Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

edinjo-bih
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la edinjo-bih » 18 feb 2013, 20:26

TaRgEt_ je napisao/la:
edinjo-bih je napisao/la:prvo je nas odbio i otisao da igra za kadete srbije, nakon par tekmi su ga ONI proglasili nedovoljno dobrim i onda se je on nudio nama ali nasi tada nisu htjeli pa je crna gora reagovala, nakon nastupa za njihovu U20 su ga CRNO GORCI procjenili nedovoljno dobrim da im zauzima mjesto naturaliziranog igraca i dali ispisnicu nama, jer se je nama nudio nakon "odlaska" iz CG repke.
to je sta ja znam prateci godinama nase mlade talente, ako nesto nije tacno izvinjavam se za to.

ali cu zamoliti neke Bosnjake na ovom forumu da prestanu da nama (Bosnjacima u globalu) pripisuju nacionalizam i mrznju prema drugima iako smo mi (tj Bosnjacki narod) stoljecima najvece zrtve Balkana a najmanji izvrsioci zlocina (hvala Bogu na ovom drugom!!) i po tome smo dokazani kao NAJMANJE fasizmom i nacionalizmom zarazen narod iako bi imali najvise razloga tj "opravdanja" od svih naroda da budemo nacionalisti i da mrzimo (hvala Bogu i na ovom tj da nismo takvi, jer mrznja nevodi apsolutno nicemu dobrom!!).
toliko od mene, jer je odavno bilo vrijeme da se ovo kaze!

Edinjo nikada nije odbio nas nego su ga nasi proglasili netalentovanim to je ziva istina ... Ja nikome nista ne pripisujem volim Alena koliko i Borisa i slicno. CG ga je uzela pod svoje i nikada nije otisao da igra za kadete Srbije, a on kazem ti da moze da bira iznenadili bih ste se nekim stvarima. Ali o tome neki drugi put.

Nezalaganje ne igra za CG zato sto ima pasos sa Zvijezdicom i stranac je kao sto ce biti i u Srbiji .
mislim kako sam i prije minut napisao da nema razloga da se ovdje prepucavamo radi jednog igraca, neznamo ga licno i zato nemozemo ga ovdje ni hvaliti a ni blatiti, jer sve je ovo samo nagadjanje (tj da li se on izjasnjava kao Bosanac ili je "veliki srbin"). prvo vrijeme ce pokazati odgovore na ovo a drugo mi malo ide na zivce jer pisemo o njemu kao da je Jordan, pa brate pisimo malo vise o djedovicu, gordicu, kikanovicu, masicu, persicu, sinanovicu,...!!! kod nas cim neko zaigra za reprezentaciju on postaje neinteresantan a cim neko vaga ili nas glatko odbije on se prati kao da je ili rekorder po nastupu u nasem drzavnom timu ili kao da je top 10 igrac na svijetu, i to me jako nervira a i nije fer prema standardnim reprezentativcima koji ginu na terenu za ovu nasu lijepu drzavu BiH!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2013, 20:44

@target Imace zvijezdicu,dok ga Duda Ivkovic ne pozove u Srbiju...A zasto ceka sa svojom odlukom do ljeta?Zato sto zna da ce se tada spisak objaviti...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 feb 2013, 20:47

NEZALAGANJE je napisao/la:@target Imace zvijezdicu,dok ga Duda Ivkovic ne pozove u Srbiju...A zasto ceka sa svojom odlukom do ljeta?Zato sto zna da ce se tada spisak objaviti...
ko nama brani da kk bosna ,sloboda, itd proizvedu igrace za buducnost,necmeo mi propast zbog jednog irgaca,ali brate od jednom se nadovezali ovog momka sto ne izjasnjava,zadnjih 7 dana ovdje dva clanka o tome kako se on dvoumi,ni sam ni ja zagovaralac dvoumljenja,ali o halilivicu isti novinar pise kako je prljavo sta rade mediji u hrvatskoj,a on to isto radi u ovom slucaju ,poenta su ti dvorstruki arismi,ojednog ko kap vode na dlanu drze na drugog kamenje ,ne ide

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 18 feb 2013, 20:53

Molio bih vas da se držite teme i da prestanete sa pričom ko je veći Bošnjak Srbin i slično. @TaRgEt posljednja opomena, a i za ostale važi
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 feb 2013, 20:55

bolje vam je pisite kako je bavcic pruzio dobro partiju :!:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2013, 20:56

ciza je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@target Imace zvijezdicu,dok ga Duda Ivkovic ne pozove u Srbiju...A zasto ceka sa svojom odlukom do ljeta?Zato sto zna da ce se tada spisak objaviti...
ko nama brani da kk bosna ,sloboda, itd proizvedu igrace za buducnost,necmeo mi propast zbog jednog irgaca,ali brate od jednom se nadovezali ovog momka sto ne izjasnjava,zadnjih 7 dana ovdje dva clanka o tome kako se on dvoumi,ni sam ni ja zagovaralac dvoumljenja,ali o halilivicu isti novinar pise kako je prljavo sta rade mediji u hrvatskoj,a on to isto radi u ovom slucaju ,poenta su ti dvorstruki arismi,ojednog ko kap vode na dlanu drze na drugog kamenje ,ne ide
Niko nama ne brani i mi smo krivi za to!Ovaj treba da se izjasni,cisto da se zna na cemu smo i da idemo dalje!Njegov izbor mu se nece moci osporiti,ma kakav on bio,za razliku od Preldzicevog izbor npr.Ne zanimaju me ostali igraci,vec sam to napisao i mene ne zanima kako mediji rade, jer ovo sto sada pisem je moje razmisljanje.Znaci,u stranu sve,ali on treba da odluci,da ili ne,a 8 mjeseci je vise nego dovoljno za to!To je poenta,da se nikome ne dozvoljava da mu Bosna bude B opcija,zvao se on Boris,Alen,Izet,Emir...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2013, 20:58

CashMan je napisao/la:Molio bih vas da se držite teme i da prestanete sa pričom ko je veći Bošnjak Srbin i slično. @TaRgEt posljednja opomena, a i za ostale važi
Izvini,moji postovi su cisto kosarkaske prirode,ako si obratio paznju na to!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 feb 2013, 21:00

radije bih bio zadnji na e.p.,kad bi znao da svi koji igraju vole BIH :!: :!: :!:
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 18 feb 2013, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 feb 2013, 21:01

lumani je napisao/la:bolje vam je pisite kako je bavcic pruzio dobro partiju :!:
Tako je, yebo vas savovic vise i takvi slicni njemu..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2013, 21:04

Papastathopoulos je napisao/la:
lumani je napisao/la:bolje vam je pisite kako je bavcic pruzio dobro partiju :!:
Tako je, yebo vas savovic vise i takvi slicni njemu..
Nije ni to dobro,ne treba ici iz krajnosti u krajnost,ali se ovakvi slucajevi ubuduce moraju rjesavati brze!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 18 feb 2013, 21:08

Pitanje je zasto je i Kuzmic otisao sa priprema,navodno da sam radi na svojoj fizickoj spremi,a doveden zpred kvalifikacije kao ogromno centarsko pojačanje,vjerovatno na njega ne mozemo racunati iako iam sve sređene papire,a kamoli Omić,Begić,Sulejmanović što se tiče Savovića ne mislim ni sekunde da čovjeka nešto veže za BiH samo što kalkuliše..

I da treba reći šta je to Harun uradio ?? Svi govorite bori se radi,trudi se gdje su rezultati,zašto se šuti posle ovog sastanka ?? Najlošija nam je trenutno generacija u košarci posle vremena Harisa Mujezinovića,Nenada Markovića,Gordana Firića,Elvira Ovčine i ostalih..
MIrza,NIhad i ZAck su nam donijeli EP šta očekujemo od njih da će razvaliti na Ep-u svaku reprez možda jednu utakmicu ili dvije,a kad sustigne umor i pad koncentracije ima da nas ljudi nabijaju iz svih pozicija..Spustimo se na zemlju,vrijeme je...

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 18 feb 2013, 21:09

Savovic Borisu ja nikada necu prigoviriti,ako zaigra za komsije :!: Momak je odrastao tamo,pritsak je to.Ali ako se odluci za bih,ubjeden sam da ce igrat 200% i borit se.Ali moj moto za buducnost ostaje,bolje biti zadnji na e.p, ali igrati sa onima koji te vole i cjene dok ti Himna svira :!:

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 18 feb 2013, 21:10

zgembo89 je napisao/la:Pitanje je zasto je i Kuzmic otisao sa priprema,navodno da sam radi na svojoj fizickoj spremi,a doveden zpred kvalifikacije kao ogromno centarsko pojačanje,vjerovatno na njega ne mozemo racunati iako iam sve sređene papire,a kamoli Omić,Begić,Sulejmanović što se tiče Savovića ne mislim ni sekunde da čovjeka nešto veže za BiH samo što kalkuliše..

I da treba reći šta je to Harun uradio ?? Svi govorite bori se radi,trudi se gdje su rezultati,zašto se šuti posle ovog sastanka ?? Najlošija nam je trenutno generacija u košarci posle vremena Harisa Mujezinovića,Nenada Markovića,Gordana Firića,Elvira Ovčine i ostalih..
MIrza,NIhad i ZAck su nam donijeli EP šta očekujemo od njih da će razvaliti na Ep-u svaku reprez možda jednu utakmicu ili dvije,a kad sustigne umor i pad koncentracije ima da nas ljudi nabijaju iz svih pozicija..Spustimo se na zemlju,vrijeme je...
Ej,ako ces dovoditi u pitanje Harunov rad,ti onda stvarno pojma nemas o stanju u nasoj kosarci i odgovarati ti na to pitanje bilo bi trosenje vremena...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 feb 2013, 21:15

zgembo89 je napisao/la:Pitanje je zasto je i Kuzmic otisao sa priprema,navodno da sam radi na svojoj fizickoj spremi,a doveden zpred kvalifikacije kao ogromno centarsko pojačanje,vjerovatno na njega ne mozemo racunati iako iam sve sređene papire,a kamoli Omić,Begić,Sulejmanović što se tiče Savovića ne mislim ni sekunde da čovjeka nešto veže za BiH samo što kalkuliše..

haha ,pa bolan ne bio igrace koji si nabrojao su proizveli ozbiljni klubovi i u neka druga vremena,danas su ti klubovi il ped gasenjem ili ugaseni,ne mozes proedit prijeratne generacije i ove poslijem nikako ,a zato je najmanje kriv harun koji je od nedavno na celu saveza,mi nismo prozveli kako rteba 3-4 irgaca,poslije rata ,a kamoli nekoliko generacije igraca,za to su najveci krivci ljudi u klubovima,a sve ti ej jasno kad vidis da je bosna postala mahalski klub a dita ugasena

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 18 feb 2013, 21:27

:!:
i to protiv olimpyacosa, vraca ga neno u zivot
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 feb 2013, 21:43

nerminh74 je napisao/la:
:!:
i to protiv olimpyacosa, vraca ga neno u zivot
Ja sam se pravo iznenadio reko da nije kome drugom ubacio 20 poena kad ono fkt XD Odlicno za nas eh kad bi mogo stalno ovakve partije da pruza :D

Kiselikrastavci
Kontakt:

Post Postao/la Kiselikrastavci » 19 feb 2013, 00:19

lumani je napisao/la:Savovic Borisu ja nikada necu prigoviriti,ako zaigra za komsije :!: Momak je odrastao tamo,pritsak je to.Ali ako se odluci za bih,ubjeden sam da ce igrat 200% i borit se.Ali moj moto za buducnost ostaje,bolje biti zadnji na e.p, ali igrati sa onima koji te vole i cjene dok ti Himna svira :!:
Koga pritisce? Kakav pritisak covjece, o cemu ti uopste pricas, ne znam da li si zivio kada u Srbiji, ja sam zivio ranije (kao prijavljen stanovnik godinama), sada zivim na Zapadu, ali sam cesto u Beogradu, ponekad ostanem i duze od mjesec dana, izmedju ostalog dobrim dijelom i zbog kosarke, konstantno sam na relaciji BG-inostranstvo i mogu ti reci onako ljudski, sasvim normalno, niko tamo Srbe ne pritisce ma iz koje drzave dolazili. To ti garantuje jedan Srbin koji ne potice iz Srbije, a koji sa Srbijom ima vezu u svom zivotu pa skoro cetrdeset godina i za taj period koji pokriva pola jednog ljudskog vijeka nikada me niko nije uvrijedio sto nisam rodjen u Srbiji, niti je ikome zasmetala moja ijekavica, pogotovo ne u jednom Beogradu, gradu koji i jeste nastanjen ljudima koji su kroz vijekove dolazili iz svojih maticnih sredina trbuhom za kruhom i tamo se naseljavali zbog vecih mogucnosti za zivot u svakom pogledu, uvijek je velegrad velegrad, a provincija provincija, milsim na mogucnosti za pojedinca, ne selektiram ljude po mjestu porijekla, pametnih ljudi i budala ima i u velikim gradovima i u provinciji podjednako. Pa tako niko ni Borisa Savovica ne "pritisce", a ti me demantuj ako imas dokaz tome, pusti te price ofrlje. Drugo je sto ti mislis da je tako, ja te ne zelim odvracati od tvojih ubjedjenja, to je tvoje pravo da tako mislis. Naravno da ima uvijek s drustvom zajebancije po regionalnom porijeklu, Bosanac, Hercegovac, Sumadinac, Krajisnik, Crnogorac, Vojvodjanin, "pravi" Beogradjanin sa dokazanim porodicnim koljenima iha-ha unazad :lol: , pa gastarbajter, ali to je sve ponavljam zajebancija kada odemo na rucak, na utakmicu, na trening, izadjemo u grad, o kakvim crnim pritiscima ti pricas... Boris je Hercegovac, pogovore mu i u ekipi da je zbog toga sto je Hercegovac "zajebant" :D , da ga se moraju cuvat' kao i od Crnogoraca, koji gdje god dodju zauzmu vodece pozicije (kao i u Zagrebu ili Sandzaklije u Sarajevu :D ), ali to je naravno sve zeza, niko tamo Borisa ponavljam ne pritisce ili gleda nekim drugim ocima samo zato sto je porijeklom iz Trebinja.
Procitao sam clanak, ne bih da komentarisem ni pozitivno, ni negativno, samo mi terminologija ovoga "ukraden" ne da nije jasna, nego je nelogicna i provokantna. Ko moze odraslog covjeka da "ukrade", pa nisu ljudi (a i kosarkasi su ljudi, gle cuda), ovce, predmeti, igracke, masine, nego ljudska bica koja svugdje u svijetu imaju razum, osjecanja, ubjedjenja, opredjeljenja, privrzenost, ljubav... Mene neko kao covjeka koji ima slucajno veze i sa tim sportom da nazove "ukradenim", da me na takav nacin pokusava javno poniziti i uvrijediti, ne bih ga cijenio nimalo. Ako hoces da te ljudi postuju, moras prvo sam da ih postujes, a to uopste nije toliko tesko, naprotiv lako je i lijep osjecaj kada covjeku pruzis ruku bez da vrijedjas njegova ljudska osjecanja i ubjedjenja, a on ti odogovori. Ako ti ne odgovori, to govori o njemu, a ne o tebi. Ja eto nisam nikada cuo da su Nijemci Zlatana Bajramovica nazvali "ukradenim" covjekom, zato sto se svojevremeno odlucio da igra za zemlju u kojoj je narod kome on pripada ne samo jedan od tri drzavotvorna nego i matica, a rodio se i odrastao u Njemackoj... Neposteno bi bilo prema Zlatanu i njegovim osjecajima koji su ga vodili da izabere BiH-dres. Hocu reci da takvi novinski clanci vise stete, nego sto od njih sport ima koristi i na takav nacin (prozivki) se nista ne moze postici. Ne trebas nikoga moliti, pa ni tog Savovica, sigurno je da ni on nije cvjecka, da manipulise javnoscu iz licnog interesa kako bi podigao sebi cijenu, ali svugdje postoje granice. Trudimo se da komuniciramo ljudski, stalozeno, bez uvreda, s postovanjem, bez nametanja, bez obzira da li navijali za BiH, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Madagaskar ili Svazilend, svima ce nam biti bolje.
Sportski pozdrav
To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi udaraju u pijesak. Ja tucem ljude. (Muhamed Ali)
Potrosio sam devedeset posto zarade na pice i zene. Ostalo sam spiskao. (Dzordz Best)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 19 feb 2013, 00:50

Post na mjestu!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 feb 2013, 06:43

Kiselikrastavci je napisao/la:
lumani je napisao/la:Savovic Borisu ja nikada necu prigoviriti,ako zaigra za komsije :!: Momak je odrastao tamo,pritsak je to.Ali ako se odluci za bih,ubjeden sam da ce igrat 200% i borit se.Ali moj moto za buducnost ostaje,bolje biti zadnji na e.p, ali igrati sa onima koji te vole i cjene dok ti Himna svira :!:
Koga pritisce? Kakav pritisak covjece, o cemu ti uopste pricas, ne znam da li si zivio kada u Srbiji, ja sam zivio ranije (kao prijavljen stanovnik godinama), sada zivim na Zapadu, ali sam cesto u Beogradu, ponekad ostanem i duze od mjesec dana, izmedju ostalog dobrim dijelom i zbog kosarke, konstantno sam na relaciji BG-inostranstvo i mogu ti reci onako ljudski, sasvim normalno, niko tamo Srbe ne pritisce ma iz koje drzave dolazili. To ti garantuje jedan Srbin koji ne potice iz Srbije, a koji sa Srbijom ima vezu u svom zivotu pa skoro cetrdeset godina i za taj period koji pokriva pola jednog ljudskog vijeka nikada me niko nije uvrijedio sto nisam rodjen u Srbiji, niti je ikome zasmetala moja ijekavica, pogotovo ne u jednom Beogradu, gradu koji i jeste nastanjen ljudima koji su kroz vijekove dolazili iz svojih maticnih sredina trbuhom za kruhom i tamo se naseljavali zbog vecih mogucnosti za zivot u svakom pogledu, uvijek je velegrad velegrad, a provincija provincija, milsim na mogucnosti za pojedinca, ne selektiram ljude po mjestu porijekla, pametnih ljudi i budala ima i u velikim gradovima i u provinciji podjednako. Pa tako niko ni Borisa Savovica ne "pritisce", a ti me demantuj ako imas dokaz tome, pusti te price ofrlje. Drugo je sto ti mislis da je tako, ja te ne zelim odvracati od tvojih ubjedjenja, to je tvoje pravo da tako mislis. Naravno da ima uvijek s drustvom zajebancije po regionalnom porijeklu, Bosanac, Hercegovac, Sumadinac, Krajisnik, Crnogorac, Vojvodjanin, "pravi" Beogradjanin sa dokazanim porodicnim koljenima iha-ha unazad :lol: , pa gastarbajter, ali to je sve ponavljam zajebancija kada odemo na rucak, na utakmicu, na trening, izadjemo u grad, o kakvim crnim pritiscima ti pricas... Boris je Hercegovac, pogovore mu i u ekipi da je zbog toga sto je Hercegovac "zajebant" :D , da ga se moraju cuvat' kao i od Crnogoraca, koji gdje god dodju zauzmu vodece pozicije (kao i u Zagrebu ili Sandzaklije u Sarajevu :D ), ali to je naravno sve zeza, niko tamo Borisa ponavljam ne pritisce ili gleda nekim drugim ocima samo zato sto je porijeklom iz Trebinja.
Procitao sam clanak, ne bih da komentarisem ni pozitivno, ni negativno, samo mi terminologija ovoga "ukraden" ne da nije jasna, nego je nelogicna i provokantna. Ko moze odraslog covjeka da "ukrade", pa nisu ljudi (a i kosarkasi su ljudi, gle cuda), ovce, predmeti, igracke, masine, nego ljudska bica koja svugdje u svijetu imaju razum, osjecanja, ubjedjenja, opredjeljenja, privrzenost, ljubav... Mene neko kao covjeka koji ima slucajno veze i sa tim sportom da nazove "ukradenim", da me na takav nacin pokusava javno poniziti i uvrijediti, ne bih ga cijenio nimalo. Ako hoces da te ljudi postuju, moras prvo sam da ih postujes, a to uopste nije toliko tesko, naprotiv lako je i lijep osjecaj kada covjeku pruzis ruku bez da vrijedjas njegova ljudska osjecanja i ubjedjenja, a on ti odogovori. Ako ti ne odgovori, to govori o njemu, a ne o tebi. Ja eto nisam nikada cuo da su Nijemci Zlatana Bajramovica nazvali "ukradenim" covjekom, zato sto se svojevremeno odlucio da igra za zemlju u kojoj je narod kome on pripada ne samo jedan od tri drzavotvorna nego i matica, a rodio se i odrastao u Njemackoj... Neposteno bi bilo prema Zlatanu i njegovim osjecajima koji su ga vodili da izabere BiH-dres. Hocu reci da takvi novinski clanci vise stete, nego sto od njih sport ima koristi i na takav nacin (prozivki) se nista ne moze postici. Ne trebas nikoga moliti, pa ni tog Savovica, sigurno je da ni on nije cvjecka, da manipulise javnoscu iz licnog interesa kako bi podigao sebi cijenu, ali svugdje postoje granice. Trudimo se da komuniciramo ljudski, stalozeno, bez uvreda, s postovanjem, bez nametanja, bez obzira da li navijali za BiH, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Madagaskar ili Svazilend, svima ce nam biti bolje.
Sportski pozdrav

Samo polako :!: Procitaj nekada sta drugi pisu.Sto nisi ranije rekao, da si bio u njegovoj situaciji ;) pa znas kako je.Ja nisam rekao da Borisu prijete u Beogradu,nego opcenito kazem nije to laka odluka.Niti sam za to da igrac razmislja 2 godine ;) Pise ti gore bolje biti zadnji ,nego igrati sa onima sto ne igraju srcem.(ne mislim sada na Borisa) Pogledaj samo reakcije naroda na odluku nasih momaka sto izabrase Svicu :) Sportski pozz ide nazad.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 feb 2013, 08:13

Ma cujte. Kakvo razmisljanje i donosenje odluke, ta odluka je davno donesena.....Ovdje je situacija kristalno jasna, kako bi se drugacije obajsnilo da ceka kraj sezone osim da ceka vidjeti hoce li se i koliko ozbiljno racunati na njega u reprezentaciji Srbije....Jasno je i da sjedi na dvije stolice jer ocigledno ima i veliku zelju igrati za BIH ukoliko ne bude u planu Srbije.....
Sto se mene tice, on je dobrodosao kod nas, jer nam zaista treba takav kalibar igraca, medjutim da imamo igraca slicnog kvaliteta, bez razmisljanja bi znao kojeg od njih bi izabrao, no situacija je takva i moramo gledati sta je najbolje za ekipu.....I Masic je na slican nacin dosao u repku BIH pa se to nije primjecivalo na terenu....

Inace, Krastvacu bi objasnio na sta se misli "ukrasti"........BIH i Srbija su u istoj grupi na Eurobasketu.....Strucni stab Srbije zna ukoliko Savovic bude igrao za BIH da je ta reprezentacija jaca nego inace.....Ukoliko taj strucni stab svjesno odluci uzeti Savovica sebi a poslije tog istog igraca ne povesti na eurobasket vec samo pozvati na siri spisak pa poslije poslati kuci onda bi ja to nazvao rijecima KRADJA....Kako bi to ti nazvao??? :roll:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.