pa došli ste na naš stadion- morao sam te vidjetiMirza_Hordas je napisao/la:čuj ti prolaznika što je upućen na naša gostovanja....samo nas nastavi pratiti i dalje

nemojte neopravdano prozivati i nećeš mene vidjeti- pozz
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa došli ste na naš stadion- morao sam te vidjetiMirza_Hordas je napisao/la:čuj ti prolaznika što je upućen na naša gostovanja....samo nas nastavi pratiti i dalje
Ah što to imaš dobrih argumenata, sere mi se kad ih čujemprolaznik je napisao/la:jel to nestalo argumenataADMIR_HZ87 je napisao/la:Prolaznik jel to najbolje sto znas ajmo bolje.....PROZIVAJ nas na nasoj temi kad nemas na svojoj sta napisat![]()
prvi ste vi počeli nas neopravdano blatiti na vašoj temi, pa malo intervenirao da ustvrdim pravo stanje stvari
prolaznik je napisao/la:pa došli ste na naš stadion- morao sam te vidjetiMirza_Hordas je napisao/la:čuj ti prolaznika što je upućen na naša gostovanja....samo nas nastavi pratiti i dalje![]()
nemojte neopravdano prozivati i nećeš mene vidjeti- pozz
prolaznik je napisao/la:a jbg, koliko je vas bilo u Mostaru na uzvratu kupaMadafaka je napisao/la:kol'ko vas je bilo sad kuci protiv leotara? 100? aj zdra'o.prolaznik je napisao/la:kako se nešto fino čuje na Koševu " O HRVATSKA", da niste vi to s nama pjevali![]()
kako ste smješni, ili da "ukradem" parolu od lešinara- nabili vam kompleks![]()
koliko vas je bilo u prvenstvu![]()
nego, vi glavu među koljena- kao što ste uradili pri povratku iz Širokog
TheManiacs je napisao/la:sta boli?ADMIR_HZ87 je napisao/la:Boli boli MNOGO BOLI......
poraz?
Jbg brate pomalo pa zaboravili..
ima kosevo da vam pomrsimo racune
sandokan_TM87 je napisao/la:SLICAN POST SAM NAPISAO I NA NASEM FORUMU
Okanite se puste price imali smo priliku doci do vode a ostati zedni i kakva nam korist od toga... citam ovdje svakakvih postova ali niko da kaze kako da napravimo ekipu koja ce godinama harati ligom i kako iskoristiti mozgove ljudi u sarajevu koji ce napraviti platformu da nam klubovi stanu na noge jer ovo sad je klasicno zivotarenje... hocu da citam postove ekonomista koji imaju zdrave i konkretne prijedloge, hocu da se da prilika i Osimu i Janjosu da stvore jezgro ekipe koja ce godinama igrati na okupu... da stvorimo Želju i Sarajevo koji će se šetati ligom i igrati ligu uefa za pocetak a kasnije i ligu prvaka... ljudi ovo nije pusti san nego rad i trud... a mi hocemo rezultate za jednu godinu pa onda mucenje dvije godine... kome to treba vise?!?!?!?
HAJDE DA CUJEM NESTO KONKRETNO NEKU PLATFORMU... NADAM SE DA IMA ZRELIH LJUDI NA OVOM FORUMU
da si imalo normalan ne bih ni pomislio da poredis horde i ultrase .prolaznik je napisao/la:kako se nešto fino čuje na Koševu " O HRVATSKA", da niste vi to s nama pjevali![]()
kako ste smješni, ili da "ukradem" parolu od lešinara- nabili vam kompleks
Cocalic ide u njemacku drugu ligu. Kako cuo tako napisao ..FK Sarajevo je napisao/la:Suska li se ista oko pojacanja nekih zna li iko ista bar traceve da cujemo osim Cocalica
alenpitar je napisao/la:Postoji mogućnost da nas pojača Ensar Arifović
Gornik Zabrzesarajlija89 je napisao/la:gdje on trenutno igra...jel poljska...negdje tamo?alenpitar je napisao/la:Postoji mogućnost da nas pojača Ensar Arifović
Stole iz Bora je napisao/la:Gornik Zabrzesarajlija89 je napisao/la:gdje on trenutno igra...jel poljska...negdje tamo?alenpitar je napisao/la:Postoji mogućnost da nas pojača Ensar Arifović
Gerrard je napisao/la:Ja jos ne mogu da dodjem sebi da smo ih tako pocjepali na tribinama , stvarno jos ne mogu da shvatim da je ova stranicama imala toliko hrabrosti da toj skupini dodjeli trofej za najbolju u BiH
Kako su se oni tamo povukli kucama nakon subote , nas grad je mnogo cistiji i opet lici na ono sto je nekad bio![]()
Takodjer doktori su dali obavjest kako prepoznati simptone gripe Ž1S2 :
Simptome novog virusa Z1S2 cete lako prepoznati. Ogledaju se u: pognutim glavama prolaznika, tuznim licima, bojazljivim pogledima upucenim bordo naciji. U extremnim slucajevim uzrokuje suze na licu, bol u zeludcu i bezrazlozno maltretiranje ukucana![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 35 gostiju.