To se trazi.Scof1eld je napisao/la:Deset igraca iz la masie u prvoj postavi
Nema nista bolje kada znas da je najbolji tim u historiji ove igre napravljen od 95% igraca iz vlastite skole.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
To se trazi.Scof1eld je napisao/la:Deset igraca iz la masie u prvoj postavi
ovo jest san siro ,nisam bezze postavio sliku,ovo je slikano oko 3-4 sata popodne na san siru ,milanist je napisao/la:sad i ja da stavim sliku neke meraje i da napisem da je to sa cam noua, ajd ne budal bolan, na san siru je postavljena nova trava, i sve je bezprijekorno. a vama uvijek neki kur*c smeta, veceras ce se vidjeti kakva je trava a mani mi se ovih slika.barca_87 je napisao/la:
joj oranice ,pa sta je ovo sa san sira ,isto prije pomocni stadion slobode gdje sam ko manji volio igrat viktorije i probije,
sad ga napravise nije ni to vise oranica
kad završiš s turom u kamionuCautinho je napisao/la:Necu toliko biti aktivan tijekom utakmice,namjestio sam i sendvic i TV,malo pica i grickalica i uzivancija.Mozda napisem kakav kraci post preko mobitela,ali se vidimo na poluvremenu i na kraju utakmice.
Hvala ti što si to podijelio sa nama.Cautinho je napisao/la:Necu toliko biti aktivan tijekom utakmice,namjestio sam i sendvic i TV,malo pica i grickalica i uzivancija.Mozda napisem kakav kraci post preko mobitela,ali se vidimo na poluvremenu i na kraju utakmice.
RealMoudrid je napisao/la:Hvala ti što si to podijelio sa nama.Cautinho je napisao/la:Necu toliko biti aktivan tijekom utakmice,namjestio sam i sendvic i TV,malo pica i grickalica i uzivancija.Mozda napisem kakav kraci post preko mobitela,ali se vidimo na poluvremenu i na kraju utakmice.
Mislis da ce opet sudije pomoci?! Ko zna sve je moguce kad je Fanflona upitanju.anelpik je napisao/la:ovi se vise brane nego celzi, da ovo ne zavrsi ko sa celzijem
Sveti je napisao/la:kad završiš s turom u kamionuCautinho je napisao/la:Necu toliko biti aktivan tijekom utakmice,namjestio sam i sendvic i TV,malo pica i grickalica i uzivancija.Mozda napisem kakav kraci post preko mobitela,ali se vidimo na poluvremenu i na kraju utakmice.
necu da komentarisem teorije zavjera i kojekakve "pomoci" barseloni, da su sudije pomagale, ne bi barsa ispala od celzijaOzren je napisao/la:Mislis da ce opet sudije pomoci?! Ko zna sve je moguce kad je Fanflona upitanju.anelpik je napisao/la:ovi se vise brane nego celzi, da ovo ne zavrsi ko sa celzijem
Pa kako ce i stvoriti,parkirali autobus.messilla je napisao/la:Kurcu ovo ne valja. Patnja, života mi. Nisu stvorili ni polupriliku.
Ode El Shaarawy na put oko svijeta.Ado1921 je napisao/la:Sto El Shaarawy ode po cevape![]()
Mah nije u tome problem. Problem je što se uopće ne trude da naprave nešto više, nego se samo ležerno dodavaju i kruže oko Milanovog gola.Ado1921 je napisao/la:Pa kako ce i stvoriti,parkirali autobus.messilla je napisao/la:Kurcu ovo ne valja. Patnja, života mi. Nisu stvorili ni polupriliku.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.