Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
cek' jesam samo ja to primjetio il' je Muller dobio 2 žuta kartona ? :/
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!
.. limVo likČe !!
- Neutralan88
- Kontakt:
Koliko para toliko muzikemandraX je napisao/la:

Nema Wenger šta plakati, budala zna da ovaj Arsenal nije elita u nogometu..
fakat nek uzme Falcao ili Cavania a ne neke igrace amatere iz Francuske lige..
ili amaterski Walcot igra u napadu i skace sa Danteom i Van Buytenom jbg

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Poslije 15 godina biće bolje.Arsenal je izgledao dosta neiskusno, prepali su se , ali postavka je bila promasaj.Nadigravati se sa Bayernom je ludost i večeras se pokazalo.Arsenal mora prestati prodavati najbolje igrače ili će uskoro i kvalifikovanje u LP biti uspjeh.Zao mi je jer ekipa ima određeni potencijal. Mali Wilshere je svakao zanimljiv i Bayernu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- adriano_leite
- Kontakt:
Neutralan88, kako ti ne dosadi provocirati ljude i pristajati im na muku? Kakvo ti je uzivanje u tome?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
ma jok. greška , švajni prvi dobio miler drugi.gunnerfan je napisao/la:cek' jesam samo ja to primjetio il' je Muller dobio 2 žuta kartona ? :/
shit. jesmo baksuzna ekipa. ni ona sreća yebena nas neće. kad je sreća prelamala utakmicu prelomila je bavarcima.
a bili su statični na terenu. zaslužena pobjeda. ALI....
mali wilshere će otići u bayern samo za 2 sedmice. ne brin'te. taj neće dalje iz londona
Vođa zna.
ma treba ga ignorisati vidite da nije normalanadriano_leite je napisao/la:Neutralan88, kako ti ne dosadi provocirati ljude i pristajati im na muku? Kakvo ti je uzivanje u tome?
.
- BluesForever
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je ovo pisalo na Emiratesu vcrs,pogledajte reklamu.

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Wenger je stvarno promasio sa stavljanjem Lolcotta u spic. Treba u ovoj ekipi dobar remont napraviti, ako bi se zeljelo sta osvojiti.
Neutralan88 je napisao/la: Koliko para toliko muzike
Sam sebi odgovaraš, naravno da bi volio Wenger Falcaoa ili Cavanija u timu (a ko ne bi?), al' jbg ne otvara on sef, nije do njega...Neutralan88 je napisao/la:Nema Wenger šta plakati, budala zna da ovaj Arsenal nije elita u nogometu..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako nekome moze biti zao Wengera? Meni je zao samo onih ljudi sto placaju enormno velike karte za nikakav fudbal. Ne moze me niko uvjeriti da ovaj Arsenal(sa ovim igracima) ne moze pruzati bolje partije i bolje odigrati protiv Bayerna. Manjak zelje(kao i vecine ove godine) te pogresna formacija i igraci dovode do ovog.
Celik!3,2,2.
Mertesacker ezan učiProfesor je napisao/la:
slika govori vise od rijeci

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma Wengeru se nema sta prigovoriti.Neutralan88 je napisao/la:Koliko para toliko muzikemandraX je napisao/la:![]()
Nema Wenger šta plakati, budala zna da ovaj Arsenal nije elita u nogometu..
fakat nek uzme Falcao ili Cavania a ne neke igrace amatere iz Francuske lige..
ili amaterski Walcot igra u napadu i skace sa Danteom i Van Buytenom jbg
Uprava je glavni krivac za ovakav Arsenal vec godinama.
On dobijeni novac ulozi u najbolje igrace koji se mogu dovesti za te pare.
Drugo je sto u upravi rade majmuni slicni ovim nasim politicarima i maksimalno iskoristavaju dobrotu i genijalnost Arsena.
Daj mu pare i covjek ce donijeti trofeje 100%.
Samo su ove godine ostavile psihickog traga na Wengeru.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Jack se nije mogao igrati..da su na ovakvom nivou odigrali protiv Citya, Chelshita, Liverpoola..bilo bi tu vise bodova, motivacija ljudi to je to, Giroud vise nije stvar forme, stvar srece, skidaj sihre sine moj..
Ovako idemo dalje, Bayern trenutno bolji, bez uvreda i provoke ne mislim..
Mia San Mia...
- adriano_leite
- Kontakt:
Mislim da je ovo reklama za adidas, mada nisam siguran.BluesForever je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je ovo pisalo na Emiratesu vcrs,pogledajte reklamu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Treba biti realan i gledati kroz objektivne "oci". Arsenal nema klase u ekipi. Sve su to neki polovnjaci ili istroseni igraci, kao i vjeciti talenti. Jedini koji vrijedi je JW10. Ostalo sve onak, srednja zalost. Sa ovim rosterom bi se moglo osvojiti 4. mjesto, ali to je maximum.
ovaj Chelshita ti **** od doKroos39 je napisao/la:Jack se nije mogao igrati..da su na ovakvom nivou odigrali protiv Citya, Chelshita, Liverpoola..bilo bi tu vise bodova, motivacija ljudi to je to, Giroud vise nije stvar forme, stvar srece, skidaj sihre sine moj..
- Rockefeller
- Kontakt:
Meni je ova utakmica bila simpatična gledajući kao navijač Arsenala.
Ne želim osporavati pobjedu Bayerna i odmah ću na početku podvući da je zaslužena. Ono, prije nego li išta kažem. Čestitam Bayernu, šta god to za ovaj forum značilo.
Meni je bilo simpatično kad su momci gubili 2:0. Uslijedilo je par grubih faulova. Meni je ono sjajno. Konačno sam vidio zrelost. Da nije bilo tih prekida (k'o što reče Brane Oblak, a ja se slažem sa njim) bilo bi vjerovatno i tri prema nula. Je da su platili cijenu žutim kartonima, al' to je opet mala cijena za jedan dodatni, treći, gol.
U nekim dijelovima prvog poluvremena i u dobrom dijelu drugog poluvremena uopće nisam gledao podredjen Arsenal. I to me raduje. U prvom poluvremenu je nedostajalo završnih lopti, al' generalno posjed pokazuje da je Arsenal mogao igrati sa njima.
Boljke su stare: ne počnu tekmu a već gube, smiješne reakcije u odbrani, mnogo individualnih greški. I mislim da se j' Bayern malko puno respektovao. Posebno nakon zaostatka od dva gola. Ne kažem da se ne treba respektovati, al' ipak u kost je najbolje. Polomiš u prvih 5 minuta trojci noge, četvrti put za 90 minuta nećeš morati. Bježaće. I znaće se ko je gazda na terenu.
Bayern je pobjedio u tehnici, al' nije smio u hrabrosti. Posebno ne na Emiratima.
I, nadam se da Wenger sa 2014. neće otići. Iskreno se nadam da će taj čovjek ostati na čelu Arsenala, ma šta da se desi sa klubom. On ga zaslužuje voditi. On ga je vodio kroz ružne periode u njegovoj historiji i sada zaslužuje da ga vodi i kad stvari idu na bolje.
Ako bi se on otjerao polovica mene bi postala hladnokrvna prema ovom Arsenalu. Nikad više ga ne bih gledao istim očima. Arsenal nije bio ni Henry, ni Adams, ni Cesc, nit' je Jack. On je polovicom sebe Arsene Wenger i nekoliko dekagrama Jacka Wilshera. Sve ostalo i sve zajedno je Arsenal.
Nadam se da će ovo iskustvo pomoći ovim igračima u njihovom razvoju.
Ne želim osporavati pobjedu Bayerna i odmah ću na početku podvući da je zaslužena. Ono, prije nego li išta kažem. Čestitam Bayernu, šta god to za ovaj forum značilo.
Meni je bilo simpatično kad su momci gubili 2:0. Uslijedilo je par grubih faulova. Meni je ono sjajno. Konačno sam vidio zrelost. Da nije bilo tih prekida (k'o što reče Brane Oblak, a ja se slažem sa njim) bilo bi vjerovatno i tri prema nula. Je da su platili cijenu žutim kartonima, al' to je opet mala cijena za jedan dodatni, treći, gol.
U nekim dijelovima prvog poluvremena i u dobrom dijelu drugog poluvremena uopće nisam gledao podredjen Arsenal. I to me raduje. U prvom poluvremenu je nedostajalo završnih lopti, al' generalno posjed pokazuje da je Arsenal mogao igrati sa njima.
Boljke su stare: ne počnu tekmu a već gube, smiješne reakcije u odbrani, mnogo individualnih greški. I mislim da se j' Bayern malko puno respektovao. Posebno nakon zaostatka od dva gola. Ne kažem da se ne treba respektovati, al' ipak u kost je najbolje. Polomiš u prvih 5 minuta trojci noge, četvrti put za 90 minuta nećeš morati. Bježaće. I znaće se ko je gazda na terenu.
Bayern je pobjedio u tehnici, al' nije smio u hrabrosti. Posebno ne na Emiratima.
I, nadam se da Wenger sa 2014. neće otići. Iskreno se nadam da će taj čovjek ostati na čelu Arsenala, ma šta da se desi sa klubom. On ga zaslužuje voditi. On ga je vodio kroz ružne periode u njegovoj historiji i sada zaslužuje da ga vodi i kad stvari idu na bolje.
Ako bi se on otjerao polovica mene bi postala hladnokrvna prema ovom Arsenalu. Nikad više ga ne bih gledao istim očima. Arsenal nije bio ni Henry, ni Adams, ni Cesc, nit' je Jack. On je polovicom sebe Arsene Wenger i nekoliko dekagrama Jacka Wilshera. Sve ostalo i sve zajedno je Arsenal.
Nadam se da će ovo iskustvo pomoći ovim igračima u njihovom razvoju.
- Neutralan88
- Kontakt:
kakva ba mukaadriano_leite je napisao/la:Neutralan88, kako ti ne dosadi provocirati ljude i pristajati im na muku? Kakvo ti je uzivanje u tome?

90% navijaca iz Bosne i Hercegovine lafo srcem navija za neki "STRANI KLUB" nikad nisu otisli u tu državu, u taj grad a kamoli vidjeli uživo stadion

Sad lafo trebaju razbijat glavu sto jedan Arsenal ispada iz lige prvaka i ne ici sutra u školu

Tako da nema ovdje muka, treba biti samo razuman čovjek..
Jedini igrac kod Arsenala "world class" je Wilshare a ostalo je sve za klupu nekada mocnog Arsenala

Bogami nerijetko se wilshere prošeto odbranom.
ja opet ne mogu shvatit kako su igrali ko da im je utakmica formalnost i ništa više. jednostavno ne mogu da shvatim. da ne ginu za loptom da ne grizu teren, krv proljevaju za ekipu. oni samo opušteno, hopa cupa.
Kontra se trči, volkot naniza 3 igrača najmanje, nikog na bayernovoj polovici da barem doda lopta
Al opet ih volim više nego ikad.
Arnele pa realno Arsenal je bio podređen od prvog gola do 40. minute. tačnije oko pola sata. neko mi je srao za bavarski posjed lopte, eto imali smo ga i protiv bayerna, yebat ga
ja opet ne mogu shvatit kako su igrali ko da im je utakmica formalnost i ništa više. jednostavno ne mogu da shvatim. da ne ginu za loptom da ne grizu teren, krv proljevaju za ekipu. oni samo opušteno, hopa cupa.
Kontra se trči, volkot naniza 3 igrača najmanje, nikog na bayernovoj polovici da barem doda lopta

Al opet ih volim više nego ikad.

Arnele pa realno Arsenal je bio podređen od prvog gola do 40. minute. tačnije oko pola sata. neko mi je srao za bavarski posjed lopte, eto imali smo ga i protiv bayerna, yebat ga
Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 19 feb 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
Osvojimo to 4. mjesto i opet sve ispočetka, prođemo grupnu fazu i onda na izace u 1/8 finala ili najkasnije u 1/4 finala i tako u krug.Profesor je napisao/la:Treba biti realan i gledati kroz objektivne "oci". Arsenal nema klase u ekipi. Sve su to neki polovnjaci ili istroseni igraci, kao i vjeciti talenti. Jedini koji vrijedi je JW10. Ostalo sve onak, srednja zalost. Sa ovim rosterom bi se moglo osvojiti 4. mjesto, ali to je maximum.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.