ja sam vec odigrao cisto 2, nema u premier kladionici hendikep na tom parumiki_92 je napisao/la:imas Bayern h2(oznaka F2) u wwin-uLenBias je napisao/la:porto hx
bayern 2 (h2 ako neka kladionica ima u ponudi)
Arsenal - Bayern F2 @ 3.60

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam vec odigrao cisto 2, nema u premier kladionici hendikep na tom parumiki_92 je napisao/la:imas Bayern h2(oznaka F2) u wwin-uLenBias je napisao/la:porto hx
bayern 2 (h2 ako neka kladionica ima u ponudi)
Arsenal - Bayern F2 @ 3.60

Martinez se ispostavio kao fantasticno pojacanje, prvi strijelac lige sa 19 golova ... tu su jos igraci kao sto su Moutinho, J. Rodriguez ( koji se vraca veceras nadam se, inace rijec je o veoma dobrom ofanzivnom veznom igracu ), Varela ( svi ga znamo iz Portugalske reprezentacije ) i kompanija ... mislim da Malaga nema sanse veceras, jesu bogatasi, ali tim im je los, dobro osim malog Isca, nema tu nekih kvalitetnih igraca, Saviola, Joaquin, Baptista, Toulalan, Demichelis ... stoji da su kvalitetni, ali oni su odavno u godinama, tako da ... Porto igra inace jako napadacki kuci, ove sezone kod kuce ostvarili sve 3 pobjede u Ligi Sampiona, i protiv Dinama i Dynama
 Martinez se ispostavio kao fantasticno pojacanje, prvi strijelac lige sa 19 golova ... tu su jos igraci kao sto su Moutinho, J. Rodriguez ( koji se vraca veceras nadam se, inace rijec je o veoma dobrom ofanzivnom veznom igracu ), Varela ( svi ga znamo iz Portugalske reprezentacije ) i kompanija ... mislim da Malaga nema sanse veceras, jesu bogatasi, ali tim im je los, dobro osim malog Isca, nema tu nekih kvalitetnih igraca, Saviola, Joaquin, Baptista, Toulalan, Demichelis ... stoji da su kvalitetni, ali oni su odavno u godinama, tako da ... Porto igra inace jako napadacki kuci, ove sezone kod kuce ostvarili sve 3 pobjede u Ligi Sampiona, i protiv Dinama i Dynama   i najbitnije, protiv PSG-a koji je mnogo jaci od Malage, realno, u prvenstvu ... luda kuca
 i najbitnije, protiv PSG-a koji je mnogo jaci od Malage, realno, u prvenstvu ... luda kuca   9-1-0 uz gol razliku 27-2
 9-1-0 uz gol razliku 27-2   
   ... znaci da nisu remizirali protiv Olhanensea bilo bi 10-0-0 i 27:1
 ... znaci da nisu remizirali protiv Olhanensea bilo bi 10-0-0 i 27:1   ... idem ovdje na pobjedu Porta, naravno, jos ako im se vrati mali Rodriguez, to ce da prsti na sve strane, mozda dodje pobjeda i sa hendijem
  ... idem ovdje na pobjedu Porta, naravno, jos ako im se vrati mali Rodriguez, to ce da prsti na sve strane, mozda dodje pobjeda i sa hendijem   

Wozniacki - Safarova h2 (+4,5) @ 1,90Livnobet je napisao/la:Florida - Toronto 1 @ 2,20
Arsenal - Atletico Sarandi tr 0:0 @ 5,00

Ziher!!!DevilS je napisao/la:Arsenal-Bajern X2
Porto-Malaga- 1
CrystalP-Bristol C 1
Motherwall-Dundee 1
Hull-Blackburn ps1
Patrick-Hamilton 1
Kvota:34.?
Mozeli se ovo pogoditi sta kazete decki...

Sigurnije je oba 0-2.EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
odigraj ovo:EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?

Brate nema u premieru to za arsenal imaš li kakvu dobru zamjenu ?gio10 je napisao/la:odigraj ovo:EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
Arsenal - Bayern PPGG (prvo poluvrijeme oba daju gol) 4.0 Kvota
Porto - Malaga X/1 4.50

Arsenal ce biti kisa golova. Domacin igra otvoreno uvijek oni ne znaju za rijec defanziva,Bayern sve se zna. Po meni to ide i 4 plus.EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?

imas zbroj golova prvo pol 2+, 2.35 kvota ... ako prodje oba daju, mora i to prociEBSCO je napisao/la:Brate nema u premieru to za arsenal imaš li kakvu dobru zamjenu ?gio10 je napisao/la:odigraj ovo:EBSCO je napisao/la:Koliko je sigurno 3+ na oba para iz lige prvaka ?
Arsenal - Bayern PPGG (prvo poluvrijeme oba daju gol) 4.0 Kvota
Porto - Malaga X/1 4.50

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.