pa et,ja sam volio da je De Sciglio umjesto Abate-a,al' et dobro je i ovako

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Malo si poranio.ramiral je napisao/la:Sretno večeras... i nemojte primiti gol
Također više bi volio da je Mattia u prvih 11 , umjesto ovog panja . Ali šta je tu je , moguće je da igra na kartu iskustva , tako da očekujem i AmbrosiniaUrbyEmanuelson je napisao/la:Allegri: "Our defense against Barca will be Abate, Mexes, Zapata and Constant"
cuva de sciglia za Inter hamanfrancobaresi je napisao/la:Također više bi volio da je Mattia u prvih 11 , umjesto ovog panja . Ali šta je tu je , moguće je da igra na kartu iskustva , tako da očekujem i AmbrosiniaUrbyEmanuelson je napisao/la:Allegri: "Our defense against Barca will be Abate, Mexes, Zapata and Constant"
Nek vala nisam jedini koji je poranio sa tekmom, i ja sam rekao da je u utorak tj. veceras..betton je napisao/la:Malo si poranio.ramiral je napisao/la:Sretno večeras... i nemojte primiti gol
Nema veze,vazi i za sutra.
Hvala!
igrao je on vec 2-3 putaLegendKiller je napisao/la:Za utakmicu protiv Barse pozvan i Cristante, nešto kontam ako bude jedno 3-4 nula za nas mogao bi i dobiti priliku da debituje u LP!!!
Evo ovdje pozvani igraciGorki je napisao/la:Koji vam je sastav za sutra?
nisam znao da je igrao znam da je onaj carmona ulazio ove sezone u igru, a zar nije mali halilovic iz dinama najmlađi ucesnik LP svih vremena!IlPrincipe je napisao/la:igrao je on vec 2-3 putaLegendKiller je napisao/la:Za utakmicu protiv Barse pozvan i Cristante, nešto kontam ako bude jedno 3-4 nula za nas mogao bi i dobiti priliku da debituje u LP!!!najmlađi učesnik LP svih vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.