Kad prihvatimo da je ovo da je realnost, svima ce biti lakse...Ne svidja se ni meni sto je tako, ali trebamo izvuci iz ovog najbolje...Boris bi nama itekako dobro dosao, zbog naseg napadackog stila igre + Acine taktike, igrac kao Boris, dobar defanzivac, rudar, skakac, bi se odlicno uklopio...Batko je napisao/la:Ma cujte. Kakvo razmisljanje i donosenje odluke, ta odluka je davno donesena.....Ovdje je situacija kristalno jasna, kako bi se drugacije obajsnilo da ceka kraj sezone osim da ceka vidjeti hoce li se i koliko ozbiljno racunati na njega u reprezentaciji Srbije....Jasno je i da sjedi na dvije stolice jer ocigledno ima i veliku zelju igrati za BIH ukoliko ne bude u planu Srbije.....
Sto se mene tice, on je dobrodosao kod nas, jer nam zaista treba takav kalibar igraca, medjutim da imamo igraca slicnog kvaliteta, bez razmisljanja bi znao kojeg od njih bi izabrao, no situacija je takva i moramo gledati sta je najbolje za ekipu.....I Masic je na slican nacin dosao u repku BIH pa se to nije primjecivalo na terenu....
Inace, Krastvacu bi objasnio na sta se misli "ukrasti"........BIH i Srbija su u istoj grupi na Eurobasketu.....Strucni stab Srbije zna ukoliko Savovic bude igrao za BIH da je ta reprezentacija jaca nego inace.....Ukoliko taj strucni stab svjesno odluci uzeti Savovica sebi a poslije tog istog igraca ne povesti na eurobasket vec samo pozvati na siri spisak pa poslije poslati kuci onda bi ja to nazvao rijecima KRADJA....Kako bi to ti nazvao???
Ako ne bude Boris, ne sumnjam da ce Aco odraditi stvar sa Sutonom, koji mi se nimalo ne svidja, ali eto.... Ne trebamo da zaboravimo Edu, Neno je otisao u pravi cas, sebe afirmise kao trenera + da gura Edu...
Kako god, ako nam ne prodje plan A (Boris), postoji plan B (Suton i Bavcic), i bitno je da se radi i na planu B... To je dokaz, da se konacno malo reda uvodi, da postoje planovi, te da se ne razmislja stihijski...