AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AC Milan
Najjača Curva u Italiji ... vec sam pisao o tome.
Na stranu brojnost, pjevanje i podrska kad klub gubi ... tu vecina malo vecih klubova ima ujednacene Curve ali Milanova dominira kad su u pitanju koreografije.
Na stranu brojnost, pjevanje i podrska kad klub gubi ... tu vecina malo vecih klubova ima ujednacene Curve ali Milanova dominira kad su u pitanju koreografije.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ovo ne volim cut'.IlPrincipe je napisao/la:Al jedva čekam da gledam Muntarija kako ih lomi![]()
Od Boatenga očekujem da bude ona zvijer koja pravi show,krade lopte i igra oštro.
Montolivo je tu da smiri igru i odigra pametan pass.
Odma me podsjeti na Real, Mourinha i njihov ciganluk.
Kome treba da povrijedi Messija, Iniestu, Xavija, Fabregasa ili bilo kojeg drugog igraca ?
P.S. Barcelona je u zadnjih 7 utakmica primila barem 1 gol po mecu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
ma ne izgleda to toliko strasno koliko vasi simuliraju i bacaju se ko da ih je Eš pokupio.M4kaveli je napisao/la:Ovo ne volim cut'.IlPrincipe je napisao/la:Al jedva čekam da gledam Muntarija kako ih lomi![]()
Od Boatenga očekujem da bude ona zvijer koja pravi show,krade lopte i igra oštro.
Montolivo je tu da smiri igru i odigra pametan pass.
Odma me podsjeti na Real, Mourinha i njihov ciganluk.
Kome treba da povrijedi Messija, Iniestu, Xavija, Fabregasa ili bilo kojeg drugog igraca ?
P.S. Barcelona je u zadnjih 7 utakmica primila barem 1 gol po mecu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Muntari je borben i srčan , ali ne i kostolomac . Milan je previše gospodski klub , da bi dopustili luđačke startove svojim igračima .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ocito nisi pratio Barcu duze vrijeme.
Vama je Busquets poznat kao diver zbog one situacije u LP protiv Intera 2010-te godine.
Momak se od tada drasticno promijenio sto se toga tice.
Sada jedini simulira Alexis, ali i Fabregas sve cesce to radi.
Ali to rade uglavnom protiv mesarskih ekipa kao sto je Real da im ne bi slomili nogu i da iznude kartone naravno.
Za ove glavne nemas sta reci.
Messi, Iniesta, Xavi, Puyol i ostali ..
Od Barceloninih igraca nikad neces vidjet da s namjerom idu povrijediti protivnika niti su ikada bili zestoki.
Vjerujem da je tako puno bolje.
Vama je Busquets poznat kao diver zbog one situacije u LP protiv Intera 2010-te godine.
Ali to rade uglavnom protiv mesarskih ekipa kao sto je Real da im ne bi slomili nogu i da iznude kartone naravno.
Od Barceloninih igraca nikad neces vidjet da s namjerom idu povrijediti protivnika niti su ikada bili zestoki.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
O sudijama koji dudlaju barci, svim prevarama proteklih 5 godina necemo pricati
AC Milan - 7 naslova europskih prvaka > FC UEFAlona
AC Milan - 7 naslova europskih prvaka > FC UEFAlona
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 19 feb 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
M4kaveli je napisao/la:Ocito nisi pratio Barcu duze vrijeme.
a sta je sa alvesom i pedrom? a messi nikad ne simuulira?? oces reci nikad i ne udara ? nacu ti snimke i demantovati te ako zelis.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Niang (on Twitter): "The newspapers are lying. It's not because I'm injured that I'm not playing. It's because of the coach's choice."
Ipak izgleda sutra Bojan od prve minute ili čak Ambrosini na sredinu a Boateng na krilo
Ipak izgleda sutra Bojan od prve minute ili čak Ambrosini na sredinu a Boateng na krilo

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Messi nikada ne simulira.milanist je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Ocito nisi pratio Barcu duze vrijeme.
a sta je sa alvesom i pedrom? a messi nikad ne simuulira?? oces reci nikad i ne udara ? nacu ti snimke i demantovati te ako zelis.
Alves i Pedro znaju to uraditi jednom u 10 utakmica i opet samo zbog mesara.
Nema potrebe da trazis snimke.
Ja nisam ni rekao da u Milanu igraju mesari nego sam samo rekao da je ruzno prizivati nekoga da nekom slomi nogu.
A vjerujem da trener i igraci Milana razmisljaju drugacije od vas.
- francobaresi
- Kontakt:
Volio bi' da Bojan počne , ako već Niang neće . Čisto sa tehniče strane gledajući . Šta god se ovdje pričalo , Bojan je profinjeni tehničar , mana mu je što prečesto ide u nepotrebne driblinge .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
prosle godine alves je simulirao u duelu sa robinjom ( jel robi mesar) a nakon nekog vremena isti alves je pokupio robinja u stilu pepea.. i ja nisam uposte pomenuo da igraci milana trebaju polomiti nekoga. nikada i nisu tako igrali. samo zelim da vidim da se nikome ne pusta i da sudija odradi svoj posao, a rezultat nek bude kakav bude. samo da ne ovisi o njegovim greskama.M4kaveli je napisao/la:Messi nikada ne simulira.milanist je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Ocito nisi pratio Barcu duze vrijeme.
Alves i Pedro znaju to uraditi jednom u 10 utakmica i opet samo zbog mesara.
Nema potrebe da trazis snimke.
Ja nisam ni rekao da u Milanu igraju mesari nego sam samo rekao da je ruzno prizivati nekoga da nekom slomi nogu.
A vjerujem da trener i igraci Milana razmisljaju drugacije od vas.
Slazem se,ako vec nece Niang nek igra on,ali mi se ne svidja ovo sa Princeom na krilu nikako.francobaresi je napisao/la:Volio bi' da Bojan počne , ako već Niang neće . Čisto sa tehniče strane gledajući . Šta god se ovdje pričalo , Bojan je profinjeni tehničar , mana mu je što prečesto ide u nepotrebne driblinge .
Samo Krkic ako vec nastupi nadam se da ce imat dodir manje i da ce se vracati nazad kao i Niang i pomagati Abateu.
Po meni nije trebao Nianga na klupu,ako vec decko igra konstantno u zadnje vrijeme i to jako dobro,vezni red je po meni trebao ostaviti Boa,Montolivo i Muntari.
Jes' da se ne sjecam toga, ali hajd.
Opet ti kazem da Alves nikada nece namjerno ici nekoga da povrijedi.
Dovoljno je pametan i profesionalan da zna sta je najbolje za klub, tim i sebe naravno.
Veceras neka bude dobra utakmica i neka bolji pobijedi.
Ocekujem paklenu atmosferu na San Siru.
Opet ti kazem da Alves nikada nece namjerno ici nekoga da povrijedi.
Dovoljno je pametan i profesionalan da zna sta je najbolje za klub, tim i sebe naravno.
Veceras neka bude dobra utakmica i neka bolji pobijedi.
Ocekujem paklenu atmosferu na San Siru.

Milan have received €4.641.599 from ticket sales. Milan's record is €4.689.255 (Milan-Barça last year).
All tickets have been sold.
All tickets have been sold.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- francobaresi
- Kontakt:
Krenuti sa Ambrosiniem je ravno samoubistvu , svaka čast kapitenu za sve , ali on ne može u visokom ritmu igrati duže od 50 min . I tad ga neko mora zamjeniti , i odmah Allegri gubi jednu izmjenu . A i godine su učinile svoje , Ambro nema više ni onu snagu a i dosta je trom . Po meni vezna linija Muntari-Monto - Boateng i naprijed Shaarawy-Pazzo-Bojan . Jer jednostavno nije vrijeme za testiranja i izmišljanje tople vode sa Boatengom , i njegovim prebacivanjem na mjesto krilnog napadača. Svi smo se više puta uvjerili da on tu ne može igrati .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ako izadje Ambro od pocetka i Prince na krilu najebali smo,tek tada ce nam sakriti loptu Barca,sa Princeom u veznom redu imamo puno bolje sanse da ih zaustavimo koliko toliko.
Cak sta vise ja licno bi izveo napad Krkic,Niang,Sarafi jer imaju snage a jako su brzi i nezgodni za cuvat,i plus sto Niang i Sarafi se vracaju pozadi uvijek i zatvaraju svoju stranu,sa njima trojicom bi imali dosta vise trke i brzine u tranziciji iz odbrane u napad,jer cemo se vrlo vjerovatno vecinu utakmice branit,a njih trojica su svakako prvi bedem u odbrani mislim barem bi ih ja tako postavio ono sto bi se reklo da "ganjaju" i da pokusaju sto vise ometati zadnju liniju Barce jer kod njih dosta cesto stoperi iznose loptu daleko u polje protivnika.
Dakle brz mlad i pokretan napad koji odlicno odradjuje defanzivu,sa velikom pomoci Montoliva Muntarija i Princea.
Moramo sto duze pokusati zadrzati loptu u nasem posjedu i sto vise ih pritiskati drzati pod presingom sad koliko cemo to izdrzati to je pitanje.
I ako rezultat bude povoljan kasnije ubaciti Pazzinija i bunarit na njega loptu,da pada iznudi koji prekrsaj i zadrzi koju loptu i to je to
Cak sta vise ja licno bi izveo napad Krkic,Niang,Sarafi jer imaju snage a jako su brzi i nezgodni za cuvat,i plus sto Niang i Sarafi se vracaju pozadi uvijek i zatvaraju svoju stranu,sa njima trojicom bi imali dosta vise trke i brzine u tranziciji iz odbrane u napad,jer cemo se vrlo vjerovatno vecinu utakmice branit,a njih trojica su svakako prvi bedem u odbrani mislim barem bi ih ja tako postavio ono sto bi se reklo da "ganjaju" i da pokusaju sto vise ometati zadnju liniju Barce jer kod njih dosta cesto stoperi iznose loptu daleko u polje protivnika.
Dakle brz mlad i pokretan napad koji odlicno odradjuje defanzivu,sa velikom pomoci Montoliva Muntarija i Princea.
Moramo sto duze pokusati zadrzati loptu u nasem posjedu i sto vise ih pritiskati drzati pod presingom sad koliko cemo to izdrzati to je pitanje.
I ako rezultat bude povoljan kasnije ubaciti Pazzinija i bunarit na njega loptu,da pada iznudi koji prekrsaj i zadrzi koju loptu i to je to

- Titova-Juga
- Kontakt:
Warrick je napisao/la:Ako izadje Ambro od pocetka i Prince na krilu najebali smo,tek tada ce nam sakriti loptu Barca,sa Princeom u veznom redu imamo puno bolje sanse da ih zaustavimo koliko toliko.
+1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Hvala drug !!
A što se mene tiče , ja večeras ne mogu zaspati .
Tako je uvijek pred ovakve gigantske okršaje , već 15 god. navijam za Milan i još uvijek sam kao dijete po tom' pitanju , jednostavno svaki detalj me muči i samo razmišljam o večerašnjoj atmosferi u hramu fudbala .
A što se mene tiče , ja večeras ne mogu zaspati .
Tako je uvijek pred ovakve gigantske okršaje , već 15 god. navijam za Milan i još uvijek sam kao dijete po tom' pitanju , jednostavno svaki detalj me muči i samo razmišljam o večerašnjoj atmosferi u hramu fudbala .

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.