Lige petice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Najbolja liga je...?

Premiership
277
43%
Primera Division
164
26%
Seria A
99
15%
Bundesliga
90
14%
Le Championat
10
2%

Ukupno glasova: 640

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Lige petice

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 00:40

A sta ako i United ispadne od Reala,sto i nije nemoguce?Hocete li i dalje tvrditi da je EPL najjaca? :oops:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 feb 2013, 00:41

Adi_Zepce je napisao/la:A sta ako i United ispadne od Reala,sto i nije nemoguce?Hocete li i dalje tvrditi da je EPL najjaca? :oops:
A sta ako prodje samo Barca od spanskih klubova,sta ce onda biti :D
Rođen s tobom da budem

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 00:44

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:A sta ako i United ispadne od Reala,sto i nije nemoguce?Hocete li i dalje tvrditi da je EPL najjaca? :oops:
Po trenutnim rezultatima sva 3 španjolska kluba su pred ispadanjem, još sutra igra Barcelona
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 00:46

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Bit ce da je Barsa najjaca od svih španjolskih klubova :mrgreen: :mrgreen:
@ Sportfanatik
Sva ta tri kluba imaju sansu da u revansu naprave nesto.Istina,Valencia najmanju,ali je njena sansa za 50% veca nego onu koju ima Arsenal.Jos ako uzmemo da kod PSG-a tada nece igrati Ibra i Verratti,sansa za Valenciu je mozda i veca.
Malaga treba nadoknaditi gol zaostatka iz Portugala,dok Real u svakom momentu moze zabiti Manchesteru i vratiti se u igru.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 00:48

A Manchester ne može u svakome momentu zabiti Realu, jelde? Real da može zabiti u svakome trenutku Unitedu gol zabio bi na Bernabeu. Nema veze što za PSG neće igrati Zlatan i Verrati, opet su slabe šanse Valencii. Malaga je večeras trebala primiti tricu, gubi i u uzvratu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 20 feb 2013, 00:51

Sportfanatik je napisao/la:A Manchester ne može u svakome momentu zabiti Realu, jelde? Real da može zabiti u svakome trenutku Unitedu gol zabio bi na Bernabeu. Nema veze što za PSG neće igrati Zlatan i Verrati, opet su slabe šanse Valencii. Malaga je večeras trebala primiti tricu, gubi i u uzvratu
Nigdje nisam rekao da UTD ne moze zabiti Realu gol,ali će u Engleskoj i Realova obrana biti jaca za Pepea.To je odmah veliki dobitak za Kraljeve.Slazem se da su sanse Valencije male,cak vrlo male,ali one postoje.Problem je kad vec raspravljamo sto Arsenal gotovo nema nikakve sanse u uzvratu.Za Malagu cemo vidjeti.Sve je moguce u revansu,pa da i Malaga sa 2:0 pobjedi recimo Porta.

www.valencia-balkan.net

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 20 feb 2013, 08:23

Malaga sinoc pokradena.Portov pogodak je iz cistog offsajda.Pelle je to vrhunski zatvorio.Isao na 0:0 a na La Rossaredi im pokazao atomski fudbal.Ovako ce biti tesko ali nista nije gotovo.Dok je sa druge strane sudija uzrok onog jadnog pogotka Arsenala.Nepostojeci korner.Al' eto neka luzerima pogodak za utjehu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 feb 2013, 10:00

Johny je napisao/la:Pelle je to vrhunski zatvorio.Isao na 0:0 a na La Rossaredi im pokazao atomski fudbal.
Nije im još pokazao, već ima šansu da pokaže :mrgreen:
Johny je napisao/la:Dok je sa druge strane sudija uzrok onog jadnog pogotka Arsenala.Nepostojeci korner.Al' eto neka luzerima pogodak za utjehu.
Prije će biti da je Neuer krivac za taj pogodak, jer i pored greške sudije napravio je još veći kiks svojim izlijetanjem u prazno :oops: :mrgreen:

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 feb 2013, 18:34

@Johny i Real je primio gol iz nepostojećeg kornera.

4 Španca idu dalje ukoliko ne bude još nekih smiješnih kornera,nedosuđenih penala,ofsajda i slično ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 18:36

LBJ MVP je napisao/la:@Johny i Real je primio gol iz nepostojećeg kornera.

4 Španca idu dalje ukoliko ne bude još nekih smiješnih kornera,nedosuđenih penala,ofsajda i slično ;)
A možda dalje ne ode niti jedan, 3 španjolca su dosada nastupala i niti jedan nema aktivan rezultat
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 feb 2013, 18:44

Zato Englezi blistaju :D Scumovci slučajno dali gol(iz nepostojećeg kornera)imali 20-ak manje šuteva i branili se cijelu tekmu.Arsenal s druge strane prvi šut na domaćem terenu uputio nekad oko 40. minuta i popušio.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2013, 18:48

Kada bi covek citao postove na ovoj temi samo do jednog zakljucka moze da dodje.Da svaki put kada Englezi izgube to je apsolutno opravdano,a kada daju gol ili ne daj Boze pobede to je iskljuciva zasluga sudija. :roll: :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 feb 2013, 18:57

Znam koja tema je najaktivnija nakon utakmica Lige Prvaka ili Evropske Lige. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 feb 2013, 18:58

Monolog je napisao/la:Znam koja tema je najaktivnija nakon utakmica Lige Prvaka ili Evropske Lige. :lol:
Jedino ako Englezi kiksaju.Kada Spanci kiksaju moras im slati pozive na kucna vrata da bi dosli ovde. ;) :mrgreen:
Vidis da ih jedva sakupih dakon sto PSG omlati Valensiju ili Rubin Atletica. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 feb 2013, 19:37

Kakva glupost što svi spominju taj korner.Pa imao si šansu da ga odbraniš,jeste greška,ali toliko velika i nije.
I Real je 30tak sekundi prije gola imao onaj sumnjiv aut,kada je Ozil izasao,a sudija nije nista svirao i nekoliko trenutaka kasnije je Di Maria centrirao,a Ronaldo zabio.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 feb 2013, 22:34

Na kraju ce biti bez Engleza i Spanaca.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 feb 2013, 22:40

Svi ovi pileci mozgovi kojima su par utakmica jedne sezone LP mjerilo jacine lige a tu prije svega mislim na ultrainteligentne pristalice Serije A neka nam sada priznaju da su Serija a i Bundesliga najjace lige na svijetu jer su njihovi timovi najvise pokazali u prvim utakmicama osmine finala. Smijali su se neuspjehu Engleza a mogla bi sva 4 spanca ispasti :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 feb 2013, 22:41

Ma 4 Španjolca idu dalje, di je sada onaj veseljak?
I neko kaže Primera najbolja liga, svaki stručnjak izvan Primere nadmudri ovoga Barcinog
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 20 feb 2013, 22:50

Serie A dva učesnika u nock-out fazi, dvije pobjede, bez primljenog gola, jedini sa stopostotnim učinkom. 8-)

@Devil

Šta misliš ti, je li Serie A jača od Primere nakon ovog večeras? :mrgreen: :lol:

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 20 feb 2013, 22:52

AndreaAgnelli je napisao/la:Serie A dva učesnika u nock-out fazi, dvije pobjede, bez primljenog gola, jedini sa stopostotnim učinkom. 8-)

@Devil

Šta misliš ti, je li Serie A jača od Primere nakon ovog večeras? :mrgreen: :lol:

Ma pusti ih ba.. zna svaki Italijan da je Seria A kupovinska liga utakmica :D

Al eto 1 pobjeda i vjerovatno prolaz Milana sad ce ispast bolji Milan od Barce ;)

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.