Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Seo ce igrati za BOSNU, ja vam obecavam, jedem svoje carape ako ne bude tako
- GospodinBuha
- Kontakt:
valterboy je napisao/la:Seo ce igrati za BOSNU, ja vam obecavam, jedem svoje carape ako ne bude tako
neće on nikad igrati za BOSNU,možda za Bosnu i Hercegovinu...a pošto je sandžaklija a zna se kakvi su ondak ćisto sumljam...
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
SumLJas ili znaS?GospodinBuha je napisao/la:valterboy je napisao/la:Seo ce igrati za BOSNU, ja vam obecavam, jedem svoje carape ako ne bude tako
neće on nikad igrati za BOSNU,možda za Bosnu i Hercegovinu...a pošto je sandžaklija a zna se kakvi su ondak ćisto sumljam...
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- GospodinBuha
- Kontakt:
sjedi na dvije stolice i kao takav mi nije ni zaslužio ovoliko pozornosti od nas
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala
Bolje na klupi za Schalke nego za Kasimpasa a sramota ti je koliko si ljubomoran na Seja.GospodinBuha je napisao/la:sjedi na dvije stolice i kao takav mi nije ni zaslužio ovoliko pozornosti od nas
on već sada ima kvalitet da bude u rosteru repke tako da on ne bi gubio ništa, čak bi imao dodatne reference. sa bešićem je situacija bila drugačija. on nikada nije bio kandidat za njemačku repku nego smo ga mi na osnovu jednih priprema izvikali ali realno nije seadu ni do koljena
4-IN-A-ROW
Isto kao Haris Seferovic i Hajrovic Izet, jasno je da im je BiH alternativa, a to ce se ubrzo i pokazati.GospodinBuha je napisao/la:sjedi na dvije stolice i kao takav mi nije ni zaslužio ovoliko pozornosti od nas
Niko od njih nema papire za nas a sumnjam da ce ih skorije poceti sređivati, jedino ako se desi da odbiju pozive Svicarske i okrenu se nama.
Kako god opet ce se kriviti Safet i savez.
dobro ja ne znam kakvi smo,nismo svi isti ima nas svakakvihGospodinBuha je napisao/la:valterboy je napisao/la:Seo ce igrati za BOSNU, ja vam obecavam, jedem svoje carape ako ne bude tako

u slicnoj situaciji ako ne i goroj je bio Begovic ,Mujdza je ocekivao poziv Hrvatske ,Bicakcic se odrekao BH pasosa kao juniorski reprezentatica zbog karijere,Halilovic govori da ce jos da razmisli iako mu je otac bivsi reprezentativac ali se o Kolasincu uglavnom negativno pise za razliku od pobrojanih iako je on rekao da ce igrati za BIH
vidim da ga pojedinci bas ne gotive ali je jako ruzno prozivati momka ili bilo koga i davati mu neke epitete kao glavonja,glavusina... i slicno a mozda ovo on i cita a moguce je da u buducnosti bude A reprezentativac sto mu iskreno i zelim
- legenda reala
- Kontakt:
Elegant jes to tiRikardo je napisao/la:
Isto kao Haris Seferovic i Hajrovic Izet, jasno je da im je BiH alternativa, a to ce se ubrzo i pokazati.
Niko od njih nema papire za nas a sumnjam da ce ih skorije poceti sređivati, jedino ako se desi da odbiju pozive Svicarske i okrenu se nama.
Kako god opet ce se kriviti Safet i savez.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trebamo se boriti svim sredstvima da Kolasinca dovedemo pod bh zastavu,momak mi djeluje jako korektan i fer i mislim da nas nece prevariti kao Hajrovic i Seferovic(koji nam realno i ne trebaju nit bi mogli naci mjesto medju 15 igraca),Sead je druga prica,on vec sada moze biti standardan A reprezentativac BIH,na njegovoj poziciji smo deficitarni i svakako je on nasa buducnost,ako je obecao da ce igrati za BIH,onda vjerujem da stoji iza svojih rijeci da samo ceka ljeto kako bi pokrenuo proceduru oko bh pasosa! na kraju krajeva njemu ce nastup medju Zmajevima dodatno povecati cjenu i pomoci mu u karijeri,jer nije mala stvar biti u reprezentaciji koja je hit u Evropi...
-
- Kontakt:
Čuj Sead može biti standardan u A reprezentacijibosnas_ je napisao/la:Trebamo se boriti svim sredstvima da Kolasinca dovedemo pod bh zastavu,momak mi djeluje jako korektan i fer i mislim da nas nece prevariti kao Hajrovic i Seferovic(koji nam realno i ne trebaju nit bi mogli naci mjesto medju 15 igraca),Sead je druga prica,on vec sada moze biti standardan A reprezentativac BIH,na njegovoj poziciji smo deficitarni i svakako je on nasa buducnost,ako je obecao da ce igrati za BIH,onda vjerujem da stoji iza svojih rijeci da samo ceka ljeto kako bi pokrenuo proceduru oko bh pasosa! na kraju krajeva njemu ce nastup medju Zmajevima dodatno povecati cjenu i pomoci mu u karijeri,jer nije mala stvar biti u reprezentaciji koja je hit u Evropi...

Nije on loš ali brate za njega su Ogi i Boris izmislili poziciju štopera

Edit: Skontah da pričamo o Seadu Kolašincu , mislio sam da je riječ o Hajroviću mlađem

Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 20 feb 2013, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
pazzarac je napisao/la:dobro ja ne znam kakvi smo,nismo svi isti ima nas svakakvihGospodinBuha je napisao/la:valterboy je napisao/la:Seo ce igrati za BOSNU, ja vam obecavam, jedem svoje carape ako ne bude tako
neće on nikad igrati za BOSNU,možda za Bosnu i Hercegovinu...a pošto je sandžaklija a zna se kakvi su ondak ćisto sumljam...![]()
u slicnoj situaciji ako ne i goroj je bio Begovic ,Mujdza je ocekivao poziv Hrvatske ,Bicakcic se odrekao BH pasosa kao juniorski reprezentatica zbog karijere,Halilovic govori da ce jos da razmisli iako mu je otac bivsi reprezentativac ali se o Kolasincu uglavnom negativno pise za razliku od pobrojanih iako je on rekao da ce igrati za BIH
vidim da ga pojedinci bas ne gotive ali je jako ruzno prozivati momka ili bilo koga i davati mu neke epitete kao glavonja,glavusina... i slicno a mozda ovo on i cita a moguce je da u buducnosti bude A reprezentativac sto mu iskreno i zelim
Ma pusti provokatore bolan. Nema medju tim sto tako govore ni jednog Bosanca. A zasto to rade, pa ne treba puno razmisljati. Oni i danas zive u uvjerenju da sto je Bosni gore, njima ce kao biti bolje. Dupeglavci.
Mislim da ce pocjeti danas protiv Galata, prosloj kolu bio je na klupu, a sad ce mu pruzat sansu, imam dobre misljenje da ce odigrati vrlo dobru utakmica, a ma da udje zadnjih 20, 30 minuta. Sretno Seade.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
Sretno seade na utakmici danas protiv galate, zelim ti sve najbolje legendo
Po uefa.com Kolasinac od pocetka
-
- Kontakt:
Kola od početka protiv Galate 

SCHALKE 04: Hildebrand; Höger, Höwedes, Matip, KOLAŠINAC; Jones, Neustädter, Barnetta, Bastos; Farfan, Huntelaar.
ogromna šteta bi bila ako i ovog izgubimo.
ogromna šteta bi bila ako i ovog izgubimo.
DRUG NEBI TI PUNCA
Sretno momcino na utakmici protiv braca Turaka.
sretno buducem Zmaju,aBd!
Sretno glavonji veceras !
Jebote kako bi nam dobro dosao , starter u osmini finala LP. On treba postati prioritet broj 1 saveza.
Jebote kako bi nam dobro dosao , starter u osmini finala LP. On treba postati prioritet broj 1 saveza.
pi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.