Zato što nisi bio tu par dana, nedostajao si namMajstor10 je napisao/la:zasto mi je stranica u ostalo

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Zato što nisi bio tu par dana, nedostajao si namMajstor10 je napisao/la:zasto mi je stranica u ostalo
zato što još nisi reprezentativac BIHMajstor10 je napisao/la:zasto mi je stranica u ostalo
polako momcino bice i togalegenda reala je napisao/la:zato što još nisi reprezentativac BIHMajstor10 je napisao/la:zasto mi je stranica u ostalo
naravno da nije,ali mu j eneko blizak to stoji! daje nam covjek veoma validne informacije i nadajmo se svi da je upravu kada kaze da je Kolasinac definitivno buduci Zmaj!brcak108 je napisao/la:ne znam zasto se vecina vas lozi na to da je ovaj Majstor10 ustvari Kolasinac, malo sam gledao postove na pocetku ove teme i na osmoj stranici, ovaj Majstor10 cak pita nekog za link neke utakmice u kojoj igra kolasinac, cak su razmijenili par postova, ako je on uistinu Kolasinac kako bi u isto vrijeme mogao pisat postove i igrat utakmicu, ja mislim da ovo nije Kolasinac ali svakako mislim da mu je blizak, mozda cak i veliki prijatelj
Al' fakat, koja bi to odbrana bila..iskreno se nadam da ce sead zaigrati za nasMajstor10 je napisao/la:Koliko bi platio od mog dzepa da vidim ovo: Mujdza - Bicakcic - Spahic - Kolasinac. Svi kvalitetno i krvavo igraju.
Šta cekas majstore sređivaj tu papirologiju da zauzmeš mjesto pored spahe pa kad ti 15 hiljada navijaca u zenici skandira ime krv da ti se ledi u žilamaMajstor10 je napisao/la:polako momcino bice i togalegenda reala je napisao/la:zato što još nisi reprezentativac BIHMajstor10 je napisao/la:zasto mi je stranica u ostalo
bez zayebancije, ali ovo stvarno dobro izgledaMajstor10 je napisao/la:Koliko bi platio od mog dzepa da vidim ovo: Mujdza - Bicakcic - Spahic - Kolasinac. Svi kvalitetno i krvavo igraju.
slazem se! imali bi odlicnu zadnju liniju,plus golman Begovic.... o sredini i napadu ne treba trositi rijeci,tu smo svakako najjaci,nadam se da cemo ovu zadnju liniju imati ako nista na SP u Brazilu! Bicakcic ce vjerovatno moci igrati vec protiv Grcke u martu,ostaje nam da ubjedimo Kolasinca da je potrebniji BIH nego Njemackoj...Majstor10 je napisao/la:Koliko bi platio od mog dzepa da vidim ovo: Mujdza - Bicakcic - Spahic - Kolasinac. Svi kvalitetno i krvavo igraju.