Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ko se našao pričati o narcisima i glumcima, simulantima i ostalim.Romariooo je napisao/la:igraci reala ponovo pokazuju svoj karakter, psihopata pepe je bio dugo povrijedjen, dugo nije igrao, nabralo mu se svega i naravno nista cudno sto ponovo pokusava osakatiti nekoga, dok je idiotski potez ramosa i hvatanje za glavu i za mene iznenadjujuce, da je i on nekoga polomio ne bi me cudilo, al ovo sto je uradio, osramitio je sam sebe do bola, djeca mu se smiju
jad i cemer je real, trener seljacina narcisoidna, pepe psihopata, ramos kasapin u pokusaju da bude glumac, arbeloa teski hinja koji gazi kad sudija ne gleda, ronaldo **** egoista, di maria firgos kralj simuliranja...
jad i cemer
Moronski post epskih razmjera... jest vas Real napatio u vasim zivotima, gluho bilo i daleko...Romariooo je napisao/la:igraci reala ponovo pokazuju svoj karakter, psihopata pepe je bio dugo povrijedjen, dugo nije igrao, nabralo mu se svega i naravno nista cudno sto ponovo pokusava osakatiti nekoga, dok je idiotski potez ramosa i hvatanje za glavu i za mene iznenadjujuce, da je i on nekoga polomio ne bi me cudilo, al ovo sto je uradio, osramitio je sam sebe do bola, djeca mu se smiju
jad i cemer je real, trener seljacina narcisoidna, pepe psihopata, ramos kasapin u pokusaju da bude glumac, arbeloa teski hinja koji gazi kad sudija ne gleda, ronaldo **** egoista, di maria firgos kralj simuliranja...
jad i cemer
njih ubija cinjenica da su za sva vremena samo onaj drugi klub spanije i da ne mogu biti veci, bolji, uspjesniji, poznatiji, priznatiji, mogu zamisliti koliko ih to grize i pojede iznutra kada se ovako ponasajuHarrison je napisao/la:Moronski post epskih razmjera... jest vas Real napatio u vasim zivotima, gluho bilo i daleko...Romariooo je napisao/la:igraci reala ponovo pokazuju svoj karakter, psihopata pepe je bio dugo povrijedjen, dugo nije igrao, nabralo mu se svega i naravno nista cudno sto ponovo pokusava osakatiti nekoga, dok je idiotski potez ramosa i hvatanje za glavu i za mene iznenadjujuce, da je i on nekoga polomio ne bi me cudilo, al ovo sto je uradio, osramitio je sam sebe do bola, djeca mu se smiju
jad i cemer
Eh, što me nađe.Harrison je napisao/la: Moronski post epskih razmjera... jest vas Real napatio u vasim zivotima, gluho bilo i daleko...
Sveti je napisao/la:jao postova majko mila![]()
![]()
![]()
Ne do bog da se rerna, romario, kanta, ado, onaj vandolonete, mandrax i još pokoji padobranac nekada nađu u istoj zgradi, odmah bi je morali preimenovati u kliniku za mentalno oboljele![]()
ali ruku na srce, kakav bi samo tandem činili
To je ono što pričam već 121343452523 dana ali određeni mi se smiju kad kažem da je Raul trenutno bolji stoper od njihRealMoudrid je napisao/la:Iz utakmice u utakmicu Ramos i Pepe najgori na terenuKo onaj tandem u napadu su...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.