Ja jbg izgleda da je kvota 1.10.Skoro je napisao/la:nek' si ti "igro"EmirSioux89 je napisao/la:E da vas pitam ja igro Messi daje gol, al on kako ja vidjo nije igro jel kvota 1?

Evo jedna slicica ba al eto ne pogodi broj umjesto 2 on 3 jbg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Ja jbg izgleda da je kvota 1.10.Skoro je napisao/la:nek' si ti "igro"EmirSioux89 je napisao/la:E da vas pitam ja igro Messi daje gol, al on kako ja vidjo nije igro jel kvota 1?
Sta pricas ti,pa Cautinho navija za Milan.LenBias je napisao/la:cautinho kako odabra barcelonu kao klub za koji navija odmah raspad sistema
Naravno da je sramotno za ovakvu ekipu ne uputiti konkretan sut u okvir gola. Pedro posebna prica veceras ga nije bilo (doduse kao ni vecine njih), ali taktika Milaneza i ponavljanje istih gresaka Barce iz godine u godinu u ovkvim tekmama je prost neshavtljivoScof1eld je napisao/la:Nije problem sto su izgubili ali nacin na koji su to uradili je sramotan. Pa da nijednog igraca ne mozes navesti da je ista uradio je zalosno.
Lijepo je vidjeti ovoliko veselih ljudi na temi, da ih se makar obraduje dva puta godisnje s ovakvim porazima da mogu malo lijeciti komplekse
Ma dat će mu Platini i ove godine da ne plače hobitJohnLennon je napisao/la:Najbolji europski igrac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balon de Oro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto za 9 godina se ne mogu nabiti kompleksi nekom.. eto Sveti je stariji pa mu vrhunac zivota budu celtic, getafe, milan..HZ_ilidzaa je napisao/la:Jedino djeca koja znaju za fudbal od jucer.Mi malo stariji nemamo nikakvih komplexa prema Barci jer prije 2004 i Ronaldinho Barca je bila taki obicna.Scof1eld je napisao/la:Nije problem sto su izgubili ali nacin na koji su to uradili je sramotan. Pa da nijednog igraca ne mozes navesti da je ista uradio je zalosno.
Lijepo je vidjeti ovoliko veselih ljudi na temi, da ih se makar obraduje dva puta godisnje s ovakvim porazima da mogu malo lijeciti komplekse
Toga se i najviše bojim, ili opuštanja poput 1/8 finala sa Arsenalom. Nije to davno bilo, valjda Milan neće opet sebi priuštiti takav luksuz.Rockefeller je napisao/la:I vrlo lako se može desiti kakav crveni karton Milaneza. Braniće se, Barcelona mora biti podobro agresivna. Ja mislim da će biti gusto. Ipak dajem nešto veće šanse Milanu. Ajde kad bi u onim procentima izražavali: 55-60% za Milaneze.
hobit ti je znas ko..sta si ti uopce da komentiras? u zivotu smislen komentar nisi napisao nego samo onaj od 1 recenice.Sportfanatik je napisao/la:Ma dat će mu Platini i ove godine da ne plače hobitJohnLennon je napisao/la:Najbolji europski igrac.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Balon de Oro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ado1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
trazi seDzoni je napisao/la:Sta pricas ti,pa Cautinho navija za Milan.LenBias je napisao/la:cautinho kako odabra barcelonu kao klub za koji navija odmah raspad sistema
Ma nema se sta napisati posle ovakvog porazaMonolog je napisao/la:Ado, napiši nešto, nemoj samo prijavljivat' postove.![]()
Evo, da ti pomognem.Ado1921 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Objasnio vam čovjek.Ja još uvijek mislim da će Barcelona da prođe na kraju, živi bili pa vidjeli.Ne zato što ih volim, baš naprotiv, nego zato što su i dalje jaki k'o beton.Zaslužena pobjeda Milana večeras, ali daleko je ovo još od gotovog.jasko_juve je napisao/la:ima se igrat u Barceloni a mnogi vec poslali Milan dalje i smiju se najboljoj ekipi na svijetu. Smijesni ste. Sta li cete pricat AKO se desi,sto nije nemoguce, da Barca ipak prodje? Onda cete sutit,a ovako ajmo sad svi na temu Barcelone i smijat se.. Mnogi bi od vas dali sve da ekipa za koju navijate osvaja sve i svasta u zadnje vrijeme ko sto to Barcelona osvaja.. OHANITE malo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.