Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TMovac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la TMovac » 20 feb 2013, 22:20

anti_zli je napisao/la:
Principatus je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Ubi Kolašinac Drogbu :mrgreen: , dobar prvo poluvrijeme, vidi se da je odlično kondiciono spreman, a pored toga jak kao međed :)
Ma Kolasinac kloc. Zato ga je trener stavio na klupu poslije Bayerna...
Isto tako sta ce nam on, juniorac, nema on pojma.

Izjavise Pape-navijaci i ostase zivi. :lol:

Treba njega u U21, sta ce nam u A-repci tu nam treba vise ovih anonimusa.
Jesi dosadan sa tim sto branis svakog momka iz dijaspore.
Ne moze igrati NEMA PAPIRE, sto se ne javi na telefon, sto ne izjavi nesto ( avaz ne racunam) vezano za nas.
Sta da Pape radi da ga stavi na spisak, kad nece i ne moze doci,
Treba i on nesto uradit, kao npr. Kosarkas Sulejmanovic.
Jest dobar igrac, zna i to Pape al je rekao da igraci s pomocu managera rjesavaju pappire
Sulejmanovicu je Aco Petrovic otisao na noge,porazgovarao sa momkom i dao mu do znanja da ga zeli i racuna na njega.Dok su ako izuzmemo onaj dernek u Sloveniji Kolasinca samo prozivali na mobitel,kao neke uspaljene siparice.Niko mu nije otisao u Genzelkirhen da porazgovara sa momkom.Pa da su bar Barbareza zamolili da ode i porazgovara sa momkom.Bar njemu nije daleko
Zadnja izmjena: TMovac, dana/u 20 feb 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 feb 2013, 22:21

Goalgetter je napisao/la:Mozda kasnim sa ovim pitanjem, al kakve veze ima Kolasinac sa BiH ? :lol: .
:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 feb 2013, 22:25

TMovac je napisao/la:Sulejmanovicu je Aco Petrovic otisao na noge,porazgovarao sa momkom i dao mu do znanja da ga zeli i racuna na njega.Dok su ako izuzmemo onaj dernek u Sloveniji Kolasinca prozivali na mobitel,kao neke uspaljene siparice.
Rijesili smo se tumora na mozgu (savez) jos da se ovog tumora sa testisa rijesiti pa da nam se rodi koji igrac...
Da se krene vise zdrava reprodukcija....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 20 feb 2013, 22:30

Sulejmanovicu je Aco Petrovic otisao na noge,porazgovarao sa momkom i dao mu do znanja da ga zeli i racuna na njega.Dok su ako izuzmemo onaj dernek u Sloveniji Kolasinca samo prozivali na mobitel,kao neke uspaljene siparice.Niko mu nije otisao u Genzelkirhen da porazgovara sa momkom.Pa da su bar Barbareza zamolili da ode i porazgovara sa momkom.Bar njemu nije daleko[/quote]

I kakve fajde. Bil on znao cijenit taj gest?
Sta se sve radilo za Seferovica pa na kraju BOM!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 feb 2013, 22:34

anti_zli je napisao/la:Sulejmanovicu je Aco Petrovic otisao na noge,porazgovarao sa momkom i dao mu do znanja da ga zeli i racuna na njega.Dok su ako izuzmemo onaj dernek u Sloveniji Kolasinca samo prozivali na mobitel,kao neke uspaljene siparice.Niko mu nije otisao u Genzelkirhen da porazgovara sa momkom.Pa da su bar Barbareza zamolili da ode i porazgovara sa momkom.Bar njemu nije daleko
Sta se sve radilo za Seferovica pa na kraju BOM![/quote]
Svakom igracu treba individualno pristupiti.A mozes li mi navesti sta je to uradjeno za Seferovica osim ovog poziva za druzenje u Sloveniji?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 feb 2013, 22:34

A šta se to Boga ti radilo za Seferovića ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 20 feb 2013, 22:37

Covjece zaboli te glava. Tip igra Champions League po drugi put, igra protiv Bayerna u Bundesligi, sa 19 godina.
Ne igra u nasoj repki zahvaljuci "Za-Misketa-ne-znam-ni-da-li-igra,-da-li-trenira-Papetu".
anti_zli je napisao/la:Sta se sve radilo za Seferovica pa na kraju BOM!
De reci da se salis? :shock:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 20 feb 2013, 22:40

Goalgetter je napisao/la:Mozda kasnim sa ovim pitanjem, al kakve veze ima Kolasinac sa BiH ? :lol: .
ima naravno mater u mu je iz Čapljine babo sandzaklija :mrgreen: :mrgreen:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 20 feb 2013, 22:41

bagrcavi je napisao/la:A šta se to Boga ti radilo za Seferovića ?
Cinjenica je da je pozvan na druzenje u Sloveniju i nista ga nije moglo sprjeciti da dođe da je htjeo ! Zapravo je htjeo da dođe jer je pricao da je rezervisao kartu i da jedva ceka da dođe. A onda odjednom poziv od Svicarske i sve je palo u vodu otisao je na tu prijateljsku utakmicu.

Ako je vec rezervisao kartu za Slovenij i rekao da jedva ceka da dođe, zasto nije odbio poziv od Svice (moga je odbit nista ga nije moglo sprijecit) i dosao na taj razgovor i dogovorio kao sto je Hajrovic mlađi ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 feb 2013, 22:41

Alen81 je napisao/la:
ima naravno mater u mu je iz Čapljine babo sandzaklija :mrgreen: :mrgreen:
Nisam znao to. Hvala na inf ;)

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 20 feb 2013, 22:43

TMovac je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Sulejmanovicu je Aco Petrovic otisao na noge,porazgovarao sa momkom i dao mu do znanja da ga zeli i racuna na njega.Dok su ako izuzmemo onaj dernek u Sloveniji Kolasinca samo prozivali na mobitel,kao neke uspaljene siparice.Niko mu nije otisao u Genzelkirhen da porazgovara sa momkom.Pa da su bar Barbareza zamolili da ode i porazgovara sa momkom.Bar njemu nije daleko
Svakom igracu treba individualno pristupiti.A mozes li mi navesti sta je to uradjeno za Seferovica osim ovog poziva za druzenje u Sloveniji?[/quote]

Mozda je za Seferovica uradeno dosta ?? uvijek ce biti istine dvije! Ali Kolasinac nije Seferovic niti je itko drugi, neki ljudi trebaju sijesti u auto ili u avion ili pijeske pa pravac Nemacka( :mrgreen: ) da momka ubijede da mu je BIH najbolja solucija ako ima imalo osijeca prema BIH! to je sva logika 8-)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 feb 2013, 22:45

anti_zli je napisao/la:I kakve fajde. Bil on znao cijenit taj gest?

E svasta :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Prika moj fudbal je show biznis nema tu mjesta za cjenjenje gesta, ima samo crno na bijelo a to od kako je Pajdo selektor gotovo da i ne postoji....Mene to i ne cudi jer je covjek osnovac i njemu slovo na papiru predstavlja teret....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 20 feb 2013, 22:45

cekamo majtora 10 da se malo odmori od teške utakmice i da nam prenese utiske sa terena :mrgreen: :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 feb 2013, 22:46

Rikardo je napisao/la:
Cinjenica je da je pozvan na druzenje u Sloveniju i nista ga nije moglo sprjeciti da dođe da je htjeo ! Zapravo je htjeo da dođe jer je pricao da je rezervisao kartu i da jedva ceka da dođe. A onda odjednom poziv od Svicarske i sve je palo u vodu otisao je na tu prijateljsku utakmicu.

Ako je vec rezervisao kartu za Slovenij i rekao da jedva ceka da dođe, zasto nije odbio poziv od Svice (moga je odbit nista ga nije moglo sprijecit) i dosao na taj razgovor i dogovorio kao sto je Hajrovic mlađi ?
Dosao bi on da nije bilo poziva Svicarske ! Nasim rjecnikom izlevatio nas je.

Vidis da sjedi na dvije stolice sto bi se reklo, da je vagao i skontao da mu je tamo bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 20 feb 2013, 22:47

Bog te, sta je ovo? Nevjerovatan igrac?

Pa jel ima iko da me moze uvjeriti da ovakav igrac nema mjesta u ekipi u kojoj su Sesar, Svraka, Zahirovic, Sunjic, Avdukic, Ibricic, Medunjanin, Besic, Visca itd itd????

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 20 feb 2013, 22:49

Sta je radeno ?
Mozda sam Safet nije nista, al jeste narod i reprezantivci.
Njega jedino krivim sto odmah nije rekao svoje namjere.
1. Pred punom dvoranom humentarni meč, Ibricic ga pozove, on se odazove, dobije ovacije, ulije nadu narodu da ce igrati za nas. Vecerno druzenje poslije tekme, zajedno sa Dzekom, Spahom i drustvom druzenje.
Mogao je tada reci da nece igrat ?
Jer su se na terenu samo Bosanci I He.,
2. Lijep docek u Sansko Mostu, svi su pokusavali da budu prema njemu prijazni, da se osjeca kao kod kuce.
3. Jedan lijep gest od Barbareza ( poruka), kojom mu je zelio pokazat da se za njega zna i da ga postuje.
4. Nagrada od Sportsport. ba , opet isto sve, pokupis nagradu, lijepo drustvo , i obecas da ces igrati za jednu jedinu ( ako ne lazu ovi novinari).
5. Imao je hiljadu puta priliku da kaze da ce igrati za njih, sto nije ?
Taman da ga prestane zvati Spaha.
Sta ti treba vise zove te Spaha ( kapiten ) ? jel nije dovoljno ...?

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 20 feb 2013, 22:50

Rikardo je napisao/la:Mozda Safet kontaktira Kolasinca vec nakon ove utakmice. ;)

Seferovica i Hajrovica zaboravi te.
Red bi bio da naš selektor odleti u Gelsenkirchen i porazgovara sa momkom vjerujem da će onda biti stvar sređena :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 feb 2013, 22:50

Batko je napisao/la:Bog te, sta je ovo? Nevjerovatan igrac?

Pa jel ima iko da me moze uvjeriti da ovakav igrac nema mjesta u ekipi u kojoj su Sesar, Svraka, Zahirovic, Sunjic, Avdukic, Ibricic, Medunjanin, Besic, Visca itd itd????
Haj hvati se Sulejmana svega ti.Spominjes tu sve igrace koji igraju u slabijim klubovima,a ne pominjes njihov ucinak i igru.Da Svraka sutra predje u npr. Trabzonsport,vristao bi tu kako ga treb zvati odmah!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 20 feb 2013, 22:50

Harisova skola, povuci se na koji mjesec dok prodje oluja....
Cekam.... :cry:
Elegant je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Nije on indolentan nego mu brat daje potencionalne fudbalere, da ne zaboravimo i Usketa pajdu... ;)
:lol:

Gdje ti je kolega @nichdin, da malo prosipate terorije menadzerskih ugovora, i kako Uske iz zatvora diktira sta da se radi.

Idi bolan kladionicu uplati na Grcku, ako vec nisi.
P...k ti si protiv BiH ne ja...Teorija kaze sta Avdija i Ruski drugoligas rade u A repci...Ako rijesis ovu misteriju neka se ovo moje i zove teorija zavjere... :lol:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 feb 2013, 22:51

vrebac86 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Svakom igracu treba individualno pristupiti.A mozes li mi navesti sta je to uradjeno za Seferovica osim ovog poziva za druzenje u Sloveniji?
Mozda je za Seferovica uradeno dosta ?? uvijek ce biti istine dvije! Ali Kolasinac nije Seferovic niti je itko drugi, neki ljudi trebaju sijesti u auto ili u avion ili pijeske pa pravac Nemacka( :mrgreen: ) da momka ubijede da mu je BIH najbolja solucija ako ima imalo osijeca prema BIH! to je sva logika 8-)[/quote]
Ma ne moraju ici,dovoljno je da zamole Barbareza da posjeti momka u ime saveza i da poprica sa njim i njegovom porodicom.Al eto nasi izgleda nemaju ni u glavi ni u nogama.Nazalost.Momak me fakat večeras oduševio.Strpao je Altintopa u dzep.jedina mrlja mu je žuti karton.Al momak se doslovno bacio pred igrača Galate i na tom mu skidam kapu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, jasmin10, Quartararo, TheTruth34, torbica, Zglavkar i 18 gostiju.