Sakuragi je napisao/la:evo da i ja nesto napisem...
PAPE ODLAZI
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sakuragi je napisao/la:evo da i ja nesto napisem...
PAPE ODLAZI
![]()
Nije on indolentan nego mu brat daje potencionalne fudbalere, da ne zaboravimo i Usketa pajdu...Alen81 je napisao/la:Pape je indolentan nije nešta plaho zainteresiran za Kolašinca kaže kad napravi papire onda ima bujruma,pa valjda treba on otići posjeitti momka popričat sa njim popit kahvu i svašta nešta onda bi se to haman i ubrzalo ovako sve je rekla kazalaCartman je napisao/la:Samo cekam izjavu Susica tipa "Logicno je da Kolasinac igra za Njemacku."
gringobih je napisao/la: Nije on indolentan nego mu brat daje potencionalne fudbalere, da ne zaboravimo i Usketa pajdu...
Brz, jak i glup...Cartman je napisao/la:Gleda li neko tekmu? Kakav je?
P...k ti si protiv BiH ne ja...Teorija kaze sta Avdija i Ruski drugoligas rade u A repci...Ako rijesis ovu misteriju neka se ovo moje i zove teorija zavjere...Elegant je napisao/la:gringobih je napisao/la: Nije on indolentan nego mu brat daje potencionalne fudbalere, da ne zaboravimo i Usketa pajdu...![]()
Gdje ti je kolega @nichdin, da malo prosipate terorije menadzerskih ugovora, i kako Uske iz zatvora diktira sta da se radi.
Idi bolan kladionicu uplati na Grcku, ako vec nisi.
Nikad dok ne ode na posudbu u neki drugoligas...TMovac je napisao/la:Kolasinac me bas odusevio ovo prvo poluvrijeme.Odigrao je bez greske.Nadam se da ce uskoro zaigrati za nasu repku
Haman je nekim pojedincima to djabe govoriti.zgembo89 je napisao/la:Nijedan intervju čovjek nije izjavio osim onog u havazu da će igrati za nas i navodnih razogovora njega i Jagodića,doduše i Hajrovići,seferovići su svašta pričali pa na kraju ništa,al bojim se da i od Kolašinca nećemo hajrovat..Šta je sa Bičakčićem ??
Ma Kolasinac kloc. Zato ga je trener stavio na klupu poslije Bayerna...Padovan je napisao/la:Ubi Kolašinac Drogbu, dobar prvo poluvrijeme, vidi se da je odlično kondiciono spreman, a pored toga jak kao međed
Iste one koje ima Misimovic,Mujdza,Spahic i uvakat Zlatan BajramovicGoalgetter je napisao/la:Mozda kasnim sa ovim pitanjem, al kakve veze ima Kolasinac sa BiH ?.
Jesi dosadan sa tim sto branis svakog momka iz dijaspore.Principatus je napisao/la:Ma Kolasinac kloc. Zato ga je trener stavio na klupu poslije Bayerna...Padovan je napisao/la:Ubi Kolašinac Drogbu, dobar prvo poluvrijeme, vidi se da je odlično kondiciono spreman, a pored toga jak kao međed
Isto tako sta ce nam on, juniorac, nema on pojma.
Izjavise Pape-navijaci i ostase zivi.![]()
Treba njega u U21, sta ce nam u A-repci tu nam treba vise ovih anonimusa.
Pa i Pape je iz dijaspore, doduse nije mozda vise momak.anti_zli je napisao/la: Jesi dosadan sa tim sto branis svakog momka iz dijaspore.
Ne moze igrati NEMA PAPIRE
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Kaunas, NerminFatic, Proximic, Quartararo i 52 gosta.