika da prođe Milan, treba biti realan i priznati da Barca može pobjediti bilo koga sa 2 ili više golova razlike. Ključno je igrače dobro fizički pripremiti jer večeras su svi do jednog bili katastrofalni, kao da uopšte nisu imali snage da naprave neki pritisak i da napadanu, bili su totalno anemični.
Koliko god moja želja bila velika da prođe Milan, treba biti realan i priznati da Barca može pobjediti bilo koga sa 2 ili više golova razlike. Ključno je igrače dobro fizički pripremiti jer večeras su svi do jednog bili katastrofalni, kao da uopšte nisu imali snage da naprave neki pritisak i da napadanu, bili su totalno anemični.
- Cautinho
- Kontakt:
Neka druže,izgubit će i Real.Johny je napisao/la:Tri sedmice ce brzo proci.Snaga Barcelone je nenadyebiva to se vidi po silnim hejterima.Pa ja ne mogu da vjerujem kako vam ne dojadi pricati ista sranja i vrtiti istu pricu u krug.Barceloan je morala izgubiti kad tad ali ovoliko se radovati porazu nekog "lijevog" kluba jos nisam vidio.Mislim jasno je meni sto je to tako i koji je uzrok ali ne treba pretjerivati.
Bit ce jos sladje.
Keep walking.
Al sad fakat bez zajebancije, jel se racuna kvota 1 ako messi nije igrao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.