AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
nesto gledam ovu anketu na temi za alegrija tacno smo na 50-50 glasova 

hvala drugIlPrincipe je napisao/la:nije to bio Urby, to je bio Robinhoedoox je napisao/la: Samo da ne bude bozičnih poklona već u martu mjesecu, pa makar im samo uvaljamo 3-4 komada![]()
Na ovom klipu kod naseg gola, jel ovo Urby počati cijelu odbranu jednom turom ćevapa (travničkih). Maestralan potez!prati ga do kraja dok ne dadnu gol vidjeces da je broj 70 na ledjima
![]()
ROBI-ROBINHO

- _forzamilan_
- Kontakt:
Allegri je pokazao da je unatoč svim nedaćama veliki stručnjak. Branio sam ga uvijek jer sam znao da radi odličan posao s obzirom s kakvim timom raspolaže i kad je bila ona hajka ovdje da ga se otjera. Samo polako ništa nije gotovo i ovakav tranzicijski milan sa golobradim mladićima ide naprijed. Protiv Barce u kost pa ko živ ko mrtavronaldo99 je napisao/la:nesto gledam ovu anketu na temi za alegrija tacno smo na 50-50 glasova

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ja navijam da flamini uleti nekom klizeci sa dvije noge 

I to 69.ronaldo99 je napisao/la:nesto gledam ovu anketu na temi za alegrija tacno smo na 50-50 glasova

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- IlPrincipe
- Kontakt:
ma ja sam za Alegrija, ja ga postujem sto je hajmo reci napokon dao sansu mladima i imao daMu da sa takvom ekipom pokusa nesto i kad je bilo tesko uvijek je govorio da ce sve doci na svoje i ima negdje njegova izjava kad je rekao "do kraja februara cemo biti medju prva 3 na tabeli", cak mislim da je rekao da ne iskljucuje ni borbu za scudetto, sto je malo preamviciozno ali ko zna ako se ovao nastave rezultati poklapati sve je moguce

Evo zvanicno faraon oporavljen i od prve minute ce igrati, dok Robinho otpada jer jos uvijek vuce neku povredu. Ma staviti Saravi-Pazzini-Niang, jest da su ova dvojica prebalava za ovakve utakmice, ali vjerujem da ce procepiti i napraviti dar mar medju odbranom, ionako idemo kao autsajderi, nemamo sta izgubiti
Po meni Iniesta i Xavi su najveci problemi, mozda u prosjeku i ne sutaju previse na gol, ali imaju vanzemaljske asistencije, njih pokusati zaustaviti i zaustavili smo sve. Cak ni mocni Messi bez njih nije onaj pravi.
(ali svejedno i dalje nisam optimistican)

Po meni Iniesta i Xavi su najveci problemi, mozda u prosjeku i ne sutaju previse na gol, ali imaju vanzemaljske asistencije, njih pokusati zaustaviti i zaustavili smo sve. Cak ni mocni Messi bez njih nije onaj pravi.
(ali svejedno i dalje nisam optimistican)

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma Niang mora igrati jer ce on raditi dosta i u odbrani zajedno sa faraonom, a to nam treba protiv barce inace nas nema nigdje 

- francobaresi
- Kontakt:
Ništa nije nemoguće , lako se može desiti da završimo drugi ili treći , no tako isto lako je moguće da budemo 4. ili 5 . Jednostavno puno je klubova stalo u malo bodova . Šta god da bude , u Maju treba čestiti momcima pa bili oni treći ili peti , ovo što su napravili u zadnja 3 mjeseca ravno je čudu .
Allegri je pokazao mu.da , dao je balavcima priliku i nije stavio nikakav pritisak na njih , očito da zna šta radi .
Mislim da smo jedina ekipa u ligama petice , koja zna često utakmice počinjati sa 4 igrača koji su rođeni između 1990-1994 god . To je samo dokaz , da ovi mladići već sada vrijede nešto . Ipak 4 igrača su 40 % ekipe .
Što se tiče utakmice sa Barcom , ako već ispadamo neka to bude muški , više volim da nam dadnu 3 gola , a da se mi pokušamo suprostaviti i napadati , nego da cijelu utakmicu nam igrači stoje u svom šesnaestercu pa da tako izgube .
Kao što bi se reklo u Sparti , prije odlaska u bitku " Vratite se sa štitom ili na štitu " .
Allegri je pokazao mu.da , dao je balavcima priliku i nije stavio nikakav pritisak na njih , očito da zna šta radi .
Mislim da smo jedina ekipa u ligama petice , koja zna često utakmice počinjati sa 4 igrača koji su rođeni između 1990-1994 god . To je samo dokaz , da ovi mladići već sada vrijede nešto . Ipak 4 igrača su 40 % ekipe .
Što se tiče utakmice sa Barcom , ako već ispadamo neka to bude muški , više volim da nam dadnu 3 gola , a da se mi pokušamo suprostaviti i napadati , nego da cijelu utakmicu nam igrači stoje u svom šesnaestercu pa da tako izgube .
Kao što bi se reklo u Sparti , prije odlaska u bitku " Vratite se sa štitom ili na štitu " .

Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 19 feb 2013, 00:02, ukupno mijenjano 3 puta.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kako je zalsno ovako navlaciti, a svi znamo da je gotvo nemoguce da Milan prodje....da moze Balotelli igrati, te da imamo jos Kaku i nekoga, pa ne kazem....ovako sanse su bas male ajde i odbrana ovakva kakva jee, ali brate vezni red nam je uzass
francobaresi je napisao/la:Ništa nije nemoguće , lako se može desiti da završimo drugi ili treći , no tako isto lako je moguće da budemo 4. ili 5 . Jednostavno puno je klubova stalo u malo bodova . Šta god da bude , u Maju treba čestiti momcima pa bili oni treći ili peti , ovo što su napravili u zadnja 3 mjeseca ravno je čudu .
Mislis s njim ili na njemu!!!
Niko ne ocekuje da Milan prode ali ostavi srce na terenu pa ljudi budu bolji i produ cestitas ali znas da si pokusao sve ali ljudi su bili bolji i to je to.
SRETNO U SRIJEDU
SRETNO U SRIJEDU

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
What's diferents ?meskalin je napisao/la:francobaresi je napisao/la:Ništa nije nemoguće , lako se može desiti da završimo drugi ili treći , no tako isto lako je moguće da budemo 4. ili 5 . Jednostavno puno je klubova stalo u malo bodova . Šta god da bude , u Maju treba čestiti momcima pa bili oni treći ili peti , ovo što su napravili u zadnja 3 mjeseca ravno je čudu .
Mislis s njim ili na njemu!!!

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
ali bas nema razlike u tome sto je baresi napisoa..isto znacenje 

Tehnički ispravno, nista vise 

- francobaresi
- Kontakt:
O tome pričam , ako pokušaš i ne uspiješ onda sportski čestati Barci , i nemaš nikog ni za šta kriviti .Yucca je napisao/la:Niko ne ocekuje da Milan prode ali ostavi srce na terenu pa ljudi budu bolji i produ cestitas ali znas da si pokusao sve ali ljudi su bili bolji i to je to.
SRETNO U SRIJEDU
Međutim ako ne pokušaš ništa i ispadneš , onda samo sebe je moguće kriviti .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
eh, tek sad je završen odličan vikend, znao sam da će Siena puknut Lazia, ljudi igraju odlično, u zadnje vrijeme i kod kuće i na strani
a sutra ... samo polahko, i prošle godine je bilo sa koliko razlike će nas Barca zgazit, pa se baš i ne desi tako, zašto bi nas poderali ove godine???
jedva čekam utakmicu
a sutra ... samo polahko, i prošle godine je bilo sa koliko razlike će nas Barca zgazit, pa se baš i ne desi tako, zašto bi nas poderali ove godine???
jedva čekam utakmicu

Undici stelle - ACM 1899
Slazem se s tobom, samo je jedna stvar presudna, a to je sudjenje (mada je degutantno o ovome pričati). Sve ovisi koliko će sudije dopustiti musku igru,jer su im igrači zasticeni ko sibirski medjedi. Ne kazem da ih treba poslati na urgentno, ali malo muske igre nije na odmet.baltazar1 je napisao/la:eh, tek sad je završen odličan vikend, znao sam da će Siena puknut Lazia, ljudi igraju odlično, u zadnje vrijeme i kod kuće i na strani
jedva čekam utakmicu
Prosle godine je bilo 0-0. Tad smo imali i Ibrahimovića i Silvu sto jest jest, al ovaj Milan je po meni brzi, direktniji i konkretniji. Boje se oni nas vise nego mi njih, i kao sto kaze ona replika iz Kengura " pa sta, vrijeme je da i ta Barca pukne jednom u gostima", a gdje ces ljepse nego na San Siru!
[youtube][/youtube]
Nesto imam osjecaj da ce Princeza biti prevaga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.