Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ko hoce lovu neka igra arsenal 1 i malagu 2, et toliko od mene
ako ces mi dati pare da to odigram, evo odigracu odmahdiplomatija je napisao/la:ko hoce lovu neka igra arsenal 1 i malagu 2, et toliko od mene

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- diplomatija
- Kontakt:
odigracu ti ja, samo reci na koliko, pa cemo se dog poslije sta i kako, ali nemoj biti neskroman hahmforce je napisao/la:ako ces mi dati pare da to odigram, evo odigracu odmahdiplomatija je napisao/la:ko hoce lovu neka igra arsenal 1 i malagu 2, et toliko od mene
NBA
Stephen Curry (21,5) više @ 1.85
Veceras Golden State ide u goste ekipi Utah. Ekipa Golden Statea nije u nekoj formi što pokazuju i njihovi rezultati u posljenih 5 utakmica gdje su upisali svih 5 poraza. Medjutim red bi bio da se veceras srusi taj crni niz. Ekipa Utah je favorit, ali njima veceras fali par igraca dok je ekipa Gold.Statea veceras kompletna. Veceras Currya bi trebao da cuva Mo Williams koji je u napad vrlo dobar, ali odbrana mu je losija strana. Curry bi svoju ekipu trebao voditi veceras do pobjede i svojim sjajnim sutem preci granicu od 22 poena. Curry inace uzima dosta suteva u posljednoj utakmici je dao 28 poena, a u posljednoj utakmici protiv Utaha je upisao 23 poena.
Sretno ko isprati

Stephen Curry (21,5) više @ 1.85
Veceras Golden State ide u goste ekipi Utah. Ekipa Golden Statea nije u nekoj formi što pokazuju i njihovi rezultati u posljenih 5 utakmica gdje su upisali svih 5 poraza. Medjutim red bi bio da se veceras srusi taj crni niz. Ekipa Utah je favorit, ali njima veceras fali par igraca dok je ekipa Gold.Statea veceras kompletna. Veceras Currya bi trebao da cuva Mo Williams koji je u napad vrlo dobar, ali odbrana mu je losija strana. Curry bi svoju ekipu trebao voditi veceras do pobjede i svojim sjajnim sutem preci granicu od 22 poena. Curry inace uzima dosta suteva u posljednoj utakmici je dao 28 poena, a u posljednoj utakmici protiv Utaha je upisao 23 poena.
Sretno ko isprati

TOP/Arsenal - Bayern M. 2 2.35
TK/Arsenal - Bayern M 2 1.85
Porto - Malaga 1 1.85
Burnley - Middlesbrough 1 1.95
TŽK/Arsenal - Bayern M. 1 2.30
Mozel proci ovo..sad za sad kartone pokagadjam bayern isto i kornere..
TK/Arsenal - Bayern M 2 1.85
Porto - Malaga 1 1.85
Burnley - Middlesbrough 1 1.95
TŽK/Arsenal - Bayern M. 1 2.30
Mozel proci ovo..sad za sad kartone pokagadjam bayern isto i kornere..
Nešto za sutra:
Charleroi - Cercle Brugge -
Oba ne daju gol, kvota 2,00 (Derby)
Zadnjih 5 međusobnih:
CER - CHA 1:0
CHA - CER 0:3
CER - CHA 1:1
CHA - CER 0:4
Sretno!
Charleroi - Cercle Brugge -
Oba ne daju gol, kvota 2,00 (Derby)
Zadnjih 5 međusobnih:
CHA - CER 0:3
CER - CHA 1:1
CHA - CER 0:4
Sretno!

Brutalno 4-1 poluvrijememiky_hz je napisao/la:Notingem -Hadersfild 1 gostima fali dosta igraca,uz to kvota je u velikom opadanju pa je tako recimo od jucer pala sa 2.20 na 1.75 ...za zicerase kakav sam i sam ni dvoznak nije los 1.14eto pa sretno

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo care. Samo Burnley... GLedam statistiku, 5:0 u šutevima protiv Middlesbrougha, samo da do kraja pobijede.miky_hz je napisao/la:Brutalno 4-1 poluvrijememiky_hz je napisao/la:Notingem -Hadersfild 1 gostima fali dosta igraca,uz to kvota je u velikom opadanju pa je tako recimo od jucer pala sa 2.20 na 1.75 ...za zicerase kakav sam i sam ni dvoznak nije los 1.14eto pa sretno

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
85-84 guzovaca protiv zvezdinog drugog tima,a u beogradu lagano nabiju zvezduLisac je napisao/la:Galatasaray - C.Zvezda 1,KP1,H1 Iako sam zvezdin navijac mislim da ovo glat gubi.Razlog za to je sto su Rakocevic,Katic,Skot ostali u Beogradu.Utakmica jeste bez znacaja za oba tima al bez ovih igraca zvezda nema sta trazit.
"Neke igrače moramo da odmorimo, a povređene da zalečimo. Iz tog razloga u Istanbul neće putovati Raško Katić i Igor Rakočević. Takođe, Majk Skot se ukočio u duelu sa Partizanom, Ivan Smiljanić dobio je visoku temperaturu, pa će i oni morati da ostanu u Beogradu. Vraćaju se Luka Mitrović i Milan Milovanović, a u Tursku idemo sa 11 igrača", saopštio je Vlada Vukoičić.

ako je netko ispratio drago mi jezgmiky je napisao/la:malo hokeja do lige prvaka
Skelleftea-AIK 4.5 više 1.60 5-2![]()
VSV-Linz 5.5 više 1.60 2-4![]()
Eisbaren Berlin-Nurnberg 5.5 više 1.70 6-2![]()
sretno svima ljudi

blizi se vrijeme nba parova 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Lako ti je proc kad ja nisam prepiso.zgmiky je napisao/la:ako je netko ispratio drago mi jezgmiky je napisao/la:malo hokeja do lige prvaka
Skelleftea-AIK 4.5 više 1.60 5-2![]()
VSV-Linz 5.5 više 1.60 2-4![]()
Eisbaren Berlin-Nurnberg 5.5 više 1.70 6-2![]()
sretno svima ljudi

Salim se. Cestitam. Nastavi tako.
Bolje biti pijan, nego star - provjereno više puta
- EmirSioux89
- Kontakt:
Jos Bruklin na narodnom, ovo fino proslo.A na duplanju Wawrinka kad bi oba ispostovala odlican dan...EmirSioux89 je napisao/la:Arsenal - Bayern - 2
Porto - Malaga(zg) - 0-2
Kvota : 3,57
Manchester United!
ispoštovašezgmiky je napisao/la:Nott.Forest-Huddersfield ODG 1 1.70 6-1![]()
statistika sve govori, oba daju gol bi trebalo biti
Championship 2012/2013
Huddersfield Nottingham 1:1 2.47 3.20 2.80 details 21.08.2012
League One 2007/2008
Nottingham Huddersfield 2:1 details 01.01.2008
Huddersfield Nottingham 1:1 details 02.10.2007
League One 2006/2007
Nottingham Huddersfield 5:1 details 03.03.2007
Huddersfield Nottingham 1:1 details 26.08.2006
League One 2005/2006
Huddersfield Nottingham 2:1 details 26.11.2005
Nottingham Huddersfield 2:1 details 06.08.2005
Championship 2000/2001
Huddersfield Nottingham 1:1 details 03.02.2001
Nottingham Huddersfield 1:3 details 13.12.2000
Championship 1999/2000
Huddersfield Nottingham 2:1 details 21.03.2000
Nottingham Huddersfield 1:3 details 14.11.1999

koeficijent 12.60 na dva paraLenBias je napisao/la:porto hx
bayern 2 (h2 ako neka kladionica ima u ponudi)

tebe cekamLenBias je napisao/la:blizi se vrijeme nba parova

Željeznicar za život cijeli !
Kako ga hladno pogodigio10 je napisao/la:odigraj ovo:EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
Arsenal - Bayern PPGG (prvo poluvrijeme oba daju gol) 4.0 Kvota
Porto - Malaga X/1 4.50

ja imam neke u vidu, zanima me sta ostali misle ovi sto znaju nesto pa ako nam se poklope misljenja napisati culikusa je napisao/la:tebe cekamLenBias je napisao/la:blizi se vrijeme nba parova

Jos da Balonja ima pravo nastupa,mozda bi ti i prosao tiket 
Sutra sve na Galatu,valjda nece spustit ispod 2 kvotu mada me nebi zacudilo

Sutra sve na Galatu,valjda nece spustit ispod 2 kvotu mada me nebi zacudilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma neka momci zabijajubevanda4 je napisao/la:ne znam zašto, al rađe bi probao sa mullerom na 2,90. Ako se ne varam, mandzo jos nije zabio u ligi prvaka!? :/BeastZE je napisao/la:Mandžukić daje gol / 2,25
EDIT: provjereno: Muller 3, Mandzukic 0!

je*ena 55.bevanda4 je napisao/la:sutra u singlu igram:
bayern daje gol svako poluvrijeme @3,60
i
oba daju gol 1. poluvrijeme @ 4,10
mislim da se ovakve kvote ne smiju propustit i bilo bi nezahvalno od nas kad ne bi pokušali bar jednu

@dona iskreno te molim za oprost jer kladionicu prvotno gledam kao izvor zabave, a ne zarade. Izgleda da si ti jedan od onih „izumrlih“ utopista koji misli da će tako doc do kruha.. (sretno s tim btw)
U desetom selu živi Antuntun!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.