Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

Elegant
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la Elegant » 20 feb 2013, 15:22

Cartman je napisao/la:Evo izgleda Mujdza ce bit spreman. Vrlo vazno. Je li Sejo definitivno out?
Sejad nece igrati na zalost, Mujdza nam je jako vazan hvala Bogu da se on vraca.

Novih nece biti, samo da nam ostali budu zdravi i spremni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 feb 2013, 15:32

Je li dogovoreno u koliko je sati utakmica xd

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 20 feb 2013, 15:38

Salihovic nije OUT, juce je izjavio da se nada da ce igrati protiv Mainz-a za koju sedmicu.. Mujdza ce 90% sigurno biti spreman
Znaci ukoliko on i Mujdza budu spremni, siguran sam da cemo slaviti protiv Helena

Nadam se da ce Pape naci neko bolje rjesenje na DM od Zahirovica (mozda Rahimic, mozda Besic). Interesuje me ko ce igrati na stoperu sa Spahicem, mozda je najbolje da to bude Vranjes jer ima iskustva protiv Grka
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 20 feb 2013, 16:05

Ma samo nek Dzeko, Pjanic i Begovic budu spremni jer bez njih nema igre :)

Ibisevic malo je izasao iz forme,

Lulic solidan, Spaha isto tako.

Samo da Pape igra sa 2x napadaca jer moramo zabiti barem 1 pogodak!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 20 feb 2013, 16:30

mak_033 je napisao/la:Salihovic nije OUT, juce je izjavio da se nada da ce igrati protiv Mainz-a za koju sedmicu.. Mujdza ce 90% sigurno biti spreman
Znaci ukoliko on i Mujdza budu spremni, siguran sam da cemo slaviti protiv Helena

Nadam se da ce Pape naci neko bolje rjesenje na DM od Zahirovica (mozda Rahimic, mozda Besic). Interesuje me ko ce igrati na stoperu sa Spahicem, mozda je najbolje da to bude Vranjes jer ima iskustva protiv Grka
Slažem se da Vranješ ima iskustvo protiv Grka..i to kakvo iskustvo :oops: ..mislim da tu utakmicu i Samarasa neće zaboraviti dok je živ....

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 feb 2013, 17:08

Ajd ti reci ko bi trenutno među ponuđenima mogao da igra pored Spahića, izuzimajući Vranješa, imamo li u rosteru bolju opciju ?

Ako je ispadao prvo poluvrijeme, u drugom se vratio, i pokazao veliku psihološku stabilnost, vadio je Spahića protiv Litvanije u idućoj utakmici, i uzvratio mu za usluge u Atini.
Naravno da se ta 2 tima ne mogu po kvaliteti porediti, ali, po mom mišljenju, trenutno bolje opcije od njega nemamo.

Šta ti misliš o tome ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 feb 2013, 18:12

I ja nesto vjerujem Vranjesu. Mislim da ce izgarat na terenu. Jedina mu je konkurencija Pandza, obojica igraju u repci 150% svoji mogucnosti. Posto je Pandza OUT onda nije tesko izabrati uz Spahu drugog stopera..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 19:03

zizu1991 je napisao/la:Ako je ispadao prvo poluvrijeme, u drugom se vratio, i pokazao veliku psihološku stabilnost, vadio je Spahića protiv Litvanije u idućoj utakmici, i uzvratio mu za usluge u Atini.
To isto i ja mislim, nisam ocekivao da ce onako doci pri sebi poslije onoga svega sta mu je Samaras uradio u pocetku 1. poluvremena. Isto tako je Pape imao muda, da ga ostavi u igri. Jer gledajuci ga na pocetku je bilo mucenje nervi. Tesko odluciti ko bi trebao poceti pored Spahe. Mozda bi isto rekao Vranjes.

Salihovic nece moci igrati, tu nebi pruzio ni dio svojih mogucnosti, iako za repku uvjek izgara.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 20 feb 2013, 19:38

I ja sam siguran da je Vranjes najbolja opcija uz Spahu. Pored Borisa,naravno. Imam utisak da mu samo fali malo rutine.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 20 feb 2013, 19:40

zizu1991 je napisao/la:Ajd ti reci ko bi trenutno među ponuđenima mogao da igra pored Spahića, izuzimajući Vranješa, imamo li u rosteru bolju opciju ?

Ako je ispadao prvo poluvrijeme, u drugom se vratio, i pokazao veliku psihološku stabilnost, vadio je Spahića protiv Litvanije u idućoj utakmici, i uzvratio mu za usluge u Atini.
Naravno da se ta 2 tima ne mogu po kvaliteti porediti, ali, po mom mišljenju, trenutno bolje opcije od njega nemamo.

Šta ti misliš o tome ?
Ovo mi je najjace kad neko spomene. Ako odigras dobro protiv litvanskih invalida, to je dokaz da vrijedis.

Steta samo pa Fergija ne zanima jesi li dobar protiv Litvanije, vec Grcke i slicnih. Zato i jest umjesto ManU , zavrsio u ceceniji.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 20 feb 2013, 19:43

Ma igrat će Vranješ sa Spahom,očekujem Lulića i Mujdžu na bekovima.Šteta što Sejo najvjerovatnije neće biti spreman,ali šta da se radi. Pozvao bih Rahimića, i Misimovića. Igrao bih sa 2 zadnja vezna i 2 ofanzivna vezna i naravno Džeko i Ibišević u vrhu. Nešto kao 4-2-2-2 :D , eh sad koliko je to izvedivo ... Samo da Pjanić bude zdrav,znamo kako može proturiti loptu kroz odbranu..
Ja te volim, volim Željo..

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 feb 2013, 19:45

Joj kako bi nam sad dobro legao Pandža na stoperu , najviše zbog njegove sjajne skok igre , jer Samaras i skoro svi igrači Grčke reprezentacije su odlični skakači , pogotovo pomenuti Samaras kojeg je vrlo teško čuvati ne samo u zračnim duelima...
Moram priznati nakon viđenih igri , Vranješ je najbolja opcija poslije Spahića .. Daleko od toga da je Vranješ neki super kvalitetan stoper , ali Zukanović je zaista prespor i teško bi izdržao protiv Mitroglua ili pogotovo brzog Salpingidisa na stoperu , jer Spaha mora čuvati Samarasa ... Vranješ se i u 1. utakmici protiv Grčke zaista psihološki podigao u 2. poluvremenu , te imao par dobrih reakcija , protiv Litvanije isto sjajno odigrao , također protiv Slovenije na desnom beku je defanzivne zadatke obavljao bez problema . Kada je protiv Slovenije Spaha izašao , Zukanović je napravio nekih grešaka i dosta je djelovao nesigurno , ali Ogi ga je spašavao i pokazao je da može igrati i bez Spahe , koji im pruža veliku sigurnost ...

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 20 feb 2013, 20:25

Ne znam kakvu zahirovic ima formu kad je vise u Zenici nego u klubu. Svako malo ga vidjam sa curom u Zenici :S

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 20 feb 2013, 20:31

dadnan je napisao/la:Ne znam kakvu zahirovic ima formu kad je vise u Zenici nego u klubu. Svako malo ga vidjam sa curom u Zenici :S
Pauza u Bjeloruskom prvenstvu. A sada je promijenio klub, prije nego sto napises sljedecu glupost, raspitaj se malo .
Nemojte pricati nebuloze ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 20 feb 2013, 20:59

I sta sam ja lose napisao za covjeka? I mislio sam da je pauza iako nisam provjeravao, a to sto je pauza mu bila do prije 7-10 dana ne znaci da je u boljoj formi nego da je prvenstvo u toku a on u zenici. Dodje ti ga na isto tj. nije igro i nije u formi o tome sam govorio.
A nadam se da ce krenut sa igrama i da ce uci u formu...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 feb 2013, 21:28

floyd je napisao/la: Ovo mi je najjace kad neko spomene. Ako odigras dobro protiv litvanskih invalida, to je dokaz da vrijedis.

Steta samo pa Fergija ne zanima jesi li dobar protiv Litvanije, vec Grcke i slicnih. Zato i jest umjesto ManU , zavrsio u ceceniji.
Ja nisam rekao da on vrijedi u svijetu nogometa, nego sam rekao da trenutno nemamo bolje opcije da čini stoperski tandem sa Spahićem. Pay attention please
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 20 feb 2013, 23:25

Sta je sad, zar vam Zukanovic ne valja????? Koliko ste bili zacaklaisali oko njega mislio sam da ce momak sam drzati odbranu. Sad najednom spor,trom :o a bio je maltene ko Franko Barezi i Silva u jednom. Sta je uopste sa Pandzom? Vranjes bi mogao igrati ali samo beka, nikako na stopera...Sta se vratio protiv Grka u drugom? Zato sto nije imao neke kardinalne greske? Pa vi kao da smatrate normalnim da stoper tako grijesi kao on u prvom tako sto assistira protivniku za stopostotnu sansu, da padne u mlakom duelu i ostavi igraca 1 na 1 sa golmanom? U drugom je imao nekoliko panicno ispucanih lopti i to je to. Protiv Litvanije je odigrao salodno, ali Litvanije nije mjerilo za Grcku. Koga umjesto njega? Teska odluka, Pape ce vjerovatno staviti njega, a ja ne bih pa makar morao staviti i Zukanovica ili pozvati Jahica, ne treba odmah zaboraviti da je on fino znao odigrati te ga zbog jedne utakmice totalno eliminirati.Daklem mislim da ce pape izvesti ovakav sastav: Begovic, Mujdza Vranjes Spahic Lulic, Zahirovic, Medunjanin, Pjanic Misimovic, Dzeko i Ibisivic. A ja bi ovako: Begovic, Mujdza, Spahic Pandza (Zukanovic, Jahic) Lulic, Zahirovic Pjanic, Misimovic, Stevanovic , Dzeko Ibisevic.
Stevanovic bi se striktno drzao desne linije, Lulic bi se ubacivao po lijevom...Mujdza ne bi kao obicno suvise isao naprijed vec bi se pomjerao prema sredini odbrane kada Luluc ode naprijed pa bi u tom memenut igrali 3-5-2. Kakav god bio od Zahirovica boljeg na zadnjem veznom nema, Besic je nepoznanica i nebi trebao na tako vaznoj utakmicu u vatru. Ako rezultat ne valja ond Medunjanina umjesto Zahirovica. Ukoliko se igra sa jednim napadacem (sto je bolje nego Ibisevica na krilo) onda i Stevanovica i Lulica na krila a pozadi izrotirati nesto sa Vranjesom i Mujdzom na bekovima.
Zadnja izmjena: BlazKraljevic, dana/u 20 feb 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2013, 23:26

BlazKraljevic je napisao/la:Sta je sad, zar vam Zukanovic ne valja????? Koliko ste bili zacaklaisali oko njega mislio sam da ce momak sam drzati odbranu. Sad najednom spor,trom :o a bio je maltene ko Franko Barezi i Silva u jednom. Sta je uopste sa Pandzom? Vranjes bi mogao igrati ali samo beka, nikako na stopera...Sta se vratio protiv Grka u drugom? Zato sto nije imao neke kardinalne greske? Pa vi kao da smatrate normalnim da stoper tako grijesi kao on u prvom tako sto assistira protivniku za stopostotnu sansu, da padne u mlakom duelu i ostavi igraca 1 na 1 sa golmanom? U drugom je imao nekoliko panicno ispucanih lopti i to je to. Protiv Litvanije je odigrao salodno, ali Litvanije nije mjerilo za Grcku. Koga umjesto njega? Teska odluka, Pape ce vjerovatno staviti njega, a ja ne bih pa makar morao staviti i Zukanovica ili pozvati Jahica, ne treba odmah zaboraviti da je on fino znao odigrati te ga zbog jedne utakmice totalno eliminirati.
Jahic je imao solidnih utakmica, ali ne kao stoper. Uz to je ocito oslabio. Protiv Meksika i Irske je odigrao toliko kriminalno da vrlo tesko mogu zamislit da ce mu Pape dat novu priliku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 20 feb 2013, 23:43

Cartman je napisao/la:
BlazKraljevic je napisao/la:Sta je sad, zar vam Zukanovic ne valja????? Koliko ste bili zacaklaisali oko njega mislio sam da ce momak sam drzati odbranu. Sad najednom spor,trom :o a bio je maltene ko Franko Barezi i Silva u jednom. Sta je uopste sa Pandzom? Vranjes bi mogao igrati ali samo beka, nikako na stopera...Sta se vratio protiv Grka u drugom? Zato sto nije imao neke kardinalne greske? Pa vi kao da smatrate normalnim da stoper tako grijesi kao on u prvom tako sto assistira protivniku za stopostotnu sansu, da padne u mlakom duelu i ostavi igraca 1 na 1 sa golmanom? U drugom je imao nekoliko panicno ispucanih lopti i to je to. Protiv Litvanije je odigrao salodno, ali Litvanije nije mjerilo za Grcku. Koga umjesto njega? Teska odluka, Pape ce vjerovatno staviti njega, a ja ne bih pa makar morao staviti i Zukanovica ili pozvati Jahica, ne treba odmah zaboraviti da je on fino znao odigrati te ga zbog jedne utakmice totalno eliminirati.
Jahic je imao solidnih utakmica, ali ne kao stoper. Uz to je ocito oslabio. Protiv Meksika i Irske je odigrao toliko kriminalno da vrlo tesko mogu zamislit da ce mu Pape dat novu priliku.
U sistemu 3-5-2 kod cire je sa Spahicem i Nadarevicem odigrao sasvim dobro. Istina igrao je nesto izmedju beka i stopera, ali je to iskusan igrac...Koliko god kriminalno odigrao nije bilo gore nego Vranjes protiv Grka u Atini. Samo su nas vile pronosale da ne primimo 2 ili 3 nisam siguran, nakon njegovih gresaka.

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 21 feb 2013, 07:58

gledao sam sinoc kolasinca, i stvarno moram reci, da je mali sto se tice odbranbene igre sila! pa ni drogba nije uspio proc pored njega! a tek mu je 19 godina. je li konacno sredio te papire? da li postoji sansa da igra protiv grcke? bas nam fali lijevi bek kao sto je on i dobro bi nam dosao! pod hitno ga treba u repku ubacit!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.