hahaha to sam i zaboravio skroz

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pise u dnevnom avazu da ce igrat,ako oni lazu,lazem i jamiky_hz je napisao/la:Jos da Balonja ima pravo nastupa,mozda bi ti i prosao tiket
Sutra sve na Galatu,valjda nece spustit ispod 2 kvotu mada me nebi zacudilo
ahahahah,ne zajebajem se brate sa sjeveramiky_hz je napisao/la:Pisalo je u Avazu pred utakmicu Real-Mancester da Canavaro igra u odbrani pa nije igrao![]()
P.S. ne zajebajem se fkt sad cu sliku nacifkt nemoj se ni ti zajebavat,fcuj pisalo je u Avazu ah ah ah,selam alejk
Sta mislis Bruklin? Misljenje?dijabola je napisao/la:NBA, rekreativno:
Chicago 2 @ 1.80
Memphis 2 @ 1.75
Portland 1 @ 1.40
G.Monroe under 16,5 @ 1.85
I još Nalbandian 1 @ 1.65, Isner-Istomin prvi set over 10,5 @ 1.90, Wawrinka 1 @ 1.20, Nishikori 1 @ 1.20.
Lopez se čini kao sigurica, ali Williams se večeras vraća i pitanje je kako će večeras odigrati, bila je tu i pauza pa bih ga ja zaobišao.Vasa Ladacki je napisao/la:B.Lopez (17,5) over
Jednostavno, momak je trenutno najbolji centar u ligi. Uzima najviše šuteva u ekipi kad je egal. Igraju protiv ekipe koja katastrofalno brani centarsku poziciju, uostalom ni nemaju neku odbranu, oslanjaju se na run&gun igru. Mislim da bih ga i na većoj margini protiv Bucksa odigrao, al' hvala kladionicama na ovome. Ukoliko ne bude imao katastrofalnu noć, ovo bi trebao glat prebacit'.
Pokušati još:
G.Monroe 16,5 under
L.Aldridge 21,5 over
Ovo sam ispratio i prošlo, hvala na tipovima samo nastaviViper je napisao/la:Danas sumnjam da se moze nesto uzet, pa jedan zajebancija na markicu![]()
Creteil 1
Birmingham 1X
Leicester HX2
Bayern X2
Partick 1
Forest Green 0-3
East Stirling ps1
Arsenal - Bayern over 3,5 kartona
Gimeno T 1
Wawrinka 1
Kvota: 35,43
A mislim da danas treba probati ovako:
Schiavone 1 @1,70
Hlavackova 1 @1,50
Pennetta 1 @1,70
Nalbandian 1 @1,75
Sretno svima
Ok.Brrrm je napisao/la:Vasa Ladacki je napisao/la:B.Lopez (17,5) over
Jednostavno, momak je trenutno najbolji centar u ligi. Uzima najviše šuteva u ekipi kad je egal. Igraju protiv ekipe koja katastrofalno brani centarsku poziciju, uostalom ni nemaju neku odbranu, oslanjaju se na run&gun igru. Mislim da bih ga i na većoj margini protiv Bucksa odigrao, al' hvala kladionicama na ovome. Ukoliko ne bude imao katastrofalnu noć, ovo bi trebao glat prebacit'.
Pokušati još:
G.Monroe 16,5 under
L.Aldridge 21,5 overLopez se čini kao sigurica, ali Williams se večeras vraća i pitanje je kako će večeras odigrati, bila je tu i pauza pa bih ga ja zaobišao.
S Monroeom se takođe ne bih slozio. Zadnjih 10 utakmica je na prosjeku 17.9 poena, u februaru (posljednjih 8) na 18.4. Diže dečko formu u zadnje vrijeme, 6 od posljednjih 9 mečeva je prebaico granicu, pa bi ja više tipovao Over ali zaobišao sam ga.
Aldridge je u dosadašnje dvije tekme sa Sunsima na prosjeku 14.5 poena, i njega sam zaobišao.
Opet to je tvoje mišljenje naravno, i ko zna možda baš sve tvoje prođe.
Lagano.Devil je napisao/la:tiket 1:
Arsenal-Bayern 2 2,30![]()
Porto-Malaga 1 2.10![]()
ne bi ja na njih, jel to u Premier Ponudi oma je rutavo, radije kontrahendikep što neko napisa fino.EmirSioux89 je napisao/la: Sta mislis Bruklin? Misljenje?
Ma na Galatu kuću stavljam. Sedam igrač fali gostima, a haman i Huntelaar neće biti spreman. Galata dobra ove sezone, tu su i Snijder i Drogba, strašni Yilmaz... A Barcu igram oba daju i tri i više golova. Ni dvica nije upitna.bevanda4 je napisao/la:može li sutra doć milan-barca gg? Skeptičan sam oko ovog para, šta god odigram čini mi se nerealno. Najbolje zaobić, na kraju će ostat 0-0 i utakmica će bit negledljiva kakve sam sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.