Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Wolverine
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Wolverine » 10 nov 2009, 15:29

rob do bagro je napisao/la:Napad je najbolja odbrana,oni kad vide da napadamo,oni ce se zbunit,nece to oni ocekivat i tu bi mogla biti nasa sansa
ti fakat mislis da su oni glupi. pa bit ce spremni na razne postavke nase reprezentacije. nisu sabani.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 nov 2009, 15:32

Wolverine je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Napad je najbolja odbrana,oni kad vide da napadamo,oni ce se zbunit,nece to oni ocekivat i tu bi mogla biti nasa sansa
ti fakat mislis da su oni glupi. pa bit ce spremni na razne postavke nase reprezentacije. nisu sabani.
sta ja znam hocel biti spremni ili nece,gore ti je se branit svoh 90 min. znaci primit ces ga 100%,dok ovako kad budes napadao nece imati toliko mogucnosti za stvaranje akcija,malo ce toga napravit,mozda grijesim ja samo iznosim svoje misljenje
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 nov 2009, 15:33

Željoman je napisao/la:
vOluMme je napisao/la:sad ako ćiro nestavi Pajnića neznam onda koji **** čeka....

čovjek igra u prvih 11 jedne od najjačih ekipa u evropi....e onda definitivno može igrat u prvih 11 BiH...pa čovjek igra u formi života...

slika

Begović-U odličnoj formi.Od kako je doso u Ipsvić...3 remija jedan poraz...
Jahić-Boljeg lijevog beka nemamo...nije on klasični lijevi bek, al nije vala bio ni SALIHOVIČ..Igra u prvih 11 u AEK-u
Ibričić-Da nema Misketa bio bi prvi play ekipe...al ipak za nekoliko klasa ispod Misketa..trenutno među 3 najbolj igrača HNL...s obzirom na njegove kvalitete može solidno zatvrit Desni stranu na kojoj igra Simao, ko je gledo tekmu Real- Atletico vidio je šta je Arbeloa radio Simao...Simao se je morao u sredu prebacit...
Nadarević&Spahić-Riječi su suvišne..
Rahimić-Nije baš standardan u CSKA, tako da bi tu moga i Bajram zaigrat...al ja bi više volio Elvira jer nam treba neko da zaustavlja kontre Portugala ako mi budemo igrali ofanzivno...
Pjanić-o njemu sam već rekao...
Salihović-Vrijeme je da za našu repku odigra na prirodnoj poziciji to bi bio veliki plus za nas s obzirom kakva je igračina + ima snage da se vraća da pomaže jahiću u odbrani...
Miske&Džeko&Ibišević-riječi su suvišne...
svaka ti dala za ovo :D samo što Ibra nije baš ovaj tip igrača i što bi nas gu.ili sa strana :D
Jest da nebi Vladavica stavio,tek bi onda gu.zenja bilo :roll:
Jedino Berbera koji je klasicni desni bek,ali pitanje je koliko je usao u formu nakon dugog odsustva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 10 nov 2009, 15:35

i ja mislim da je berberović najbolje rješenje :D
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 10 nov 2009, 15:35

Wolverine je napisao/la:
ti fakat mislis da su oni glupi. pa bit ce spremni na razne postavke nase reprezentacije. nisu sabani.[/quote

Opet glupo potcjenjivanje,cuj treba napast,pa vi bi da nam uvale 5 komada, pa onda drugu netreba ni igrat!
Pa ljudi moji , igraju se dvije utakmice!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 nov 2009, 15:36

........................................begovic.....................................
jahic...................nadarevic.............spahic....................milenkovic -jbga nemamo boljeg :D :mrgreen:

ibricic......................rahimic...........................salihovic

...........................misimovic ------------------------------

......................dzeko............ibisevic........................... ovako bi bilo najpametnije ja mislim :D
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 10 nov 2009, 15:38

CRNI_SA je napisao/la:........................................begovic.....................................
jahic...................nadarevic.............spahic....................milenkovic -jbga nemamo boljeg :D :mrgreen:

ibricic......................rahimic...........................salihovic

...........................misimovic ------------------------------

......................dzeko............ibisevic........................... ovako bi bilo najpametnije ja mislim :D
Ovo je priblizno, i molim vas ne nasjedajte na ovog glupana, a moderatore opet molim da ga banuju dok je ziv!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.

gibi72
Kontakt:

Post Postao/la gibi72 » 10 nov 2009, 15:38

" je napisao/la:' прогноза је $ - ' ? ? $ " $. " % $ а $ су ' ? у поређењу са ?. & $... $ " " " ", " $ ' - ". Оно, $ " " ? ? $ $ госте, " ја ? $ " фер ? $ се " $ у ? нпр па $ $ ? у & $.
ah evo njega ponovo, odavno nije bio :D ;)
Oni koji ne umiju da vole, neka na Unu dođu - i zavoljeće
Oni koji ne umiju da pjevaju, neka na Unu dođu - i propjevaće
Oni koji ne zbore - prozboriće kraj Une
Oni koji ne čuju - pročuće kraj Une
Oni koji ne vide - progledaće kraj Une!

Ćamil Sijarić

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 nov 2009, 15:39

Ada je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
ti fakat mislis da su oni glupi. pa bit ce spremni na razne postavke nase reprezentacije. nisu sabani.[/quote

Opet glupo potcjenjivanje,cuj treba napast,pa vi bi da nam uvale 5 komada, pa onda drugu netreba ni igrat!
Pa ljudi moji , igraju se dvije utakmice!
nisam ja rekao da napadamo od pocetka utakmice brate dragi,pa sta sad imas taktizirat,ovo je baraz,dvije tekme,znaci treba igrat zadnjim atomima snage da cekas na kontru glupo,dok se mi nacekamo oni nam ga mogu uvalit jedno 2 komada,sad opet kazem,gore ti je kad se branis,pimices gol garant
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 15:49

" je napisao/la:' прогноза је $ - ' ? ? $ " $. " % $ а $ су ' ? у поређењу са ?. & $... $ " " " ", " $ ' - ". Оно, $ " " ? ? $ $ госте, " ја ? $ " фер ? $ се " $ у ? нпр па $ $ ? у & $.

ako uvali nama portugal 4 komada znaj da ce i tebi uvaliti,ja kako znam geografiju i prijedor se nalazi u BOSNI I HERCEGOVINI..ah da i prijedor ali i okolina (kako ti volis reci predgrade) prijedora,mislim to tvoje neko selo "blizu" prijedora..
i mi nemamo nista protiv 4 komada,kada znamo da cemo mi najmanje dati 5 komada..
pozz za OKOLINU prijedora :roll:

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 10 nov 2009, 15:51

Bas zato sto je baraz i sto su dvije utakmice treba biti pametan i odigrati mudro,takticki,ne srljati...otvorena igra je kockanje,napravis 5 prilika i krene peh ne udje ni jedna,oni te kazne uvale nam 3 komada i nista od JAR-a,,nemojte od Portugala praviti nizerazrednu naivnu ekipu kad to nisu!!!
...nisu mogli da te ugase!!!

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 10 nov 2009, 15:56

stipu ganje nek prica.... mi vjerujemo u nase momke,,nije vrijedno

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 10 nov 2009, 16:05

[youtube][/youtube]
e ovako ce sejo da dadne go u 15 minuti u subotu

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 nov 2009, 16:13

igrace jedan spic, jaca sredina terena. ja sam siguran da od početka igra bajramovic i moguće pjanic ali samo u slucaju jednog špica (džeko). sta se desava sa medunjaninom?rekoše za papire gotovo u ponedjeljak a danas vec utorak.i da,prestanite postavljati neakakve ofanzivne rasporede, nema sanse ne igramo sa armencima. portugal strasno brz i jak i igra se na velikom terenu (tako kazu). vjeruj te mi cemo imati 2-3 sanse i moramo ga uvaliti a ne dozvoliti da oni prave dar-mar na nasoj sredini. to ce biti ili jako teska utakmica po sredini ili cemo izgubiti i vise nego sto nam je potrebno. mi nemamo brzinu da uvaljujemo u ekipu sve shevatore ovog svijeta koji igraju sjajno a imamo sklepanu odbranu.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 10 nov 2009, 16:15

Cuj sta ce ti Berberovic, pa jarane on nam je jedini pravi desni bek sto imamo...
I ako vratis salihovica samo malo nazad, vidis da je Cirina najdrazja formacija 3-5-2 (5-3-2)

Bosnier je napisao/la:
Legenda_BiH je napisao/la:Ako Bog da dobar rezultat napravi mo u Lisabonu.. Ovako nesto bi nam stimala mozda formacija, ali nisam ja Ciro, pa vjerovatno ova formacije nece bit hihhih :D

--------------------------------Hasagic------------------------------
----Berberovic-----Nadarevic----------Spahic--------Jahic-------
----------Bajramovic---------Rahimic----------Salihovic----------
--------------------------------Misimovic----------------------------
-----------------------Ibisevic-------------Dzeko--------------------
Sta ce ti Berberovic, on nema mjesta ni za klupe za svoj tim
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 10 nov 2009, 16:19

ne bi da opet razvijem temu o ovom **** ali eto ipak da procitate mozda...

IZ MADRIDSKOG su Reala u utorak poslijepodne priopćili da će Cristiano Ronaldo ipak otputovati u Lisabon, na pregled kod liječničke službe portugalske nogometne reprezentacije.

“U sljedećeih će nekoliko sati Ronaldo otputovati za Portugal. Tamo će se staviti na raspolaganje liječničkoj službi Portugalskoga nogometnog saveza”, objavili su iz “kraljevskog kluba” na službenim internetskim stranicama uz dodatak:

"Ronaldo je prvi put ozlijedio gležanj desne noge krajem rujna u utakmici Reala i Marseillea. Pogoršao ju je u portugalskoj pobjedi nad Mađarskom (3-0) u kvalifikacijama za SP."

Otkad se vratio s reprezentativne akcije sredinom listopada, Ronaldo više nije nastupao.

Španjolci nisu htjeli pustiti svoju najskuplju zvijezdu. Slali su liječničku dokumentaciju koja je sugerirala da Ronaldo treba još dva tjedna oporavka. Izbornik Portugala Carlos Queiroz uključio je Ronalda svejedno na popis reprezentativaca za dvije utakmice dokvalifikacija protiv Bosne i Hercegovine.

Hare_
Kontakt:

Post Postao/la Hare_ » 10 nov 2009, 16:21

[youtube][/youtube]

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 10 nov 2009, 16:25

BBC u velikom tekstu biranim riječima donosi tekst o novome životnom uspjehu Ćire Blaževića, vukući paralele s njegovim vođenjem Hrvatske na SP-u 1998. godine.

"Baš kao što je sa svojim nogometašima u devedesetima za hrvatski narod imao iscjeliteljsku ulogu, sada se ista situacija ponavlja u Bosni i Hercegovini", ističe Phil Minshull, dopisnik BBC-a iz Španjolske, u svom blogu na BBC-ovim stranicama:

"Tko zna što bi se dogodilo u Francuskoj 1998. da Zvonimir Boban nije imalo loš dan, ili da Goran Vlaović nije sjajnu priliku za izjednačenje potrošio prebacivši gol Fabiena Bartheza u polufinalnom dvoboju Svjetskog prvenstva s domaćinima Francuzima."

"Nikad u svojoj karijeri nisam pred sobom imao dva tako važna dvoboja. Pod golemim smo pritiskom, najvišim mogućim očekivanjima navijača. Ne smijemo ih razočarati", prenosi Minshull Blaževićeve riječi te nastavlja:

"Ne očekujem od bilo kojeg igrača ništa manje od njegova maksimuma. Ne očekujem također da bilo koji od njih ima pshičku blokadu od žutog kartona u prvoj, lisabonskoj utakmici. Svakoga tko će je imati izbacit ću iz reprezentacije. Moramo ostvariti pozitivan rezultat u Lisabonu makar uzvrat dočekali u krnjem sastavu."

“U Lisabonu će, kao i bilo gdje u svijetu, Bosna i Hercegovina iza sebe imati lojalnu i bučnu skupinu navijača, čime se može pohvaliti malo koja svjetska reprezentacija. Egzodus stanovništva prouzročen ratnim stradanjima sada se nogometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine vraća oduševljavajućom navijačkom podrškom na stadionima širom Europe”, uzbuđeno zaključuje BBC-jev komentator.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 10 nov 2009, 16:27

___________________Hasagic____________________

__________Jahic_____Nadarevic________Spahic____

___Ibricic________Muratovic___Rahimic______Salihovic__

_______________Pjanic________Misimovic_______

______________________Dzeko_____________________

Zivi bili,pa vidjeli da ce ova postava istrcati na travnjak u Lisabonu.Jedino mozda Vedo umjesto Pjanica.To nije sigurno.

Moja postava bi izgledala ovako(stavicu 3-5-2 jer Ciro nece dirati tu formaciju,inace bi igrao 4-4-2)

____________________Hasagic_____________________

________Jahic________Nadarevic__________Spahic___

______Bajramovic______Rahimic______________Salihovic

________________Ibricic__________Misimovic_________

______________Ibisevic__________Dzeko_______________

S tim da bi u odbrani najvazniji igraci osim stopera bili Bajramovic,Rahimic,Salihovic i tada bi se vracao Ibricic.

Nesto mi govori da bi Ibro mogao zabiti u Lisabonu. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 10 nov 2009, 16:28

džakailibu je napisao/la:igrace jedan spic, jaca sredina terena. ja sam siguran da od početka igra bajramovic i moguće pjanic ali samo u slucaju jednog špica (džeko). sta se desava sa medunjaninom?rekoše za papire gotovo u ponedjeljak a danas vec utorak.i da,prestanite postavljati neakakve ofanzivne rasporede, nema sanse ne igramo sa armencima. portugal strasno brz i jak i igra se na velikom terenu (tako kazu). vjeruj te mi cemo imati 2-3 sanse i moramo ga uvaliti a ne dozvoliti da oni prave dar-mar na nasoj sredini. to ce biti ili jako teska utakmica po sredini ili cemo izgubiti i vise nego sto nam je potrebno. mi nemamo brzinu da uvaljujemo u ekipu sve shevatore ovog svijeta koji igraju sjajno a imamo sklepanu odbranu.
sve se slazem

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.