FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

losmi
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la losmi » 18 feb 2013, 23:09

Johny je napisao/la:Sta je sa ona dva Portugalca sto su ja mislim iz Sporting Lisabona dosli.Imena im zajedno jedva 4 slova imaju.
Cuo sam da su strasni talenti.Jedan ofanzivac drugi branic...
Od tih nazovi talenata , mrka kapa :D

Ni ja ne gledam bas svaku tekmu Barcelone B, ali svakodevno citam na stranim forumima o njima. Misljenja nam se poklapaju i oni bukvalno nisu nista specijalno pokazali ove sezone.Mada stoper, IE EDGAR, je bio dosta dugo povredjen, pa jos on nije sve pokazao od svog umeca, dok je Agostinho pokazao da je fudbaler bez nekog posebnog potencijala :)

Barcelona B je bila mnogo jaca prosle sezone, sto je i normalno, svi bolji i iskusniji igraci su ili presli u prvi tim ili napravili sledece korake u svojoj karijeri.Mada tipujem, da ce naredne godine, Barca B biti izuzetno pojacana velikim talentima tipa Adama Traore ,,Ebwelle,Bagnack ,Samper..

Evo klip Traore-a ,pa vi ako mozete preko klipa,procenite o kakvom se igracu radi :D

[youtube][/youtube]

Ebwelle
" onclick="window.open(this.href);return false;!

Dok je za Sampera, sam Pep rekao da ga neodoljivo podseca na Xavi-a, cak je i imao treninge za prvim timom. :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 18 feb 2013, 23:32

Đe rerna. :?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 18 feb 2013, 23:33

JohnLennon je napisao/la:Đe rerna. :?
On i sin u tandemu kopaju kanale.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 feb 2013, 23:35

RealMoudrid je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:Đe rerna. :?
On i sin u tandemu kopaju kanale.
Stidi se.

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 18 feb 2013, 23:38

Genitiv
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 18 feb 2013, 23:40

obavezno spomenut i ovog frajera

slika

jean marie dongou. nepunih 18 godina, nakon 21 gola u juvenilu A prošle godine prebačen u B tim. nije neki znalac sa loptom, ali ima osjećaj za prostor, zna se postavit i vrlo je snažan.

od mlađih igrača, ovaj lik

slika

seung woo lee, 14 godina, igrama i kretnjom neodoljivo podsjeća na messija.

usput, evo jedan tekst vezan za mlade kategorije, odnosno za promicanje igrača, njihov napredak, uspjeh i slično.

http://www.totalbarca.com/2013/youth/ho ... l-the-way/" onclick="window.open(this.href);return false;

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 feb 2013, 23:44

azTer je napisao/la:obavezno spomenut i ovog frajera

slika

jean marie dongou. nepunih 18 godina, nakon 21 gola u juvenilu A prošle godine prebačen u B tim. nije neki znalac sa loptom, ali ima osjećaj za prostor, zna se postavit i vrlo je snažan.

od mlađih igrača, ovaj lik

slika

seung woo lee, 14 godina, neodoljivo podsjeća na messija.

usput, evo jedan tekst vezan za mlade kategorije, odnosno za promicanje igrača, njihov napredak, uspjeh i slično.

http://www.totalbarca.com/2013/youth/ho ... l-the-way/" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicno druze, mada ja nisam ljubitelj Dongou-a. U Yuvenilu je bio zver, u Barci B nista bukvalno nije uradio.Mada tek mu je 17 ,a i vukao je dugo neku povredu. Videcemo sta ce od njega biti. Kakav nam je sad napad u prvom timu ,kome ce se verovatno pridodati Neymar, ima mesta samo za jednog igraca iz Barce B ,a po meni je to Deulofeu. Woo lee vise nije nas igrac, izgleda da nisi upoznat sa danasnjim desavanjima. Ostali smo i bez njega i bez Kubo-a, koji je bukvalno mala perverzija od igraca, izgleda ko da je izasao iz neke Japanske anime, barem na klipovima :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 18 feb 2013, 23:50

jesam upućen, ali ne može se baš reći da smo ostali bez njega. u narednom periodu ga moramo odregistrirat, odnosno "pustit", ali još uvijek ima vremena i prostora za žalbu i pokušaj da ga zadržimo. samo što u tom periodu neće moći nikako igrat.

Kod: Označi sve

Barcelona will fight to keep a hold of a player with such a bright future.
što se tiče dongoua, pred njim je da se dokaže... nije ni meni nešto spektakularan, ali dugo barsa nije imala takvu vrstu napadača, pa me to malo raduje :)

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 feb 2013, 23:57

azTer je napisao/la:jesam upućen, ali ne može se baš reći da smo ostali bez njega. u narednom periodu ga moramo odregistrirat, odnosno "pustit", ali još uvijek ima vremena i prostora za žalbu i pokušaj da ga zadržimo. samo što u tom periodu neće moći nikako igrat.

Kod: Označi sve

Barcelona will fight to keep a hold of a player with such a bright future.
što se tiče dongoua, pred njim je da se dokaže... nije ni meni nešto spektakularan, ali dugo barsa nije imala takvu vrstu napadača, pa me to malo raduje :)
To da dugo nije imala takvom napadaca stoji, mada da li si gledao nekad Sandra Ramireza. Isto nesto na foru Dongou-a, klasican ST. Igra za Spaniju (do 19), bio prosle godine msm najbolji strelac,igra za Yuvenil A :)

E da, ne znam da li neko od vas zna za NEXTGEN takmicenje,gde se takmice svi mladji timovi evropskih klubova skoro. Barcelona je prosla grupnu fazu i igra sada sa Celzijem za 2 dana. Mislim da cak Srpski Eurosport prenosi. Odlicna sansa da se vide nase mlade nade :)

http://www.nextgenseries.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
MVP - Messi-Villa-Pedro

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 feb 2013, 00:07

losmi je napisao/la: To da dugo nije imala takvom napadaca stoji, mada da li si gledao nekad Sandra Ramireza. Isto nesto na foru Dongou-a, klasican ST. Igra za Spaniju (do 19), bio prosle godine msm najbolji strelac,igra za Yuvenil A :)

E da, ne znam da li neko od vas zna za NEXTGEN takmicenje,gde se takmice svi mladji timovi evropskih klubova skoro. Barcelona je prosla grupnu fazu i igra sada sa Celzijem za 2 dana. Mislim da cak Srpski Eurosport prenosi. Odlicna sansa da se vide nase mlade nade :)

http://www.nextgenseries.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
nisam gledao ramireza. :)

da, ta takmičenja su vrlo zanimljiva, bude baš pravog takmičarskog naboja i dobrih utakmica. i prošle godine je eurosport prenosio, znam da je babunski dao golčinu iz slobodnjaka :)

kad su u pitanju svi ti mlađi igrači, ja uvijek kontam ovako: imamo mali milion tih mlađih kategorija. sa timovima i individualno se radi jako dobro. nek 10 igrača ostvari dobru karijeru u mlađim kategorijama, opet je to dovoljno da u intervalu od 5-10 godina barsa iznjedri 2-3 vrhunska igrača. što bi se narodski reklo - od njih 100, uspjet će barem 5. :)

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 feb 2013, 00:09

Sve ste vi to fino napisali, ali ste zaboravili Arauja. :D

Ove starije ( Rafinha, Sergi Roberto, Bartra, Montoya i co. ) ne treba ni spominjati posto su vec prerasli.
A barem ce jedan od njih u narednim godinama igrati kao standardni clan A tima.
Samo ne znam sta bi sad upravi bilo najpametnije da uradi sa tolikim talentima ?

Sergi Roberto kao novi Iniesta a nikako da izbori minutazu, pa barem upola kao sto je ima Alcantara.

Rafinha odlicno igra za Barcu B, ali naravno da ne moze u prvi tim jer je vezni igrac.
Bartra bi po meni trebao dobivati vise sanse i to dosta vise kao i Montoya.

Sve u svemu, Barca ima svijetlu buducnost.
Uz pravilan rad i cvrsto stajanje na zemlji naravno.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 feb 2013, 00:13

M4kaveli je napisao/la:Sve ste vi to fino napisali, ali ste zaboravili Arauja. :D

Ove starije ( Rafinha, Sergi Roberto, Bartra, Montoya i co. ) ne treba ni spominjati posto su vec prerasli.
A barem ce jedan od njih u narednim godinama igrati kao standardni clan A tima.
Samo ne znam sta bi sad upravi bilo najpametnije da uradi sa tolikim talentima ?

Sergi Roberto kao novi Iniesta a nikako da izbori minutazu, pa barem upola kao sto je ima Alcantara.

Rafinha odlicno igra za Barcu B, ali naravno da ne moze u prvi tim jer je vezni igrac.
Bartra bi po meni trebao dobivati vise sanse i to dosta vise kao i Montoya.

Sve u svemu, Barca ima svijetlu buducnost.
Uz pravilan rad i cvrsto stajanje na zemlji naravno.
Rafinha i Roberto su od sledece sezone u prvom timu.

Araujo je na pozajmici msm kod nas.

Najbolje je ovo sto i vec rade. Da igrace prebacuju u prvi tim, ako ne uspeju da se izbore, prodaju ih jakim klubovima sa ugovorom da ga mogu kupiti posle 2 sezone, kao sto vec rade.Ako se dokaze, mogu ga vratiti za male pare, ako ne, imaju nekih 5-10 miliona, sto opet nije malo za broj mladih talentovanih igraca koje imamo :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 feb 2013, 00:18

losmi je napisao/la: Araujo je na pozajmici msm kod nas.
Da, stigao iz Boce, na dvije godine uz onu standardnu šuplju sa opcijom kupovine pri isteku posudbe. :D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 feb 2013, 00:18

Dakle od sljedece sezone u A tim upadaju i Rafinha i Sergi Roberto.
Eh tek onda dolazi do prave guzve. :lol:

Stvarno ne znam kako ce to sve uklopit i sta sad da kazem.
Na posudbu ce se slati definitivno a neki se s tim sigurno nece zadovoljiti.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 feb 2013, 00:21

mandraX je napisao/la:
losmi je napisao/la: Araujo je na pozajmici msm kod nas.
Da, stigao iz Boce, na dvije godine uz onu standardnu šuplju sa opcijom kupovine pri isteku posudbe. :D
On je dobar igrac, samo sto cemo mi tesko dati neki veci kes za njega jer nam nadolaze odlicni napadaci. Mada svejedno,Araujo je veoma zanimljiv, ima nesto u njemu :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 feb 2013, 00:24

Neko je prošle sezone tražio ovog S. Roberta na posudbu, Zaragoza, Sociedad ili neko sličan, ne sjećam se najbolje.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 19 feb 2013, 00:27

Vrijedi za njega dat trazene pare.
Samo ne znam kolika mu je cijena.
Vjerovatno neka sica. :P

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 feb 2013, 00:28

Trazio ga je i Celzi mislim .

Mada ne verujem da ce on odmah na pozajmicu. Ide 100 % JDS , verovatno i Tello, kako sam citao. Rafinha bi mogao da ode u neki klub, dok je Roberto meni zagarantovan u prvom timu. Mislim da ga je i skoro Tito hvalio da je veoma kvalitetan igrac i da je sazreo za prvi tim,dok Rafinha prelazi najverovatnije samo zbog ugovora koji ima i jakog lobija
MVP - Messi-Villa-Pedro

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 19 feb 2013, 00:30

dosta je velikih talenata u barci B, veoma je pozitivno sto imamo B timu drugoj ligi koja je koliko toliko ozbiljno takmicenje, medjutim prvi tim je sad extra dobro popunjen i tesko je sad nekom igracu iz B tima zauzeti mjesto u prvom timu, zato nije lose da se neki igraci salju na posudbe, ili da se prodaju u neki drugi klub s klauzulama koje garantuje da njihov povratak bude jeftin. Dobra je ona klauzula po kojoj prodas nekog igraca ali imas pravo vratiti ga za duplo vise para, recimo sad bartru prodas jeftino za 2-3 miliona, ode u neki prvoligaski klub gdje ima mjesta da bude standardni prvotimac, dobijes i nesto para, ako ne napreduje nikome nista, ako pocne izrastati u igracinu, imas ga pravo kupiti za 5-6 miliona samo

ta klauzula je bolja nego obicna posudba jer tako ce i novi klub imati vise interesa da se taj igrac razvija, jer mogu uzeti duple pare, ako je to obicna posudba klub koji ga posudi obicno ga drzi da popun rupe, rijetko je kad koji igrac napredovao nesto drasticno na posudbama.

B tim je dobar za izuzetno mlade igrace, dok recimo sad oni koji imaju 22-23 godine, kojima je vrijeme da zaigraju vec za prvi tim, opet tesko mogu zaigrati jer konkurencija je zestoka, a opet su prevazisli igranje u B timu, i onda su ni tam ni vam, takve igrace je najbolje prodavati s tim klauzulama, isto tako i ove koji su u prvom timu tipa tello, tako je prodan i bojan recimo, s tom klauzulom, nije to lose nimalo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 feb 2013, 11:20

Kako je izgleda reseno pitanje oko dolaska Neymara, ovako ja predvidjam da ce biti nas sastav u buducnosti.

?????

Alves/Montoya-- Bartra --Pique--Alba

------Busquets-----

---Iniesta ------ ---Fabregas---

Deulofeu --- Messi ----- Neymar

Ovo je neki nas sastav za recimo 2-3 godine. Xavi ce polako preci na klupu ,a Fabregas ce se najverovatnije povuci vise u sredinu. Alves ce igrati sve manje i Montoya ce polako preuzimati tu poziciju. Tu ce takodje biti Thiago koji ce se rotirati sa Iniestom i Deulofeu-om ili Neymarom. Takodje i Pedro kao igrac sa klupe. Mascherano takodje, kao odlicna zamena u odbrani. Bartra bi vec trebao do tada da stasa u odlicnog stopera, ima sve predispozicije.Najverovatnije ce imati sve vecu minutazu kako sezona odmice. Najvise bi trebalo da se obrati paznja na napad, koji ako Neymar i Deulofeu nastave da se razvijaju, bice jedan od najboljih , koji sam ja video. Takodje,ako i ne dodje Neymar na kraju, tu je Thiago, pred kojim je takodje svetla buducnost.
MVP - Messi-Villa-Pedro

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.