Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dean
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dean » 19 feb 2013, 12:39

Papastathopoulos je napisao/la: Eto vam ga, ni prvi ni zadnji kojeg ste mahnuli..
puškom smo ga natjerali da igra za njemu mrsku Hrvatsku....a prvo smo ga silom doveli u zagreb, kao i sve hercegovce

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 12:42

Dufresne je napisao/la:
Ja nisam rekao da jest ili da nije tako, ti si rekao jest bilo tako, samo me interesuje, je li to provjerena informacija?

Fino mi poredaj pitanja, ovo mi je previse nabacano, ne mogu da pohvtam sve kako treba... ;)
Naravno da nisi rekao ni da jest ni da nije, ali vise zelis da vjerujes da je Savez uradio sve za njih, a da je njihovo bilo samo da stavljaju potpise, jer u suprotnom, pada ti teorija u vodu da Savez treba siliti igrace da stavljaju potpise za promjenu sportskog drzavljanstva. Kad skontas da igrac svojevoljno mora da potpise neki papir, onda ce ti biti mnogo jasnije sve oko promjene drzavljanstva (sportskog ili civilnog).

Sto se tice pitanja, imas li provjerenu informaciju da Pape nije kontaktirao Izeta, Seferovica i Kolasinca?

Imas li provjerenu informaciju da su isti izrazili zelju da nastupaju za BiH i da su uradili sve da dodje do sredjivanja papira?

Imas li provjerenu informaciju da Savez ne kontaktira i ne pokusava da kontaktira pomenute?

Imas li bilo kakvu provjerenu informaciju vezanu za nase talente razbacane po svijetu?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 feb 2013, 12:44

dean je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Eto vam ga, ni prvi ni zadnji kojeg ste mahnuli..
puškom smo ga natjerali da igra za njemu mrsku Hrvatsku....a prvo smo ga silom doveli u zagreb, kao i sve hercegovce
Tisina, ukrali ste ga i tacka..al je opet donekle fino vidjeti kad istrci na teren prvih 11 hrvatske, a ono 7-8 iz bih..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 19 feb 2013, 12:49

Papastathopoulos je napisao/la: Tisina, ukrali ste ga i tacka..al je opet donekle fino vidjeti kad istrci na teren prvih 11 hrvatske, a ono 7-8 iz bih..
i svi ginu za hrvatsku 8-)

počnite si sami stvarat igrače :P

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2013, 12:50

adriano_leite je napisao/la: Sto se tice pitanja, imas li provjerenu informaciju da Pape nije kontaktirao Izeta, Seferovica i Kolasinca?
Imam provjerenu informaciju, da Susic nije kontaktirao ni Misketa.

"Nisam u kontaktu sa Misketom...Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo."

Isto imam provjerenu informaciju, da Susic nije u kontaktu sa savezom.
Jer bio je iznenadjen pozivom za ove igrace za party u Sloveniji. Preko novina saznao.

E sad mogu se praviti budala i ocekivati, da je nasuprot losoj komunikaciji sa ovim najblizim u zescem kontaktu sa ovim drugima. No nemoze se biti u kontaktu, nemaju ovi papira. Nema ni Miske, ni ljudi u savezu isto nemaju papire.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 feb 2013, 12:51

adriano_leite je napisao/la:
Dufresne je napisao/la:
Ja nisam rekao da jest ili da nije tako, ti si rekao jest bilo tako, samo me interesuje, je li to provjerena informacija?

Fino mi poredaj pitanja, ovo mi je previse nabacano, ne mogu da pohvtam sve kako treba... ;)
Naravno da nisi rekao ni da jest ni da nije, ali vise zelis da vjerujes da je Savez uradio sve za njih, a da je njihovo bilo samo da stavljaju potpise, jer u suprotnom, pada ti teorija u vodu da Savez treba siliti igrace da stavljaju potpise za promjenu sportskog drzavljanstva. Kad skontas da igrac svojevoljno mora da potpise neki papir, onda ce ti biti mnogo jasnije sve oko promjene drzavljanstva (sportskog ili civilnog).

Sto se tice pitanja, imas li provjerenu informaciju da Pape nije kontaktirao Izeta, Seferovica i Kolasinca?

Imas li provjerenu informaciju da su isti izrazili zelju da nastupaju za BiH i da su uradili sve da dodje do sredjivanja papira?

Imas li provjerenu informaciju da Savez ne kontaktira i ne pokusava da kontaktira pomenute?

Imas li bilo kakvu provjerenu informaciju vezanu za nase talente razbacane po svijetu?
Prijatelju, ja sam samo tebe pitao, je li imas informaciju "provjerenu", da takav slijed poteza bio, da su ovi prvo rekli da pristaju za BiH i da hoce oni promjene drzavljanstvo, pa da je onda krenuo proces promjene svega?

I da ako je tako, da svi ostali potencijalni igraci moraju tako uraditi?

Sto se tice rostilja u Ljubljani, Pape nije imao pojma za to, tako da kad vidim da ne prica sa ljudima iz saveza, ne vjerujem da prica ni sa jednim potencijalnim igracem....

Imas clanak u novinama, gdje je je receno da je bio sam jedan inicijalni razgovor izmedju Izeta i Papeta u februaru prosle godine, i da je to - to!
Zadnja izmjena: Dufresne, dana/u 19 feb 2013, 12:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2013, 12:52

dean je napisao/la: počnite si sami stvarat igrače :P
Fino visiti na BiH portalima ha? Nemere drugcije ba, kad srce domovini vuce dzemsu-deane. :lol: :P
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 feb 2013, 12:53

dean je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: Tisina, ukrali ste ga i tacka..al je opet donekle fino vidjeti kad istrci na teren prvih 11 hrvatske, a ono 7-8 iz bih..
i svi ginu za hrvatsku 8-)

počnite si sami stvarat igrače :P
Neka, ako ginu za vas, neka ih onda vama..hrvatska bi se za par godina trebala preimenovati u repka ujedinjenih nacija..bosanci, brazilci, sta slijedi ? Ponosi se i dalje vasom lijepom, neka nama naseg..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 19 feb 2013, 12:55

Principatus je napisao/la:
dean je napisao/la: počnite si sami stvarat igrače :P
Fino visiti na BiH portalima ha? Nemere drugcije ba, kad srce domovini vuce dzemsu-deane. :lol: :P
malo promjene ne škodi.....a ovaj forum obožavam...
volim učiti djecu...
Papastathopoulos je napisao/la: Neka, ako ginu za vas, neka ih onda vama..hrvatska bi se za par godina trebala preimenovati u repka ujedinjenih nacija..bosanci, brazilci, sta slijedi ? Ponosi se i dalje vasom lijepom, neka nama naseg..
hrvatska je repka ujedinjenih hrvata
dalmacija,slavonija,bosna,istra,hercegovina,mars,mjesec,saturn...nebitno
jedino si za ove brazilce u pravu....mafijaška posla su to...ali nisu oni toliko bitni igrači...

i naravno da se ponosim..hvala mogu imam se čime ponosit ;)
Zadnja izmjena: dean, dana/u 19 feb 2013, 12:58, ukupno mijenjano 2 puta.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 12:56

adriano_leite je napisao/la: Sto se tice pitanja, imas li provjerenu informaciju da Pape nije kontaktirao Izeta, Seferovica i Kolasinca?

"Nisam u kontaktu sa Misketom...Za Misketa ne znam ni da li igra, da li trenira... Vidjećemo."

Jer bio je iznenadjen pozivom za ove igrace za party u Sloveniji. Preko novina saznao.

E sad mogu se praviti budala i ocekivati, da je nasuprot losoj komunikaciji sa ovim najblizim u zescem kontaktu sa ovim drugima. No nemoze se biti u kontaktu, nemaju ovi papira. Nema ni Miske, ni ljudi u savezu isto nemaju papire.
Vjerujes medijima koji su pisali da bi Kolasinac pjesice u Sarajevo, a isti ni da glavusturom mrdne za sticanjem uslova za nastup u repki?

Kakve veze Miske ima sa "strancima"?

Ako Pape nije u kontaktu sa Savezom, po kojem osnovu je Savez pomogao ovim igracima da rijese papire? Savez to uradio sam od sebe? Jesu li ti igraci glupi da na poziv Saveza srede papire, ako ih selektor ne zove? Odgovori na ova pitanja dovode te do situacije da tvoje prethodne teorije o pozivanju stranaca padaju u vodu. A zasto? Zato sto govirs i ti a i tvoji istomisljenici, da selektor treba pricati i dati obecanje da ce igrac igrati, te da se na njega racuna. Eh ako Susic to nije uradio, kako je onda Savez to uradio, a igraci pristali na to?

Mes Que Un Club!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2013, 13:04

dean je napisao/la:malo promjene ne škodi.....a ovaj forum obožavam...
volim učiti djecu...
Oh ti dolazis ovamo da "ucis" ljude i ne samo to, nego i djecu. Covjek bi mogao pomisliti da si izuzetno kvalificiran, obrazovan i da si obisao pola svijeta, kada to procita. Ali znamo i ja i ti, da je sve bas suprotno. Makni se malo iz te vukojebine, pusti se malo hrvatstva, bosnjanstva i drugih stvari kojima se samo bave oni, ciji je zatvoreni razum prilicno slican onom magarcu, koji nemoze da gleda ni lijevo ni desno, nego samo u jedan pravac. Pozz. :mrgreen:

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 feb 2013, 13:06

Vjerujes medijima koji su pisali da bi Kolasinac pjesice u Sarajevo, a isti ni da glavusturom mrdne za sticanjem uslova za nastup u repki?

Kakve veze Miske ima sa "strancima"?

Ako Pape nije u kontaktu sa Savezom, po kojem osnovu je Savez pomogao ovim igracima da rijese papire? Savez to uradio sam od sebe? Jesu li ti igraci glupi da na poziv Saveza srede papire, ako ih selektor ne zove? Odgovori na ova pitanja dovode te do situacije da tvoje prethodne teorije o pozivanju stranaca padaju u vodu. A zasto? Zato sto govirs i ti a i tvoji istomisljenici, da selektor treba pricati i dati obecanje da ce igrac igrati, te da se na njega racuna. Eh ako Susic to nije uradio, kako je onda Savez to uradio, a igraci pristali na to?
Napisao sam ti gore, takodjer oko komunikacije sa reprezentativcima, ja do sada nisam sreo ni jednog trenera, koji ima toliko problema sa pricom sa svojim igracima...Sjetim se kad je preuzeo BiH, sjecam koliko puta je Begovicu ostao mobitel prazan, promjenjen broj i slicne gluposti... Sad ne zna jel Zvjezdan igra ikako ili se zajebava po Kini... :lol: A mjesec dana do najbitinijeg meca u kvalifikacijama... :roll:

Adriano, jos jedno pitanje...

Reci mi svoj stav, komentar ili bilo sta, na Papetovu izjavu "Logicno je da Haris Seferovic igra za Svicarsku"!
Pravda za Papeta!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2013, 13:06

@Adriano

Medijska urota protiv Susica, on ustvari daje uvjek i samo kvalificirane odgovore, ali ovi novinari sve unakazise.

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 feb 2013, 13:08

Principatus je napisao/la:@Adriano

Medijska urota protiv Susica, on ustvari daje uvjek i samo kvalificirane odgovore, ali ovi novinari sve unakazise.
Dedukcija, indukcija, logika, Aristotel, ovo-ono... :roll:
Pravda za Papeta!

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 19 feb 2013, 13:12

Oh ti dolazis ovamo da "ucis" ljude i ne samo to, nego i djecu. Covjek bi mogao pomisliti da si izuzetno kvalificiran, obrazovan i da si obisao pola svijeta, kada to procita. Ali znamo i ja i ti, da je sve bas suprotno. Makni se malo iz te vukojebine, pusti se malo hrvatstva, bosnjanstva i drugih stvari kojima se samo bave oni, ciji je zatvoreni razum prilicno slican onom magarcu, koji nemoze da gleda ni lijevo ni desno, nego samo u jedan pravac. Pozz. :mrgreen:
u početku mi nije bila namjera da obrazujem,ali kad sam vidio šta se ovdje piše morao sam uskočit :mrgreen:
vidim da neke stvari ne kontate, pa zato previše patite ....
nisam ni sumnjao da sve znaš od meni....ajde reci koja mi je kućna adresa :)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 13:13

Dufresne je napisao/la:

Reci mi svoj stav, komentar ili bilo sta, na Papetovu izjavu "Logicno je da Haris Seferovic igra za Svicarsku"!
Sto mi ne odgovori na pitanja koja sam ti postavio? Jeste li ti i Principatus jedna osoba ili?

Moj stav je da je Susic jasno rekao na koga racuna, a to su i Izet i Seferovic. Izet je govorio kao da ce igrati za nas itd. Stize poziv za Svicu i on se odaziva. Isti slucaj i za Seferovica. Prosli oba sve selekcije Svice. Ni kurcem da mrdnu za sticanje uslova da igraju za BiH. Sta je trebao izjaviti? Da im **** mame izdajnicke? Najbolji moguci odgovor u tom momentu i jeste da je logicno da igra za Svicu, jer mu je ocigledno draza Svica od BiH i osjeca se Svicarcem.

@Principatus, nije urota protiv Papeta, ali je poenta u tome da pljujete Papeta, ma sta on da izjavi. Kada su ti mediji donosili price o toj velikoj zelji da se igra za BiH, a samo kratko nakon toga, ti isti mediji donose druge price, gdje igrac prihvata drugu zemlju, vi nadjete kao nevjerovatno i pocnete pljuvati po Papetu. Kada se dogovorite sami sa sobom, unutar sebe, onda ce biti nesto normalno. Ovako ti si pun kontradiktornosti. Postavio sam ti pitanja, ali ne zelis da odgovoris. U jenom momentu selektor treba da ganja igraca, da ga vodi za promjenu papira itd. a u drugom momentu pojavi se info da su 2 igraca blizu zavrsavanja svega oko dobijanja papira. Medjutim ti nakon toga kazes kako Savez nije u kontaktu sa selektorom, jer selektor nije znao ko je pozvan na rostilj, kako vi nazivate okupljanje repke. Mnogo kontradiktoran si i ti i ostali. U jednom momentu rositlj je nebitan, dok je u drugom momentu rostilj jako bitan i pokazatelj da selektor ne komunicira sa Savezom. Strasno je sta covjek moze ovdje procitati. Kao da je unutar jedne osobe par njih i svaka ima svoje misljenje.

Mes Que Un Club!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 19 feb 2013, 13:15

Dufresne je napisao/la:

Sto mi ne odgovori na pitanja koja sam ti postavio? Jeste li ti i Principatus jedna osoba ili?

Moj stav je da je Susic jasno rekao na koga racuna, a to su i Izet i Seferovic. Izet je govorio kao da ce igrati za nas itd. Stize poziv za Svicu i on se odaziva. Isti slucaj i za Seferovica. Prosli oba sve selekcije Svice. Ni kurcem da mrdnu za sticanje uslova da igraju za BiH. Sta je trebao izjaviti? Da im **** mame izdajnicke? Najbolji moguci odgovor u tom momentu i jeste da je logicno da igra za Svicu, jer mu je ocigledno draza Svica od BiH i osjeca se Svicarcem.

@Principatus, nije urota protiv Papeta, ali je poenta u tome da pljujete Papeta, ma sta on da izjavi. Kada su ti mediji donosili price o toj velikoj zelji da se igra za BiH, a samo kratko nakon toga, ti isti mediji donose druge price, gdje igrac prihvata drugu zemlju, vi nadjete kao nevjerovatno i pocnete pljuvati po Papetu. Kada se dogovorite sami sa sobom, unutar sebe, onda ce biti nesto normalno. Ovako ti si pun kontradiktornosti. Postavio sam ti pitanja, ali ne zelis da odgovoris. U jenom momentu selektor treba da ganja igraca, da ga vodi za promjenu papira itd. a u drugom momentu pojavi se info da su 2 igraca blizu zavrsavanja svega oko dobijanja papira. Medjutim ti nakon toga kazes kako Savez nije u kontaktu sa selektorom, jer selektor nije znao ko je pozvan na rostilj, kako vi nazivate okupljanje repke. Mnogo kontradiktoran si i ti i ostali. U jednom momentu rositlj je nebitan, dok je u drugom momentu rostilj jako bitan i pokazatelj da selektor ne komunicira sa Savezom. Strasno je sta covjek moze ovdje procitati. Kao da je unutar jedne osobe par njih i svaka ima svoje misljenje.
Sve si rekao... ;)
Pravda za Papeta!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 feb 2013, 13:18

Dufresne je napisao/la: A je li to logicno da Seferovic u konacnici igra za Svicarsku? Je li se slazes sa Papetom ili?
Logicno mi je da igrac igra gdje zeli da igra. Ukoliko zeli da igra za Svicarsku, neka igra, ukoliko zeli za nas, neka uradi sve da sredi papire. Do juce je bila prica da je logicno da ljudi nece za nas da igraju jer im BiH nije dala nista, a danas je apsurd kada Pape to kaze. Ponovo se vracam na onu kontradiktornost pojedinaca na ovom forumu.

Da sumiram, nije bitno sto je to Pape rekao, jer ne mozes natjerati nekog da igra za tebe ako ne zeli, tako da je logicno da igra za tu primarnu repku koju vise voli.

Mes Que Un Club!

Alen81
Kontakt:

Post Postao/la Alen81 » 19 feb 2013, 13:19

Majstor10 je napisao/la:Levate da nije ovako nesto bilo

slika
Ko šejh iz Dubaija :lol: :lol: :lol: Eamir Al Sead ib al kolašinac

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 19 feb 2013, 13:21

@Dufresne sta tebe muci ? Koji je tvoj problem ?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], hurem i 25 gostiju.