Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa što ga onda ne ugase?SheldonCooper je napisao/la:Da li ima korisnika ove mreze na forumu? Ja sam od neki dan registrovan i cool je. Ni sličan facebooku, nema gluposti,privatnosti, napučeni usana, likova....samo kratki tekst. Kratko i jasnoImaš informacije iz prve ruke o onome što te zanima. Super za komentarisanje sporta npr.
Ako Vas ima pratite, username je u potpisu. Ja pišem na engleskom jer nemam puno osoba sa ovog govornog područja.
Može li neko ovo da mi objasni
Poslaću ti jedno tele za ovo da ne gladuješ po tim etno selimaKad se sjetim da sam nekad djevojkama pjevao "What a wonderful world" a sad **** zeni majku boziju
Koji si tiamEl_rooB je napisao/la:Bolje ti je uci Rimsko pravo![]()
Ja rek'o Ramos se isprsio kad viđOh tvoju slikuLBJ MVP je napisao/la:Zapraćeni ste svi,uzvratite usluguinače ne pišem puno al eto čitam
![]()
imate link u ss.ba profilu
Eto otprilike sam sve koga sam propustio nek folowa pa cu uzvratit da se ne vracamEmirSioux89 je napisao/la:https://twitter.com/EmirSL1989
Evo i mene ja cu proletit od prve stranice folowat ove ostale pa eto ko hoce nek uzvrati
Ličimorio_Ferdy88 je napisao/la:Ja rek'o Ramos se isprsio kad viđOh tvoju slikuLBJ MVP je napisao/la:Zapraćeni ste svi,uzvratite usluguinače ne pišem puno al eto čitam
![]()
doduše, ne zna se ko je veca seljacina, ti il onLBJ MVP je napisao/la:Ličimorio_Ferdy88 je napisao/la:Ja rek'o Ramos se isprsio kad viđOh tvoju slikuLBJ MVP je napisao/la:Zapraćeni ste svi,uzvratite usluguinače ne pišem puno al eto čitam
![]()
HAHA nece mene LBJ dobar je to momcina, taman za zenidbeSemsudin je napisao/la:Telfiče, ne provociraj, taman se priča o linijama stišala.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.