Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
a onaj pas kod drugog gola..i to ljevicom cini mi se, maesto!ronaldo99 je napisao/la:ljudi moji kako je MONTOLIVO odigrao, odavno nisam vidio bolju igru jednog veznog igraca, sve je stizao, oduzeti lopte, smiriti igru, razigrati ekipu, promjenuti stranu, stvoriti sansu. sacuvati loptu....kakav igrac, strasno
potpisujem, sve si rekaoronaldo99 je napisao/la:ljudi moji kako je MONTOLIVO odigrao, odavno nisam vidio bolju igru jednog veznog igraca, sve je stizao, oduzeti lopte, smiriti igru, razigrati ekipu, promjenuti stranu, stvoriti sansu. sacuvati loptu....kakav igrac, strasno
Jednostavno ljudi nisu imali ideje, ni toliko dokazani stucnjak kao Guardiola im ne bi pomogao.sanjingr je napisao/la:@10DelPiero
Slazem se da je Milan odigrao perfektno ali ovaj tempo Barce i onaj kod Guardiole nije ni blizu,i razlikuj tempo i tika-taka.
Hipoteticki nebi da pricam.10DelPiero je napisao/la:Jednostavno ljudi nisu imali ideje, ni toliko dokazani stucnjak kao Guardiola im ne bi pomogao.sanjingr je napisao/la:@10DelPiero
Slazem se da je Milan odigrao perfektno ali ovaj tempo Barce i onaj kod Guardiole nije ni blizu,i razlikuj tempo i tika-taka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.