Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Uđi u folder gdje je igra instalirana i preimenuj folder Video u Video1 ili bilo kako samo da ne piše video
sad ide...truts je napisao/la:Uđi u folder gdje je igra instalirana i preimenuj folder Video u Video1 ili bilo kako samo da ne piše video
hvala ti puno

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- donCorleone1892
- Kontakt:
iMAL ko link dobar za skidanje Cod2 probao sam sa pirate bay ali nijedan od njih mi torennt nece da pocne da skida!!
Ja sam na emulatori igrao kecere
.
@azTer, kazes da se moze skinuti neki patch ako su igre za ps3 da se igraju na ps2. Da li mogu skinuti patch za top spin 4? On je na PS3, htio bih ga igrati preko emulatora ps2

@azTer, kazes da se moze skinuti neki patch ako su igre za ps3 da se igraju na ps2. Da li mogu skinuti patch za top spin 4? On je na PS3, htio bih ga igrati preko emulatora ps2

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nisam ja to rekao. uostalom, ne vjerujem da je to moguće, jer po toj logici ne bi trebao postojat ni emulator za ps2, koristio bi se jedan emulator za sve ps igre.
opet ja...
danas sam skin'o i nba live 2009...i ekstraktovo..al nema nigdje instalacije...vec samo fajl tipa ''CSO file'' koji se nalazio u folderu ISO...
i sta sad...sta treba dalje sa ovim fajlom..kako sta,..
danas sam skin'o i nba live 2009...i ekstraktovo..al nema nigdje instalacije...vec samo fajl tipa ''CSO file'' koji se nalazio u folderu ISO...
i sta sad...sta treba dalje sa ovim fajlom..kako sta,..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
skini program powerISO, pokreni taj cso fajl sa spomenutim programom, pa ćeš onda moć ekstraktovat instalaciju ili eventualno odma instalirat kroz program.
skino ja taj program...i pokrenem i sta onda...ja iznova nesto ekstraktujem a nista se ne desava...ja sam tup za ovo..nikad mi nije islo ovo il nesto slicnoazTer je napisao/la:skini program powerISO, pokreni taj cso fajl sa spomenutim programom, pa ćeš onda moć ekstraktovat instalaciju ili eventualno odma instalirat kroz program.

usput:
ovaj mi poweISO dozvoljava samo slike manje od 300 MB..a kod mene 750 MB...kao treba mi verzija koju trebam platit
- schweinsteiger
- Kontakt:
skini Daemon Tools Lite.T-MAC je napisao/la:skino ja taj program...i pokrenem i sta onda...ja iznova nesto ekstraktujem a nista se ne desava...ja sam tup za ovo..nikad mi nije islo ovo il nesto slicnoazTer je napisao/la:skini program powerISO, pokreni taj cso fajl sa spomenutim programom, pa ćeš onda moć ekstraktovat instalaciju ili eventualno odma instalirat kroz program.
usput:
ovaj mi poweISO dozvoljava samo slike manje od 300 MB..a kod mene 750 MB...kao treba mi verzija koju trebam platit
program od nekih 15ak mb,besplatan totalno i meni sto je najvaznije,nije dosadan program,ne izbacuje svake sedmice neke ponude da skines nesto,da upgradeujes ili tako nesto.
i ne samo da nemas ogranicenja za velicinu .iso filea,vec mozes dodati 2 virtual devicea i u isto vrijeme pokrenuti 2 .iso filea

#miasanmia
- alan_kardec
- Kontakt:
Zanima me da li postoji igra na fazon onih aukcija storage wars ili tako nešto?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nesto si u tom smislu rekao da se moze neki patch skinuti i da igra moze raditi na PS2azTer je napisao/la:nisam ja to rekao. uostalom, ne vjerujem da je to moguće, jer po toj logici ne bi trebao postojat ni emulator za ps2, koristio bi se jedan emulator za sve ps igre.

EDIT: Pogresno procitao,sorry brate

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zamolio bih ako neko moze da mi posalje link, da skinem igricu Commandos 2: Men of Courage.
Hvala
Hvala
Da li ko zeli obaviti razmjenu DotA 2 key za CoD 2 key!?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
CD-Key za Dirt 3 je 0(apsolutno sve 0 samo stisnete i drzite dok ne prestane dalje ici)

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
neki ispravan toretn da skinem nba live 2009..moji su svi pukli 

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
gameplay sa PC.a
gameplay sa PC.a

Nadam se da cu do tad da dobijem novi procesor i jos 2GB rama pa da zavrtim to
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Baš maloprije čitam, jadni su konzolasiQUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
gameplay sa PC.a

PC rulz !
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Google [Bot], Slatinash_7 i 9 gostiju.