FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

M4kaveli
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la M4kaveli » 18 feb 2013, 20:18

Sto im odgovaras ?
Samo ih kulturno ignorisi na njihove lazi i gluposti.
S njima treba diskutovat kad se opamete i realno sagledaju neke stvari.

Spisak igrača koji su pozvani za meč protiv Milana: Valdés, Pinto, Oier, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song I Tello.

Adriano i Villa ne putuju u Milan sto je velika steta po meni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 feb 2013, 20:23

M4kaveli je napisao/la:Sto im odgovaras ?
Samo ih kulturno ignorisi na njihove lazi i gluposti.
S njima treba diskutovat kad se opamete i realno sagledaju neke stvari.

Spisak igrača koji su pozvani za meč protiv Milana: Valdés, Pinto, Oier, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song I Tello.

Adriano i Villa ne putuju u Milan sto je velika steta po meni.
ma ne bi ni igrali tak i nak :D,,igrace njih dvojica protiv seville ,tad ce bit potrebni :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 18 feb 2013, 21:37

@M4kaveli :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 feb 2013, 21:42

To je taj klip.
Samo je vidljivije u zadnjim utakmicama da vise ulazi u duele i driblinge, ali i dalje fula nemoguce.
Treba jos poraditi na prvom dodiru s loptom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 18 feb 2013, 22:09

Jaume Llopis (profesor na 'IESE Business School', bivši profesionalni fudbaler): "Danas mi je jedan Barçin čelnik rekao da je dolazak Neymara gotova stvar. On će u Barcelonu doći na kraju sezone."

Ja mislim da od ovoga nema ništa,ali ajde..
Pobjeda je bolja od orgazma!

FA7
Kontakt:

Post Postao/la FA7 » 18 feb 2013, 22:13

Gorki je napisao/la:Mi smo spremni za Milano 8-)

slika
nadam se da cu vas vidjeti :)
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 feb 2013, 22:22

M4kaveli je napisao/la: Spisak igrača koji su pozvani za meč protiv Milana: Valdés, Pinto, Oier, Alves, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi, Thiago, Mascherano, Bartra, Sergio, Pedro, Jordi Alba, Montoya, Song I Tello.
slika
Ovaj momak ima dobar potencijal,i nadam se da ce jednom braniti i za A momcad.
Keep walking.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 feb 2013, 22:24

Greska

Taj momak nema nikakav potencijal, i tesko da ce ikad postati prvi golman Barce :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 feb 2013, 22:25

Jel' ide neko odavde sa foruma na ovu tekmu protiv Milana? :)
Cautinho je napisao/la: Ovaj momak ima dobar potencijal,i nadam se da ce jednom braniti i za A momcad.
Smijem se kladit' da će bit' gori od Valdesa. :mrgreen:
Da ga nisi zamjenio sa nekim?
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 18 feb 2013, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 feb 2013, 22:25

losmi je napisao/la:Greska

Taj momak nema nikakav potencijal, i tesko da ce ikad postati prvi golman Barce :)
Na faci mu se vidi da je drama mutav.Ima onaj siroti pogled ala' Bavcic.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 feb 2013, 22:27

Uopce ne mislim tako...
[youtube][/youtube]
Keep walking.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 feb 2013, 22:28

Johny je napisao/la:

On cak nije ni prvi golman u Barci B, gde je tokom nekoliko tekmi imao dosta kikseva.Ako vec trazimo golmana u nasoj skoli, treba obratiti paznju na Miguela Banuza ( 19 ). Mislim da trenutno brani za Yuvenil A. Dosao je msm, proslog leta i radi se o velikom talentu.Cak je i imao par treninga sa prvim timom.

Cautinho : Cenim da smo svi ovde zdravog razuma i da svi znamo da se igrac ne ocenjuje preko YT klipa. Ja ,kao neko ko prati Barcu B, dovoljno znam i dovoljno sam video taj njegov talenat :)

Inace, jedino sto sam ja zapazio na ovom tvom klipu je to da zna da uzme loptu u ruke.Mada, kakav nam je trenutni golman, i to je odlicno :D
MVP - Messi-Villa-Pedro

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 feb 2013, 22:33

JohnLennon je napisao/la: Ocit primjer kako midzetove gorile ogranicavaju prostor za kretanje drugim ljudima na sebi svojstven nacin. Zena pred djetetom, umjesto da joj pridje i isprica se zbog istupa bodigarda, on je mirno nastavio. Anblivbl.
Koliko ti je midzet nabio kompleksa, to je cudo jedno. Spavas li mirno navecer ? :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 18 feb 2013, 22:33

losmi je napisao/la:
Johny je napisao/la:

On cak nije ni prvi golman u Barci B, gde je tokom nekoliko tekmi imao dosta kikseva.Ako vec trazimo golmana u nasoj skoli, treba obratiti paznju na Miguela Banuza ( 19 ). Mislim da trenutno brani za Yuvenil A. Dosao je msm, proslog leta i radi se o velikom talentu.Cak je i imao par treninga sa prvim timom.

Cautinho : Cenim da smo svi ovde zdravog razuma i da svi znamo da se igrac ne ocenjuje preko YT klipa. Ja ,kao neko ko prati Barcu B, dovoljno znam i dovoljno sam video taj njegov talenat :
)
+1
Cautinho ne brukaj se dzaba, ovaj nazovi golman nije ni za Vrbanjuse :!:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 feb 2013, 22:39

Dobro,dobro.Ja sam ga gledao u jednoj utakmici i ucinio mi se stvarno dobar golman.Ne brani dzaba u Barci ( dobro,B :mrgreen: :lol: )
Ali,ne zamaram se ja sa tim,ima golmana,naletit ce jedan u Kataloniju :D
Keep walking.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 feb 2013, 22:56

Ma golmani su nama oduvek predstavljali problem :)

Al kad smo kod talenata vec, ima par figura u Barci B, za koje ruku dajem da ce igrati jednom u prvom timu.

1) Alex Grimaldo 1995 (17), standardan je u Barci B, vec je debitovao u prijateljskoj utakmici za prvi tim Barce. Igra poziciju levog beka. Veoma brz, eksplozivan,sa odlicnom tehnikom i odlicnim pasom. Slican Albi, velika radilica. Takodje, pozvan je sa samo svojih 17 godina da igra za Spaniju (do 21).Tacno se vidi po njemu da poseduje ogroman talenat, mada sve zavisi kako ce se nastaviti razvijati.

slika

2) Deulofeu 1994 (18). Na njega necu trositi reci. Svi znate o kakvom se igracu radi. Sa svojih 18 godina, najbolji je strelac segunde. Radi se o igracu sa fantasticnim driblingom, sutom, brzinom. Svi znate na koga stilom igre podseca :D
Iako vazi za igraca koji retko dodaje, ima msm ove sezone 4-5 asistencija. Ja sam misljenja da nam treba u prvom timu igrac kao on. Ne koji ce se podrediti Messiju, nego koji je u stanju da uzme i nanize par igraca i tako otvori prostor drugim igracima. Verujem da bi sa njim u prvom timu, Messi bio veoma rasterecen. Naravno, najveci problem je sto je on jos ne izbrusen talenat, i kao i Messi-ju , u njegovim godinama, ne prolazi svaki dribling , plus jos nije fizicki ojacao. Trebao bi da postane zvezda uskoro :)

slika

3) Frank Bagnack 1995 (17) , radi se o stoperu ,koji jos igra za Yuvenil A. Razlog sto sam njega uvrstio je taj sto imamo taj problem trenutno u odbrani,a radi se o igracu sa fantasticnim predispozicijama. Dosta me stilom podseca na Varana iz Reala. Veoma smiren,sa odlicnim pasom. Takodje veoma brz za svoju poziciju, odlicno se probija napred. Naravno ,veoma je mlad ,mada ocekujem da ce zaigrati prvu postavu u Barci B sledece sezone, pa ko zna ,mozda ga i vidimo za par godina u prvom timu.

slika

Naravno, tu ima jos mnogo veoma talentovanih igraca tipa S. Roberto,Espinosa,Rafinha,Samper,Adama Traore,Ebwelle, Kubo, Babunski, Mada zbog pozicija na kojima igraju nazalost, male su sanse da se naigraju u prvom timu.

Ako nekog zanima nesto vise o nekom drugom igracu iz Barce B, mogu napisati,nije nikakav problem.
Izvinite ,ako sam malo smorio sa Barcom B na ovoj temi :)
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 18 feb 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 feb 2013, 23:01

losmi je napisao/la:
Izvinite ,ako sam malo smorio sa Barcom B na ovoj temi :)
Ma nikako druze, ja bi čak volio da vise pises o Barci B ovdje, kao i o ostalim selekcijama.
Pratim i ja Barcu B, al' ne tako često, mozda svako drugu-trecu tekmu pogledam...valja uvijek nešto novo pročitat' o mladim nadama. :)

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 18 feb 2013, 23:02

Taj Delufeu ce biti odlicno rjesenje za poziciju rak-rane Alexisa.Volio bih ga vidjeti na djelu u A momcadi,a sudeci u kojem smjeru prvenstvo ide,to ne bi trebao biti problem.
Keep walking.

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 feb 2013, 23:03

Nema nikakvih problema,taman da se malo aktiviram opet.Imam trenutno dosta obaveza oko faksa, mada kad god uhvatim trenutak, napisacu nesto novo :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 feb 2013, 23:06

Sta je sa ona dva Portugalca sto su ja mislim iz Sporting Lisabona dosli.Imena im zajedno jedva 4 slova imaju.
Cuo sam da su strasni talenti.Jedan ofanzivac drugi branic...
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: sombrero i 2 gosta.