Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: Arsenal
Raspucao se Arsenal velika 0 u svim segmentima...
Mada realnost je ovo, ocekivano da se Arsenal ne može nositi sa "VELIKIM" ekipama.
Ovo je što bi ŠVABE rekli:
Blitzkrieg Bavaraca u Londonu
Mada realnost je ovo, ocekivano da se Arsenal ne može nositi sa "VELIKIM" ekipama.
Ovo je što bi ŠVABE rekli:
Blitzkrieg Bavaraca u Londonu
Zadnja izmjena: Neutralan88, dana/u 19 feb 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pero se ni pridigao nije, a Bavarci dali gol, proslavili i krenuli na centar
no provokacija

no provokacija

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Vodimo u golautu ako ništa drugo.
Poserem im se na kolektiv. Bayern ih uči kako se bori i kako se igra. Jeste, Bayern je odličan večeras, po meni ako ovako nastave, prvi favoriti, ali naši.. Naši su očajni. Nikakve ideje. Na sredini ne znaju šta će, čuvaju loptu i stoje, ljudi im loptu iz nogu uzimaju.
U napadu.. ništa. Yebi ga, bez sredine nema ni napada.
Wojčeh.. kasni na oba gola. Begović inshAllah na ljeto.
Da rezimiramo, svima yebem od-do.
Poserem im se na kolektiv. Bayern ih uči kako se bori i kako se igra. Jeste, Bayern je odličan večeras, po meni ako ovako nastave, prvi favoriti, ali naši.. Naši su očajni. Nikakve ideje. Na sredini ne znaju šta će, čuvaju loptu i stoje, ljudi im loptu iz nogu uzimaju.
U napadu.. ništa. Yebi ga, bez sredine nema ni napada.
Wojčeh.. kasni na oba gola. Begović inshAllah na ljeto.
Da rezimiramo, svima yebem od-do.
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende
Stil rušiljende strogo prekucende
- Cautinho
- Kontakt:
Neki su govorili da ce poslije Blackburna,Arsenal stati na noge i pokazati zube Bayernu.
To se kao sto vidimo nije desilo,i kad je losa forma,onda je stvarno losa forma,bez obzira protiv koje ekipe i u kojem takmicenju.
Kao sto je jedan forumas rekao,dobro je ovo,samo da nebude neka katastrofa,da ne pukne petarda...
To se kao sto vidimo nije desilo,i kad je losa forma,onda je stvarno losa forma,bez obzira protiv koje ekipe i u kojem takmicenju.
Kao sto je jedan forumas rekao,dobro je ovo,samo da nebude neka katastrofa,da ne pukne petarda...
Keep walking.
Ovakvu igru Bayerna sam i ocekivao, ovo je njihova postavka i njihova igra ali me Arsenal totalno razocarao. Ovako blijedi i bezidejno niste djelovali ne pamtim.
Walcott u spicu ne moze nista uraditi protiv jacih ekipa, tu sam ocekivao Girouda a da Walcott i Cazorla probijaju po stranama. Ovako sa Podolskim, koji nikada nije bio nivo za ovakvih meceva, i, trebalo bi, Ramseyem po stranama Arsenal moze dobiti sansu jedino ako se Alaba oklizne. Jednostavno ne mogu da vjerujem kakve pocetnicke greske Wenger pravi. Kakav crni Vermaelen na beku? Pa zar nije vise naucio da on tu jednostavno ne moze odigrati protiv jacih ekipa. Moze biti odlican protiv davljenika ili kada se kanta Southampton jer te takva ekipa i ne napada ali protiv jakih naleta sa boka, kao sto Bayern igra, Belgijanac jednostavno izgleda kao poluamater. Stoji predaleko od svakog igraca koji se namjesta na centarsut, u napadu ga i nema nikako, veliko NISTA od njega.
Ovdje Arsenalu treba cudo da prodje ikako. Bojim se samo da vas Bayern ne dokrajci u nastavku.
Walcott u spicu ne moze nista uraditi protiv jacih ekipa, tu sam ocekivao Girouda a da Walcott i Cazorla probijaju po stranama. Ovako sa Podolskim, koji nikada nije bio nivo za ovakvih meceva, i, trebalo bi, Ramseyem po stranama Arsenal moze dobiti sansu jedino ako se Alaba oklizne. Jednostavno ne mogu da vjerujem kakve pocetnicke greske Wenger pravi. Kakav crni Vermaelen na beku? Pa zar nije vise naucio da on tu jednostavno ne moze odigrati protiv jacih ekipa. Moze biti odlican protiv davljenika ili kada se kanta Southampton jer te takva ekipa i ne napada ali protiv jakih naleta sa boka, kao sto Bayern igra, Belgijanac jednostavno izgleda kao poluamater. Stoji predaleko od svakog igraca koji se namjesta na centarsut, u napadu ga i nema nikako, veliko NISTA od njega.
Ovdje Arsenalu treba cudo da prodje ikako. Bojim se samo da vas Bayern ne dokrajci u nastavku.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ovim boldovanim si pokazo svoje fudbalsku neinformisanost.Rooney88 je napisao/la:Ovakvu igru Bayerna sam i ocekivao, ovo je njihova postavka i njihova igra ali me Arsenal totalno razocarao. Ovako blijedi i bezidejno niste djelovali ne pamtim.
Meni ostaje ona nada da u drugom poluvremenu bolje igramo. Vadi Remzija ubacuj Žirua da se ta skok igra dobije.
Zadnja izmjena: Durden, dana/u 19 feb 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ocekivao sam ovo ali sam svejedno isfrustriran i ljut. Jbt ljudi su 2 klase bolji i borbeniji od nas. Nadat se barem pogotku za raju ako nista drugo.
COYG!
COYG!
Bila je i prica da bi se ovaj Arsenal prosetao BundesligomCautinho je napisao/la:Neki su govorili da ce poslije Blackburna,Arsenal stati na noge i pokazati zube Bayernu.

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- BluesForever
- Kontakt:
Kako loša igra Arsenala,zaista nisam ovo ocekivao,ali Bayern se odlicno postavio igraju presing ne daju Arsenalu da dišu jednosttavno,niste imali ja mislim jedan šut u okvir gola u prvom pol,a ruku na srce ni navijace nisam uopšte cuo,glasnije 5-10 hiljada navijaca Bayerna nego li 50 hiljada Arsenala.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Loše, loše. Ovaj Sagna je krampa teška, svaki napad je usporio, vraća lopte, ni ubaciti ne zna. Napad kao da ne postoji, pogotovo taj zadnji pas prema njima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
rastjerat' hladno 15 od 25 igraca u rosteru
- MajklRounder
- Kontakt:
Izjava Podolskog : '' Arsenal nece stojati i gledati kako Bayern igra '' , da mi je znati sta su citavo prvo poluvrijeme radili 

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Evo i mene ste, koji nisam ljubitelj Wengera i Arsenala, razocarali.
Ocekivao sam malo bolju igru od vas. Jedan brzi gol u drugom poluvremenu bi vam dobro dosao da digne samopouzdanje ali tesko sa ovakvom igrom.

Ne vjeruju svi u boga. Ti ako vjerujes u njega nemoj ga psovati, a drugi neka rade kako zele. I mirna Bosna. TcccM4kaveli je napisao/la:Kultura momak.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ko je s tobom raspravljao uopste
Kako te nije stid boga psovat po forumu.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ja sam vidio i dobrih stvari. Veliki zaostatak... treba prvi cilj do kraja poluvremena stici rezultat. Sa 2:2 bi moglo biti nade u uzvratu. Vezni red zajedno sa bekovima trebaju izaci puuuuno visocije. Stoje predaleko jedni od drugih. Gube 50/50 lopte... one su kljuc vecine pobjeda.
Sretno im.
Sretno im.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
"Nije Arsenal los, koliko je Bayern dobar.." Đorđe Balasevic
Zadnja izmjena: BayernMunchen31, dana/u 19 feb 2013, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
To je isto napisao da tebi neko ( ne ja ) opsuje mater i ti budes miran zato sto neko ( ne ja ) ne poznaje tvoju mater al' je svijedno psuje -.-'calcio je napisao/la:Evo i mene ste, koji nisam ljubitelj Wengera i Arsenala, razocarali.Ocekivao sam malo bolju igru od vas. Jedan brzi gol u drugom poluvremenu bi vam dobro dosao da digne samopouzdanje ali tesko sa ovakvom igrom.
Ne vjeruju svi u boga. Ti ako vjerujes u njega nemoj ga psovati, a drugi neka rade kako zele. I mirna Bosna. TcccM4kaveli je napisao/la:Kultura momak.FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ko je s tobom raspravljao uopste
Kako te nije stid boga psovat po forumu.
I mirna Bosna
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- supermario
- Kontakt:
Komentator rece " ne vidim nekog igraca koji bi mogao znacajno doprinijeti nekom preokretu Arsenala" (nesto u ovom smislu) Nije da je sad komentator Tesla, ali i ja sam govorio ovdje da fali par odlučnih i iskusnih igrača..... Nije nikakva provokacija al pokazuje se kako smo i ja i kmentator bili u pravu 

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Ima ih dosta na forumu koji vjeruju, i iz poštovanja prema istim ne bi trebao psovat'.calcio je napisao/la:
Ne vjeruju svi u boga. Ti ako vjerujes u njega nemoj ga psovati, a drugi neka rade kako zele. I mirna Bosna. Tccc
hahahahahahahahBayernMunchen31 je napisao/la:"Nije Arsenal los, koliko je Bayern dobar.." Đorđe Balasevic

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.