FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

EmirSioux89
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la EmirSioux89 » 20 feb 2013, 23:01

10.Skoro je napisao/la:
EmirSioux89 je napisao/la:E da vas pitam ja igro Messi daje gol, al on kako ja vidjo nije igro jel kvota 1?

:lol:
nek' si ti "igro"
Ja jbg izgleda da je kvota 1.

slika

Evo jedna slicica ba al eto ne pogodi broj umjesto 2 on 3 jbg
Manchester United!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 20 feb 2013, 23:02

LenBias je napisao/la:cautinho kako odabra barcelonu kao klub za koji navija odmah raspad sistema :mrgreen:
Sta pricas ti,pa Cautinho navija za Milan. :lol:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 20 feb 2013, 23:03

Popustite malo ljude.

Može Barcelona dati 2 gola na NC, iako će biti zayebano. Valja ganjat prvi gol, a onda i drugi, pa i treći, da bi se izbjegli penali. Barca u elementu na Camp Nou može dati i pet golova, bez obzira na protivnika. ;)

I vrlo lako se može desiti kakav crveni karton Milaneza. Braniće se, Barcelona mora biti podobro agresivna. Ja mislim da će biti gusto. Ipak dajem nešto veće šanse Milanu. Ajde kad bi u onim procentima izražavali: 55-60% za Milaneze.

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 20 feb 2013, 23:04

Scof1eld je napisao/la:Nije problem sto su izgubili ali nacin na koji su to uradili je sramotan. Pa da nijednog igraca ne mozes navesti da je ista uradio je zalosno.

Lijepo je vidjeti ovoliko veselih ljudi na temi, da ih se makar obraduje dva puta godisnje s ovakvim porazima da mogu malo lijeciti komplekse :roll:
Naravno da je sramotno za ovakvu ekipu ne uputiti konkretan sut u okvir gola. Pedro posebna prica veceras ga nije bilo (doduse kao ni vecine njih), ali taktika Milaneza i ponavljanje istih gresaka Barce iz godine u godinu u ovkvim tekmama je prost neshavtljivo :?
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 20 feb 2013, 23:04

Najbolji europski igrac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balon de Oro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 feb 2013, 23:04

Ovim je veceras dokazano da ne moze svako voditi barcelonu.

VRATI SE VILANOVA !
Visca el Barça ! Mes que un club !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 20 feb 2013, 23:04

Breaking News!

Leo Messi se navodno žalio da je trava na San Siru bila previsoka, te se par puta desilo da, s obzirom da mu je ista ometala njegov vidokrug, je umjesto ka golu Milana hitao ka golu svog tima.
naprijed rejal

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 23:05

JohnLennon je napisao/la:Najbolji europski igrac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balon de Oro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma dat će mu Platini i ove godine da ne plače hobit
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 feb 2013, 23:05

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:Nije problem sto su izgubili ali nacin na koji su to uradili je sramotan. Pa da nijednog igraca ne mozes navesti da je ista uradio je zalosno.

Lijepo je vidjeti ovoliko veselih ljudi na temi, da ih se makar obraduje dva puta godisnje s ovakvim porazima da mogu malo lijeciti komplekse :roll:
Jedino djeca koja znaju za fudbal od jucer.Mi malo stariji nemamo nikakvih komplexa prema Barci jer prije 2004 i Ronaldinho Barca je bila taki obicna.
Eto za 9 godina se ne mogu nabiti kompleksi nekom.. eto Sveti je stariji pa mu vrhunac zivota budu celtic, getafe, milan.. :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 20 feb 2013, 23:06

Rockefeller je napisao/la:I vrlo lako se može desiti kakav crveni karton Milaneza. Braniće se, Barcelona mora biti podobro agresivna. Ja mislim da će biti gusto. Ipak dajem nešto veće šanse Milanu. Ajde kad bi u onim procentima izražavali: 55-60% za Milaneze.
Toga se i najviše bojim, ili opuštanja poput 1/8 finala sa Arsenalom. Nije to davno bilo, valjda Milan neće opet sebi priuštiti takav luksuz.
Il club piu titolato al mondo!

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 20 feb 2013, 23:07

Sportfanatik je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:Najbolji europski igrac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma dat će mu Platini i ove godine da ne plače hobit
hobit ti je znas ko..sta si ti uopce da komentiras? u zivotu smislen komentar nisi napisao nego samo onaj od 1 recenice.

obrazlozi mi svoje tvrdnje.ajde.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 feb 2013, 23:07

Ado, napiši nešto, nemoj samo prijavljivat' postove. :lol:
Evo, da ti pomognem.
Ado1921 je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 feb 2013, 23:07

Ja samo znam da će neko dobro nayebat, sad da li će to biti Sevilla ili pak Real, još uvijek ne bih znao reći., :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 20 feb 2013, 23:08

Nisam dosao da se rugam,ne daj Boze,dosao sam da kazem pojedincima,nikad vise nemojte tako olako omalovazavati protivnika,bio to Rudar iz Prijedora,bio Milan ili bilo ko treci. Toliko ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 feb 2013, 23:08

Dzoni je napisao/la:
LenBias je napisao/la:cautinho kako odabra barcelonu kao klub za koji navija odmah raspad sistema :mrgreen:
Sta pricas ti,pa Cautinho navija za Milan. :lol:
trazi se :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 20 feb 2013, 23:09

ima se igrat u Barceloni a mnogi vec poslali Milan dalje i smiju se najboljoj ekipi na svijetu. Smijesni ste. Sta li cete pricat AKO se desi,sto nije nemoguce, da Barca ipak prodje? Onda cete sutit,a ovako ajmo sad svi na temu Barcelone i smijat se.. Mnogi bi od vas dali sve da ekipa za koju navijate osvaja sve i svasta u zadnje vrijeme ko sto to Barcelona osvaja.. OHANITE malo!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 20 feb 2013, 23:10

Monolog je napisao/la:Ado, napiši nešto, nemoj samo prijavljivat' postove. :lol:
Evo, da ti pomognem.
Ado1921 je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma nema se sta napisati posle ovakvog poraza :P...A lagis da si ubo kvotu 7 na Milan a :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 23:10

Ovaj @nate, malo nervozan, nisam ti ja kriv što se kepec nije vidio večeras na utakmici, niste uputili šuta normalnog na utakmici. Milan je apsolutno u svakome pogledu zaslužio pobjedu
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 20 feb 2013, 23:10

Citam ove postove i ne mogu vjerovati.Izgleda da je vas Barca previse razmazila ovih zadnjih par godina, pa na svaki poraz pljujete na sviju redom.Zar ste vi zaista mislili da ce ova generacija trajati vjecno, vrhunac su dostigli pod vodstvom Pepa i sad polako opadaju.Potrebno je osvjeziti ekipu sa par pojačanja, prvenstveno u odbrani i u napadu.Dva stopera su potrebna, da je Tito pametan poceo bi Bartru forsirati jer momak ima kvalitet.U napadu se moraju rijesiti Sancheza i dovesti jedno provjereno krilo jer kao sto vidimo Messi sam ne moze.Moja zelja je Suarez.Takodjer treba i ovu djecurliju vise koristiti, odnosno Thiaga,Tella i Montoyu.E tako bi ja radio da sam Tito, ali nisam pa se mogu samo nadati da ce me poslusati :-D

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 20 feb 2013, 23:11

jasko_juve je napisao/la:ima se igrat u Barceloni a mnogi vec poslali Milan dalje i smiju se najboljoj ekipi na svijetu. Smijesni ste. Sta li cete pricat AKO se desi,sto nije nemoguce, da Barca ipak prodje? Onda cete sutit,a ovako ajmo sad svi na temu Barcelone i smijat se.. Mnogi bi od vas dali sve da ekipa za koju navijate osvaja sve i svasta u zadnje vrijeme ko sto to Barcelona osvaja.. OHANITE malo!!!
Objasnio vam čovjek.Ja još uvijek mislim da će Barcelona da prođe na kraju, živi bili pa vidjeli.Ne zato što ih volim, baš naprotiv, nego zato što su i dalje jaki k'o beton.Zaslužena pobjeda Milana večeras, ali daleko je ovo još od gotovog. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.