Bosna i Hercegovina - Grčka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Pobjeda BiH
304
70%
Nerijeseno
92
21%
Pobjeda Grcke
38
9%

Ukupno glasova: 434

miralem444
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post Postao/la miralem444 » 18 feb 2013, 13:51

ahmic je napisao/la:koja su 3 nasa igraca bez koji nije ista repka?
Realno mi smo mala zemlja, nemamo po 2 top igraca na svakoj poziciji kao sto to imaju Spanci, Njemaci itd. ,ali u poslednje vrijeme imam osjecaj da jednostavno sve vise i vise kvalitetnih zamjena ,igraca koji mogu tu uskocit kad neko iz prve postave bude povrijedjen ili nesto trece..prije svega mislim na zukana, pa dobar je i mali Visca, Sesar,Svaka...ali po mom misljenju Nas broj jedan igrac je Edin Dzeko jednostavno bez njega 30 % bi nasa repka bila manje ubitacna, jer na svakog protivnickog odbranbenog igraca kad zna da nasuprot njegove strane igra momak koji vrije 30 miliona eura, covjek koji je osvojio njemacku englesku ligu, najbolji igrac u povijesti Wolfsburga, covjek koji je prvi strijela Manchester City-a ,jednostavno onda svi se prvenstveno moraju fokusirat na njega,on je marketing,on je neko ko otvara prostora Vedi ,Miretu ,Stevi ..Dzeko je pojava na terenu jednostavno sve oci protivnikih igraca su uprte u njega ..Drugi igrac je Miralem Pjanic jenostavno covjek koji ima magiju u nogama, momak koji vidi ono sto niko nevidi, ima taj neki stil igre koji gaji Barcelona i treci igrac pa tu bih stavio i Spahu u Begovica jednostavno Spaha je nas kapiten , nas ratnik, nas vodja , sve je drugacije kad je kapiten tu, dok Beg on unosi mir u odbranu , svojim odbranama unosi mir i u nas navijace jednostavno ono sto prodje nasu odbranu Beg je tu da to pokupi dobro je..Ali kazem svi su nam igraci bitni i kad su svi na okupu nemoze nam niko nista , al eto izdvojio sam tu cetvricu kao one koji nose ovu repku
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 feb 2013, 14:11

zizu1991 je napisao/la:Samaras je podcijenjen igrač nevjerovatno. Koliko njemu leži igra u reprezentaciji je također nevjerovatno.
On svojom pojavom, borbenošću, igrom, diže tu selekciju na potpuno drugi nivo, paklen igrač, u to nema
sumnje.
Samaras,

Nevjerovatno bitan igrac u njihovoj igri.....NEVJEROVTANO....

Odgledao sam 20tak meceva Grcke u kojima je on igrao, rekao bi da je perfektan za posoa koji obavlja......

Brane se, kada presjeku loptu, Samras je uvijek izmedju odbrane i defanzivnog reda, krije se u dzepove, svaku loptu primi i smiri, u najboljem slucaju je to kontra koja zavrsava proigravanjem za gol. U najgorem slucaju je prekrsaj na njemu ili out, korner il sta vec. Uglavnom, on je ta veza koja se korisiti iz faze kada uzmu loptu do napada... Njihovi napadi su direktni, konkretni i brzo se okoncavaju, svi znaju svoj zadatak i vrlo su efikasni....

Ako se presijece Samrasa onda oni prakticki nemaju nista..... Problem je sto mi nemamo igraca za to.....On ce uglavnom plivati u podrucju izmedju Spahica i Zahirovica, blize Zahirovicu...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 14:23

Batko je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Samaras je podcijenjen igrač nevjerovatno. Koliko njemu leži igra u reprezentaciji je također nevjerovatno.
On svojom pojavom, borbenošću, igrom, diže tu selekciju na potpuno drugi nivo, paklen igrač, u to nema
sumnje.
Samaras,

Nevjerovatno bitan igrac u njihovoj igri.....NEVJEROVTANO....

Odgledao sam 20tak meceva Grcke u kojima je on igrao, rekao bi da je perfektan za posoa koji obavlja......

Brane se, kada presjeku loptu, Samras je uvijek izmedju odbrane i defanzivnog reda, krije se u dzepove, svaku loptu primi i smiri, u najboljem slucaju je to kontra koja zavrsava proigravanjem za gol. U najgorem slucaju je prekrsaj na njemu ili out, korner il sta vec. Uglavnom, on je ta veza koja se korisiti iz faze kada uzmu loptu do napada... Njihovi napadi su direktni, konkretni i brzo se okoncavaju, svi znaju svoj zadatak i vrlo su efikasni....

Ako se presijece Samrasa onda oni prakticki nemaju nista..... Problem je sto mi nemamo igraca za to.....On ce uglavnom plivati u podrucju izmedju Spahica i Zahirovica, blize Zahirovicu...
Upravo tako. Daj Boze da imamo Rahimica, koji je mnogo iskusniji od Zahira, a Boga mi i ne bi Samaras tako lako mogao primiti loptu kraj njega, dok je Zahirovic radilica, ali nije nesto u skoku. Rahimic se ipak zna dobro postaviti, iskusan je to lisac. Ne mogu prezaliti ni Bajramovica, kakav je to igrac bio, ali prst ga sjeba totalno. Cini mi se da je Besic svrsci od Zahirovica, pa mozda i Besic bude taj zadnji vezni, koji bi motrio na Samarasa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 18 feb 2013, 15:00

Kakav Rahimic,covjek je ostario,spor ,nema vise snage,jedva da igra za CSKA...

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 feb 2013, 15:04

Celtic je napisao/la:Kakav Rahimic,covjek je ostario,spor ,nema vise snage,jedva da igra za CSKA...
Daj Boze da imamo Rahimica- to bi trebalo znaciti kao kukanje jer ga nemamo, jer ne mozemo na njega racunati. Da je u stanju kakvom je bio prije 2 godine ili 3, legao bi nam k'o budali samar, ali na nasu zalost nije mladji ni sekunde :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2013, 22:47

Celtic je napisao/la:Kakav Rahimic,covjek je ostario,spor ,nema vise snage,jedva da igra za CSKA...
Reci to Fergusonu za par njegovih mezimaca koji su i stariji od Rahimica.Pa rade ko Svajcarski sat.
Rahimic ako bude fit,bit ce pozvan i da se udaramo nogom u guzicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 18 feb 2013, 22:49

harishp je napisao/la:
Reci to Fergusonu za par njegovih mezimaca koji su i stariji od Rahimica.Pa rade ko Svajcarski sat.
Drugo je Giggs on trenira redovno a Rahim-aga je van forme jako dugo. Ja ne bi rizikovao sa njime. :|

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2013, 23:07

Rikardo je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Drugo je Giggs on trenira redovno a Rahim-aga je van forme jako dugo. Ja ne bi rizikovao sa njime. :|
Rahimaga igra u pripremnim mecevima i redovno trenira vec par mjeseci,nakon onih problema sa stomakom to jest cirom.
O cemu vi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 18 feb 2013, 23:23

Rahimic da iz kreveta ustane i kaze da je spreman za 50-60 minuta zestoke borbe, Susic ce ga staviti u prvih 11 protiv Grka. Zato jer je lik iskren i posten kao malo ko i njemu se vjeruje.

Aha, nije tema ali se u ovom trenutku sjetih koliko se kritizira Susic zbog nepozivanja ovih i onih, a koliko dugo je ovaj covjek cekao da zaigra? Dok jedni kukaju za Cocalicem, Ljevakovicem i slicnim toljagama ...

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 18 feb 2013, 23:48

http://s14.directupload.net/file/d/3170 ... ed_png.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

(Bicakcic i Hadzic sredili papire)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 19 feb 2013, 00:48

ovo je dobro,samo jos Vijece Ministara im potvrdi bh pasos i oni mogu igrati vec protiv Grcke! bice nam od koristi,pogotovo Bicakcic koji je najbolji stoper prvoplasirane ekipe u Cvajti,sto nije mala stvar.. a i Hadzic igra konstantno dobro u prvoj ligi Austrije,njegova pozicija je ona koju igra Zahirovic,zadnji vezni... ovo su definitivno pozitivne vijesti!

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 19 feb 2013, 01:03

bosnas_ je napisao/la:ovo je dobro,samo jos Vijece Ministara im potvrdi bh pasos i oni mogu igrati vec protiv Grcke! bice nam od koristi,pogotovo Bicakcic koji je najbolji stoper prvoplasirane ekipe u Cvajti,sto nije mala stvar.. a i Hadzic igra konstantno dobro u prvoj ligi Austrije,njegova pozicija je ona koju igra Zahirovic,zadnji vezni... ovo su definitivno pozitivne vijesti!
Ja mislim da jos moraju srediti sportsko drzavljastvo na koje imaju pravo tek kad dobiju pasos BIH

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 feb 2013, 01:19

santos je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:ovo je dobro,samo jos Vijece Ministara im potvrdi bh pasos i oni mogu igrati vec protiv Grcke! bice nam od koristi,pogotovo Bicakcic koji je najbolji stoper prvoplasirane ekipe u Cvajti,sto nije mala stvar.. a i Hadzic igra konstantno dobro u prvoj ligi Austrije,njegova pozicija je ona koju igra Zahirovic,zadnji vezni... ovo su definitivno pozitivne vijesti!
Ja mislim da jos moraju srediti sportsko drzavljastvo na koje imaju pravo tek kad dobiju pasos BIH
Papirologija automatski obuhvata sportsko drzavljanstvo nakon sto Vijece ministara potvrdi prvi proces.
Jer u ovom slucaju im je potrebno oboje.Primjer kod Pjanica.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 19 feb 2013, 07:50

santos je napisao/la:

Bas tako.....Kako ces traziti promjenu sportskog drzavljanstva ako nemas pasos drzave?

Dakle, veoma glup tekst, jako glup tekst, cuj sredili papirologiju... :lol:

Bicakcicu inace mislim da ne treba promjena sportskog, njemu je potreban samo pasos, on ima BH sportsko drzavljantstvo, dok ce Hadzic morati cekati odgovor iz UEFE, naravno kad mu vijece ministara vrati drzavljanstvo...

Nacekace se oni jos, posebno Hadzic.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 feb 2013, 16:16

Trebaju mi 4 zapada.. dajem 500maraka :lol: :lol: :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 19 feb 2013, 19:55

Kvote za utakmicu sa Bwin.

Bosnien und Herzegowina 2.15
X 3.20
Griechenland 3.30
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 feb 2013, 19:57

Jel oko prilike tako bilo, kada smo igrali protiv njih tamo, samo obrnute uloge, ono je na njih kvota bila oko 2 ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

GospodinBuha
Kontakt:

Post Postao/la GospodinBuha » 19 feb 2013, 19:57

Principatus je napisao/la:Kvote za utakmicu sa Bwin.

X 3.20
Griechenland 3.30

sto maraka na 2 pa i da profulam ja sretan
Senijad Ibričić mama i tata fuzbala

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 20 feb 2013, 01:26

GospodinBuha je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Kvote za utakmicu sa Bwin.

X 3.20
Griechenland 3.30

sto maraka na 2 pa i da profulam ja sretan
nemas ti 2 marke a ne 100 maraka Nedimko :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 feb 2013, 15:14

Evo izgleda Mujdza ce bit spreman. Vrlo vazno. Je li Sejo definitivno out?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.