rob do bagro je napisao/la:kakav Roky...Balboa jel,a jbtharishp je napisao/la:Ode Roky za Portugal ipak.
Kazu da ce ga tamo doktor Asim Kurjak pregledati![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
rob do bagro je napisao/la:kakav Roky...Balboa jel,a jbtharishp je napisao/la:Ode Roky za Portugal ipak.
Kada budes procitao ovaj post, probaj da shvatis poentu pisanja ovog momka iznad, i probaj razumjeti da ima ljudi na ovom svijetu nebitno dali su oni Bosanci i Hercegovci ili druge nacionalnosti koji nisu puni mrznje prema drugim ljudima.mahalas je napisao/la:_dreamer_ je napisao/la:pitanje za admine:
Evo upravo krenuh da citiram prvi post naseg zemljaka iz RS-a i vidjeh da ste se stvarno ekspresno potrudili da ga izbrisete ko da ga dagi Bog nikad na ovaj svijet nije dao...
A stvarno mi nije jasno zasto?
Na stranu njegove (anti)simpatije prema nasoj repki, nisam vidio da je nekome psovao mater ili nesto slicno... Covjek ima pravo da misli da ce nas Portugal oderati. Ili mozda nema? Nemojte ba molim vas politike: svako misljenje je dopusteno, osim onog koje se ne slaze sa mojim...
Bas sam htio momku da porucim da mi je drago da se registrovao na forum i da koristi cirilicu koja je preteca naseg pisma Bosancice i da obogacuje ovaj forum svojim prisustvom... Htio sam da mu porucim da mi je drago sto u bilo kakvom kontekstu prati reprezentaciju drzave u kojoj zivi i jer je to znak da se ispod njegovog nacionalisticki sasivenog kostima krije momculjak koji ipak postuje ovu drzavu.
Potpis........
i bilo bi mi drago da svaki put na njegov provokativni post o "jadu i cemeru" nase reprezentacije odgovorim sa najljepsim rijecima i da mu dam punu podrsku u zivotu i pozelim sve najbolje... dok ne shvati poentu zivota: nije sreca mrziti, vec voljeti!
Dakle, ako ovo citas jarane, sve najbolje u zivotu od mene, mi cemo proci Portugal ili mozda i ne, a ti budi zdrav i ziv jos 100. godina. I nadam se da ces pronaci nacin da zavolis ovu drzavu jer ona tebi sigurno ne zeli nista lose...
3500 smo ukupno dobili ulaznica, ukljucena dijasporasedra je napisao/la:Zna li neko tacno Koliko ce navijaca iz BiH(sa sarajevskog aedroma) krenuti za Portugal? Procito sam na bhtvu(teletekstu) da ce ih biti oko 3500 a ako je to istina svaka cast.Jos kad se sastanu sa nama dijasporcima ima da goriiii Portugal....
E ebiga sad,mene bilo sramota za moj san.mahalas je napisao/la:Ljudi čitao sam ovdje da neki sanjaju ovu utakmicu,pa reko da i ja podijelim svoj san sa vama. Sanjam ti ja sinoć da sam krava, a Ronaldo,Nani, Deco,Simaoi ostali telad svi došli da posasnu. Zaista neobičan san zar ne??![]()
harishp je napisao/la:RoCky,RoCky Cristanorob do bagro je napisao/la:kakav Roky...Balboa jel,a jbtharishp je napisao/la:Ode Roky za Portugal ipak.
negdje sam procitao prije mozda 5 dana... da ima nasih ljudi d akupuju karte na crno od Portugalaca i da ce pored ovih 3500 biti jos nasih i kao bit ce nas sve ukupno oko 5000.. sad da li je to tacno ne znam al bilo bi super sto vise to bolje!!!jose je napisao/la:3500 smo ukupno dobili ulaznica, ukljucena dijasporasedra je napisao/la:Zna li neko tacno Koliko ce navijaca iz BiH(sa sarajevskog aedroma) krenuti za Portugal? Procito sam na bhtvu(teletekstu) da ce ih biti oko 3500 a ako je to istina svaka cast.Jos kad se sastanu sa nama dijasporcima ima da goriiii Portugal....
pa nije frankfurtski aerodrom, pa da "ispali" odjednom 3500 ljudi
mrzim_ulizice je napisao/la:[youtube][/youtube]
e ovako ce sejo da dadne go u 15 minuti u subotu
hebo ga babo zutichilly00 je napisao/la:Prosinečki: BiH nema šanse protiv Portugala
ROBERT PROSINEČKI konačno je tamo gdje najviše uživa biti: uz Slavena Bilića i momke iz reprezentacije. Zdravlje se opasno okrenulo protiv Žutog, baš u zenitu kvalifikacija za SP.
Nije mogao pomoći, iako je silno želio. Sada je vrijeme za novu stranicu, nema smisla vraćati se momentima iz kvalifikacija koji su nas doveli tamo gdje trenutno jesmo.
I Robi je okrenut budućnosti, na scenu stupaju nova, mlada lica koja treba analizirati, uvesti u program i u konačnici posložiti do predstojećih kvalifikacija za Euro. O svemu tome Prosinečki je za Indexovu kameru progovorio na okupljanju izabrane vrste u Zagrebu.
Dotakli smo se i sveopće pompe oko reprezentacije BiH. No, dok izbornik Slaven Bilić kaže: "BiH nije favorit, ali nije ni Portugal", Prosinečki svom nekadašnjem Šefu ne daje velike šanse....
IZVOR: http://www.--- SPAM ---
Ko da je ga zuti HANS pravioŽeljoman je napisao/la:hebo ga babo zutichilly00 je napisao/la:Prosinečki: BiH nema šanse protiv Portugala
ROBERT PROSINEČKI konačno je tamo gdje najviše uživa biti: uz Slavena Bilića i momke iz reprezentacije. Zdravlje se opasno okrenulo protiv Žutog, baš u zenitu kvalifikacija za SP.
Nije mogao pomoći, iako je silno želio. Sada je vrijeme za novu stranicu, nema smisla vraćati se momentima iz kvalifikacija koji su nas doveli tamo gdje trenutno jesmo.
I Robi je okrenut budućnosti, na scenu stupaju nova, mlada lica koja treba analizirati, uvesti u program i u konačnici posložiti do predstojećih kvalifikacija za Euro. O svemu tome Prosinečki je za Indexovu kameru progovorio na okupljanju izabrane vrste u Zagrebu.
Dotakli smo se i sveopće pompe oko reprezentacije BiH. No, dok izbornik Slaven Bilić kaže: "BiH nije favorit, ali nije ni Portugal", Prosinečki svom nekadašnjem Šefu ne daje velike šanse....
IZVOR: http://www.--- SPAM ---
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.