Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TheManiacs
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la TheManiacs » 10 nov 2009, 17:06

rob do bagro je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ode Roky za Portugal ipak.
Kazu da ce ga tamo doktor Asim Kurjak pregledati :mrgreen: :lol:
kakav Roky...Balboa jel,a jbt :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 10 nov 2009, 17:07

Zna li neko tacno Koliko ce navijaca iz BiH(sa sarajevskog aedroma) krenuti za Portugal? Procito sam na bhtvu(teletekstu) da ce ih biti oko 3500 a ako je to istina svaka cast.Jos kad se sastanu sa nama dijasporcima ima da goriiii Portugal....

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 nov 2009, 17:11

zanimljiv je meni ovaj Roky(zna se koga zove tako) :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 10 nov 2009, 17:12

Ljudi čitao sam ovdje da neki sanjaju ovu utakmicu,pa reko da i ja podijelim svoj san sa vama. Sanjam ti ja sinoć da sam krava, a Ronaldo,Nani, Deco,Simaoi ostali telad svi došli da posasnu. Zaista neobičan san zar ne?? :mrgreen: :mrgreen:
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 10 nov 2009, 17:13

mahalas je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:pitanje za admine:

Evo upravo krenuh da citiram prvi post naseg zemljaka iz RS-a i vidjeh da ste se stvarno ekspresno potrudili da ga izbrisete ko da ga dagi Bog nikad na ovaj svijet nije dao...

A stvarno mi nije jasno zasto?

Na stranu njegove (anti)simpatije prema nasoj repki, nisam vidio da je nekome psovao mater ili nesto slicno... Covjek ima pravo da misli da ce nas Portugal oderati. Ili mozda nema? Nemojte ba molim vas politike: svako misljenje je dopusteno, osim onog koje se ne slaze sa mojim...

Bas sam htio momku da porucim da mi je drago da se registrovao na forum i da koristi cirilicu koja je preteca naseg pisma Bosancice i da obogacuje ovaj forum svojim prisustvom... Htio sam da mu porucim da mi je drago sto u bilo kakvom kontekstu prati reprezentaciju drzave u kojoj zivi i jer je to znak da se ispod njegovog nacionalisticki sasivenog kostima krije momculjak koji ipak postuje ovu drzavu. :)

Potpis........

i bilo bi mi drago da svaki put na njegov provokativni post o "jadu i cemeru" nase reprezentacije odgovorim sa najljepsim rijecima i da mu dam punu podrsku u zivotu i pozelim sve najbolje... dok ne shvati poentu zivota: nije sreca mrziti, vec voljeti!

Dakle, ako ovo citas jarane, sve najbolje u zivotu od mene, mi cemo proci Portugal ili mozda i ne, a ti budi zdrav i ziv jos 100. godina. I nadam se da ces pronaci nacin da zavolis ovu drzavu jer ona tebi sigurno ne zeli nista lose...
Kada budes procitao ovaj post, probaj da shvatis poentu pisanja ovog momka iznad, i probaj razumjeti da ima ljudi na ovom svijetu nebitno dali su oni Bosanci i Hercegovci ili druge nacionalnosti koji nisu puni mrznje prema drugim ljudima.

Svako na forumu ima pravo za svoje misljenje, tako i ti zemljace...

Steta je sto tako mislis o nasoj BiH, mozda imas svoje licne razloge da se ponasas tako ali vjeruj mi, sa mrznjom neces daleko u zivotu doci.

Iz tog razloga, porucujem ti kao prijatelj, da se prihavtis knjige jer ja mislim da si ti jos mlad i treba da postanes covijek, covijek u smislu dobrog duha i ljubavi, inace si osuden na propast. A skola je uvijek dobar lijek za ljude pune mrznje kao i za sve ostale.

Zato zelim post ovog momka gore na ovaj nacin potvrditi i zelim tebi da shvatis sta ti ljudi na forumu pisu.

pozdrav!

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 10 nov 2009, 17:13

sedra je napisao/la:Zna li neko tacno Koliko ce navijaca iz BiH(sa sarajevskog aedroma) krenuti za Portugal? Procito sam na bhtvu(teletekstu) da ce ih biti oko 3500 a ako je to istina svaka cast.Jos kad se sastanu sa nama dijasporcima ima da goriiii Portugal....
3500 smo ukupno dobili ulaznica, ukljucena dijaspora
pa nije frankfurtski aerodrom, pa da "ispali" odjednom 3500 ljudi
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2009, 17:16

mahalas je napisao/la:Ljudi čitao sam ovdje da neki sanjaju ovu utakmicu,pa reko da i ja podijelim svoj san sa vama. Sanjam ti ja sinoć da sam krava, a Ronaldo,Nani, Deco,Simaoi ostali telad svi došli da posasnu. Zaista neobičan san zar ne?? :mrgreen: :mrgreen:
E ebiga sad,mene bilo sramota za moj san.
Sanjam da me zmija ujela za ,,trecu nogu,, :mrgreen: i dodze kompletna ekipa portugala i spasise mi zivot.
Sav onaj hamelj isisali pa ce mi nekako biti zao ako fasuju :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 17:16

harishp je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ode Roky za Portugal ipak.
Kazu da ce ga tamo doktor Asim Kurjak pregledati :mrgreen: :lol:
kakav Roky...Balboa jel,a jbt :mrgreen:
RoCky,RoCky Cristano :mrgreen:

ma dzaba im ba sve,kad perez kaze da ne moze igrati,ne moze ronalda izlijeciti ni cak noris :D

mulan
Kontakt:

Post Postao/la mulan » 10 nov 2009, 17:57

Pošto vas već dugo čitam kao gost , odlučih i da se prijavim i našim Zmajevima poželim sreću u naredne dvije utakmice.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 10 nov 2009, 18:09

Iz madridskog su Reala u utorak poslijepodne priopćili da će Cristiano Ronaldo ipak otputovati u Lisabon, na pregled kod liječničke službe portugalske reprezentacije

Iz madridskog su Reala u utorak poslijepodne priopćili da će Cristiano Ronaldo ipak otputovati u Lisabon, na pregled kod liječničke službe portugalske nogometne reprezentacije...

“U sljedećeih će nekoliko sati Ronaldo otputovati za Portugal. Tamo će se staviti na raspolaganje liječničkoj službi Portugalskoga nogometnog saveza”, objavili su iz “kraljevskog kluba” na službenim internetskim stranicama uz dodatak:

"Ronaldo je prvi put ozlijedio gležanj desne noge krajem rujna u utakmici Reala i Marseillea. Pogoršao ju je u portugalskoj pobjedi nad Mađarskom (3-0) u kvalifikacijama za SP."

Otkad se vratio s reprezentativne akcije sredinom listopada, Ronaldo više nije nastupao. Španjolci nisu htjeli pustiti svoju najskuplju zvijezdu. Slali su liječničku dokumentaciju koja je sugerirala da Ronaldo treba još dva tjedna oporavka. Izbornik Portugala Carlos Queiroz uključio je Ronalda svejedno na popis reprezentativaca za dvije utakmice dokvalifikacija protiv Bosne i Hercegovine.
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 10 nov 2009, 18:10

kako smo krenuli, i redse cemo stic po broju postova na temi :mrgreen: :mrgreen:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

HalaMadrid
Kontakt:

Post Postao/la HalaMadrid » 10 nov 2009, 18:14

jose je napisao/la:
sedra je napisao/la:Zna li neko tacno Koliko ce navijaca iz BiH(sa sarajevskog aedroma) krenuti za Portugal? Procito sam na bhtvu(teletekstu) da ce ih biti oko 3500 a ako je to istina svaka cast.Jos kad se sastanu sa nama dijasporcima ima da goriiii Portugal....
3500 smo ukupno dobili ulaznica, ukljucena dijaspora
pa nije frankfurtski aerodrom, pa da "ispali" odjednom 3500 ljudi
negdje sam procitao prije mozda 5 dana... da ima nasih ljudi d akupuju karte na crno od Portugalaca i da ce pored ovih 3500 biti jos nasih i kao bit ce nas sve ukupno oko 5000.. sad da li je to tacno ne znam al bilo bi super sto vise to bolje!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 nov 2009, 18:16

mrzim_ulizice je napisao/la:[youtube][/youtube]
e ovako ce sejo da dadne go u 15 minuti u subotu

Kad se sjetim da nam je bas portugalski sudac dao taj slobodni udarac protiv Turske... :D
Ovaj jedan Njemac na TM forumu je strasan, covjek slusa sad nase navijacke pjesme da se ustima za subotu. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 10 nov 2009, 18:28

Prosinečki: BiH nema šanse protiv Portugala

ROBERT PROSINEČKI konačno je tamo gdje najviše uživa biti: uz Slavena Bilića i momke iz reprezentacije. Zdravlje se opasno okrenulo protiv Žutog, baš u zenitu kvalifikacija za SP.

Nije mogao pomoći, iako je silno želio. Sada je vrijeme za novu stranicu, nema smisla vraćati se momentima iz kvalifikacija koji su nas doveli tamo gdje trenutno jesmo.

I Robi je okrenut budućnosti, na scenu stupaju nova, mlada lica koja treba analizirati, uvesti u program i u konačnici posložiti do predstojećih kvalifikacija za Euro. O svemu tome Prosinečki je za Indexovu kameru progovorio na okupljanju izabrane vrste u Zagrebu.

Dotakli smo se i sveopće pompe oko reprezentacije BiH. No, dok izbornik Slaven Bilić kaže: "BiH nije favorit, ali nije ni Portugal", Prosinečki svom nekadašnjem Šefu ne daje velike šanse....
IZVOR: http://www.--- SPAM ---

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 10 nov 2009, 18:30

Bice opako,uh ...Valja ovih nekoliko dana prezivit :-) BOZE POMOZI NAM...

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 10 nov 2009, 18:31

Bilić: Bosna nije favorit, ali nije ni Portugal

IZBORNIK hrvatske reprezentacije Slaven Bilić prokomentirao je šanse BiH u dodatnim kvalifikacijama, gdje će se suprotstaviti jednoj od najjačih reprezentacija svijeta - Portugalu.

"BiH može puno. Oni su se dočepali tih dodatnih kvalifikacija i sada su izvukli zaista teškog protivnika, kojeg su gotovo svi vidjeli direktno na Svjetskom prvenstvo", rekao je Bilić.

"Međutim, BiH igra dobar nogomet, jedna su od najboljih europskih reprezentacija kada govorimo o igri prema naprijed. Kod kuće su vrlo dobri, a jednako dobro igraju i na strani i zato su zaista opasan protivnik. Dakle, ne mogu reći da je BiH favorit, ali to sigurno nije ni Portugal", dodao je.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 10 nov 2009, 18:32

chilly00 je napisao/la:Prosinečki: BiH nema šanse protiv Portugala

ROBERT PROSINEČKI konačno je tamo gdje najviše uživa biti: uz Slavena Bilića i momke iz reprezentacije. Zdravlje se opasno okrenulo protiv Žutog, baš u zenitu kvalifikacija za SP.

Nije mogao pomoći, iako je silno želio. Sada je vrijeme za novu stranicu, nema smisla vraćati se momentima iz kvalifikacija koji su nas doveli tamo gdje trenutno jesmo.

I Robi je okrenut budućnosti, na scenu stupaju nova, mlada lica koja treba analizirati, uvesti u program i u konačnici posložiti do predstojećih kvalifikacija za Euro. O svemu tome Prosinečki je za Indexovu kameru progovorio na okupljanju izabrane vrste u Zagrebu.

Dotakli smo se i sveopće pompe oko reprezentacije BiH. No, dok izbornik Slaven Bilić kaže: "BiH nije favorit, ali nije ni Portugal", Prosinečki svom nekadašnjem Šefu ne daje velike šanse....
hebo ga babo zuti
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 10 nov 2009, 18:33

Željoman je napisao/la:
chilly00 je napisao/la:Prosinečki: BiH nema šanse protiv Portugala

hebo ga babo zuti
Ko da je ga zuti HANS pravio :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 10 nov 2009, 18:33

Prosinecki moze da duva, ajmo pjevati !

http://jabu.monline.dk/Bosna_je_tu,nosi ... n_Band.mp3
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

chilly00
Kontakt:

Post Postao/la chilly00 » 10 nov 2009, 18:36

Bilićev novak na "ljevici": Evo me u Hrvatskoj, ali ne bih imao ništa protiv da sam uspio zaigrati za BiH

MLADEN BARTULOVIĆ nas je odmah ispravio; ovo je, naime, drugi put da se našao u kadru hrvatske reprezentacije. Sjećate se HNS-ove misije Hong Kong u kojoj su za dobrobit blagajne Saveza sudjelovala i imena poput Tokića, Benka, Bošnjaka i - Zorana Mamića!

Tamo je bio i Bartulović, bivši Hajdukovac za kojeg matični klub nije imao previše razumijevanja, i koji je egzistenciju odlučio osigurati u Ukrajini.

Dvije godine sve je išlo prema planu u Dnjipropetrovsku, a onda je u klub stiglo dosta novih igrača i dva puta Bartulovića šalju na posudbu u satelitski klub Kryvbas.

"Ne mogu reći da sam požalio zbog odlaska u Ukrajinu. U tom trenutku tako se posložilo. Odlazak je bio dobar za mene", priznaje Bartulović, kojeg je šokirao poziv izbornika Slavena Bilića koji i u novom ciklusu nastavlja potragu za lijevim bekom.

"Bilićev poziv za mene je bio je šok i jako sam ponosan što su me se sjetili poslije tako duge pauze. Nadam se da ću opravdati očekivanja i povjerenje. I nadam se da ovo neće biti jedini poziv, sve je na meni... Želim naglasiti da sam sretan što sam uopće pozvan, za mene je ovo veliki impuls."

"Igram beka i veznog, sve što trener od mene traži. Ponekad igramo i u sistemu s tri stopera te bočnim na cijeloj lijevoj strani.", opisuje zadatke u klubu, koji se trenutno drži na pretposljednjem mjestu ljestvice.

Gdje je problem?

"Puno je novih igrača. Nekako smo loše startali. Meni je osobno najvažnije da igram, na klupi nema napretka. Trebalo mi je da se što prije vratim nakon operacije prepona."

Zanimljivo je da se Bartulović našao u dilemi kada ga je u reprezentaciju pozvao i Ćiro Blaževi. Zapela je na papirima, iako su Mladenovi roditelji iz BiH.

"Postojala je mogućnost da zaigram za BiH. U tom trenutku to je bila odlična prilika za mene i ne bih imao ništa protiv da je upalilo."

A BAS NAM FALI LIJEVI BEK.....:((((

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.