Ma deremo Veleža da njih ne dernemo, mi imamo extra ekipu, trenutno na svim pozicijama smo popunjeni sa po 2 dobra igrača uvijek može adekvatna zamjena da uskoči i da odigra isto ako ne i bolje......Casp3r je napisao/la:sodagrad je napisao/la:Nenad Timkov i Kerim Kadric se vracaju u redove Bratstva... Nada u Premijer Ligu je i dalje ziva ! Lukavac pada u prvom kolu !
Komšije se nabrijale pravo hhehehee......
Opet ću citirati Vojvodu: "Prazna ne puca".
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Bice komsije ovo puno zanimljivije prvo kolo nego sto sam se nadao ! u nas ce kako stvari stoje bit jos mnogo promjena do te utakmice al otom po tom . Sportski pozdrav
www.nkbratstvogracanica.com
Ma jarane NATO da dovedete džaba vam bolji smo od vas sad, pozz....cesc4 je napisao/la:Bice komsije ovo puno zanimljivije prvo kolo nego sto sam se nadao ! u nas ce kako stvari stoje bit jos mnogo promjena do te utakmice al otom po tom . Sportski pozdrav
To je opet neka "nova stara" ekipacesc4 je napisao/la:Bice komsije ovo puno zanimljivije prvo kolo nego sto sam se nadao ! u nas ce kako stvari stoje bit jos mnogo promjena do te utakmice al otom po tom . Sportski pozdrav
Kažu Wenger dolazi na časove kod Vojvodića u narednim danima, ono što će biti u centru tog susreta jeste da mu Vojvodić pomogne u tome KAKO EKIPU PODIĆI IZ MRTVIH...
Ekipa Bratstva se previse podcjenjuje i da se primjetiti da olako racunate na 3 boda u gostima i da ste kvalitetniji itd. Iskustvo i pracenje ove lige mi govore da to niposto ne trebate raditi jer liga je bila i ostala domacinska a i ako budete bolji nesto ce prevagnuti na domacinsku stranu. Bratstvo je jedna od fizickih jacih ekipa u ligi i jos kako su u Bihacu odigrali bit ce velikih problema. Utakmica ce sigurno biti teska i sa puno zutih kartona a o pobjedniku nece presuditi znanje ili kvaliteta vec nesto 30 
I ja mislim da ne treba podcjenjivati nikoga niti praviti neku veliku euforiju od ovih rezultata koje postizemo u pripremnim utakmicama (ko zna sta ce s Pristinom sutra biti).
Svjestan sam da javnost ocekuje (i ima pravo da ocekuje) dobre rezultate, ali mislim da ce iz Gracanice, objektivno, biti tesko donijeti i bod, a narocito puni plijen.
S druge strane, moze zvucati subjektivno, ali smatram da smo u ovom trenutku kvalitetnija i bolja ekipa od svih federalnih prvoligasa sa podrucja TK.
Svjestan sam da javnost ocekuje (i ima pravo da ocekuje) dobre rezultate, ali mislim da ce iz Gracanice, objektivno, biti tesko donijeti i bod, a narocito puni plijen.
S druge strane, moze zvucati subjektivno, ali smatram da smo u ovom trenutku kvalitetnija i bolja ekipa od svih federalnih prvoligasa sa podrucja TK.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Izgubiti nećemo sigurno dole, jer smo dole uvijek igrali dobro i neporaženi izlazili, tako da ne vidim razloga da tako i sad ne bude.....tropic je napisao/la:Ekipa Bratstva se previse podcjenjuje i da se primjetiti da olako racunate na 3 boda u gostima i da ste kvalitetniji itd. Iskustvo i pracenje ove lige mi govore da to niposto ne trebate raditi jer liga je bila i ostala domacinska a i ako budete bolji nesto ce prevagnuti na domacinsku stranu. Bratstvo je jedna od fizickih jacih ekipa u ligi i jos kako su u Bihacu odigrali bit ce velikih problema. Utakmica ce sigurno biti teska i sa puno zutih kartona a o pobjedniku nece presuditi znanje ili kvaliteta vec nesto 30
Ma cesto se desi da te i out sider pobjedi pa zbog toga i ne treba prefise euforican biti. Znam ja to dobro. Uglavnom samo polako i sigurno gradite ekipu i uz onakve navijace liga vise je neizbjezna 
-
skauttuzla
- Kontakt:
Sve je to lijepo receno,ali opreza mikada dosta. Uvijek racunajmo i na dodatne faktore,koji mogu uticati na prizeljkivani rezultat. Pripremni rezultati jesu vazni za sticanje samopouzdanja,ali nikako podleci toj euforiji,koja se zna itekako negativno odraziti. Mislim da cu biti u Gracanici i dati vam moju skromnu navijacku pomoc. Radnicki je moj drugi klub,poslije Slobode. Eto i mi cemo u Medulin na pripreme i stanje u Slobodi ide polako nabolje. Sve najbolje komsijama iz Lukavca i pozdrav forumasima!Zoom088 je napisao/la:I ja mislim da ne treba podcjenjivati nikoga niti praviti neku veliku euforiju od ovih rezultata koje postizemo u pripremnim utakmicama (ko zna sta ce s Pristinom sutra biti).
-
lukavac_21
- Kontakt:
Mislim da ne treba stvarati taj nepotreban pritisak da ne bi bilo razocarenje poslije prvog kola. Kao sto post iznad kaze u nasoj ligi kvalitet ekipe cesto nije ni u prvom pa cak ni u drugom planu ali eto ja ovo prepucavanje vise gledam ko neku pozitivnu zajebanciju ko ce koga ´razvalit´ na terenu i lijepo je vidjeti da se raja opet malo lozi i na nas fudbal i na kvalitet ovakav kakav jest. Bitno je da se ne ulazi u bespotrebno vrijedjanje koje dize tenzije a najcesce dolazi od par balavaca, pa ovakvi forumasi kao skauttz daju nadu u bolje sutra.skauttuzla je napisao/la:Sve je to lijepo receno,ali opreza mikada dosta. Uvijek racunajmo i na dodatne faktore,koji mogu uticati na prizeljkivani rezultat. Pripremni rezultati jesu vazni za sticanje samopouzdanja,ali nikako podleci toj euforiji,koja se zna itekako negativno odraziti. Mislim da cu biti u Gracanici i dati vam moju skromnu navijacku pomoc. Radnicki je moj drugi klub,poslije Slobode. Eto i mi cemo u Medulin na pripreme i stanje u Slobodi ide polako nabolje. Sve najbolje komsijama iz Lukavca i pozdrav forumasima!Zoom088 je napisao/la:I ja mislim da ne treba podcjenjivati nikoga niti praviti neku veliku euforiju od ovih rezultata koje postizemo u pripremnim utakmicama (ko zna sta ce s Pristinom sutra biti).
Iskreno puno srece Slobodi u buducnosti i nadam se da ce uspjeti u podizanju kluba.
nema tu podcjenjivanja - mogu shvatiti nekoga ko razmišlja srcem a ne glavom kad je u pitanju njegov tim
ali bilo ko imalo prati i poznaje situaciju, neće i ne može reći da u Gračanicu dolazi da pobjedi i da nosi bodove
to je jasno svima - eh sad navijački se nadati pobjedi ali kako do nje doći - to je drugi par kopački
ali bilo ko imalo prati i poznaje situaciju, neće i ne može reći da u Gračanicu dolazi da pobjedi i da nosi bodove
to je jasno svima - eh sad navijački se nadati pobjedi ali kako do nje doći - to je drugi par kopački
Undici stelle - ACM 1899
@balrazar
Svaki navijac razmislja srcem za svoj klub i nada se da ce pobijedit.I ja se nadam da cemo mi pobjedit dole, jer se vi vise ne borite za PL, i to ce bit jedna opustena utakmica..Znam da zvuci nevjerovatno ali ocekujem puno golova sa obje strane.To bi bio lijep fudbal a nek pobjedi bolji, samo nek nije dosadna tekma..
A svako se moze pobijedit, svugdje i svakako, samo treba imat mrvicu srece.
Svaki navijac razmislja srcem za svoj klub i nada se da ce pobijedit.I ja se nadam da cemo mi pobjedit dole, jer se vi vise ne borite za PL, i to ce bit jedna opustena utakmica..Znam da zvuci nevjerovatno ali ocekujem puno golova sa obje strane.To bi bio lijep fudbal a nek pobjedi bolji, samo nek nije dosadna tekma..
A svako se moze pobijedit, svugdje i svakako, samo treba imat mrvicu srece.
Bratstvo-Radnički i Radnički-Bratstvo = garantuje samo jedno, makljažu na terenu (u smislu borbe), ružnu tekmu za gledanje i malo golova
ustvari takvo je pravilo zadnjih nekoliko godina koliko me sjećanje služi
P.S. ja npr. volim te tvrde i borbene utakmice (tipa talijana) ali dosta svijet ne uživa baš, većina voli ho-ruk igru tipa engleske
P.S. ja npr. volim te tvrde i borbene utakmice (tipa talijana) ali dosta svijet ne uživa baš, većina voli ho-ruk igru tipa engleske
Undici stelle - ACM 1899
Nek ne bude ni jedno ni drugo, neg bude tipa Spanjolske primerebaltazar1 je napisao/la:Bratstvo-Radnički i Radnički-Bratstvo = garantuje samo jedno, makljažu na terenu (u smislu borbe), ružnu tekmu za gledanje i malo golova
samo da se dogovorimo kome ide koja ulogaManiaacs je napisao/la:Nek ne bude ni jedno ni drugo, neg bude tipa Spanjolske primere
Undici stelle - ACM 1899
Završeno prvo poluvrijeme,
Radnički - Priština 0-0
Prema izvještajima s terena za oko lijepih prvih 45 minuta u kojoj je Radnički preko Slomića imao odličnu priliku u 30. minuti, međutim lopta je pogodila stativu.
Radnički - Priština 0-0
Prema izvještajima s terena za oko lijepih prvih 45 minuta u kojoj je Radnički preko Slomića imao odličnu priliku u 30. minuti, međutim lopta je pogodila stativu.
Mozes li napisati sastav koji je poceo utakmicu?Zoom088 je napisao/la:Završeno prvo poluvrijeme,
Radnički - Priština 0-0
Kako završi utakmica danas mislim da je završena ili je pred kraj......
Završeno 1-1.
Priština povela, a izjednačio Redžić.
Pred sami kraj susreta Džanić je imao situaciju "jedan na jedan" ali je bio neprecizan.
Vojvodić zadovoljan igrom i utakmicom.
Priština povela, a izjednačio Redžić.
Pred sami kraj susreta Džanić je imao situaciju "jedan na jedan" ali je bio neprecizan.
Vojvodić zadovoljan igrom i utakmicom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.