Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 18 feb 2013, 22:07

Admir_Sa je napisao/la:ebo me konj da eme bo konj glupog, tvrdoglavog, naivnog, ebenog :evil: pa kad te nešto ne ide nemoj igrat ebemu majku više i over i košarka i italija i sve. ma gledaj ove sijene gdje ja stavljam over pleme im ebem više bi darda koševa dala. tamo po holandskoj ligi padaju golovi samo tako i dobro pogadjam, više tamo golova nego kod ovih hadalja koševa pada :twisted: velikm bogom se kunem jaran preko vikenda pogodi onako na 3-4 listica 10 tih overa košarke, a ja jedan po listicu nema boga vec pitaj boga koliko. nek fulim nešto drugo, al što ovde odma na prvom moram izgubit svu nadu :evil: :evil:

moraju dat po 43 poena minimalno u 3 i 4 periodu, al dace mudo marijanovo žabe im **** :evil: :evil:
najjaci :lol:
kod tebe vazda neke zgode i nezgode kad je kladara u pitanju :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 feb 2013, 22:21

slika

Samo bog moze pomoc

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 feb 2013, 22:23

Fecox je napisao/la:
bob je napisao/la:gledali go lazio imaju li kakvu incijativu makar :lol:
Ako si igrao da ce dati gol ima sanse,al 2 tesko skroz,totalno su u qrcu !
ma igrao oba daju al kakavi sve mi do pol. dobro bi i samo stade :lol: i ovo lecce bilo prilika al kakavi nigdje golova

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 18 feb 2013, 22:31

e i ona mp siena, koji su to idioti, u 2 i 3. četvrtini da daju po 12 poena :evil: :evil: , pa šta su oni igrali, rukomet, ebem ih mutave, a onda u zadnjoj natrpaju 32 poena...
ne da mi da završim onaj niz duplanja nikako.. :evil:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 18 feb 2013, 22:38

Hajde Mancho/Reading jos jedan :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 18 feb 2013, 22:47

slika

Sve vam mutavo, valja se sutra vaditi na Portu i švabama :D

ZvijezdaGranda
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaGranda » 18 feb 2013, 22:50

izbi mo ovaj Cliftonville oko 1100 eura dobitka, 4 tiketa su mi samo pala na tom sranju....Toliko o dojavama i povrijedjenim igracima i slicno....Opet sam ispo magarac i nasjeo na price..Idem pod jorgan od muke....

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 feb 2013, 22:52

Nabijem ti srecu

slika

Kad vidim statistiku suteva braga je trebala dat 3 ne 2

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 18 feb 2013, 22:55

ZvijezdaGranda je napisao/la:izbi mo ovaj Cliftonville oko 1100 eura dobitka, 4 tiketa su mi samo pala na tom sranju....Toliko o dojavama i povrijedjenim igracima i slicno....Opet sam ispo magarac i nasjeo na price..Idem pod jorgan od muke....
cuvaj se ovih stranih formu jer ima i kladionica svoje ruke tamo dosta puta bace pograsan inf. il opcenito napisu koda su ovi 10 puta jacu nisam se jednom opekao tako ;)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 18 feb 2013, 23:01

I to ljudi moji 3 marke mi u dzepu ostalo. osla markica za kafica, i ostale dvije. odigrao ova gor 4 para kvota 15 kontam dal da uplatim 2 km il dodam jos jednu kvotu 2.00+. Naravno dodam ja kvotu heb ti to, na kraju te oni sjebu

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 18 feb 2013, 23:29

mforce je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ebo me konj da eme bo konj glupog, tvrdoglavog, naivnog, ebenog :evil: pa kad te nešto ne ide nemoj igrat ebemu majku više i over i košarka i italija i sve. ma gledaj ove sijene gdje ja stavljam over pleme im ebem više bi darda koševa dala. tamo po holandskoj ligi padaju golovi samo tako i dobro pogadjam, više tamo golova nego kod ovih hadalja koševa pada :twisted: velikm bogom se kunem jaran preko vikenda pogodi onako na 3-4 listica 10 tih overa košarke, a ja jedan po listicu nema boga vec pitaj boga koliko. nek fulim nešto drugo, al što ovde odma na prvom moram izgubit svu nadu :evil: :evil:

moraju dat po 43 poena minimalno u 3 i 4 periodu, al dace mudo marijanovo žabe im **** :evil: :evil:
nadam se da ti granica nije bila 151.5 :lol:
znaci u 9 i 20 izlazim iz stana i idem na termin, a ovi jadi 30 dali u 3/4. ebem ja sve, al ajd reko možda cu još neš fulit iako sam pogodio vec bio 2-3 para. dolazim sad i gledam na lajvskore sav fudbal proso, pocnem ja vec psovat i sebe i košarku i kladionicu...reko samo da nisu bili blizo granice, kad hop otvorim košarku i vidim 151, kontam nisam dobro sabro :roll: sreca pa su one komete prošle, krhnula bi veceras jedna ovde sigurno :D

slika
nema potpisa

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 19 feb 2013, 00:00

Admir_Sa je napisao/la:
mforce je napisao/la:

nadam se da ti granica nije bila 151.5 :lol:
znaci u 9 i 20 izlazim iz stana i idem na termin, a ovi jadi 30 dali u 3/4. ebem ja sve, al ajd reko možda cu još neš fulit iako sam pogodio vec bio 2-3 para. dolazim sad i gledam na lajvskore sav fudbal proso, pocnem ja vec psovat i sebe i košarku i kladionicu...reko samo da nisu bili blizo granice, kad hop otvorim košarku i vidim 151, kontam nisam dobro sabro :roll: sreca pa su one komete prošle, krhnula bi veceras jedna ovde sigurno :D

slika
Ocami, drago mi ko da sam ja prošao. Vala si zaslužio da i dobiješ. Aferim.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 19 feb 2013, 05:40

slika
Zanimljivo nema sta :)
P.S nisam racunao al kazu da je 1 000 000 rub. negdje oko 25 000 evra

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 19 feb 2013, 12:15

i onda uzme i stornira tiket ... ;)
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 19 feb 2013, 13:00

'ebo konju kobilu ovaj Paire, kolko se čoek mora sikirat radi 1.20 kvote. Hajde idiote francuski, jesil se probudio!!!
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 19 feb 2013, 15:10

Gledam ovog Krajnovića, mali moze postati extra igrač! U nedelju, ponedeljak igrao na njega..opario me, danas naravno kontra njega (zbog **** kvote) i evo ubi ovog uhljupa, a i mene :evil:
Jos fino znam ovaj spanac, nije to za tvrde podloge, Krajinović ima dobar servis a i ostali segmenti igre su mu solidni (djeluje malo nonstalantno dok igra)..al djaba..

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 feb 2013, 15:31

sta je ovo, ne mogu da uplatim sistem nikako, a ne pise mi zasto, samo ovo crveno stoji ? :roll:

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

mforce
Kontakt:

Post Postao/la mforce » 19 feb 2013, 15:36

http://www.flashscore.com/match/ELN6nykF/#match-summary" onclick="window.open(this.href);return false;
a jest' i ja uslov nadjem jbm ti zene i kosarku i sve, kad se ja na 1.02 kvoti moram nervirati :evil:
¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 feb 2013, 15:37

Papastathopoulos je napisao/la:sta je ovo, ne mogu da uplatim sistem nikako, a ne pise mi zasto, samo ovo crveno stoji ? :roll:

slika
jedan par odgodjen ili blokiran
nema potpisa

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 feb 2013, 15:40

Pozz ekipa.

Na kladionici interwetten se danas i sutra nudi 5€ bonusa bez ikakvih uplata. Sve sto trebate uciniti jeste registrovati se na http://www.interwetten.com/de" onclick="window.open(this.href);return false;

Obratite paznju prilikom registracije da stavite adresu u Njemackoj (nezz da li moze BiH,ali njemacka radi provjereno), nakon toga idete na uplata preko Gutschein-a (voucera) i kucate

Kod: Označi sve

Gratisguthaben
Momentalno ce vam se pripisati 5€ bonusa
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.