Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Neutralan88
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Neutralan88 » 19 feb 2013, 21:34

Raspucao se Arsenal velika 0 u svim segmentima...

Mada realnost je ovo, ocekivano da se Arsenal ne može nositi sa "VELIKIM" ekipama.

Ovo je što bi ŠVABE rekli:

Blitzkrieg Bavaraca u Londonu
Zadnja izmjena: Neutralan88, dana/u 19 feb 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 19 feb 2013, 21:35

Pero se ni pridigao nije, a Bavarci dali gol, proslavili i krenuli na centar :mrgreen:

no provokacija :D

slika
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 19 feb 2013, 21:36

Vodimo u golautu ako ništa drugo.

Poserem im se na kolektiv. Bayern ih uči kako se bori i kako se igra. Jeste, Bayern je odličan večeras, po meni ako ovako nastave, prvi favoriti, ali naši.. Naši su očajni. Nikakve ideje. Na sredini ne znaju šta će, čuvaju loptu i stoje, ljudi im loptu iz nogu uzimaju.

U napadu.. ništa. Yebi ga, bez sredine nema ni napada.

Wojčeh.. kasni na oba gola. Begović inshAllah na ljeto.

Da rezimiramo, svima yebem od-do.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 19 feb 2013, 21:40

Neki su govorili da ce poslije Blackburna,Arsenal stati na noge i pokazati zube Bayernu.
To se kao sto vidimo nije desilo,i kad je losa forma,onda je stvarno losa forma,bez obzira protiv koje ekipe i u kojem takmicenju.
Kao sto je jedan forumas rekao,dobro je ovo,samo da nebude neka katastrofa,da ne pukne petarda...
Keep walking.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 feb 2013, 21:41

Ovakvu igru Bayerna sam i ocekivao, ovo je njihova postavka i njihova igra ali me Arsenal totalno razocarao. Ovako blijedi i bezidejno niste djelovali ne pamtim.

Walcott u spicu ne moze nista uraditi protiv jacih ekipa, tu sam ocekivao Girouda a da Walcott i Cazorla probijaju po stranama. Ovako sa Podolskim, koji nikada nije bio nivo za ovakvih meceva, i, trebalo bi, Ramseyem po stranama Arsenal moze dobiti sansu jedino ako se Alaba oklizne. Jednostavno ne mogu da vjerujem kakve pocetnicke greske Wenger pravi. Kakav crni Vermaelen na beku? Pa zar nije vise naucio da on tu jednostavno ne moze odigrati protiv jacih ekipa. Moze biti odlican protiv davljenika ili kada se kanta Southampton jer te takva ekipa i ne napada ali protiv jakih naleta sa boka, kao sto Bayern igra, Belgijanac jednostavno izgleda kao poluamater. Stoji predaleko od svakog igraca koji se namjesta na centarsut, u napadu ga i nema nikako, veliko NISTA od njega.

Ovdje Arsenalu treba cudo da prodje ikako. Bojim se samo da vas Bayern ne dokrajci u nastavku.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 19 feb 2013, 21:41

Rooney88 je napisao/la:Ovakvu igru Bayerna sam i ocekivao, ovo je njihova postavka i njihova igra ali me Arsenal totalno razocarao. Ovako blijedi i bezidejno niste djelovali ne pamtim.

Walcott u spicu ne moze nista uraditi protiv jacih ekipa, tu sam ocekivao Girouda a da Walcott i Cazorla probijaju po stranama. Ovako sa Podolskim, koji nikada nije bio nivo za ovakvih meceva, i, trebalo bi, Ramseyem po stranama Arsenal moze dobiti sansu jedino ako se Alaba oklizne. Jednostavno ne mogu da vjerujem kakve pocetnicke greske Wenger pravi. Kakav crni Vermaelen na beku? Pa zar nije vise naucio da on tu jednostavno ne moze odigrati protiv jacih ekipa. Moze biti odlican protiv davljenika ili kada se kanta Southampton jer te takva ekipa i ne napada ali protiv jakih naleta sa boka, kao sto Bayern igra, Belgijanac jednostavno izgleda kao poluamater. Stoji predaleko od svakog igraca koji se namjesta na centarsut, u napadu ga i nema nikako, veliko NISTA od njega.

Ovdje Arsenalu treba cudo da prodje ikako. Bojim se samo da vas Bayern ne dokrajci u nastavku.
Ovim boldovanim si pokazo svoje fudbalsku neinformisanost.
Meni ostaje ona nada da u drugom poluvremenu bolje igramo. Vadi Remzija ubacuj Žirua da se ta skok igra dobije.
Zadnja izmjena: Durden, dana/u 19 feb 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 19 feb 2013, 21:41

Ocekivao sam ovo ali sam svejedno isfrustriran i ljut. Jbt ljudi su 2 klase bolji i borbeniji od nas. Nadat se barem pogotku za raju ako nista drugo.

COYG!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 19 feb 2013, 21:41

Cautinho je napisao/la:Neki su govorili da ce poslije Blackburna,Arsenal stati na noge i pokazati zube Bayernu.
To se kao sto vidimo nije desilo,i kad je losa forma,onda je stvarno losa forma,bez obzira protiv koje ekipe i u kojem takmicenju.
Kao sto je jedan forumas rekao,dobro je ovo,samo da nebude neka katastrofa,da ne pukne petarda...
Bila je i prica da bi se ovaj Arsenal prosetao Bundesligom :lol: :lol: :lol:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 19 feb 2013, 21:42

Kako loša igra Arsenala,zaista nisam ovo ocekivao,ali Bayern se odlicno postavio igraju presing ne daju Arsenalu da dišu jednosttavno,niste imali ja mislim jedan šut u okvir gola u prvom pol,a ruku na srce ni navijace nisam uopšte cuo,glasnije 5-10 hiljada navijaca Bayerna nego li 50 hiljada Arsenala.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

High

Post Postao/la High » 19 feb 2013, 21:42

Loše, loše. Ovaj Sagna je krampa teška, svaki napad je usporio, vraća lopte, ni ubaciti ne zna. Napad kao da ne postoji, pogotovo taj zadnji pas prema njima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 19 feb 2013, 21:42

rastjerat' hladno 15 od 25 igraca u rosteru

MajklRounder
Kontakt:

Post Postao/la MajklRounder » 19 feb 2013, 21:43

Izjava Podolskog : '' Arsenal nece stojati i gledati kako Bayern igra '' , da mi je znati sta su citavo prvo poluvrijeme radili :lol:
Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 19 feb 2013, 21:45

Evo i mene ste, koji nisam ljubitelj Wengera i Arsenala, razocarali. :) Ocekivao sam malo bolju igru od vas. Jedan brzi gol u drugom poluvremenu bi vam dobro dosao da digne samopouzdanje ali tesko sa ovakvom igrom.

M4kaveli je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ko je s tobom raspravljao uopste :lol:
Kultura momak.
Kako te nije stid boga psovat po forumu.
Ne vjeruju svi u boga. Ti ako vjerujes u njega nemoj ga psovati, a drugi neka rade kako zele. I mirna Bosna. Tccc

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 19 feb 2013, 21:46

Očajno..
Il club piu titolato al mondo!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 19 feb 2013, 21:46

Ja sam vidio i dobrih stvari. Veliki zaostatak... treba prvi cilj do kraja poluvremena stici rezultat. Sa 2:2 bi moglo biti nade u uzvratu. Vezni red zajedno sa bekovima trebaju izaci puuuuno visocije. Stoje predaleko jedni od drugih. Gube 50/50 lopte... one su kljuc vecine pobjeda.

Sretno im.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 19 feb 2013, 21:47

"Nije Arsenal los, koliko je Bayern dobar.." Đorđe Balasevic
Zadnja izmjena: BayernMunchen31, dana/u 19 feb 2013, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 19 feb 2013, 21:47

calcio je napisao/la:Evo i mene ste, koji nisam ljubitelj Wengera i Arsenala, razocarali. :) Ocekivao sam malo bolju igru od vas. Jedan brzi gol u drugom poluvremenu bi vam dobro dosao da digne samopouzdanje ali tesko sa ovakvom igrom.

M4kaveli je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ko je s tobom raspravljao uopste :lol:
Kultura momak.
Kako te nije stid boga psovat po forumu.
Ne vjeruju svi u boga. Ti ako vjerujes u njega nemoj ga psovati, a drugi neka rade kako zele. I mirna Bosna. Tccc
To je isto napisao da tebi neko ( ne ja ) opsuje mater i ti budes miran zato sto neko ( ne ja ) ne poznaje tvoju mater al' je svijedno psuje -.-'

I mirna Bosna
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 19 feb 2013, 21:47

Komentator rece " ne vidim nekog igraca koji bi mogao znacajno doprinijeti nekom preokretu Arsenala" (nesto u ovom smislu) Nije da je sad komentator Tesla, ali i ja sam govorio ovdje da fali par odlučnih i iskusnih igrača..... Nije nikakva provokacija al pokazuje se kako smo i ja i kmentator bili u pravu ;)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 feb 2013, 21:48

calcio je napisao/la:
Ima ih dosta na forumu koji vjeruju, i iz poštovanja prema istim ne bi trebao psovat'.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 19 feb 2013, 21:48

BayernMunchen31 je napisao/la:"Nije Arsenal los, koliko je Bayern dobar.." Đorđe Balasevic
hahahahahahahah :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.