FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- SiggiSmallz
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Kako je lijepo citati ove provokacije ! 

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
ne lagi, prepiso od mene sigurnoAdo1921 je napisao/la:Ma nema se sta napisati posle ovakvog porazaMonolog je napisao/la:Ado, napiši nešto, nemoj samo prijavljivat' postove.![]()
Evo, da ti pomognem.Ado1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...A lagis da si ubo kvotu 7 na Milan a

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nevjerovatno nosalantan pristup Barce.
I ti kada spojis sa nevjerovatnom igrom i postavkom Milana dobijes ovo.
Ja ne vjerujem da sada Barca ima i 1% sanse.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- JohnLennon
- Kontakt:
Ado1921 je napisao/la:Messi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
Imam osječaj da je večini više drago što je Barca izgubila nego što jE Milan dobio
D

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Igrao sam 1x.Ado1921 je napisao/la:A lagis da si ubo kvotu 7 na Milan a
Jbg, kad sam mogao jučer na Arsenal, mogao sam i danas na Milan.

Mada me malo Faraon zayebao na drugom listiću, al' ne žalim se.
I, nek si se javio. Treba bit' velik i u pobjedama i u porazima. Za 3 sedmice ćeš se smijati, jer će Barcelona proći u četvrtfinale i onda ćeš redom citirati sve ove (uključujući i mene) forumaše i nabijat im/nam/ na nos.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- supermario
- Kontakt:
Ako Barca kojim slucajem osvoji ovu LP onda mozes s pravom reci da je najbolji klub na svijetu, ali bi voli da mi kazes samo jednu jedinu cinjenicu po cemu je Barsa u zadnje dvije sezone najbolji tim na svijetu. Pazi - samo jedan argument trazim
Do tada ovo tvoje

apsolutno ne vrijedi ni sekunde vise. Pozzzjasko_juve je napisao/la:najboljoj ekipi na svijetu

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
nisam ja nista nervoza nego ti stalno vrijeđas covjeka.Sportfanatik je napisao/la:Ovaj @nate, malo nervozan, nisam ti ja kriv što se kepec nije vidio večeras na utakmici, niste uputili šuta normalnog na utakmici. Milan je apsolutno u svakome pogledu zaslužio pobjedu
i rekao sam ti - daj obrazlozi svoje tvrdnje, a nemoj konstantno pisat gluposti.
- SiggiSmallz
- Kontakt:

Zadnja izmjena: SiggiSmallz, dana/u 20 feb 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- Sportfanatik
- Kontakt:
Evo obrazložit ću:nate je napisao/la:nisam ja nista nervoza nego ti stalno vrijeđas covjeka.Sportfanatik je napisao/la:Ovaj @nate, malo nervozan, nisam ti ja kriv što se kepec nije vidio večeras na utakmici, niste uputili šuta normalnog na utakmici. Milan je apsolutno u svakome pogledu zaslužio pobjedu
i rekao sam ti - daj obrazlozi svoje tvrdnje, a nemoj konstantno pisat gluposti.
Di je Messi bio večeras, nije se vidio. Kažu čarobnjak, pa je čarobnjak, čim izađe na teren nestane
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
hahahahahhahahahaahhahaJohnLennon je napisao/la:Ado1921 je napisao/la:Messi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()

naprijed rejal
- Rockefeller
- Kontakt:
Da i ja sad tebi/vama budem neka podrška.M4kaveli je napisao/la:Nevjerovatno nosalantan pristup Barce.

Arsenalu je skoro uspjelo nadoknaditi 4:0 zaostatak na San Siru. Barca je kvalitetnija ekipa od Arsenala. Plus ima Lea Messija, ako ne najboljeg onda jednog od najboljih igrača svijeta. I plus Iniestu, opet kao i Messi.
Može se proći. Treba malko sreće i još koji litar više znoja, al' može.

Ajd nek neko bude fin pa neka kopira izjave igrača poslije tekme. Na mobu sam pa mi mrsko tražit. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
da, nasao si ovu utakmicu.cim izađe na teren nestane
o lika yebote.

o lika yebote.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Neutralan88
- Kontakt:
JohnLennon je napisao/la:Ado1921 je napisao/la:Messi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najbolji svih vremena
![]()
![]()
![]()
![]()
Naravno da jest.. ne mora više ni igrati nek zavrsi karijeru ovog ljeta al on je koliko god neko ga mrzio ili ne al majstor kojeg ce u buducnosti biti tesko dostici

Nije ovo prva utakmica gdje je Messi podbacio

Cestitke Milanu , fantasticna utakmica.Vidim niko se nije osvrnuo na prvi pogodak Milana.Naravno , nista cudno.Spustanje lopte rukom Zapate za Boatenga je ocito nesto sto je sasvim normalno.Zivog me interesuje sta bi se pisalo na ovoj temi da je recimo nesto slicno uradio neki igrac Barcelone.No dobro , nije bitno.Barcelona se ne smije vaditi na te stvari jer oni nisu Real Madrid,Chelsea,Arsenal,Milan etc..
Barcelona svoje mora na terenu pokazati.Ovo veceras je bilo dno-dna.
Opet cu pohvaliti odlicnog Allegrija.Naspanovao je svoje igrace do kraja.Dao im pozitivnu injekciju adrenalina dok je Barcelona djelovala usporeno i van ritma.Uzrok tome je i rastrcani Milan da ne dodje do zabune.
Spominjanje Messija zaista ne pije vode.Covjek je apsolutno zatvoren.Nije mogao doci do kaznenog prostora Milana.Ne svojom krivicom nego krivicom Allegrija , Roure i svojih saigraca.Ocajno su mu saigraci bili u sluzbi.Goru Barcelonu od ove vidjeti ne mozemo sto je jedina pozitivna stvar u ovoj utakmici.Nikada u zivotu nisam vidio losijeg Xavija.Covjek je nestao.Nevejrovatno je lose reagovao i radio ono sto najbolje zna.Pedro, Cesc,Busquets,Alves,Alba,Puyol smijesni.
Necu reci da je ovo gotovo.Barcelona je najjaci klub na Svijetu ali im dajem male sanse.Tesko je probiti ovaj bunker to je jasno.Nou Camp je ipak neka druga dimenzija za sve ekipe na Svijetu.Barcelona u elementu moze zabiti 5 komada i protiv 13 igraca.
Barcelona svoje mora na terenu pokazati.Ovo veceras je bilo dno-dna.
Opet cu pohvaliti odlicnog Allegrija.Naspanovao je svoje igrace do kraja.Dao im pozitivnu injekciju adrenalina dok je Barcelona djelovala usporeno i van ritma.Uzrok tome je i rastrcani Milan da ne dodje do zabune.
Spominjanje Messija zaista ne pije vode.Covjek je apsolutno zatvoren.Nije mogao doci do kaznenog prostora Milana.Ne svojom krivicom nego krivicom Allegrija , Roure i svojih saigraca.Ocajno su mu saigraci bili u sluzbi.Goru Barcelonu od ove vidjeti ne mozemo sto je jedina pozitivna stvar u ovoj utakmici.Nikada u zivotu nisam vidio losijeg Xavija.Covjek je nestao.Nevejrovatno je lose reagovao i radio ono sto najbolje zna.Pedro, Cesc,Busquets,Alves,Alba,Puyol smijesni.
Necu reci da je ovo gotovo.Barcelona je najjaci klub na Svijetu ali im dajem male sanse.Tesko je probiti ovaj bunker to je jasno.Nou Camp je ipak neka druga dimenzija za sve ekipe na Svijetu.Barcelona u elementu moze zabiti 5 komada i protiv 13 igraca.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- JohnLennon
- Kontakt:
Oba puta nezasluzeno stigli do finala.Monolog je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu.
Leo Gdjessi. Pravi carobnjak, udje na teren i nestane

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.
-
- Kontakt:
nadji mi ti jednu ekipu na svijetu koja ce igrat protiv Barcelone i pobijedit, al pazi IGRAT a ne povuc se,nabijat lopte i tako te stvari. Te ekipe nema. Sve ce ekipe igat svoju igru protiv svih ekipa na svijetu sem protiv Barcelone. Tad se sve mijenja. A zasto? Zato sto su jednostavno najbolji, malo realnosti nije na odmet. Cao cao..supermario je napisao/la:Ako Barca kojim slucajem osvoji ovu LP onda mozes s pravom reci da je najbolji klub na svijetu, ali bi voli da mi kazes samo jednu jedinu cinjenicu po cemu je Barsa u zadnje dvije sezone najbolji tim na svijetu. Pazi - samo jedan argument trazim![]()
![]()
Do tada ovo tvoje
apsolutno ne vrijedi ni sekunde vise. Pozzzjasko_juve je napisao/la:najboljoj ekipi na svijetu
Zadnja izmjena: jasko_juve, dana/u 20 feb 2013, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sportfanatik
- Kontakt:
U jednom mu je pomogao OvreboMonolog je napisao/la:Koliko mene sjećanje služi, taj što nestaje je u dva finala očitao fudbalsku lekciju "tvom" Unitedu.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.