Kiselikrastavci je napisao/la:Kakve veze ima "karakter" sa sportskim odlukama?

Pa valjda igraci gledaju pod jedan svoje interese, nadogradjujuci to svojim osjecanjima? Eto, ja sam sam Srbin koji navija za Srbiju, i trebam da kazem Moniki Seles i Arpadu "Vojvodi" Sterbiku da su "nekarakterni" ljudi, zasto sto su promijenili reprezentacije i nisu igrali vise za Srbiju

Pa za mene ce Monika uvijek biti kraljica tenisa i sporta, a radovacu se i ubuduce svakom uspjehu Sterbika na klupskom i reprezentativnom nivou! U finalu svjetskog sam navijao za Spance, protiv Danaca, sta mislis zbog koga

Zbog Vojvode Sterbika, kojem sam zahvalan za sve sto je pruzio srpskom sportu i kojem zelim sve najbolje i ubuduce u spanskom!!! To je po meni kvalitet srpske sportske javnosti, ne pljuju se nikada javno sportisti, bez obzira kakve odluke na kraju donosili. Zvali se oni Selesova, Sterbik, Janicka, mali Krkic... To dodatno i privlaci Savovica i Kuzmica, tretman koji vlada u KSS, nema podvajanja ljudi po njihovim opredjeljenjima i ubjedjenjima.
Ako je do sada izjavljivao da ce igrati za BiH bilo bi smijesno od njega da mijenja dres. Naravno da ima veze sa karakterom.
Sto se tice tih nabrajanja "odbjeglih nevjesta", ne gajim ja nikakve osjecaje do Ljajica, Toskica, Milosevica, Danilovica, Becirevica, Jahovica, Turkoglu-a, ... Nikakve veze sa nama doticni nemaju iako je imaju, al skontaces ... Isto mogu reci za Savovica. Ako hoce, bujrum. Ako nece, ne mora. Ja na njega nisam navikao jer nije dio naseg sportskog, medijskog, .. prostora i on je za mene stranac tako da na mene nece utjecati njegova odluka. Ali, kada je Kuzmic u pitanju, itekako da bi utjecala njegova odluka da zaigra za Srbiju. Pa, gle, covjek je Srbin. Mene ne zanima ko je i sta je po tome i tome. Zanima me Kuzmic ka igrac ...