FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Sveti
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Sveti » 20 feb 2013, 22:54

Ali ruku na srce, Barcelona je igrala svoju igru večeras.
naprijed rejal

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 20 feb 2013, 22:55

neo je napisao/la::lol: :lol: na sliku.. inace, fino je vidjeti poraz barcelone, samo radi zavijaca koji pokazu svoje pravo lice :geek:
Ali poslje ove utakmice je nemoguce da na kritikujes igrace Barce.
Pa Messi,Pedro,Iniesta (Sanchez) nisu nista ucilili u napadu.Pedro i Sanchez po starom trcali ko muha bez glave,a Messi primi loptu pa je istog trena izgubio.Fabregas bio 12 igrac milana,samo smetao po terenu.Xavi se jos nije potpuno opravio tako da od njega i nisam nesta ocekivao veceras.Alves je do sada napravio bezbroj puta istu gresku,ne znam koji se qurac uvlaci na mjesto stopera.Jedino koji je veceras zasluzio pohvalu je Puyol.
Visca el Barça ! Mes que un club !

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 20 feb 2013, 22:55

Monolog je napisao/la: Pedro je najbolje desno krilo na dunjaluku.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Big lOl i od mene :lol: :lol: :lol:
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 feb 2013, 22:56

Strašno, još ne mogu da vjerujem. Ne pamtim ovako lošu Barcu.

Ne bih im zamjerio da su ginuli na terenu, ali ono je bilo totalno neozbiljno.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

johnterry26
Kontakt:

Post Postao/la johnterry26 » 20 feb 2013, 22:56

AndreaAgnelli je napisao/la:
johnterry26 je napisao/la:Ovo je melem za dusu,popravise mi sedmicu Rosoneri,to je mocna Barsa cudo im penal neki nisu svirali :)
Svirali bi oni, ali valja doći do šesneasterca. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Cestitke Milanezima na hrabroj igri i pobjedi napravili ste veliki korak za dalje,samo gazi Barsuuu :D

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 feb 2013, 22:56

Nije problem sto su izgubili ali nacin na koji su to uradili je sramotan. Pa da nijednog igraca ne mozes navesti da je ista uradio je zalosno.

Lijepo je vidjeti ovoliko veselih ljudi na temi, da ih se makar obraduje dva puta godisnje s ovakvim porazima da mogu malo lijeciti komplekse :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 feb 2013, 22:57

Ne može Messi svaku utakmicu igrati sa 120% i vaditi ekipu.Previše se igra oslonila na Argentinca.

Problem oko trenera kojeg nema na klupi već nekog vrijeme je takođe dosta uticao, to možda može prolaziti u Primeri ali ne i u Ligi Prvaka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 feb 2013, 22:58

Monolog je napisao/la:
Narin je napisao/la:m4kaveli tvrdi da je jedan od najboljih ili najbolji desni krilni igrač na svijetu
Nemaš ti pojma. :lol: Pedro je najbolje desno krilo na dunjaluku. :lol:
Inače, večeras sam ga vidio kada je na 20-ak metara od svog gola prodao fintu Faraonu. Čak nisam vidio ni one njegove padove te nevine poglede prema sucu u nadi da će iskamčiti jedanaesterac. :mrgreen:
Mora da je tako.. :mrgreen:
Ima Barca WC igrača,to svako zna,ali ima isto i prosječnih igrača koji izgledaju kao WC zbog ostalih,jedan od takvih je Pedro.Makaš je rekao da Bale nema ništa osim brzine i šuta dobrog,a ja ne znam šta to Pedro ima,možda neki dribling kojeg možda demonstrira na nekim treninzima,ali na terenu ja to ništa ne vidim,vidim samo kako mu naštele Messi,Iniesta ili Co dobru priliku i on završi to ili ako ponekad pretrči nekoga,a da on nekom fintom izbaci po 2,3 igrača,skoro nikada.Ili npr da je Sanchez u formi bolji igrač od Balea i dalje mislim da je to smiješno.
Ovo nije gotovo,ali je jako težak posao za Barcelonu.
Ali moram priznati da su me neki komentari baš nasmijali. :mrgreen:

Evo šta Ferdinand kaže :
Messi's first quiet and ineffective game in about 3 years...someone will pay for this! Gotta say though, the atmosphere at the San Siro tonight was nuts...I buzz off atmospheres at grounds....Old Trafford, San Siro, Anfield, Munich, Upton park!
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 20 feb 2013, 22:58, ukupno mijenjano 2 puta.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 20 feb 2013, 22:58

MrHc je napisao/la:Ja ne kontam sto smo mi uopste napdali ???

Umjesto da stavimo ovako ko i oni autobus ili da se samo dodajemo u odbrani dok ne iscuri 90 minuta ?

Sto "mi" uvijek moramo igrati napadacki ? sa stoperima na protivnickoj polovici ? Sto ne igramo na rezultat

Ojjjjjj Roura Roura ja bi ih isto ako ne i bolje vodio 8-)
vjeruj i ja se ovo pitam....i kontam koji klinac mora barca ic naprijed kad vidis da ce se ovi branit...

zasto barca ne saceka njih onda...al **** ga sad....pukli su ih po usima...

btw:

vi realovci..halal vam vjera...da ne simpatisem barcu,pozelim da vise gube kad vidim sta vi pisete...halal vam vjera bas se ismija :lol: :lol:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 20 feb 2013, 22:58

Dzoni je napisao/la:Sta serete bezze imala je Barca posjed lopte. :lol:
Brat bratu, igrali su svoju igru. Kruzili oko Milanovog gola ko kisa oko Kragujevca dakako.
Monolog je napisao/la:Joj, ne pamtim kad je Portillo bio ovako raspoložen. :mrgreen:
Nemoj me samo do kraja ovog tjedna banovat tako ti svega. Onda radi sta hoces. :lol:

Leo Gdjessi? :lol:

Midzet choker, dakako da to svi znamo. Osasuna i Granada spremni cekaju za njegovo trpanje.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 20 feb 2013, 22:58

johnterry26 je napisao/la:
AndreaAgnelli je napisao/la:
johnterry26 je napisao/la:Ovo je melem za dusu,popravise mi sedmicu Rosoneri,to je mocna Barsa cudo im penal neki nisu svirali :)
Svirali bi oni, ali valja doći do šesneasterca. :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Cestitke Milanezima na hrabroj igri i pobjedi napravili ste veliki korak za dalje,samo gazi Barsuuu :D
Ja navijam za Juve. :D Ali simpatišem italijanske ekipe u Europi što je logično. A i bolje da Juve igra protiv Milana nego Barcelone. :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 20 feb 2013, 22:58

messilla je napisao/la:Strašno, još ne mogu da vjerujem. Ne pamtim ovako lošu Barcu.

Ne bih im zamjerio da su ginuli na terenu, ali ono je bilo totalno neozbiljno.
Da.Neozbiljno.To je prava riječ.
Keep walking.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 feb 2013, 22:58

likma23 je napisao/la:Jbg. Bojim se da je ova bitka izgubljena. Teško će Barca dati 3 gola da ne primi 1. :cry:
U prijevodu tesko ce barca dati 3 gola a da milan ne osuta :lol:
ser del barça es el millor que hi ha !

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 20 feb 2013, 22:59

MrHc je napisao/la:Ja ne kontam sto smo mi uopste napdali ???

Umjesto da stavimo ovako ko i oni autobus ili da se samo dodajemo u odbrani dok ne iscuri 90 minuta ?

Sto "mi" uvijek moramo igrati napadacki ? sa stoperima na protivnickoj polovici ? Sto ne igramo na rezultat

Ojjjjjj Roura Roura ja bi ih isto ako ne i bolje vodio 8-)
Imali jedan sut u okvir gola za 90 min. a on kaze da su igrali napasacki :lol: :lol: :lol:

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 20 feb 2013, 22:59

Eignore je napisao/la:Nevjerovatna takticki odigrana utakmica. Nije do igraca, vec do taktike, za koju ocigledno u Barci ne poznaju, niti ce ikada nauciti iz prethodnih slicnih utakmica. Ne moze se srljat u napad protiv 10 odbrambenih igraca. Vrati loptu valdezu, neka igra sa pikeom, puyolom, cuvaj 0-0, nije osasuna da se mora i moze lagano pobjediti. Znaci Milan takticki prekuco i ovo je skoro zavrsena stvar. Visca Barca!

Potpis!
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 feb 2013, 22:59

Scof1eld je napisao/la:Nije problem sto su izgubili ali nacin na koji su to uradili je sramotan. Pa da nijednog igraca ne mozes navesti da je ista uradio je zalosno.

Lijepo je vidjeti ovoliko veselih ljudi na temi, da ih se makar obraduje dva puta godisnje s ovakvim porazima da mogu malo lijeciti komplekse :roll:
Jedino djeca koja znaju za fudbal od jucer.Mi malo stariji nemamo nikakvih komplexa prema Barci jer prije 2004 i Ronaldinho Barca je bila taki obicna.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 feb 2013, 22:59

Hegemonija jebote :lol: ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 20 feb 2013, 22:59

EmirSioux89 je napisao/la:E da vas pitam ja igro Messi daje gol, al on kako ja vidjo nije igro jel kvota 1?

:lol:
nek' si ti "igro"
Mi nikada odustati necemo...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 feb 2013, 23:00

cautinho kako odabra barcelonu kao klub za koji navija odmah raspad sistema :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 feb 2013, 23:01

JohnLennon je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Sta serete bezze imala je Barca posjed lopte. :lol:
Brat bratu, igrali su svoju igru. Kruzili oko Milanovog gola ko kisa oko Kragujevca dakako.
Monolog je napisao/la:Joj, ne pamtim kad je Portillo bio ovako raspoložen. :mrgreen:
Nemoj me samo do kraja ovog tjedna banovat tako ti svega. Onda radi sta hoces. :lol:

Leo Gdjessi? :lol:

Midzet choker, dakako da to svi znamo. Osasuna i Granada spremni cekaju za njegovo trpanje.
Neću, sam ćeš se ti isključit u utorak navečer. :lol:
Znaš da ne'š bit "normalan" nakon poraza, a večeras si zaslužio imati svojih 5 minuta (u prevodu, gledam vam kroz prste jer sam skinuo Milana na kladari). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.