AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 18 feb 2013, 18:15

Zbog ovakvih utakmica mi je žao što je De Jong prerano završio sezonu , momak lavljeg srca te odličan u zadržavanju igre , da ne govorim o čitanju protivnika. Mislim da je De Jong , Gallianieva kupovina desetljeća . Za siću dovesti odličnog zadnjeg veznog i to u najboljim godinama (28) .
Napad po meni Shaarawy-Pazzo - Niang ili čak Robinho zbog ogromnog iskustva .
Vezna linija , definitivno Boateng-Monto -Muntari ( iako nije jos na 100 % ali je dosta jak i fizički moćan ) .
Bekovi Constant i De Sciglio, ovo je za njih jedno novo iskustvo ali mislim da mogu dosta toga dobrog uraditi , ali za protivnike će imati Iniestu i Albu ( De Sciglio ) a Messi i Alves za Constanta . Zaista ispit karijere za njih dvojicu . :D Stopere neću ni da spominjem , ko god da bude mislim da nam je isto , ali eto zbog te neke brzine i snage , Zapata i Mexes opet kao prvi kandidati .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 18 feb 2013, 19:28

Treba reci Muntariju da igra flastera na Messiu, znaci ovaj u svlacionicu ovaj za njim :D ali mislim ako Milan krene 4-3-3 da ce ih Barca rasuti..

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 18 feb 2013, 19:33

meskalin je napisao/la:Treba reci Muntariju da igra flastera na Messiu, znaci ovaj u svlacionicu ovaj za njim :D ali mislim ako Milan krene 4-3-3 da ce ih Barca rasuti..
Vise je to 4-5-1 nego 4-3-3 . Znate svi koliko se Sharaawy vraca, cak i protiv slabijih ekipa a i Niang cesto pomaze odbrani.

DonPippo9
Kontakt:

Post Postao/la DonPippo9 » 18 feb 2013, 19:34

meskalin je napisao/la:Treba reci Muntariju da igra flastera na Messiu, znaci ovaj u svlacionicu ovaj za njim :D ali mislim ako Milan krene 4-3-3 da ce ih Barca rasuti..
[youtube][/youtube]

Nije da nije izvodivo :mrgreen:
Il club piu titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2013, 20:19

Flaster na Messiju, ali zato rupa i prostor za nekoga drugoga, ali eto vrijedi probati, ionako nemamo sta izgubiti.

Muntari jeste jak, ali jos uvijek ni sjena onog starog igraca, treba njemu jos vremena da se povrati, ali bi zato stavio mesara u igru :mrgreen:
jedini recept je da im neko zaustavi sredinu, a mesar bi svojm lomljenjem i trcanjem dosta usporio igru.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 18 feb 2013, 20:56

Ljudi dragi kakvi flasteri, pa Mourinho je sve pokusao da ih zaustavi i sto je najgore to djeluje jedan dio utakmice, čim jedan igrač padne snagom i kondicijom sve se rusi,a onda znamo kako to zavrsi. Neki dan sam gledao kako ih pobjedi Real Sociedad, to je po meni jedini recept. Svaka linija mora raditi, kada se ukaze prilika napraviti pritisak, zaganjati..pa i oni su ljudi, svako moze pogrijesiti (naročito Puyol). Vjerovatno ce biti momenata kada ce nas drzati u opsadi, ko u rukometu sjedne na drugu stranu kratkim pasovima (tu je Celzi pokazao sta se treba raditi) zonska odbrana, naravno sa preuzimanjima u datim situacijama(bezveze bi bilo da neko leta za Messijem, pa čoek bi se srusio u 20minuti)...po meni je samoubistvo igrati tipične flastere, naročito protiv njih jer su najbolja ekipa koja igra bez lopte.

Zna li se ko sudi tekmu? Valjda ce biti neko ko će dopustiti da se igra fudbal, a ne da budu glumatanja kojima su skloni pojedinci. Ne bih da mi niko zamjeri, al volio bih da onom Sergio-u Flamini pokaze sta je faul..pa nek se valja do finala!

Izgleda Siena ubi laziale 8-)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2013, 21:23

Craig Thomson sudi.

siena im vec dva gola zabila, samo da ovako ostane, ponovo nam i ovo kolo ide na ruku 8-)
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2013, 21:28

siena zasad igra za Milan bravo...

nego vidim neke flasteri se spominju protiv barce. nema od toga nista..pa nemamo mi vise neste, silve gatusa i slicnida mogu odigrati flastera na igracu jednostavno to niko u ovom milanu trenutno ne moze. a kamoli na jednom mesiju. nego treba raditi zestoko u svim linijama. i dobro kolega rece. krenuti sa 4-3-3 koja se lako transformise u 3-5-2 jer znamo koliko saraf i niang ( ako bude igrao) rade u odbrani. znaci kad barca napada 8 najmanje ispred gola ( taktika izeta fazlinovica) a kad se krene u kontru tu su najmanje 5-6 igraca.... ja bi dao robiju sansu ispred nianga. jeste da je niang zvjerka al bi ga ubaco zadnji 30 minuta. ako ne bude potrebe prije... boa bi morao igrati i muntari. ako ne bude spreman za citavu. nek flamini uzme abdest i nek izadje na teren u nijetu da polomi nekoga.... odbrana nam ne igra neku ulogu. sve kreten do kretena... abiati na golu mora biti...

nadam se da ce saraf procepiti. a imam osjecaj i da ce pazzini odigrati maestralno... a i kad je to Milan cucnuo pred barcom. pa treba slomiti ovu djecicu da se vise nikad ne zapute u grad mode a kamoli da budu favotiri...

Forza Milan....... some of us only see in red and black :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 18 feb 2013, 21:31

Kad Konstant strpa Messija u dzep ovako će mali argentinac pjevati

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 feb 2013, 21:35

Hajd Messija, ali sta sa jos boljim Iniestom ? :D

Milan bi trebao igrati na kontre i tako pokusati ugroziti Barcu.
A to nije tesko kada pogledas da u odbrani igraju spori Puyol i dizelas Pique sa 2 ofanzivna beka koja su vise krila.
A s druge strane veoma brzi, eksplozivni i neugodni Sharawy, Robinho, Pazzini, Bojan ili ko ce vec igrati.
Samo treba doci do lopte. :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 feb 2013, 21:38

M4kaveli je napisao/la:Hajd Messija, ali sta sa jos boljim Iniestom ? :D

A to nije tesko kada pogledas da u odbrani igraju spori Puyol i dizelas Pique sa 2 ofanzivna beka koja su vise krila.
A s druge strane veoma brzi, eksplozivni i neugodni Sharawy, Robinho, Pazzini, Bojan ili ko ce vec igrati.
Najvjerovatnije nece ni igrati .
Keep walking.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2013, 21:42

ma iniesta jes dobar. al on napravi 8000 dodavanja uz dva suta na gol. njega se ne treba puno probojavati tu je KPB da to rijesi. nego bas kao sto kazes nije mi odbrana barce pouzdana bas. ubijedjen sam da ce im saraf zabiti najmanje jedan. a ako pazzo bude imao svoju vece sve je moguce. nece barca proci lako kao sto svi misle.... ipak Milan je u zadnji desetak kola najbolja italijanska momcad i da nije starta prvenstva bili bi prvi na tabeli. znaci igra je se drasticno popravila.... nek bude dobra tekma. pa nek pobijedi ko zasluzi.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 feb 2013, 21:48

milanist je napisao/la:

ma iniesta jes dobar. al on napravi 8000 dodavanja uz dva suta na gol. njega se ne treba puno probojavati tu je KPB da to rijesi. nego bas kao sto kazes nije mi odbrana barce pouzdana bas. ubijedjen sam da ce im saraf zabiti najmanje jedan. a ako pazzo bude imao svoju vece sve je moguce. nece barca proci lako kao sto svi misle.... ipak Milan je u zadnji desetak kola najbolja italijanska momcad i da nije starta prvenstva bili bi prvi na tabeli. znaci igra je se drasticno popravila.... nek bude dobra tekma. pa nek pobijedi ko zasluzi.
Obrati posebnu paznju na njegovu igru.
Nevjerovatno sta radi covjek i koliko utice na igru a sve to radi sa lakocom.

S druge strane i ja sam nekako uvjeren da ce Barca primiti bar 1 gol.
Zadnja izmjena: M4kaveli, dana/u 18 feb 2013, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 feb 2013, 21:49

Necete se vi tako lako Inieste rijesiti , nije on igrač kakvog lako mozete markirati.On moze poslati jedno kljucno dodavanje,koje moze biti dovoljno za prolaz.
Sto se tice same utakmice,nadam se spektaklu i neka bolji pobijedi.
Keep walking.

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 18 feb 2013, 22:01

[youtube][/youtube]

Samo da ne bude bozičnih poklona već u martu mjesecu, pa makar im samo uvaljamo 3-4 komada 8-)
Na ovom klipu kod naseg gola, jel ovo Urby počati cijelu odbranu jednom turom ćevapa (travničkih). Maestralan potez!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 feb 2013, 22:12

slika

:lol: :lol:

nadam se da nece bit ovako u srijedu..
Lazio 3-0 gubi, kako nam se poklapaju rezultati iz kola u kolo :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2013, 22:13

edoox je napisao/la:[youtube][/youtube]

Samo da ne bude bozičnih poklona već u martu mjesecu, pa makar im samo uvaljamo 3-4 komada 8-)
Na ovom klipu kod naseg gola, jel ovo Urby počati cijelu odbranu jednom turom ćevapa (travničkih). Maestralan potez!

jes vala bas.. kriminalni penala nikad nisam vidio. pa gori su od UTD-a al ajd nema veze..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2013, 22:40

3 smo...a sad lagano u lov na drugo mjesto, mozemo mi to ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 18 feb 2013, 22:42

edoox je napisao/la: Samo da ne bude bozičnih poklona već u martu mjesecu, pa makar im samo uvaljamo 3-4 komada 8-)
nije to bio Urby, to je bio Robinho ;) prati ga do kraja dok ne dadnu gol vidjeces da je broj 70 na ledjima ;)

ROBI-ROBINHO 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2013, 22:42

konacno treca pozicija. lazio ga popusi ljudski.. ma gubit ce jos oni bodova protiv ovih slabiji protivnika... oderat inter naredno kolo pa onda i lazio i to je to :D

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, betton, enzo777, galia95, Maestro^^, ronaldo99 i 21 gost.