Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 22:52

Batko je napisao/la:Bog te, sta je ovo? Nevjerovatan igrac?

Pa jel ima iko da me moze uvjeriti da ovakav igrac nema mjesta u ekipi u kojoj su Sesar, Svraka, Zahirovic, Sunjic, Avdukic, Ibricic, Medunjanin, Besic, Visca itd itd????
Sta reci koju posluku... :cry:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 feb 2013, 22:53

gringobih je napisao/la: P...k ti si protiv BiH ne ja...Teorija kaze sta Avdija i Ruski drugoligas rade u A repci...Ako rijesis ovu misteriju neka se ovo moje i zove teorija zavjere... :lol:
Sve dok se oni daju sve od sebe dok igraju za reprezentaciju nije bitno taman da je treca Ruska liga. ;)

Avdija i Zahirovic su kraljevi. 8-)

P.S. Opusti se malo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 feb 2013, 22:54

Hebemi se za Seferovica odlucio je (i ako jos nije kasno) ali cisto sumnjam ostat ce on Svicarac, a Hajrovic bi mogao pribjeci nama poslije svega (pouzdan info)!

ali od svega najbitniji je Kola, nista konkretno nije uradeno u vezi njega, nadam se da je Pape gledao kombinovani prenos Lige Prvaka i da ga je zapazio :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 feb 2013, 22:55

Sabinho je napisao/la:
Batko je napisao/la:Bog te, sta je ovo? Nevjerovatan igrac?

Pa jel ima iko da me moze uvjeriti da ovakav igrac nema mjesta u ekipi u kojoj su Sesar, Svraka, Zahirovic, Sunjic, Avdukic, Ibricic, Medunjanin, Besic, Visca itd itd????
Haj hvati se Sulejmana svega ti.Spominjes tu sve igrace koji igraju u slabijim klubovima,a ne pominjes njihov ucinak i igru.Da Svraka sutra predje u npr. Trabzonsport,vristao bi tu kako ga treb zvati odmah!!!
Ti ocigledno nisi gledao Kolasinca?

Il ti je pak bolji neki rezervista Elazigspora ili Kasimage, usput 6-7 godina starije? :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2013, 22:55

Momak nema uopste nase drzavljanstvo a oni se pitaju zasto nema mjesta u reprezentaciji.

Da mi je vasa pamet, makar na jedan dan. Da se odmorim od razmisljanja.

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 20 feb 2013, 22:56

vrebac86 je napisao/la:Hebemi se za Seferovica odlucio je (i ako jos nije kasno) ali cisto sumnjam ostat ce on Svicarac, a Hajrovic bi mogao pribjeci nama poslije svega (pouzdan info)!

ali od svega najbitniji je Kola, nista konkretno nije uradeno u vezi njega, nadam se da je Pape gledao kombinovani prenos Lige Prvaka i da ga je zapazio :mrgreen:
Nadat se... :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2013, 22:58

Joj ti ga drugi put u zivotu gledao i odmah je super-kvalitetan?I ako jeste-neka je,ali ne moras odmah pljuvati pola reprezentacije! Dosta ljudi govori da repka mora imati par igraca iz domace lige,i kad dobiju poziv pocne se pljuvati po njima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 feb 2013, 23:01

calcio je napisao/la:Momak nema uopste nase drzavljanstvo a oni se pitaju zasto nema mjesta u reprezentaciji.

Samo kazem da ima mjesta i da bi ga se moralo vrbovati......Porijeklom je iz BIH sto ga cini potencijalnim reprezentativcem, ili cemo ga odbaciti odma u startu? :?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 feb 2013, 23:05

calcio je napisao/la:Momak nema uopste nase drzavljanstvo a oni se pitaju zasto nema mjesta u reprezentaciji.

Fakat su slatki. Ziku samo @gringosa :mrgreen:
Sami sebe blamiraju.
Da bi pozvao nekog u repku potrebno je makar da ima zelju ako vec nema drzavljanstvo.
Ali kad ti neko kaze da ne moze doci zbog obaveza u klubu a ovaj isti dan prihvati poziv za U-20 Njemacku.
To je znak da cemo se jos pofajn nacekati dok ne skonta da nema sanse da zaigra za A Njemacku repku.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 feb 2013, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2013, 23:06

Batko je napisao/la:

Samo kazem da ima mjesta i da bi ga se moralo vrbovati......Porijeklom je iz BIH sto ga cini potencijalnim reprezentativcem, ili cemo ga odbaciti odma u startu? :?
Pa da malo pratite, kao sto ne pratite, znali bi da je Jagodic vec obavio razgovore sa njim i sada je najvise do njega. To jest do Kolasinca. Zna da ga zelimo i do njega je najvise, sta on zeli to cemo viditi.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 23:08

Blago nama kakvu selekciju imamo.Jedan perspektivan igrac koji igra LP u njoj nema mjesta :mrgreen:
Najbitnije je od svega da igracine iz HNL-a i PLBiH dobijaju redovno poziv,Ipak su ta takmicenja za nijansu kvalitetnija od LP :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 feb 2013, 23:09

Jok eto ne pratim, Calcio, de bogati :lol: .....Ja kazem da on sa ovakvim kvalitetom zasluzuje u A repku.....Do jeseni bi bio standardan na poziciji lijevog beka. Uvjeren sam.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 23:09

Adi_Zepce je napisao/la:Blago nama kakvu selekciju imamo.Jedan perspektivan igrac koji igra LP u njoj nema mjesta :mrgreen:
Najbitnije je od svega da igracine iz HNL-a i PLBiH dobijaju redovno poziv,Ipak su ta takmicenja za nijansu kvalitetnija od LP :D
Ma kakva LP, gdje ta drzava? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 feb 2013, 23:11

hajde hadalji, dovedite momka pod bh zastavu .. Papeeee reaguj!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 feb 2013, 23:11

harishp je napisao/la:

Fakat su slatki Ziku samo @gringosa:mrgreen:
Sami sebe blamiraju.
Da bi pozvao nekog u repku potrebno je makar da ima zelju ako vec nema drzavljanstvo.
Ali kad ti neko kaze da ne moze doci zbog obaveza u klubu a ovaj isti dan prihvati poziv za U-20 njemacku.
To je znak da cemo se jos pofajn nacekati dok ne skonta da nema sanse ad zaigra za A Njemacku repku.
Slatki su ko dijabetes, tj secerna bolest. :P
Gringos ne posustaje, mucho dosadan frajer.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 23:12

Principatus je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Blago nama kakvu selekciju imamo.Jedan perspektivan igrac koji igra LP u njoj nema mjesta :mrgreen:
To je tamo okolica Minska :lol:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2013, 23:13

Principatus je napisao/la:
Ti momci iz HNL i PLBIH nisu igrali za druge reprezentacije,Kolumbooo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 feb 2013, 23:14

@ Adi _ Zepce

De mi reci , znam da si ga ti pratio , šta je sa Hadžićem , onim iz Španije , što je bio u Herculesu ? :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 23:16

calcio je napisao/la: Ne valja zuriti sa mladim igracima, par mjeseci, pola godine, godina, ne igra veliku ulogu sto se tice reprezentacije.
P.S. To je za ove koji misle da bi Kolasinac odmah trebao dobiti poziv u A repku.
Samo otprilike da pokazem, kako pojedini razmisljaju. Ovo si ti pisao Calcio na moj komentar, da Kolasinca treba odmah kontaktirati i ponuditi mu mjesto u A repki, kako bi ga osigurali. To je bilo prije 6 mjeseci.

Tako i Pape razmislja. I u tome i jeste problem.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2013, 23:19

Lik je vec uradio dovoljno da dobije poziv za A-repku. Besic je igrao par minuta u ligi, za slabiji klub, i odma je dobio poziv. To je bila totalno ispravna odluka, samo to sada treba ponovit. Mogu se sredit papiri, samo se odma mora kontaktirat momak i konkretno mu ponudit mjesto u A-repki. Kakve posjete, kakva mlada repka.

Bice tragedija ako Kolasinac i Halilovic ne zaigraju za nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10 i 30 gostiju.